Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 264 άτομα (33 μέλη και 231 επισκέπτες)

Mishathebear

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2024
Κριτικές
1
Like
666
Πόντοι
81
Σκληρό πυρηνικός η κορόιδο?

Πρέπει να αποκατασταθηκε. Βρέθηκε σκληροπυρηνικους μύστης και ερωτεύτηκε. Δν νομίζω να την ξαναδουμε
Μν τα ισοπεδώνουμε όλα. Ο καθένας βρίσκει αυτό που θέλει. Και αυτές γυναίκες είναι και ο καθένας αξίζει την ευτυχία. Αν μάθει κάποιος κάτι ας ενημερώσει.

Gio_Vanni

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2025
Like
442
Πόντοι
20
Την Μαρία που από όταν πήγε στα Φιλλ.11 έχει τρελό σουξέ την έχω σαν στάνταρακι πάνω από χρόνο, με τσατσο δούλευε για αρκετό καιρό, έναν κοντό ασπρόμαλη πουστη, οπότε πήγαινα με φόρμα και ήμουν έστω και λίγο καυλωμενος έκανε φιλοφρονηματα , κάποιες φορές ειχε προσπαθήσει να πιάσει κιόλας... τον έδιωξε γιατί ο τύπος έπαιρνε πιπα σε πελάτη στο δωμάτιο και την έπεφτε γενικά σε πολλούς.
Έπαιρνε πιπες σε πακιστανούς μες τα δωμάτια

968

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Φεβ 2018
Like
7.778
Πόντοι
1.056
τώρα live επιγραμματικα

Μαραθωνος59 αριστερά Ιζαμπελα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Μαραθωνος59 μεσαίο υπόγειο Κάτια μελαχρινή παχουλη, με 2.5αρι συν βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Μαραθωνος59 μεσαίο όροφος Ρενάτα και Άντρεα λατίνα μελαχρινή με πάρα πολύ μακρύ μαλλί, σώμα προς το νταρντανε, 2αρι βυζι, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Μαραθωνος59α Μαρίνα, ξανθιά μιλφ με 1.5-2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Κωνσταντινουπολεως 166β κλειστό.

Κωνσταντινουπολεως 166α Γιάννα και Μαρίνα, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό, κάνουν και παρτουζα.

Ιωαννίνων 3 ισόγειο Μαγδαλενα και Ντιαννα, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα, κάνουν και παρτουζα.

Ιωαννίνων 3 όροφος Λίλυ και Ελένη, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Ιωαννίνων 5 Λαρίσα,με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Η Ανρεα απο Φυλ56 2η βαρδια?:think:

:upsidedown::upsidedown::upsidedown:

noblue

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Ιαν 2006
Κριτικές
22
Like
6.287
Πόντοι
7.095
Screenshot_20250201_144100_com.facebook.katana.jpg
Τουλάχιστον πήγε ευτυχισμένος

Περπάτημα κάνει καλό

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
11
Like
992
Πόντοι
371
3η κατάθεση στην Αντέλ Λεωνιδίου 28 όροφος βρωμαγε ο οίκος μια απροσδιόριστη μυρωδιά αλλά έκανα την ταρζανια για τις βυζάρες της, μονότονη πίπα με πλαστικ, δεν ανεβαίνει πάνω η κιουρια και αστερίας στο μισιον. Το μόνο καλό ήταν οι βυζάρες της που παλωνταν με τον Ρυθμό. Συνέχεια στα 4 που την πήγα γόνατο για κανά 6 λεπτό μέχρι να χύσω, ακολούθως έπεσε μπροστά όπως ήταν όλη την ώρα που καθαριζομουν και βαριανασαινε
Καλά της έκανες τότε :fuck2:

Kamigawa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Like
2.568
Πόντοι
441
Θα έκανα μία αναφορά για όσα είδα πριν λίγη ώρα αλλά διαβάζω στην πίσω σελίδα πως έγινε ήδη ενημέρωση από τα μεγάλα κεφάλια του site.
Κάποιες γενικές παρατηρήσεις:

1) Οι πιο ωραίες (κατ' εμέ) που είδα ήταν η Κάρλα στην Φωκαίας και η Κίρα στη Λιοσίων
2) Έχει γεμίσει ο τόπος (φολό)Λατίνες. Σε κάθε δεύτερο μπουρδέλο έπεφτα και σε μία.
3) Πλέον δέχονται κανονικότατα στη Φυλής σκουρόχρωμους, η μόνη που άκουσα να διώχνει κάποιον ήταν μία νεαρή Αλβανίδα που δούλευε μαζί με μία μαύρη (Μπέτη) στο Φυλής 65Β

Τώρα, θα το εκτιμούσα αν μου έγραφε κάποιος αν κάποιες που είδα και μου έκαναν κλίκ είναι φόλες ώστε να μην μου φάνε το εικοσάρικο

1) Ρούμπυ Φιλιππίδου 11 ισόγειο: Μικροκαμωμένο λατινοτσουλάκι, δεν ήταν καθόλου διαχυτικό στο σαλόνι σε αντίθεση με τη φίλη της.
2) Άννα Φυλής 74 δεξιά: Λεπτή, ξανθιά αλβανίδα. Φαίνεται έμπειρη στην πούτσα και δεν νομίζω να είναι φόλα. Έχει βέβαια αυτή την αλβανική βλαχόφατσα, όμως με ελκύει το σώμα της.
3) Άννα Φυλής 71α (ισόγειο): Αυτή πρέπει να είναι σίγουρα φόλα, βγήκε μέσα στα μούτρα. Έχει όμως ωραίο σώμα, τον κώλο πρέπει να τον έχει πειράξει σαν κλασική λατίνα, ενώ της πάει το βαμμένο ξανθό μαλλί.
4) Βικτώρια Φυλής 109 ισόγειο (όχι αυτή που είναι χρόνια στον όροφο): Μελαχρινή μιλφ, που φαίνεται πως έχει γράψει χιλιόμετρα στην πούτσα. Δεν πρέπει να έχει πολύ καλό σώμα, όμως το βλέμμα της είναι προκλητικό και θέλω να τη δοκιμάσω.
5) Μόνικα Βέργας 2 : Την έχω δει πάρα πολλές φορές, κυρίως στο απέναντι, όμως δεν θυμάμαι να έχω διαβάσει κάτι για τις υπηρεσίες της. Κάτι μου λέει πως θα είναι με τις ημέρες της, δεν την κάνω για φόλα
6) Τίνα Βέργας 7 όροφος (πάλι όχι το ζώο το κάτω στο κάτω μπουρδέλο με το κωλόσκυλο που δεν το βουλώνει ποτέ): Αλβανίδα με κοντό αγορέ μαλλί και μεγάλα τατουάζ στα μπούτια.

Κάθε πληροφορία δεκτή!

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
12.847
Πόντοι
5.827
1) Ρούμπυ Φιλιππίδου 11 ισόγειο: Μικροκαμωμένο λατινοτσουλάκι, δεν ήταν καθόλου διαχυτικό στο σαλόνι σε αντίθεση με τη φίλη της.
2) Άννα Φυλής 74 δεξιά: Λεπτή, ξανθιά αλβανίδα. Φαίνεται έμπειρη στην πούτσα και δεν νομίζω να είναι φόλα. Έχει βέβαια αυτή την αλβανική βλαχόφατσα, όμως με ελκύει το σώμα της.
3) Άννα Φυλής 71α (ισόγειο): Αυτή πρέπει να είναι σίγουρα φόλα, βγήκε μέσα στα μούτρα. Έχει όμως ωραίο σώμα, τον κώλο πρέπει να τον έχει πειράξει σαν κλασική λατίνα, ενώ της πάει το βαμμένο ξανθό μαλλί.
4) Βικτώρια Φυλής 109 ισόγειο (όχι αυτή που είναι χρόνια στον όροφο): Μελαχρινή μιλφ, που φαίνεται πως έχει γράψει χιλιόμετρα στην πούτσα. Δεν πρέπει να έχει πολύ καλό σώμα, όμως το βλέμμα της είναι προκλητικό και θέλω να τη δοκιμάσω.
5) Μόνικα Βέργας 2 : Την έχω δει πάρα πολλές φορές, κυρίως στο απέναντι, όμως δεν θυμάμαι να έχω διαβάσει κάτι για τις υπηρεσίες της. Κάτι μου λέει πως θα είναι με τις ημέρες της, δεν την κάνω για φόλα
6) Τίνα Βέργας 7 όροφος (πάλι όχι το ζώο το κάτω στο κάτω μπουρδέλο με το κωλόσκυλο που δεν το βουλώνει ποτέ): Αλβανίδα με κοντό αγορέ μαλλί και μεγάλα τατουάζ στα μπούτια.
Οι 4) και 6) είναι δοκιμασμένες και καλές, σου τις συνιστώ. Για τις υπόλοιπες δεν έχω γνώμη.

Περπάτημα κάνει καλό

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
11
Like
992
Πόντοι
371
Αφιερωμένη στους αγαπούληδες τους ρομαντικούς, που φέρονται "καλά" στις κοπέλες... :wink::inlove:
Ανταπόκριση από Φιλλιπίδου 11Α, μετά από κατάθεση στην αγαπημένη μου Ναόμι. Σήμερα άναψα και κανονικό φως να βλέπω πιο σωστά τη σοκολάτα γάλακτος. Υπήρχαν κάποιοι λεκέδες βέβαια, που πιθανόν να μην είναι πρόσφατοι, να είναι κάτι μόνιμο..?
20250201_174600.jpg

Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ωραίο έργο τέχνης αυτό! Κάπου το είδα αλλά ούτε θυμάμαι :grin:

Συνημμένα

• 20250201_174135.jpg
    20250201_174135.jpg
    3,1 MB · Εμφανίσεις: 4

Gio_Vanni

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2025
Like
442
Πόντοι
20
Θα έκανα μία αναφορά για όσα είδα πριν λίγη ώρα αλλά διαβάζω στην πίσω σελίδα πως έγινε ήδη ενημέρωση από τα μεγάλα κεφάλια του site.
Κάποιες γενικές παρατηρήσεις:

1) Οι πιο ωραίες (κατ' εμέ) που είδα ήταν η Κάρλα στην Φωκαίας και η Κίρα στη Λιοσίων
2) Έχει γεμίσει ο τόπος (φολό)Λατίνες. Σε κάθε δεύτερο μπουρδέλο έπεφτα και σε μία.
3) Πλέον δέχονται κανονικότατα στη Φυλής σκουρόχρωμους, η μόνη που άκουσα να διώχνει κάποιον ήταν μία νεαρή Αλβανίδα που δούλευε μαζί με μία μαύρη (Μπέτη) στο Φυλής 65Β

Τώρα, θα το εκτιμούσα αν μου έγραφε κάποιος αν κάποιες που είδα και μου έκαναν κλίκ είναι φόλες ώστε να μην μου φάνε το εικοσάρικο

Κάθε πληροφορία δεκτή!
6. Η Τίνα αν είναι αυτή απ το Μαραθώνος ειναι Ρωσίδα οχι αλβανιδα και προτείνεται

luposolitario1261

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2023
Κριτικές
3
Like
700
Πόντοι
361
Βολτίτσα πριν από καμιά ώρα Φυλής για να δω Ράνια ή Αλεξάνδρα. Έφτασα στο 84, όπου και πέτυχα την πρώτη. Γλυκούλα, με ωραία ποδαράκια, ψηλά, ίσια. Σαν να μου φάνηκε όμως πως την είχα πάρει πιο παλιά και δεν προχώρησα. Είχε και μια Άννα. Αν θέλει κάποιος να κάνει προπόνηση στην πάλη, είναι ότι πρέπει. Οπότε κοίταξα και για Αλεξάνδρα, που την είδα ακριβώς δίπλα, στον όροφο. Πολύ γλυκιά κοπέλα, πρόσχαρη, επικοινωνιακή και με πολύ απαλό δέρμα και ωραίο βυζάκι, άντεξε και σε καλές στροφές στα 4. Όσο για την πίπα της ισχύει ότι είναι δυνατή. Πάρα πολύ καλή, αισθησιακή, με ωραία μπασίματα σάλιο και deepthroat. Α ρε Ρωσία με τις γυναίκες σου τι μας κάνεις! Εννοείται θα ξαναπροτιμηθεί. Υγιαίνετε και καλά γαμήσια.:rockon::fuck1:

Ημεδαπος

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2017
Κριτικές
35
Like
7.497
Πόντοι
3.436
Και δίνει και κωλαρακι με +50….. παιδιά κώλοι υπάρχουν λεφτά δεν υπάρχουν!!!!
Στην κορινα ακομα κ 50ευρω να σκάσει κάποιος πάλι δεν θα δώσει κωλο, θα τραβιέται, θα κλαψωμουνιαζει.
Ειναι φόλα ξεκολλάτε εμένα, με φολιασε στο μπουρδελο που εκδίδεται.
Αλλα λέει στη σάλα κ αλά κάνει στο δώμα,δεν πάει έτσι... ότι δουλειά κ να κάνει κάποιος από εκκλησια να έχει έως κ μπουρδελο πρέπει να ειναι έντιμος να έχει φιλότιμο.

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
6.194
Πόντοι
2.846
Καλή ήταν, αν αποδεχτείς τις παραξενιές που έχει με τα κινητά
Και γιατί να μην αποδεχτούμε τις "παραξενιές" με τα κινητά; Πολύ καλά κάνει και μπράβο της και μακάρι να το κάνουν όλες.
Βλέπεις τι γίνεται με μερικούς τελειωμένους με τα κινητά.

Geroxekoutis

Μέγας
Εγγρ.
20 Σεπ 2023
Κριτικές
30
Like
18.378
Πόντοι
4.646
Στην κορινα ακομα κ 50ευρω να σκάσει κάποιος πάλι δεν θα δώσει κωλο, θα τραβιέται, θα κλαψωμουνιαζει.
Ειναι φόλα ξεκολλάτε εμένα, με φολιασε στο μπουρδελο που εκδίδεται.
Αλλα λέει στη σάλα κ αλά κάνει στο δώμα,δεν πάει έτσι... ότι δουλειά κ να κάνει κάποιος από εκκλησια να έχει έως κ μπουρδελο πρέπει να ειναι έντιμος να έχει φιλότιμο.
Η Κορίνα θα σου πει οτι δίνει κώλο, θα τσεπώσει το χαρτονόμισμα, και μετά θα στα κάνει ομελέτα, να μη σου σηκωθεί καλά, να μην τον φάει. Και στο τέλος θα σε κράξει οτι δεν ξέρεις να γαμάς κώλο. Τέτοια ειναι.

• Like
Αντιδράσεις: ISINAS
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom