Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 284 άτομα (32 μέλη και 252 επισκέπτες)

Μήτσος Μπάμπολας

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
119
Like
24.217
Πόντοι
26.376
Αυτή την ώρα :uzi::uzi:

Πάνω κάτω τα ίδια κ τα ίδια...
Τα μόνα που αξίζουν αναφοράς:

Φυλής 109α Αναστασία η μελαχρινή, αδύνατη γκίλφ ρουφήχτρα από Ιωαννίνων 3

Φυλής 109β νέο καστανό κ κοντό μιλφ Άννα. Μιλφ της διπλανής πόρτας με τατουάζ ανάμεσα στο στήθος. Ελεύθερη φλογέρα ανακοινώθηκε.

Εδώ έγινε κατάθεση :zfuck::zfuck:
Πολύ διαχυτική, φουλ φιλιά κ συμμετοχή στο γαμήσι...

Θετικό πρόσημο :thumbsup:
Μόνο ψεγάδι ότι δεν τα πήρε καταπιόνα, αν και (νομίζω) ανακοινώθηκε...

Συνέχεια στη κριτική...

Ρομαντική φωτογραφία από το δωμάτιο...
IMG_20250428_134843.jpg

oKsa

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2024
Κριτικές
1
Like
270
Πόντοι
21
Αλκαμενους 113
Πηγα σημερα λιγο πριν τις 5 να δω τις περιβοητες.Ηταν 3,Ειρηνη Μαριαννα κ τριτη δε θυμαμαι.Η Ειρηνη μια χαρα αλλα και η Μαριαννα μια χαρα και χαμογελαστη

Φωκαίας 27Β
Ιρινα η οποια απο κοντα δε μαρεσε οσο στις φωτο,ειναι διαφορετικη αλλα εννοειται καλη και Ναταλι η οποια μαρεσει πιο πολυ

Διδυμου 27
Ιβανα η περιβοητη,δε μαρεσε τοσο,τη περιμενα ποιο αδυνατη,στα λογικα της ηταν αντιθετα με οσα γραφτηκαν αλλα δε μπηκα γιατι τα τρελα της τα κανει μεσα

Διδυμου 22
Σοφια Μολδαβη μιλφ προς γκιλφ αδυνατη με κοιλιτσα νομιζω

Ιασωνος 37Α
Βανεσσα

Ιασωνος 27Α
Ναταλι η ωραιοτερη του Μεταξιου

Πορνοmall
1 Μαργαριτα
Ναταλυ δυνατό μιλφακι!!

Μήτσος Μπάμπολας

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
119
Like
24.217
Πόντοι
26.376
Επίσης, από το μέτωπο:ak::ak:

Φυλής 86 όροφος Μίρα απούσα και ο οίκος κλειστός

Διδυμου 27 Τάνια, Βικτώρια, Ελένη κ Ιβάνα σε 3ωρο πρόγραμμα :new_shocked:Αυτοί να ξέρετε ψηφίζουν...

Στο δωμάτιο καθώς περίμενα άκουσα δυνατά βογγητά...δεν ήταν όμως τα συνηθισμένα γυναικεία, ήταν αντρικά...
Ρώτησα την υπηρεσία για πλάκα τι γίνεται μέσα...το θωρηκτό Ελένη ξεκώλιαζε μερακλή με στραπόν:effemine:

DON7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2024
Κριτικές
4
Like
508
Πόντοι
301
Επίσης, από το μέτωπο:ak::ak:

Φυλής 86 όροφος Μίρα απούσα και ο οίκος κλειστός

Διδυμου 27 Τάνια, Βικτώρια, Ελένη κ Ιβάνα σε 3ωρο πρόγραμμα :new_shocked:Αυτοί να ξέρετε ψηφίζουν...

Στο δωμάτιο καθώς περίμενα άκουσα δυνατά βογγητά...δεν ήταν όμως τα συνηθισμένα γυναικεία, ήταν αντρικά...
Ρώτησα την υπηρεσία για πλάκα τι γίνεται μέσα...το θωρηκτό Ελένη ξεκώλιαζε μερακλή με στραπόν:effemine:
η ιβανα ειναι καθε μεσα η οχι

Μήτσος Μπάμπολας

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
119
Like
24.217
Πόντοι
26.376
Δύο υπόγεια, ξεχασμένα ακριτικά σπιτάκια που θυμήθηκα κ φωτογράφισα στη τσάρκα μου...

Πορνοαναμνήσεις...
Ιθάκης 72
και
Φλωρίνης 10β
IMG_20250428_133855.jpg

IMG_20250428_133622.jpg

paparinos123

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2023
Like
208
Πόντοι
20
Κυριοι για ωραια παρτούζα περα απο διδυμου 8 ποια αλλα καταστήματα προτεινετε? Δεν με νοιάζει αν είναι θειες ή πιπινια. Θέλω να βλέπονται και να είναι ευχάριστο το κλιμα μιας και που θέλω να δοκιμασω για πρώτη φορα παρτουζα!

Επίσης είχα διαβάσει για διδύμου 8 ελενη και βερονικα, 2 φορές εχω πάει κατα τις 12 και είχα πετύχει μονο την μια. Μέχρι τι ώρα μπορώ να βρω και τις 2?

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
19
Like
5.151
Πόντοι
1.436
Παρακαλώ συγχωρέστε το άσχετο/σπαμ!
Αλλά ρε φίλε τυπάρα εσύ που βόλταρες χτες, και μπήκαμε κατά τύχη μαζί στη "φυλακή" της Κολωνού (sex prison) και τρόλαρες τόσο γαμάτα την τσα, την κοπέλα, και τα πάντα, και πεθάναμε στα γέλια όσο είμασταν εκεί μέσα...
:2funny::2funny::2funny:
Αν είσαι εδώ εμφανίσου!
Να κάνουμε τσάρκα ευχάριστη!
Γαμάς!

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
13.216
Πόντοι
5.827
Παρακαλώ συγχωρέστε το άσχετο/σπαμ!
Αλλά ρε φίλε τυπάρα εσύ που βόλταρες χτες, και μπήκαμε κατά τύχη μαζί στη "φυλακή" της Κολωνού (sex prison) και τρόλαρες τόσο γαμάτα την τσα, την κοπέλα, και τα πάντα, και πεθάναμε στα γέλια όσο είμασταν εκεί μέσα...
:2funny::2funny::2funny:
Αν είσαι εδώ εμφανίσου!
Να κάνουμε τσάρκα ευχάριστη!
Γαμάς!
Πώς τις τρολαρε, δηλαδή;

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
19
Like
5.151
Πόντοι
1.436
Πώς τις τρολαρε, δηλαδή;
Είχε όρεξη για πλάκες, πείραγμα, και ετοιμόλογος με ό,τι άκουγε και έβλεπε, πολλή φάση! Τίποτα προσβλητικό, απλά ο τύπος το χει!

Εγγρ.
4 Απρ 2016
Κριτικές
2
Like
511
Πόντοι
20
Τιμηθηκε την Παρασκευη το βραδυ η λατινα Κατερινα στο φωκαιας 13 στο ισογειο.

Δεν γραφω κριτικη καθως δεν νομιζω να υπαρχει λογος....

ενω φαινεται ωραιο κοριτσακι στο σαλονι, θα τονισω το λογο που χαλαστηκα.

α) μπηκε στο δωματιο που γρηγορα και με πετυχε σε φαση που κατουρουσα στο νηπτηρα ( το λες και αβολο)

β) ενω ανακοινωνεται ελευθερο στοματικο, ουτε που ρωτησε ( αυτο ειναι το λιγοτερο καθως δεν ψηνομουν)

γ) εχει μια τεραστια τομη απο τη μια ακρη της λεκανης στην αλλη, ελαφρως αντιαισθητικη (αποκλειεται να ειναι σημαδι απο καισαρικη εκτος και αν γεννησε κανεναν ελεφαντα)

δ) το βυζι ειναι φτιαχτο αλλα οχι απο σιλικονη. Ηταν σκληρο λες και επιανες γυαλινο μπουκαλι μπυρας. το εχω συναντησει και σε αλλη κορασιδα ομοεθνη της. Εμενα προσωπικα δε μου αρεσει.

στα του αγωνα δεν περιμενα και κατι καλυτερο, ισως αν δε με ειχαν ξενερωσει οσα προανεφερα να περνουσα καλα....

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
11
Like
22.740
Πόντοι
6.196
ναταλυ ειναι τοπ στο 20ε
Τολμω να πω οτι μαρεσε πιο πολυ απο Ιρινα κ ως ποντιος αυτη με τραβηξε περισσοτερο απο Ιρινα της οποια ο κωλος αξιζει αλλα η Ναταλυ αξιζει συνολικα.Επισης εκανε κουνηματα που εγκρινω,ηταν πιο γυναικα.Τωρα μεσα μπορει να ναι αντιθετες,βλεπωντας και κανωντας.Εξω θα κοιταζα Ναταλι, παρα το κωλο κ τα ματια Ιρινας θα με τραβαγε το συνολο Ναταλυς.Αυτο που λες για το 20 ισως δειχνει την αληθεια,δηλαδη το γτ να εφτασε εκει μια ωραια ειτε μας ευνοει ειτε οχι.Δε θα ασχοληθουμε αλλα το ψιλοσκεφτομαι.Οπως ειπαμε κ με τον φιλο περιπατητη,μονο αναισθησια.

oKsa

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2024
Κριτικές
1
Like
270
Πόντοι
21

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
2.046
Πόντοι
5.975
Επιστροφη απο την περιπετειωδη νυχτερινη τσαρκα στο μεταξουργειο...

Στο ΜΑ 17 οροφος ηταν η Ελληνιδα Ρεα, ηθελα ομως να παω πρωτα στην πετιτ Ναταλιτσα να την προλαβω πριν σχολασει....

Πραγματι στο Ιασωνος 27 πηγα στην Ναταλιτσα η οποια μου ειπε οτι αυτην την Πεμπτη αναχωρει για Βουλγαρια και θα ληψει για μια εβδομαδα.....

Επειτα πηγα στην Ρεα στο ανανεωμενο ΜΑ 17 οπου εκει εγινε η τελικη καταθεση.

Και οπως ανηφορηζα την Κολωνου μολις περναω το 45 ειχε παρα πολυ δυνατο αερα και ξεκολλησε απο καπου μια λαμαρινα και προγειωθηκε στο κεφαλι μου....αμεσως μπηκα στο Κ45 πρωτη πορτα αριστερα οπου η τσατσα εβαλε λιγο βρεμενο χαρτι στο τραυμα μου και εφυγα για το ΚΑΤ οπου εκανα ραμματα.... Αυτα...

Καληνυχτα κ καλα γαμησια σε ολους....
Περαστικά παίκτη, ταχεία ανάρρωση και πάλι στον αγώνα! :thumbsup:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom