Θα έκανα μία αναφορά για όσα είδα πριν λίγη ώρα αλλά διαβάζω στην πίσω σελίδα πως έγινε ήδη ενημέρωση από τα μεγάλα κεφάλια του site.
Κάποιες γενικές παρατηρήσεις:
1) Οι πιο ωραίες (κατ' εμέ) που είδα ήταν η Κάρλα στην Φωκαίας και η Κίρα στη Λιοσίων
2) Έχει γεμίσει ο τόπος (φολό)Λατίνες. Σε κάθε δεύτερο μπουρδέλο έπεφτα και σε μία.
3) Πλέον δέχονται κανονικότατα στη Φυλής σκουρόχρωμους, η μόνη που άκουσα να διώχνει κάποιον ήταν μία νεαρή Αλβανίδα που δούλευε μαζί με μία μαύρη (Μπέτη) στο Φυλής 65Β
Τώρα, θα το εκτιμούσα αν μου έγραφε κάποιος αν κάποιες που είδα και μου έκαναν κλίκ είναι φόλες ώστε να μην μου φάνε το εικοσάρικο
1) Ρούμπυ Φιλιππίδου 11 ισόγειο: Μικροκαμωμένο λατινοτσουλάκι, δεν ήταν καθόλου διαχυτικό στο σαλόνι σε αντίθεση με τη φίλη της.
2) Άννα
Φυλής 74 δεξιά: Λεπτή, ξανθιά αλβανίδα. Φαίνεται έμπειρη στην πούτσα και δεν νομίζω να είναι φόλα. Έχει βέβαια αυτή την αλβανική βλαχόφατσα, όμως με ελκύει το σώμα της.
3) Άννα Φυλής 71α (ισόγειο): Αυτή πρέπει να είναι σίγουρα φόλα, βγήκε μέσα στα μούτρα. Έχει όμως ωραίο σώμα, τον κώλο πρέπει να τον έχει πειράξει σαν κλασική λατίνα, ενώ της πάει το βαμμένο ξανθό μαλλί.
4) Βικτώρια Φυλής 109 ισόγειο (όχι αυτή που είναι χρόνια στον όροφο): Μελαχρινή μιλφ, που φαίνεται πως έχει γράψει χιλιόμετρα στην πούτσα. Δεν πρέπει να έχει πολύ καλό σώμα, όμως το βλέμμα της είναι προκλητικό και θέλω να τη δοκιμάσω.
5) Μόνικα Βέργας 2 : Την έχω δει πάρα πολλές φορές, κυρίως στο απέναντι, όμως δεν θυμάμαι να έχω διαβάσει κάτι για τις υπηρεσίες της. Κάτι μου λέει πως θα είναι με τις ημέρες της, δεν την κάνω για φόλα
6) Τίνα Βέργας 7 όροφος (πάλι όχι το ζώο το κάτω στο κάτω μπουρδέλο με το κωλόσκυλο που δεν το βουλώνει ποτέ): Αλβανίδα με κοντό αγορέ μαλλί και μεγάλα τατουάζ στα μπούτια.
Κάθε πληροφορία δεκτή!