Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 323 άτομα (47 μέλη και 276 επισκέπτες)

Geroxekoutis

Μέγας
Εγγρ.
20 Σεπ 2023
Κριτικές
30
Like
18.729
Πόντοι
4.646
Στο 65Β η γνωστή τσα2 (αυτή που λέει τη Μπέκυ "Μπέτυ" λανθασμένα) τις προάλλες άρχισε το παραλήρημα (όχι αρνητικό), αφού ένας ξένος άκουσε 20€ και έλεγε "ντέκα;" και τον πέταξε κατευθείαν έξω, και με βάση όσα άρχισε να λέει, δε θέλουν ξένους ή πάκια κλπ..
Επίσης η Μπέκυ είναι πολύ καλή και άξια των 20€, έβαλα κριτική (στο όνομα Μπέτυ)
Περπάτησα απόψε λίγο σε Μεγάλου Αλεξάνδρου, Κολωνού και Περδίκα. ΜΟΝΟ Πάκια και σε μπουλούκια! Εχουμε χάσει αυτή την περιοχή, μόνο Φυλής Λιοσίων εμείς πλέον.

luposolitario1261

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2023
Κριτικές
3
Like
720
Πόντοι
361
Περπάτησα απόψε λίγο σε Μεγάλου Αλεξάνδρου, Κολωνού και Περδίκα. ΜΟΝΟ Πάκια και σε μπουλούκια! Εχουμε χάσει αυτή την περιοχή, μόνο Φυλής Λιοσίων εμείς πλέον.
Η Μαραθώνος κρατάει ακόμα :P

Περπάτημα κάνει καλό

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
11
Like
1.022
Πόντοι
371
Έχω να πάω βδομάδες ολόκληρες, αλλά κάπως έτσι το θυμάμαι, τουλάχιστον οι μισοί που κυκλοφορούν είναι τέτοιοι, συν κάμποσοι γύφτοι (λογικά) που βολτάρουν μπας και παραμυθιάσουν κάποιον και κλέψουν..! Το έλεγε κι ο πούστης τσάτσος στο Λεωνίδου 28 ημιόροφο μια φορά, που έπιασε κουβέντα, ότι όλη η σαπίλα πλέον είναι εκεί, και κλεφτρόνια

Εγγρ.
22 Ιαν 2025
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
0
Προς τέλος απογευματινής βάρδιας Μεταξουργείο, πάρα πολύ κίνηση γενικώς, γεμάτα σαλόνια.

Ιάσωνος 44 παλιό διαδρομος Μπέλλα
Ιάσωνος 37Β Στέφανυ και άλλη μια μαυρομάλλα μέχρι μέση πλάτης

Κολωνού 30Α μια ξανθιά με γυαλιά και μαύρο διχτυωτό
Κολωνού 32Γ λατίνες Μπέλλα στα 10€ και Άλμπα στα 15€. Ανεβαίνει κριτική για Άλμπα.
Κολωνού 45 τέρμα διαδρόμου ευθεία Ιζαμπέλλα και Αλεξάνδρα

Geroxekoutis

Μέγας
Εγγρ.
20 Σεπ 2023
Κριτικές
30
Like
18.729
Πόντοι
4.646
Θα έκανα μία αναφορά για όσα είδα πριν λίγη ώρα αλλά διαβάζω στην πίσω σελίδα πως έγινε ήδη ενημέρωση από τα μεγάλα κεφάλια του site.
Κάποιες γενικές παρατηρήσεις:

1) Οι πιο ωραίες (κατ' εμέ) που είδα ήταν η Κάρλα στην Φωκαίας και η Κίρα στη Λιοσίων
2) Έχει γεμίσει ο τόπος (φολό)Λατίνες. Σε κάθε δεύτερο μπουρδέλο έπεφτα και σε μία.
3) Πλέον δέχονται κανονικότατα στη Φυλής σκουρόχρωμους, η μόνη που άκουσα να διώχνει κάποιον ήταν μία νεαρή Αλβανίδα που δούλευε μαζί με μία μαύρη (Μπέτη) στο Φυλής 65Β

Τώρα, θα το εκτιμούσα αν μου έγραφε κάποιος αν κάποιες που είδα και μου έκαναν κλίκ είναι φόλες ώστε να μην μου φάνε το εικοσάρικο

1) Ρούμπυ Φιλιππίδου 11 ισόγειο: Μικροκαμωμένο λατινοτσουλάκι, δεν ήταν καθόλου διαχυτικό στο σαλόνι σε αντίθεση με τη φίλη της.
2) Άννα Φυλής 74 δεξιά: Λεπτή, ξανθιά αλβανίδα. Φαίνεται έμπειρη στην πούτσα και δεν νομίζω να είναι φόλα. Έχει βέβαια αυτή την αλβανική βλαχόφατσα, όμως με ελκύει το σώμα της.
3) Άννα Φυλής 71α (ισόγειο): Αυτή πρέπει να είναι σίγουρα φόλα, βγήκε μέσα στα μούτρα. Έχει όμως ωραίο σώμα, τον κώλο πρέπει να τον έχει πειράξει σαν κλασική λατίνα, ενώ της πάει το βαμμένο ξανθό μαλλί.
4) Βικτώρια Φυλής 109 ισόγειο (όχι αυτή που είναι χρόνια στον όροφο): Μελαχρινή μιλφ, που φαίνεται πως έχει γράψει χιλιόμετρα στην πούτσα. Δεν πρέπει να έχει πολύ καλό σώμα, όμως το βλέμμα της είναι προκλητικό και θέλω να τη δοκιμάσω.
5) Μόνικα Βέργας 2 : Την έχω δει πάρα πολλές φορές, κυρίως στο απέναντι, όμως δεν θυμάμαι να έχω διαβάσει κάτι για τις υπηρεσίες της. Κάτι μου λέει πως θα είναι με τις ημέρες της, δεν την κάνω για φόλα
6) Τίνα Βέργας 7 όροφος (πάλι όχι το ζώο το κάτω στο κάτω μπουρδέλο με το κωλόσκυλο που δεν το βουλώνει ποτέ): Αλβανίδα με κοντό αγορέ μαλλί και μεγάλα τατουάζ στα μπούτια.

Κάθε πληροφορία δεκτή!
Φίλε είσαι λάθος για την περίπτωση 6. Στο υπόγειο εργάζεται η Τίνα, και φέρνει και το σκυλάκι της, γιατι δεν έχει που να το αφήσει. Η Τίνα ΔΕΝ έχει αγορέ μαλλί ΟΥΤΕ τατουάζ στα μπούτια. Κάπου έχεις μπερδέψει τις κοπέλες. Για Τίνα, δες την κριτική μου. Προσωπικά τη γαμώ χρόνια, και τη βρίσκω πολύ ξηγημένη, εργατική, έντιμη και πολύ καλή στο σεξ.

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
78
Like
12.456
Πόντοι
12.421
Στην κορινα ακομα κ 50ευρω να σκάσει κάποιος πάλι δεν θα δώσει κωλο, θα τραβιέται, θα κλαψωμουνιαζει.
Ειναι φόλα ξεκολλάτε εμένα, με φολιασε στο μπουρδελο που εκδίδεται.
Αλλα λέει στη σάλα κ αλά κάνει στο δώμα,δεν πάει έτσι... ότι δουλειά κ να κάνει κάποιος από εκκλησια να έχει έως κ μπουρδελο πρέπει να ειναι έντιμος να έχει φιλότιμο.
Τα λέμε για την Κορίνα ότι είναι φόλα, αλλά ορισμένοι δυστυχώς δεν ακούνε:s&m_1:
Θα πάνε, θα πετάξουν τα λεφτά τους και μετά θα κλαψουρίζουν...

koulamaria

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
10.843
Πόντοι
3.760
Θα έκανα μία αναφορά για όσα είδα πριν λίγη ώρα αλλά διαβάζω στην πίσω σελίδα πως έγινε ήδη ενημέρωση από τα μεγάλα κεφάλια του site.
Κάποιες γενικές παρατηρήσεις:

1) Οι πιο ωραίες (κατ' εμέ) που είδα ήταν η Κάρλα στην Φωκαίας και η Κίρα στη Λιοσίων
2) Έχει γεμίσει ο τόπος (φολό)Λατίνες. Σε κάθε δεύτερο μπουρδέλο έπεφτα και σε μία.
3) Πλέον δέχονται κανονικότατα στη Φυλής σκουρόχρωμους, η μόνη που άκουσα να διώχνει κάποιον ήταν μία νεαρή Αλβανίδα που δούλευε μαζί με μία μαύρη (Μπέτη) στο Φυλής 65Β

Τώρα, θα το εκτιμούσα αν μου έγραφε κάποιος αν κάποιες που είδα και μου έκαναν κλίκ είναι φόλες ώστε να μην μου φάνε το εικοσάρικο

1) Ρούμπυ Φιλιππίδου 11 ισόγειο: Μικροκαμωμένο λατινοτσουλάκι, δεν ήταν καθόλου διαχυτικό στο σαλόνι σε αντίθεση με τη φίλη της.
2) Άννα Φυλής 74 δεξιά: Λεπτή, ξανθιά αλβανίδα. Φαίνεται έμπειρη στην πούτσα και δεν νομίζω να είναι φόλα. Έχει βέβαια αυτή την αλβανική βλαχόφατσα, όμως με ελκύει το σώμα της.
3) Άννα Φυλής 71α (ισόγειο): Αυτή πρέπει να είναι σίγουρα φόλα, βγήκε μέσα στα μούτρα. Έχει όμως ωραίο σώμα, τον κώλο πρέπει να τον έχει πειράξει σαν κλασική λατίνα, ενώ της πάει το βαμμένο ξανθό μαλλί.
4) Βικτώρια Φυλής 109 ισόγειο (όχι αυτή που είναι χρόνια στον όροφο): Μελαχρινή μιλφ, που φαίνεται πως έχει γράψει χιλιόμετρα στην πούτσα. Δεν πρέπει να έχει πολύ καλό σώμα, όμως το βλέμμα της είναι προκλητικό και θέλω να τη δοκιμάσω.
5) Μόνικα Βέργας 2 : Την έχω δει πάρα πολλές φορές, κυρίως στο απέναντι, όμως δεν θυμάμαι να έχω διαβάσει κάτι για τις υπηρεσίες της. Κάτι μου λέει πως θα είναι με τις ημέρες της, δεν την κάνω για φόλα
6) Τίνα Βέργας 7 όροφος (πάλι όχι το ζώο το κάτω στο κάτω μπουρδέλο με το κωλόσκυλο που δεν το βουλώνει ποτέ): Αλβανίδα με κοντό αγορέ μαλλί και μεγάλα τατουάζ στα μπούτια.

Κάθε πληροφορία δεκτή!
Απο Φυλης 71 καλες ειναι Βικτωρια,Κατια,Βιολεττα.Δεν κλαις εικοσαρικο.Φυλης 109 αποφυγε την Βικτωρια στο ισογειο αφενως γιατι δεν σε αφηνει να την γαμησεις καλα και αφ'ετερου γιατι ειναι βρωμιαρα.Στην Βικτωρια επανω χωσου αφοβα.Και αν σε συμπαθησει κιολας μπορει να εχεις και τα τυχερα σου.
Απο Φιλιππιδου μπορεις αφοβα να παρεις Καριλινα,τιμια πορνη και τη μαυρουκω Ναομι.Η αραπω δεν λεει πολλα εμφανιασιακα αλλα ειναι τιμια σοκολατα.Βεβαια ειναι σαν να γαμας αδυνατο γοριλα αλλα αλλο θεμα αυτο.

Kamigawa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Like
2.613
Πόντοι
441
Οι 4) και 6) είναι δοκιμασμένες και καλές, σου τις συνιστώ. Για τις υπόλοιπες δεν έχω γνώμη.
Σε ευχαριστώ πολύ, είσαι παλιό και σοβαρό μέλος οπότε σε εμπιστεύομαι πλήρως.
6. Η Τίνα αν είναι αυτή απ το Μαραθώνος ειναι Ρωσίδα οχι αλβανιδα και προτείνεται
Εγώ για Αλβανίδα την έκανα, δεν θα τα χαλάσουμε πάντως. Το σημαντικό είναι πως δεν είναι φόλα (βρήκα και άλλες κριτικές)
Φίλε είσαι λάθος για την περίπτωση 6. Στο υπόγειο εργάζεται η Τίνα, και φέρνει και το σκυλάκι της, γιατι δεν έχει που να το αφήσει. Η Τίνα ΔΕΝ έχει αγορέ μαλλί ΟΥΤΕ τατουάζ στα μπούτια. Κάπου έχεις μπερδέψει τις κοπέλες. Για Τίνα, δες την κριτική μου. Προσωπικά τη γαμώ χρόνια, και τη βρίσκω πολύ ξηγημένη, εργατική, έντιμη και πολύ καλή στο σεξ.

Αν δεις και την χθεσινή αναφορά του Σμύρνη θα καταλάβεις πως είναι διαφορετικές. Για αυτό έγραψα ''όχι αυτή του υπογείου.''
Αυτή που μου άρεσε εμένα ήταν στον όροφο (εκεί που τα πρωινά είναι αυτό το θωρηκτό η Κωνσταντίνα).
Ξηγημένη είναι και η Μπιούτι πάντως, αυτό δεν σημαίνει πως θα πήγαινα ποτέ μαζί της, ακόμα και εάν μου καθόταν δωρεάν. Το γούστο είναι καθαρά υποκειμενικό.

Κάτι άσχετο, ήταν κανείς άλλος στο Φωκαίας 13 εχθές; Όχι στο υπόγειο που δούλευε η Άντζελα αλλά στο υπερηψωμένο ισόγειο.
Πορνοπελάτης είχε κρατήσει τη μία από τις δύο λατίνες στο δωμάτιο (νομίζω Λάουρα) και δεν την άφηνε να φύγει. Πήγαινε κάθε τρεις και λίγο η τσατσά και φώναζε. Στο τέλος μόνο που δεν μπήκε η ίδια μέσα στο δωμάτιο και του ζήταγε λεφτά επειδή έκατσε 7 λεπτά παραπάνω χρόνο από το 10λεπτο :2funny:
Ο ίδιος απτόητος βέβαια ρώταγε ''γιατί να σου δώσω παραπάνω λεφτά''

Ποιο μέλος είναι;

Edit: @koulamaria Σε ευχαριστώ πολύ για τις προτάσεις. Η Κάτια είναι όντως τίμια αλλά με ενοχλεί που έχει ψεύτικο στήθος. Η Βικτώρια που είδα εχθές στο ισόγειο δεν είναι η ίδια της Διδύμου που δούλευε παλαιότερα αλλά διαφορετική. Η επάνω δεν μου αρέσει διότι μου πέφτει μεγάλη.
Με την Καρολίνα είχα πάει πριν ακριβώς 11 χρόνια όταν είχε πρωτοξεκινήσει στο Φωκαίας 27. Από τις καλύτερες πίπες της περιοχής, όμως δεν μου κάνει κέφι. Την έχω πάρει ανά τα χρόνια 3-4 φορές.

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
7.148
Πόντοι
1.056
Εχτες κατεθεσα στο κουβανεζικο bbw στο Λεωνιδου και Ιασωνος..

Αυτη η κοπελα εχει μια αγρια ομορφια με πολλα πιασιματα, ειναι σκουροχρωμη και διαθετη αυτην την αφανα που βλεπεις και σε φτιαχνει. Ολος αυτος ο συνδυασμος με εκανε να θελω να την γαμησω..

Η συνεδρια ηταν γρηγορη και τυπικη αλλα αρκετη για να την προσθεσω και αυτην την εμπειρια στο παλμαρε μου..

Αυτο που θα μου μεινει εντοντα ειναι η αισθηση της τεραστιας κωλαρας με την μαλακη και ζουμερη αισθηση σε συνδυασμο με την αφανα..

Η κοπελα δεν ηταν σε καλη κατασταση κατι ειχε, δεν ξερω αν παιρνει κατι η αν ειναι υποθεση traffiking αλλα δεν προκειται να ξαναπαω!

Atridis

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
8 Σεπ 2020
Κριτικές
210
Like
12.943
Πόντοι
31.618
εγώ πάλι που έχω παρα πολύ καλή μνήμη γενικά, ούτε που τη θυμάμαι,μάλλον γερναω κ γω σιγά σιγά....τη πήρες καμία 10αρια φορές κ δε θυμάσαι όνομα?τουλάχιστον μήπως θυμάσαι αν δούλευε στο 19α ή στο 19β?
Screenshot_2025-02-02-11-09-00-343.jpg

Atridis

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
8 Σεπ 2020
Κριτικές
210
Like
12.943
Πόντοι
31.618
εγώ πάλι που έχω παρα πολύ καλή μνήμη γενικά, ούτε που τη θυμάμαι,μάλλον γερναω κ γω σιγά σιγά....τη πήρες καμία 10αρια φορές κ δε θυμάσαι όνομα?τουλάχιστον μήπως θυμάσαι αν δούλευε στο 19α ή στο 19β?
Επειδή θες στοιχεία έβαλα το μυαλό και δούλεψε προτοξεκινησε στο Λεωνιδίου 28 πανό και την έχεις πάρει.
Αν δεν θυμάσαι εεεε γεράματα το λένε αυτό.
Φιλικά πάντα,το ξέρεις προς σε σέβομαι

Atridis

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
8 Σεπ 2020
Κριτικές
210
Like
12.943
Πόντοι
31.618
Αυτή είναι και στο Ιάσωνος 19.τελος πάντων ας το λιξουμε εδώ.ο καθένας με τις μνήμες του

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
247.574
Πόντοι
46.232
Αυτή είναι και στο Ιάσωνος 19.τελος πάντων ας το λιξουμε εδώ.ο καθένας με τις μνήμες του
Καμία σχέση η Λάουρα με τη Κορινα πέρα από το ότι μοιάζουν να έχουν το ίδιο σωματοτυπο, να σαι καλά πάντως

• Ουάου
Αντιδράσεις: Reuzel

Atridis

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
8 Σεπ 2020
Κριτικές
210
Like
12.943
Πόντοι
31.618

Περπάτημα κάνει καλό

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
11
Like
1.022
Πόντοι
371
Εχτες κατεθεσα στο κουβανεζικο bbw στο Λεωνιδου και Ιασωνος..

Αυτη η κοπελα εχει μια αγρια ομορφια με πολλα πιασιματα, ειναι σκουροχρωμη και διαθετη αυτην την αφανα που βλεπεις και σε φτιαχνει. Ολος αυτος ο συνδυασμος με εκανε να θελω να την γαμησω..

Η συνεδρια ηταν γρηγορη και τυπικη αλλα αρκετη για να την προσθεσω και αυτην την εμπειρια στο παλμαρε μου..

Αυτο που θα μου μεινει εντοντα ειναι η αισθηση της τεραστιας κωλαρας με την μαλακη και ζουμερη αισθηση σε συνδυασμο με την αφανα..

Η κοπελα δεν ηταν σε καλη κατασταση κατι ειχε, δεν ξερω αν παιρνει κατι η αν ειναι υποθεση traffiking αλλα δεν προκειται να ξαναπαω!
Θα βάλεις κριτική να μάθουμε; Είναι όντως μπόλικη; Δηλαδή για εμάς που γουστάρουμε Ναόμι και Μπέκυ είναι too much αυτή; Διότι σοκολάτα με φυσικό μαλλί είναι η λατρεία μου

• Like
Αντιδράσεις: WASP4

koulamaria

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
10.843
Πόντοι
3.760
Σημερα πρωι κατα τις 10 ειχαν πιασει στασηδι συναγωνιστες για την ροδαλισκη Ειρηνη στο Αλκαμενους 113.Ηταν ακροβολισμενοι δεξια αριστερα,μεσα στα αυυοκινητα τους, περιμενωντας να αναψει η λαμπα εκκινησης εργασιων. Μαζι της η σκιννυ μπιτς Μαριαννα με νεα κομη στο τριχωτο της κεφαλης της.Η ροδαλισκη Ειρηνη σαλοναρισε υποτονικα φορωντας ζαρτιεροειδη αξεσουαρ λογω τριωδιου μαλλον.Τα μαγουλακια της φουσκωσαν,ελαφρυ προγουλι εμφανιστηκε και το κωλαρακι της αρχισε να ξεχυνεται δεξια αριστερα σιγα σιγα.Ανακαλυψε την χαρα της Ελληνικης κουζινας ?Τραβαει καμια καταθλιψη και πινει να ξεχασει τους 10λεπτους ερωτες της ?Βεβαια μπορει και απλα να κονομησε και να λιγδωσε το αντερακι της....
Εγω επελεξα Μαριαννα βεβαια και την ξεμουνιασα.Επεσαν ρομαντικα γλωσσοφιλα,και γαμησακι σε δυο στασεις κατα την ιεραποστολικη και σαν τα σκυλια.Ανανεωσαμε ορκους πιστης και αγαπης ως την επομενη φορα.

Dennisistaken

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2024
Like
42
Πόντοι
0
Τι στο μπουρδελο, περιμένω 20 λεπτά για Μαριάνα Αλκαμένους113 και μετά λέει δεν θα με πάρει γιατί «δεν με ξέρει»

Ακτίνες x ray έχει αυτή κ η μαλακο τσατσά και μήπως ξέρουν ότι είναι μεγάλη η τσαπου?

Ούτε απέ έξω σε αυτό το μαγαζί.
Ειρήνη 3 δωμάτια αναμονή κ ένα 20λεπτο

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom