Φωκαιας πάνω από τη φυλής είναι η Ηλέκτρα, δε θυμάμαι ακριβώς νούμερο. Ψαχνωντας για δεύτερη καταθεση με έβγαλε ο δρόμος Περγάμου κοντά στον ηλεκτρικό Αττική, όπου για πρώτη φορά πετυχαίνω τη milf θωρηκτό Ναταλί και μάλλον Τσαντακης. Δεν ήμουν σίγουρος αν ειναι αυτή οπότε κσι πέρασα για δοκιμή και ξεμουνιασμα. Δυνατοί ρυθμοί στα 4 και ιεραποστολικο. Από εμφάνιση δε λέει τίποτα αλλά για βίτσιο χοντρης milf της διπλανής πόρτας για ξεσκίσμα την έκανε τη δουλειά της. Ξεδωσα, προσωπικά την προτείνω για μερακλήδες. Καλά γαμησια συναγωνιστές.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Reuzel
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 3
- Like
- 3.914
- Πόντοι
- 726
Στο Φώκαιας 27 είναι αυτή;;;Έχω παραγγείλει Ηλέκτρα στο Bill την εποχή του κορονοϊου. Μπήκε στο δωμάτιο. Χειμώνας, αρματωμένη με χοντρά ρούχα και μπότες. Προσπερναει το μπάνιο, κάθεται με τα ρούχα στα καθαρά σεντόνια του κρεβατιού. Ξεβρακωνεται και ξαπλώνει. Όχι δεν έκανε ντους για φρεσκαρισμα, ούτε τα χέρια της δεν έπλυνε! (Καλά δε συζητάω για μανικιούρ πεντικιούρ.... ούτε καν βαμμένη στο ελάχιστο δεν ήρθε). Λέω από μέσα μου πεταμένα λεφτά (ζητούσε αν δεν κάνω λάθος 70€ μια ώρα δύο χέρια). Την βάζω λοιπόν να ανοίξει το στόμα της, τον έπαιξα (χωρίς να την ακουμπήσω καθόλου) και έχυσα στο στόμα της με στόχο 10/50 από απόσταση 10 πόντων σπέρμα μιας βδομάδας.
Τέλος της λέω, έφυγες! (Σέβομαι όλα τα κορίτσια του χώρου, αλλά αυτή δε σέβεται ούτε τον εαυτό της και είναι μια κατηγορία μόνη της!!). Της έδωσα 40€, δε μίλησε, ντύθηκε, έφυγε. 40€ για 10 λεπτά ακινησίας εκ μέρους της. Τίμιο, ξεκουραστο. Άντε ρε η βρωμιάρα, μην κολλήσουμε και τίποτα!
Έκτοτε την πήρα πριν κάνα δυο χρόνια σε δελο στη Φυλής. Την εστησα στα 4, καποτα καλά βαλμένη, γκροβερ αρκετη ώρα (μόνο), χύσιμο για το γαμωτο και αϊντε σπίτι. Καποτα με ολίγη μερεντα αφού την πιστονιασα αρκετα. Η μαλακιασμενη έχει μια χαρά εμφάνιση, αν ήταν σωστή επαγγελματίας θα μάζευε όλο το χαρτί. Όχι μόνο σαν ιερόδουλη 20ικου, αλλά και σαν call του 100ικου τουλάχιστον. Κρίμας.
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 259.631
- Πόντοι
- 46.232
Φώκαιας 7 ισόγειο 2η βάρδιαΣτο Φώκαιας 27 είναι αυτή;;;
Atridis
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2020
- Κριτικές
- 217
- Like
- 13.449
- Πόντοι
- 31.618
Η Έμμυ είναι κυκλοθυμική σαν χαρακτήρας.μπορει να είναι πολύ ανεβασμένη μπορεί να είναι χομα.παντος το πρόγραμμα της θα το κάνει.ολοι οι άνθρωποι έχουν διακυμάνσεις στην ψυχολογία τούς.αυτο έχει και ένα καλό ,είναι πάντα αληθινή ποτέ δεν υποκρίνεται.αν την πετύχετε στα κάτο της μην ζητάτε αγαπούσες και φιλάκια θα φάτε άκυρο.καντε παιχνίδι εσείς και αφιστετην στην ισχία τής.η κολάρα της και μόνο θα σας ανταμείψει.Έχει φολιάσει αρκετούς άλλους μεταξύ των οποίων κι εμένα αλλά εσένα δείχνει να σε αγαπάει.
Atridis
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2020
- Κριτικές
- 217
- Like
- 13.449
- Πόντοι
- 31.618
Εντομεταξη έχω ακούσει από πολλές ιερόδουλες να μου λένε για πελάτες που μπένουν με πολύ χάλια ψυχολογία στο δοματιο χορις καμία διάθεση για σεξ και περιμένουν από την πουτανα να τους ανεβάσει.
Οπότε θα πρέπει να υπάρχει και ο όρος φόλα πελάτης.
Μια μου είπε με το ζόρι τους βάζουνε,δε λένε τίποτα και λέω ποτέ να περάσει η ώρα.
Αυτό ανεξάρτητα της εμφάνισης και της ηλικίας
Μια μου είπε με το ζόρι τους βάζουνε,δε λένε τίποτα και λέω ποτέ να περάσει η ώρα.
AnaLogistis
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2023
- Like
- 299
- Πόντοι
- 21
Όπως πάντα σωστοτατος!Εντομεταξη έχω ακούσει από πολλές ιερόδουλες να μου λένε για πελάτες που μπένουν με πολύ χάλια ψυχολογία στο δοματιο χορις καμία διάθεση για σεξ και περιμένουν από την πουτανα να τους ανεβάσει.
johnvironas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Δεκ 2023
- Like
- 1.030
- Πόντοι
- 200
Σπασμωδική έφοδος στα εξής ιδρύματα 21/01/2025
Πρωινή βάρδια
Ιάσωνος 1β αριστερά Άννα
Κολωνού 45 ευθεία μέσα 2 λατινες απλό πρόγραμμα
Διδυμου 27 Τάνια και Βικτώρια
Διδύμου 22 skinny bitch Μαριάννα και Στέλλα
Αυτά από εμένα καλή συνέχεια σε όλους και καλά γαμησια!
Πρωινή βάρδια
Ιάσωνος 1β αριστερά Άννα
Κολωνού 45 ευθεία μέσα 2 λατινες απλό πρόγραμμα
Διδυμου 27 Τάνια και Βικτώρια
Διδύμου 22 skinny bitch Μαριάννα και Στέλλα
Αυτά από εμένα καλή συνέχεια σε όλους και καλά γαμησια!
Pa Luki Luk
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 72
- Like
- 26.041
- Πόντοι
- 21.636
Ας πιώ εγώ το καφεδάκι μου από τώρα...
Σε λίγο θα αρχίσει το Πανηγύρι...

Σε λίγο θα αρχίσει το Πανηγύρι...

Μήτσος Μπάμπολας
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 110
- Like
- 21.037
- Πόντοι
- 26.376
Γρήγορο πέρασμα σήμερα για Ειρήνη!
Την πήρα με καλές εντυπώσεις, παραμένει σταθερά καλή...
Έπεσε ωραίο αισθησιακό γαμήσι

Δεν δουλέυει πλέον στο Δ22
Πληροφορίες μόνο σε όσους προσφέρουν στο νήμα...
Οι υπόλοιποι
Την πήρα με καλές εντυπώσεις, παραμένει σταθερά καλή...
Έπεσε ωραίο αισθησιακό γαμήσι

Δεν δουλέυει πλέον στο Δ22
Πληροφορίες μόνο σε όσους προσφέρουν στο νήμα...
Οι υπόλοιποι

vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 12
- Like
- 13.133
- Πόντοι
- 5.827
Και ο πελάτης τι φταίει που τον βάζουνε με το ζόρι; Ας μην τους σέρνουν στο δωμάτιο όπως κάνουν μερικές που στέκονται στην είσοδο και δε σε αφήνουν να φύγεις.Εντομεταξη έχω ακούσει από πολλές ιερόδουλες να μου λένε για πελάτες που μπένουν με πολύ χάλια ψυχολογία στο δοματιο χορις καμία διάθεση για σεξ και περιμένουν από την πουτανα να τους ανεβάσει.
Διαγραμμένο μέλος 249604
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2024
- Like
- 434
- Πόντοι
- 20
Τώρα Αλκαμένους 113 πέρασα με ειρήνη η γνωστή από Δυδιμου Έκατσα σχεδόν είκοσι λεπτά Δεν ξέρω αν με ξέχασε η τσατσά Η γνωστή και αυτή από το ίδιο σπίτι Δυδιμου Η αδύνατη με τα γυαλιά Όταν πήγα άδειος ο οίκος τώρα που έφυγα δύο άτομα στο σαλόνι την πήρατε χαμπάρι μαγκεςΚαι ο πελάτης τι φταίει που τον βάζουνε με το ζόρι; Ας μην τους σέρνουν στο δωμάτιο όπως κάνουν μερικές που στέκονται στην είσοδο και δε σε αφήνουν να φύγεις.
Μήτσος Μπάμπολας
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 110
- Like
- 21.037
- Πόντοι
- 26.376
Μη τα λες ρε συΤώρα Αλκαμένους 113 πέρασα με ειρήνη η γνωστή από Δυδιμου Έκατσα σχεδόν είκοσι λεπτά Δεν ξέρω αν με ξέχασε η τσατσά Η γνωστή και αυτή από το ίδιο σπίτι Δυδιμου Η αδύνατη με τα γυαλιά Όταν πήγα άδειος ο οίκος τώρα που έφυγα δύο άτομα στο σαλόνι την πήρατε χαμπάρι μαγκες

Αύριο θα πλακώσουν τα ζόμπι...
Μη τα λες ρε συ
Όντως στο πρόγραμμα είναι μαζί με Μαριάννα, μένει να φανεί αν ισχύει το μεταγραφικό κρεσεντο.Τώρα Αλκαμένους 113 πέρασα με ειρήνη η γνωστή από Δυδιμου Έκατσα σχεδόν είκοσι λεπτά Δεν ξέρω αν με ξέχασε η τσατσά Η γνωστή και αυτή από το ίδιο σπίτι Δυδιμου Η αδύνατη με τα γυαλιά Όταν πήγα άδειος ο οίκος τώρα που έφυγα δύο άτομα στο σαλόνι την πήρατε χαμπάρι μαγκες
Μήτσος Μπάμπολας
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 110
- Like
- 21.037
- Πόντοι
- 26.376
Εγώ τη πήρα το μεσημέρι με ησυχίαΌντως στο πρόγραμμα είναι μαζί με Μαριάννα, μένει να φανεί αν ισχύει το μεταγραφικό κρεσεντο.

Αύριο όμως θα πάνε σαν υπνωτισμένα τα ναυάγια

info@123
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 71
- Like
- 16.864
- Πόντοι
- 6.856
Όχι, ρε φίλε! Δεν έχει και Il Toto εκεί, για να βοσκάνε με τις ώρες, τα παρτάλια, περιμένοντας πότε θα μπει στον οίκο, το Ρηνάκι.Τώρα Αλκαμένους 113 πέρασα με ειρήνη η γνωστή από Δυδιμου Έκατσα σχεδόν είκοσι λεπτά Δεν ξέρω αν με ξέχασε η τσατσά Η γνωστή και αυτή από το ίδιο σπίτι Δυδιμου Η αδύνατη με τα γυαλιά Όταν πήγα άδειος ο οίκος τώρα που έφυγα δύο άτομα στο σαλόνι την πήρατε χαμπάρι μαγκες
panta_sikomenos1
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2024
- Like
- 770
- Πόντοι
- 81
Επειδή ρώτησα χθες για την Αννα μου είπε η τσατσά οτι εχει περίοδο και θα επιστρέψει σε μερικές μέρεςδιδυμου 22 δεν ειναι σημερα η Ειρηνη,φωκαιας 19 δεν ειναι η Αννα ,αλλα η καρλα
Skipper!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.156
- Πόντοι
- 201
Καλτιλίκι περιοπής με Μαρία Εξηκίου 18Γ…. Πίπα κώλο εμπλοκή και αυτά… πίπα χάλια καθώτι η οδοντοστοιχία δεν βοηθάει καθόλου… γρατζουνιστη γρατζουνιστη. Μουνί τίγκα στην τρίχα.. και όχι στην τρίχα, μουνοχειλα έτοιμα να βεντουζάρουν στο πάτωμα… κώλος στενός! Εξφενδόνηση υγρού σε νοητό στόχο στο στόμα της εξ αποστάσεως (20 πόντους) ένιωσα σαν τον Σλούκα του 4ου δεκαλέπτου εχθές καθώς τα 2/3 βρήκαν στόχο τα υπόλοιπα στο μαύρο νεγκλιζέ (ο θεός να το κάνει) που φορούσε και αρνήθηκε-βαρίοταν να βγάλει. Για κωλο πάντως είναι καλή μέχρι εκεί! 45αρα milf μετριότατος εμφάνισης!
Διαγραμμένο μέλος 249604
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2024
- Like
- 434
- Πόντοι
- 20
Μαριάννα δεν μου είπε Δεν ξέρω αν ήταν εκειΌντως στο πρόγραμμα είναι μαζί με Μαριάννα, μένει να φανεί αν ισχύει το μεταγραφικό κρεσεντο.
Διαγραμμένο μέλος 249604
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2024
- Like
- 434
- Πόντοι
- 20
Εγώ κατά τύχη πήγα αλήθεια Στην δουλειά δεν αγγίζω κινητο Πήγαινα στο σταθμό Αττικής για τον ηλεκτρικό Είδα το φως Και λέω ας μπω Και μετά είπα να ενημερώσωΜη τα λες ρε συ
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 77
- Εμφανίσεις
- 15K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 49K