Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 340 άτομα (52 μέλη και 288 επισκέπτες)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
245.395
Πόντοι
46.232

ΑΛΕΚΟΣ223

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2016
Like
1.198
Πόντοι
201
φωκαιας 19 περασμα πρωτη φορα με Λιζα,αρκετα ανετη κοπελα,ωραια συμμετοχη και εμφανιση !! μαζι της η Μαργκο που μαλλον θα μαζεψει παλι όλη την πελατεια !! !

AndrosP69

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2022
Like
202
Πόντοι
0
Τη μια τη πέτυχα 1η στο 18 ισόγειο κ την άλλη 2η στο 20
Οκ ευχαριστώ πολύ και πάλι θα κατέβω απόψε και ότι ήθελε προκύψει
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Τη μια τη πέτυχα 1η στο 18 ισόγειο κ την άλλη 2η στο 20
Οκ ευχαριστώ πολύ και πάλι θα κατέβω απόψε και ότι ήθελε πρ
φωκαιας 19 περασμα πρωτη φορα με Λιζα,αρκετα ανετη κοπελα,ωραια συμμετοχη και εμφανιση !! μαζι της η Μαργκο που μαλλον θα μαζεψει παλι όλη την πελατεια !! !
Από εμφάνιση τι λέει?και από υπηρεσίες?

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
18.020
Πόντοι
10.686
Απίθανο! Μάλλον είχαμε ένα δωμάτιο διαφορά. Δεν έκλαψα το εικοσάρικο, αλλά δεν απογειώθηκα κιόλας. Καθαρή κοπέλα για γλείψιμο και αρκετά φιλική. Τελικά Μαργκώ δεν είδα, ήτανε δωμάτιο και μπήκα πριν σαλονάρει,φουλ κόσμος σε αναμονή!

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
71
Like
23.779
Πόντοι
19.236

oti na nai

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Φεβ 2010
Κριτικές
29
Like
2.043
Πόντοι
3.177
Καλησπέρα συναγωνιστές,μεσημεριανή στοχευμένη καταδρομική στους εθιστικούς δρόμους και συγκεκριμένα διδύμου 22 για Μαριάννα.
Δυστυχώς έλειπε,δουλευαν Ειρήνη και Στέλλα,στο σαλόνι 7 συναγωνιστές μαλλον για Ειρήνη,με το που βγήκε η Ειρήνη στο σαλονι την ώρα που πήγαινε στο κουζινάκι κοίταξε το τσάτσο ξενερώμενη(ήρεμα με το κορίτσι θα το κάψετε,7 άτομα?! έλεος.)
Αποχώρησα και επειδή πάντα έχω στο μυαλό μου άλλες 2 εναλλακτικές για περιπτώσεις φόλας ή όπως στη συγκεκριμένη φάση,έφυγα για Όλγα από Αγκύρας 12.
Δεν είναι τοπ από εμφάνιση(δούλευε παλιότερα διδύμου 22)αλλά μου βγάζει μια καύλα.
Πέρασα μια χαρά,η χαζοτσατσά χτυπησε στο δεκάλεπτο αλλά είχα τελειώσει,εκείνη τη στιγμή χαμογέλασε αμήχανα η Όλγα και τις είπα οτι δεν έχει μυαλο η άλλη(τις την είχα πει παλιότερα τις συγκεκριμένης χαζοτσατσάς για να μη χτυπάει πόρτες πριν τελειώσει το 10λεπτό)όλα καλά καλή συνέχεια σε όλους και καλά γαμήσια.

Τελευταία τροποποίηση:

Nikos78!

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2023
Like
255
Πόντοι
20
Καλησπέρα συναγωνιστές,μεσημεριανή στοχευμένη καταδρομική στους εθιστικούς δρόμους και συγκεκριμένα διδύμου 22 για Μαριάννα.
Δυστυχώς έλειπε,δουλευαν Ελένη και Στέλλα,στο σαλόνι 7 συναγωνιστές μαλλον για Ελένη,με το που βγήκε η Ελένη στο σαλονι την ώρα που πήγαινε στο κουζινάκι κοίταξε το τσάτσο ξενερώμενη(ήρεμα με το κορίτσι θα το κάψετε,7 άτομα?! έλεος.)
Αποχώρησα και επειδή πάντα έχω στο μυαλό μου άλλες 2 εναλλακτικές για περιπτώσεις φόλας ή όπως στη συγκεκριμένη φάση,έφυγα για Όλγα από Αγκύρας 12.
Δεν είναι τοπ από εμφάνιση(δούλευε παλιότερα διδύμου 22)αλλά μου βγάζει μια καύλα.
Πέρασα μια χαρά,η χαζοτσατσά χτυπησε στο δεκάλεπτο αλλά είχα τελειώσει,εκείνη τη στιγμή χαμογέλασε αμήχανα η Όλγα και τις είπα οτι δεν έχει μυαλο η άλλη(τις την είχα πει παλιότερα τις συγκεκριμένης χαζοτσατσάς για να μη χτυπάει πόρτες πριν τελειώσει το 10λεπτό)όλα καλά καλή συνέχεια σε όλους και καλά γαμήσια.
Ελενη;;;; έχουμε περιγραφη;;;

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
245.395
Πόντοι
46.232
Δυστυχώς έλειπε,δουλευαν Ελένη και Στέλλα,στο σαλόνι 7 συναγωνιστές μαλλον για Ελένη,με το που βγήκε η Ελένη στο σαλονι την ώρα που πήγαινε στο κουζινάκι κοίταξε το τσάτσο ξενερώμενη(ήρεμα με το κορίτσι θα το κάψετε,7
Ελένη ή Ειρήνη?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom