Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 223 άτομα (16 μέλη και 207 επισκέπτες)

panta_sikomenos1

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2024
Like
512
Πόντοι
80
Καλησπερα μυστες. Ψαχνω εδω και καμποσο καιρο την Αλεξια (οχι την Αλεξανδρα με τα τατου) που δουλευε μαζι με την Αλεξανδρα στο φωκαιας 25 οροφο. Σημερα που περασα μου ειπαν οτι εχει αποχωρησει και δουλευει αλλου εδω και κανενα 2μηνο. Σε εμφανιση ειναι μια ζουμερη κοντουλα με καρε μαλλι Ουκρανικης καταγωγης. Η συγκεκριμενη δουλευε και στο Λαγουμιτζη 23 ως Αλεξανδρα που προφανως το αλλαξε σε Αλεξια οταν μετεβη στα μπουρδελα της φυλης λογω υπαρξης της αλλης Αλεξανδρας με τα τατου.

Πιστευω οτι μονο δυνατοι μπουρδελιαρηδες θα μπορεσουν να με βοηθησουν καθως για τους περισσοτερους θα ειναι αδιαφορη και δε θα εχουν καταλαβει καν για ποια λεω (παρ ολα αυτα εγω περνουσα καλα μαζι της)
Καλησπέρα Μυστη αυτην που λες την πέτυχα το Σάββατο 2 βαρδια δούλευε Φωκαίας ενα σπιτάκι πίσω πριν το Φωκαίας 19 όχι στο υπόγειο αλλά ισόγειο δεν θυμάμαι αριθμό για αυτο στο αναφέρω έτσι!

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
245.465
Πόντοι
46.232
Καλησπερα μυστες. Ψαχνω εδω και καμποσο καιρο την Αλεξια (οχι την Αλεξανδρα με τα τατου) που δουλευε μαζι με την Αλεξανδρα στο φωκαιας 25 οροφο. Σημερα που περασα μου ειπαν οτι εχει αποχωρησει και δουλευει αλλου εδω και κανενα 2μηνο. Σε εμφανιση ειναι μια ζουμερη κοντουλα με καρε μαλλι Ουκρανικης καταγωγης. Η συγκεκριμενη δουλευε και στο Λαγουμιτζη 23 ως Αλεξανδρα που προφανως το αλλαξε σε Αλεξια οταν μετεβη στα μπουρδελα της φυλης λογω υπαρξης της αλλης Αλεξανδρας με τα τατου.

Πιστευω οτι μονο δυνατοι μπουρδελιαρηδες θα μπορεσουν να με βοηθησουν καθως για τους περισσοτερους θα ειναι αδιαφορη και δε θα εχουν καταλαβει καν για ποια λεω (παρ ολα αυτα εγω περνουσα καλα μαζι της)
Αλεσια/Αλισα, δες Φώκαιας 13 ισόγειο 2η βάρδια, εκεί τη πέτυχα τη προηγούμενη εβδομάδα

Rodos 87

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2024
Κριτικές
10
Like
1.159
Πόντοι
370
Έχει φολιάσει αρκετούς άλλους μεταξύ των οποίων κι εμένα αλλά εσένα δείχνει να σε αγαπάει.
Μην το παίρνεις επί προσωπικού φίλε όλοι έχουμε πάει με κοπέλες που άλλοι εκθειάζουν και εμείς τρώμε φόλα. Γι'αυτό γράφουμε κριτικές και ενημέρωσης και λέει ο κάθε ένας την άποψη του

Rodos 87

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2024
Κριτικές
10
Like
1.159
Πόντοι
370
Πολύ καλή η Εμμυ την εχω πάρει πολλες φορές αλλα κ την έβαλα στον πάγο λόγω αναζητησης νέων παρουσίων....

Τώρα όσο αφορά την Κιρα πριν λίγες μέρες την πήρα για 5 φορά από τότε που άρχισε. Από πρόσωπο για μένα είναι η ομορφότερη πιτσιρίκα της περιοχής. Το ξανθό μαλλι της η ολολευκη οδοντοστοιχιεια της και το καταγαλανο μάτι σε παραπέμπει σε πίνακα ζωγραφικής γυναίκας κ μάλιστα Ρωσικής προέλευσης. Λες τι πηδαμε ρε μ@@κες στο 20αρικο?? Κ 19 ετών πιπίνι? Τώρα αν σε κάποιον δεν αρέσει που είναι 1.70 κ 50 kg γουστα ειναι αυτά....Η καπέλα από θέμα εμφάνισης κ μονο είναι αφρός!

Τώρα οσο αφορά τις υπηρεσίες της λίγο πιο θερμή να ήταν με τον πελάτη να επερνε λίγες πρωτοβουλίες παραπάνω να αυξήσει τα προκαταρκτικα της να μην εκανε πονηριές να σε κανει να τελειώσεις......... θα έβλεπες τότε ποίες θα βαραγαν μύγες κ ειδικότερα τον Αύγουστο θα ήθελαν σκούπα να τις εξοντώσουν.... χαχαχα.
Πολύ σωστό σχόλιο μύστη

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
245.465
Πόντοι
46.232
Μην το παίρνεις επί προσωπικού φίλε όλοι έχουμε πάει με κοπέλες που άλλοι εκθειάζουν και εμείς τρώμε φόλα. Γι'αυτό γράφουμε κριτικές και ενημέρωσης και λέει ο κάθε ένας την άποψη του
Και το αντίστροφο φυσικά

Rodos 87

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2024
Κριτικές
10
Like
1.159
Πόντοι
370
Και το αντιστριφο φυσικά
Βεβαίως, μπορεί εσύ να λες μια φόλα και για τον άλλον να είναι στανταρακι. Γι'αυτό καταθέτουμε την εμπειρία μας. Εσύ βέβαια το έχεις πάει ένα βήμα παραπάνω και με τις τσατσαδες που λες ότι πρόγραμμα ανακοίνωσε την στιγμή που πήγες. Το έχεις επισημάνει χίλιες φορές

Kaulis

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2023
Like
410
Πόντοι
20
Φωκαιας πάνω από τη φυλής είναι η Ηλέκτρα, δε θυμάμαι ακριβώς νούμερο. Ψαχνωντας για δεύτερη καταθεση με έβγαλε ο δρόμος Περγάμου κοντά στον ηλεκτρικό Αττική, όπου για πρώτη φορά πετυχαίνω τη milf θωρηκτό Ναταλί και μάλλον Τσαντακης. Δεν ήμουν σίγουρος αν ειναι αυτή οπότε κσι πέρασα για δοκιμή και ξεμουνιασμα. Δυνατοί ρυθμοί στα 4 και ιεραποστολικο. Από εμφάνιση δε λέει τίποτα αλλά για βίτσιο χοντρης milf της διπλανής πόρτας για ξεσκίσμα την έκανε τη δουλειά της. Ξεδωσα, προσωπικά την προτείνω για μερακλήδες. Καλά γαμησια συναγωνιστές.

Reuzel

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
2.016
Πόντοι
486
Έχω παραγγείλει Ηλέκτρα στο Bill την εποχή του κορονοϊου. Μπήκε στο δωμάτιο. Χειμώνας, αρματωμένη με χοντρά ρούχα και μπότες. Προσπερναει το μπάνιο, κάθεται με τα ρούχα στα καθαρά σεντόνια του κρεβατιού. Ξεβρακωνεται και ξαπλώνει. Όχι δεν έκανε ντους για φρεσκαρισμα, ούτε τα χέρια της δεν έπλυνε! (Καλά δε συζητάω για μανικιούρ πεντικιούρ.... ούτε καν βαμμένη στο ελάχιστο δεν ήρθε). Λέω από μέσα μου πεταμένα λεφτά (ζητούσε αν δεν κάνω λάθος 70€ μια ώρα δύο χέρια). Την βάζω λοιπόν να ανοίξει το στόμα της, τον έπαιξα (χωρίς να την ακουμπήσω καθόλου) και έχυσα στο στόμα της με στόχο 10/50 από απόσταση 10 πόντων σπέρμα μιας βδομάδας.
Τέλος της λέω, έφυγες! (Σέβομαι όλα τα κορίτσια του χώρου, αλλά αυτή δε σέβεται ούτε τον εαυτό της και είναι μια κατηγορία μόνη της!!). Της έδωσα 40€, δε μίλησε, ντύθηκε, έφυγε. 40€ για 10 λεπτά ακινησίας εκ μέρους της. Τίμιο, ξεκουραστο. Άντε ρε η βρωμιάρα, μην κολλήσουμε και τίποτα!
Έκτοτε την πήρα πριν κάνα δυο χρόνια σε δελο στη Φυλής. Την εστησα στα 4, καποτα καλά βαλμένη, γκροβερ αρκετη ώρα (μόνο), χύσιμο για το γαμωτο και αϊντε σπίτι. Καποτα με ολίγη μερεντα αφού την πιστονιασα αρκετα. Η μαλακιασμενη έχει μια χαρά εμφάνιση, αν ήταν σωστή επαγγελματίας θα μάζευε όλο το χαρτί. Όχι μόνο σαν ιερόδουλη 20ικου, αλλά και σαν call του 100ικου τουλάχιστον. Κρίμας.
Στο Φώκαιας 27 είναι αυτή;;;

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom