BWC21_athens
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2022
- Κριτικές
- 10
- Like
- 908
- Πόντοι
- 370
αυτη ειναι η Χριστινα η "δηθεν-τσεχα" η καστανοξανθη με το μικρο βυζι;Φ65Α "θα περάσουμε τέλεια "
αυτη ειναι η Χριστινα η "δηθεν-τσεχα" η καστανοξανθη με το μικρο βυζι;Φ65Α "θα περάσουμε τέλεια "
Ναί.αυτη ειναι η Χριστινα η "δηθεν-τσεχα" η καστανοξανθη με το μικρο βυζι;
Ρε τυπε μάς δουλεύεις?το ποστ που παρέθεσες έχει ώρα πάνω, εκείνη περίπου.αυτό τι ώρα ειπώθηκε περίπου;
Και για ποιο μαγαζί λέτε; που δουλεύειΠοιο site? Για ποιο μαγαζί λέμε;
Χθες πάντως απόγευμα στο 65β ήταν η άλλη μαυρούλα η Μπέκι.Η μπιουτη δουλεύει τώρα ξέρει κανείς;
Αλκαμένους 113Και για ποιο μαγαζί λέτε; που δουλεύει
Είδα ότι δουλεύει από τετάρτη μέχρι Κυριακή η μπιουτη απλά για να μην κατεβαίνω τσάμπα ρώτησαΧθες πάντως απόγευμα στο 65β ήταν η άλλη μαυρούλα η Μπέκι.
Δυστυχώς δεν μπορώ να βοηθήσω παραπάνω αυτήν τη στιγμή.Είδα ότι δουλεύει από τετάρτη μέχρι Κυριακή η μπιουτη απλά για να μην κατεβαίνω τσάμπα ρώτησα
θα την κάνω την απόπειρα μπας και την πετύχω live...Ρε τυπε μάς δουλεύεις?το ποστ που παρέθεσες έχει ώρα πάνω, εκείνη περίπου.
Ψυχανεμιζομαι κόντρα Ειρήνης και Μαριάννας skinny bitch στο μαγαζί , έκατσε η παλιά στο διδυμου και η καινούργια πήγε Αλκαμένους...Αλκαμένους 113 Ειρήνη μόνη τής και χωρίς κόσμο αναμονή, απλό πρόγραμμα ανακοινώνεται.
φωτο από τον οίκο
![]()
Μπα δε νομίζω, απλά δεν έχουν κοπέλες και θέλουν να λειτουργήσουν και τους δύο οίκους, θα δείξειΨυχανεμιζομαι κόντρα Ειρήνης και Μαριάννας skinny bitch στο μαγαζί , έκατσε η παλιά στο διδιμου και η καινούργια πήγε Αλκαμένους...
Τα τσουγκρίσαν απ' ότι μου είπαν σήμερα (Ειρήνη-υπηρεσία) με το Δ22Μπα δε νομίζω, απλά δεν έχουν κοπέλες και θέλουν να λειτουργήσουν και τους δύο οίκους, θα δείξει
Στο δρόμο είναι, έρχεταιξερουμε αν θα γυρισει η Αννα Κου?
Τα ίδια και εγώ μετά από τρελό πιστονιασμα περισυ με έχει banarei και με θυμάται ακόμα η πουτανα!!η8ελα πριν κατι μερες να γαμησω την Μαριαννα απο διδιμου 22,αλλα δε με δεχτηκε,(επειδη οποτε την περνω,της αλλαζω τα φωτα,εχει πολυ στενο μουνι κ η αισ8ηση ειναι απιστευτη)υπαρχει καμια παρομοια?πετιτ με στενο μουνακι?
εκει ειναι τωρα στο 65 κατω μαζι με την χριστινα την αλβανιδα. στο πανω ειναι η αλλη αραπινα η Μπεκυ μαζι με την (νομιζω) χριστινα ρουμανα με τα τατου και τις βυζαρεςΗ μπιουτη δουλεύει τώρα ξέρει κανείς;