Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 62 άτομα (5 μέλη και 57 επισκέπτες)
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
71
Like
10.517
Πόντοι
12.421
Εγώ κατά τύχη πήγα αλήθεια Στην δουλειά δεν αγγίζω κινητο Πήγαινα στο σταθμό Αττικής για τον ηλεκτρικό Είδα το φως Και λέω ας μπω Και μετά είπα να ενημερώσω
Την έκαψες όμως!
Αύριο θα βγει νοκ άουτ από τις 11 το πρωί :stretcher:

Hase

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Αυγ 2023
Κριτικές
65
Like
3.698
Πόντοι
2.666
Την irina απο ΦΩΚ 24 ακομα να την ανακαλυψετε που δουλευει παντως :cool2::cool2::cool2:
Λεγεται πως εθεαθη στη Πλακα αγκαζε με τον αγαπημενο της..ευχομαστε να ναι κανας της προκοπης..κι οχι κανας απ τους " αγαπητικους" που την εφερναν στη φωκαιας...

Atridis

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
8 Σεπ 2020
Κριτικές
210
Like
12.758
Πόντοι
31.618
Αν δεν γίνει πράξη με ευγενικό τροπο μπορεί να πάρεις κάτι με μαγκιες σίγουρα θα υπάρχει θέμα για ξύλο
Έλεος μην είστε φλοροι.
Αν σ αγκιξει νταβαντζης, φύλακας δηλαδή σικονει βαριά μήνυση και οι περισσότεροι έχουν ποινικό μητρώο.
Αν δεν κάνεις κάτι με κοπέλα και σου αρχίσει τα μα μου σικό ντύσου και ζητα τα λεφτά,θα στα δοσουν . Άλιος πάρε την αστυνομία.εκει χεζονται.
Όλα αυτά τα έχω κάνει δεν λέω λόγια του αέρα.
Ευγενικά πάντα και με ήρεμο λόγο.
Οι φυλακες είναι για κάνα μεθυσμένο και κανένα που θα χηροδικησει Πάνο στην κοπέλα .
Η αν περάσει το δεκάλεπτο και δεν τελιοσεις Ε τότε μην ζητάς λεφτά

Atridis

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
8 Σεπ 2020
Κριτικές
210
Like
12.758
Πόντοι
31.618
Το καλύτερο βέβαια είναι να πάτε με κορίτσια γνωστά που είναι ντεγκλαρε και διαμάντια και έχουν καλό όνομα στην πιάτσα και όχι με αλεξιπτοτριες που εμφανίζονται από το πουθενά για να δουλέψουν κόσμο για κάνα μήνα.
Αλλά αν θες σινεχια κάτι καινούργιο θα έχει; Και τις εκπλήξεις σου

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom