Papoutsaras
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2023
- Like
- 1.232
- Πόντοι
- 201
Ειρήνη Αλκιβιάδου..γαμησαρα τίμιο μιλφ με κωλαρα..όσοι πιστοί προσέλθετε.. ποιοτικό γαμησι!!
Άλλη η Ειρήνη το πρωί και άλλη αυτή το απόγευμα;
Ειρήνη Αλκιβιάδου..γαμησαρα τίμιο μιλφ με κωλαρα..όσοι πιστοί προσέλθετε.. ποιοτικό γαμησι!!
Αλκιβιαδου 16γ δεν έχει 2η βάρδια, η Ειρήνη που δούλευε Μεταξουργείο δουλεύει στη 1η εκτός ΣΚΆλλη η Ειρήνη το πρωί και άλλη αυτή το απόγευμα;
Και ηλικιακα και εμφανισιακα.Καμια σχεση.Άλλη η Ειρήνη το πρωί και άλλη αυτή το απόγευμα;
Τις έχει βάλει τσιπ ο κτηνίατρος για να μην χαθεί.Ρε μαγκες σε βόλτα που πήγα είδα μια Ρώσο Ρουμάνα βυζαρου στο Φώκαιας 13 όροφος. Είχε στο κωλο ένα τραυμαπλαστ. Ξέρει κανείς τπτ. Δεν βρήκα κριτικη
Κυριακή είχα πετύχει (Αλκιβιάδου 16γ) την Μαρίνα, που είναι απόγευμα στο Αλκ113Αλκιβιαδου 16γ δεν έχει 2η βάρδια, η Ειρήνη που δούλευε Μεταξουργείο δουλεύει στη 1η εκτός ΣΚ
Στον όροφο. Σονια είπεΠρέπει να την είχε τσιμπήσει κουνούπι(το γνωστό κουνούπι της Φυλής)γι αυτό το τραυμαπλαστ...Φωκαίας 13 όροφο,το ισόγειο λες? ή Φωκαίας 17β ?βάρδια?κριτική τι όνομα έψαξες?
Δεν ξεφεύγει τπτ από τα λαγωνικά εδώ μεσαΤις έχει βάλει τσιπ ο κτηνίατρος για να μην χαθεί.
Αρα για 1η βάρδα μιλάς ,Ψάξε για Σονια ή Εύα στα Φυλής 84β,Φιλιπιδου 11α ,,Διδύμου 18 ,Βέργας 6α ,6β ,Κωνσταντινουπόλεως 166β ,Φυλής 92 ,Φυλής 66 κλπΣτον όροφο. Σονια
λογικα εκει θα ειναι τωρα εως 17:00Καλημέρα κύριοι. Γνωρίζει κάποιος αν τώρα, το μεσημέρι, η Εμμανουέλα, Φώκαιας 27, έχει βάρδια? Ευχαριστώ.
Δεν ξέρω αν είναι για λειτουργία οίκου. Πριν από λίγο καιρό είχα δει πως είχαν βγάλει όλα τα έπιπλα στο δρόμο...Σήμερα το πρωί είδα καθαριότητες στο Αλκαμένους 117, λέτε να έχουμε θυρανοίξια;
Αυτή πριν καμία 10ετια ήταν τοπ και εξακολουθεί και είναι πανέξυπνη σε ιδιαίτερες συμπάθειες κερνούσε και ελεύθερα τρομπόνια, λείπει η ΚουΑτέλειωτο μουνέτο!!!
Αυτή πριν καμία 10ετια ήταν τοπ και εξακολουθεί και είναι πανέξυπνη σε ιδιαίτερες συμπάθειες κερνούσε και ελεύθερα τρομπόνια, λείπει η Κου
Λείπει και η Φωτούλα που τα έκανε σχεδόν ούλα!
Και πως γίνεσαι vip member???Απλό ή πόρτα για τους κοινούς θνητούς, για τους VIP ακάποτα, κοντά μισάωρο στο δωμάτιο, φουλ gfe κ.λπ. Καρατσεκαρισμένο![]()
Πιστεύω θα είναι 15 ευρώ ως καινούργια πως θα βγουν τα έξοδα της ανακαινίσεις, τώρα τι φρούτα θα έχει λογικά λατίνες αφού δεν υπάρχει και τίποτα άλλο και αυτές είτε από μαγαζιά που έχουν δύο κοπέλες μαζί τώρα στο Μετάξι είτε από φυλής που δεν τσούλισαν.Εγώ είμαι περίεργος να δω τα 2 νέα στο Μεταξουργείο τι φρούτα θα πουλάνε.
Γενικά πάντως με τόσες μεταγραφές από Μετάξι->Φυλής κάτι δεν μου αρέσει, μάλλον απλά δεν έχουν κορίτσια να γεμίσουν τις βάρδιες.
Το Χωματιανού 11Β το είχε πάει 25 και το γύρισε πάλι 20?Εγώ είμαι περίεργος να δω τα 2 νέα στο Μεταξουργείο τι φρούτα θα πουλάνε.
Γενικά πάντως με τόσες μεταγραφές από Μετάξι->Φυλής κάτι δεν μου αρέσει, μάλλον απλά δεν έχουν κορίτσια να γεμίσουν τις βάρδιες.
Τι ενοεις ακαποτα?Απλό ή πόρτα για τους κοινούς θνητούς, για τους VIP ακάποτα, κοντά μισάωρο στο δωμάτιο, φουλ gfe κ.λπ. Καρατσεκαρισμένο![]()