Pa Luki Luk
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 71
- Like
- 25.205
- Πόντοι
- 19.236
Σφηνάκι Σφηνάκι τα Όργωσες πάλι Όλα!!!συνέχεια σφηνάκι live επιγραμματικα

Σφηνάκι Σφηνάκι τα Όργωσες πάλι Όλα!!!συνέχεια σφηνάκι live επιγραμματικα
αφού ξέρεις...το περπάτημα κάνει καλόΣφηνάκι Σφηνάκι τα Όργωσες πάλι Όλα!!!
![]()
Ναι το επιβεβαιώνω, το πρόγραμμα αλλάζει ανάλογα τον πελάτη/σαλόνι.Ιωαννίνων 5 Ιρις, απλό πρόγραμμα ανακοινώνεται, μέσα απ ότι ξέρω κάνει ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Αν και γουστάρω πολύ τον τύπο της Πάολας εμφανισιακά 2/2 δεν με άφησε να την τελειώσω στο κωλαράκι, οπότε το τελειωτικό παίζεταιΛιοσιων 73α Μισέλ λατίνα απλό πρόγραμμα και Παολα επίσης λατίνα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα
Ε και εσένα για Λοχαγό σε κάποιον λόχο του τάγματος σε κόβωΣυνήθως έτσι πάει, λέει κάποιος πως είναι άδειο και σκάει ολόκληρο τάγμα σε χρόνο ντε τε
εδώ και χρόοονια τώραΣτους δίπλα......ένας γράφει όλες τις κριτικές με άλλα προφίλ ? Ίδιες λέξεις και ίδια κείμενα. Αρνητική κριτική ούτε για δείγμα... Τεσπά sorry για το spam.
Δεν έχω να αναφέρω και τίποτα νεο....Με εξυπηρετούν τα τσανταρακια.
εννοειται...εδω κ χρονια.Στους δίπλα......ένας γράφει όλες τις κριτικές με άλλα προφίλ ? Ίδιες λέξεις και ίδια κείμενα. Αρνητική κριτική ούτε για δείγμα...
Καλά της ξηγηθηκες!Κατάθεση και σήμερα στην Ειρήνη
Με ξεζούμισε το καυλάκι, είναι έκφυλη κι ας μην της φαίνεται
Με ωραία καυτή φουστίτσα, σετ με το σουτιέν...
Παίξανε 5-6 στάσεις με καυλιάρικο reverse cowgirl
Κάθησα μέσα 23 λεπτά με χρονόμετρο
2-3 νεαροί που μπήκανε πριν από εμένα, φάγανε πόρτα και τους έδιωξε
Μου είπε πως αν μπαίνουν μπουλούκια θα τους διώχνει...
1η βάρδια, αλλά καλύτερα μην πας μετά τις 15:30-16Καλά της ξηγηθηκες!
Μήπως έμαθες και το ωράριο που θα παρευρίσκεται(γαμιεται)στο νέο ίδρυμα?
Κατάθεση και σήμερα στην Ειρήνη
Με ξεζούμισε το καυλάκι, είναι έκφυλη κι ας μην της φαίνεται
Με ωραία καυτή φουστίτσα, σετ με το σουτιέν...
Παίξανε 5-6 στάσεις με καυλιάρικο reverse cowgirl
Κάθησα μέσα 23 λεπτά με χρονόμετρο
2-3 νεαροί που μπήκανε πριν από εμένα, φάγανε πόρτα και τους έδιωξε
Μου είπε πως αν μπαίνουν μπουλούκια θα τους διώχνει...
Πες της έως 46 έτσι για το γούστο! Πάντως ο ιδιοκτήτης του οίκου κινήθηκε ως DPG καλοκαίρι του 2023 κάνοντας μεταγραφές από πάνω ράφι, τον βλέπω να παίρνει κούπα (να μαζέψει γιούρια) του χρόνου θα έχει και glass floor ο οίκος και νιώθω θα εξελιχθεί σε στούντιοΕγω θα της πω να διώχνει και τους μεσήλικες πανω απο 40 ετων οπως κάνει η Εμυ απο φ69. Ετσι θα μειωθεί και η αναμονή.
Το site λέει μέχρι 17:00, ένας άλλος γράφει ότι σήμερα έκλεισε στις 15:00.Καλά της ξηγηθηκες!
Μήπως έμαθες και το ωράριο που θα παρευρίσκεται(γαμιεται)στο νέο ίδρυμα?
Μόλις πονέσει λίγο το μουνάκι της το κλείνει το μαγαζί γι'αυτόΤο site λέει μέχρι 17:00, ένας άλλος γράφει ότι σήμερα έκλεισε στις 15:00.
Ποιο site? Για ποιο μαγαζί λέμε;Το site λέει μέχρι 17:00, ένας άλλος γράφει ότι σήμερα έκλεισε στις 15:00.
Το δικό μας Site, τύπε, το παρεάκι μας.Ποιο site? Για ποιο μαγαζί λέμε;
αυτό τι ώρα ειπώθηκε περίπου;Φωκαιας 19 σε κάνα μισάωρο θα έρθει και η Αννουλα σύμφωνα με την υπηρεσία.