1ον για την Ιβανα σας το είχα πει αρκετές φορές. Είναι υγειονομική βόμβα. Μουνι κωλο, κωλο μουνι με σκατωμενη καποτα. Κι έπειτα και αφιλτρες πίπες καλά να πάθετε!
2ον οι άλλες δύο που δίνουν κωλο λίγο πιο πάνω είναι και οι δύο τσιγγάνες. Πάλι καλά να πάθετε!
Μην τα ισοπεδώνουμε όλα όμως. Εγώ δεν δίνω σε οίκους ακα πίπα (ποτέ!) αλλά υπάρχουν και κοπέλες που είναι πολύ προσεκτικες σε αυτή την υπηρεσία. Καρολίνα Φιλιππίδου, θεία Σόνια που τώρα είναι Φώκαιας είναι δύο από τα αρκετά παραδείγματα ότι κάνουν εξετάσεις και προσέχουν το πουλί ενδελεχώς πριν το βαλουν ακα στο στόμα. Μου το έχουν πει οι ίδιες μετά από ερώτηση τους για να με πάρουν ακα πίπα. Εγώ βέβαια πάντα φίλτρο.
Μόνο σε επιλεγμένες μασαζοκοπελες και ανεξάρτητες call το ακα πίπα σπορ. Ακριβό μεν. Πολύ πιο ελεγχόμενο όπως και να'χει δε! Διαφορετικό πελατολόγιο. Στο 20αρι θα πάει και ο βρωμερός Πέρσης ή Αλβανός ή και Έλληνας μαλακοπιτουρας αρχιδομαλαλας. Μαζί με τους καθαρούς συναγωνιστές του Bou, πάντα θα υπάρχει και ο βρωμερός περαστικός μπουρδελομαλακας που θα κουβαλάει αφροδίσιο, θα το ξέρει αλλά στα παπαρια του. Θα πάει και θα δώσει την σπερμα του σε στόμα πουτανας και ότι γίνει....! Και μετά κολλάνε και οι συνεπιβάτες του site...
Καλημέρα, καλή Κυριακή!