Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 360 άτομα (53 μέλη και 307 επισκέπτες)
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
71
Like
10.400
Πόντοι
12.421
Οπότε μάλλον η μέρα ήταν περίεργη και για την τζανινα και την τσατσά όπως λες. Δες και την κριτική όταν ανέβει και θα καταλάβεις
Δεν ήταν περίεργη η μέρα φίλε μου...
Η Σανέλ και η Τζανίνα είναι περίεργες και φουλ κυκλοθυμικές...

Rodos 87

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2024
Κριτικές
10
Like
1.092
Πόντοι
370
Οκ, δεν το ήξερα. Σε ευχαριστώ για το πόιντ. Ενώ ξεκίνησε καλά με άρχισε στα τελείωνε μωρό μου και στα χύσε με ενώ μόλις είχαμε τελειώσει τα προκάτ και είχαμε μπει στο κυρίως πιάτο

968

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Φεβ 2018
Like
7.733
Πόντοι
1.056
Κ φολα ολκης η Σανελ ή οπως ονομασαν το πιωμενο χαπατο σημερα 1η βαρδια.
Φιλλ11 κ τα 2 ανοιχτα.
Φωκ7.Υπογα Εντζοσπιτο κλειστο.
Φωκ7Ισογειο κλειστο το Φωκ9 Ανοιχτο.
Φυλ65Ανω κλειστο,Κατω Χριστινα Ρουμανα με τατου:tits:
Φυλ86Ανω ανοιχτο Κατω Κατια
Χωαματιανου κ τα 2 κλειστα.
Λιοσ73Κατω ανοιχτο

:upsidedown::upsidedown::upsidedown:

968

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Φεβ 2018
Like
7.733
Πόντοι
1.056
Οκ, δεν το ήξερα. Σε ευχαριστώ για το πόιντ. Ενώ ξεκίνησε καλά με άρχισε στα τελείωνε μωρό μου και στα χύσε με ενώ μόλις είχαμε τελειώσει τα προκάτ και είχαμε μπει στο κυρίως πιάτο
Εχουν ανοιξει φαμπρικα με σκατοβυτιο την 2τσα να χτυπανε πορτα στο 7λεπτο κ να ζητανε λεφτα για παρατα.

:knuppel::knuppel::knuppel:

Kaulis

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2023
Like
400
Πόντοι
20
Καμία ΓΥΝΑΊΚΑ με καμπύλες στη φυλής? Γιατί μόνο κόκαλα βλέπω...

Kaulis

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2023
Like
400
Πόντοι
20
Στο 84 και σε όλο το τετράγωνο μόνο αδύνατες, ωραία σώματακια αλλά ψάχνω για καμπύλες. Δυστυχώς η μπιουτι λείπει, για αυτήν κατέβηκα...

Αθηναίος Εξερευνητής

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2023
Κριτικές
3
Like
408
Πόντοι
300
Στο 84 και σε όλο το τετράγωνο μόνο αδύνατες, ωραία σώματακια αλλά ψάχνω για καμπύλες. Δυστυχώς η μπιουτι λείπει, για αυτήν κατέβηκα...
Η Μπιουτι δουλεύει Τετάρτη έως Κυριακή δεύτερη βάρδια

Teddyboys78

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2025
Like
179
Πόντοι
1
Παίδες βλέπω Τραμπ ορκομωσια
Υπάρχει κάνα μιλφ να φέρνει στην νέα Πρεσβειρα μας να την τιμήσω?
Η έστω στην γυναίκα του Παναρα???

Συνημμένα

• Screenshot_20250120-164908.png
    Screenshot_20250120-164908.png
    1,9 MB · Εμφανίσεις: 5

Kaulis

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2023
Like
400
Πόντοι
20
Πρώτη φορά και πρώτη κατάθεση για σήμερα με Ηλέκτρα σε slow motion όλο το σκηνικό, όλο παραπονιοταν ότι την πονάει το κεφάλι και ότι θα πάει στο νοσοκομείο. Με το που έβγαλε τα μποτάκια μια ποδαρίλα πλυμηρισε το δωμάτιο. Ψαχνω για δεύτερη κατάθεση, προτάσεις για milfara δεκτές.

Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
18
Like
17.424
Πόντοι
3.246
Πρώτη φορά και πρώτη κατάθεση για σήμερα με Ηλέκτρα σε slow motion όλο το σκηνικό, όλο παραπονιοταν ότι την πονάει το κεφάλι και ότι θα πάει στο νοσοκομείο. Με το που έβγαλε τα μποτάκια μια ποδαρίλα πλυμηρισε το δωμάτιο. Ψαχνω για δεύτερη κατάθεση, προτάσεις για milfara δεκτές.
Σόνια φωκαίας 13

Reuzel

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
2.014
Πόντοι
486
μόλις ξερόχυσα με ποδαρίλα τύπε. Θα επισκεφθώ με την πρώτη ευκαιρία. Τι βάρδια είναι και σε ποιό σπίτι;

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
30.899
Πόντοι
9.846
Έχω παραγγείλει Ηλέκτρα στο Bill την εποχή του κορονοϊου. Μπήκε στο δωμάτιο. Χειμώνας, αρματωμένη με χοντρά ρούχα και μπότες. Προσπερναει το μπάνιο, κάθεται με τα ρούχα στα καθαρά σεντόνια του κρεβατιού. Ξεβρακωνεται και ξαπλώνει. Όχι δεν έκανε ντους για φρεσκαρισμα, ούτε τα χέρια της δεν έπλυνε! (Καλά δε συζητάω για μανικιούρ πεντικιούρ.... ούτε καν βαμμένη στο ελάχιστο δεν ήρθε). Λέω από μέσα μου πεταμένα λεφτά (ζητούσε αν δεν κάνω λάθος 70€ μια ώρα δύο χέρια). Την βάζω λοιπόν να ανοίξει το στόμα της, τον έπαιξα (χωρίς να την ακουμπήσω καθόλου) και έχυσα στο στόμα της με στόχο 10/50 από απόσταση 10 πόντων σπέρμα μιας βδομάδας.
Τέλος της λέω, έφυγες! (Σέβομαι όλα τα κορίτσια του χώρου, αλλά αυτή δε σέβεται ούτε τον εαυτό της και είναι μια κατηγορία μόνη της!!). Της έδωσα 40€, δε μίλησε, ντύθηκε, έφυγε. 40€ για 10 λεπτά ακινησίας εκ μέρους της. Τίμιο, ξεκουραστο. Άντε ρε η βρωμιάρα, μην κολλήσουμε και τίποτα!
Έκτοτε την πήρα πριν κάνα δυο χρόνια σε δελο στη Φυλής. Την εστησα στα 4, καποτα καλά βαλμένη, γκροβερ αρκετη ώρα (μόνο), χύσιμο για το γαμωτο και αϊντε σπίτι. Καποτα με ολίγη μερεντα αφού την πιστονιασα αρκετα. Η μαλακιασμενη έχει μια χαρά εμφάνιση, αν ήταν σωστή επαγγελματίας θα μάζευε όλο το χαρτί. Όχι μόνο σαν ιερόδουλη 20ικου, αλλά και σαν call του 100ικου τουλάχιστον. Κρίμας.

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
4 Απρ 2016
Κριτικές
2
Like
433
Πόντοι
20
Καλησπερα μυστες. Ψαχνω εδω και καμποσο καιρο την Αλεξια (οχι την Αλεξανδρα με τα τατου) που δουλευε μαζι με την Αλεξανδρα στο φωκαιας 25 οροφο. Σημερα που περασα μου ειπαν οτι εχει αποχωρησει και δουλευει αλλου εδω και κανενα 2μηνο. Σε εμφανιση ειναι μια ζουμερη κοντουλα με καρε μαλλι Ουκρανικης καταγωγης. Η συγκεκριμενη δουλευε και στο Λαγουμιτζη 23 ως Αλεξανδρα που προφανως το αλλαξε σε Αλεξια οταν μετεβη στα μπουρδελα της φυλης λογω υπαρξης της αλλης Αλεξανδρας με τα τατου.

Πιστευω οτι μονο δυνατοι μπουρδελιαρηδες θα μπορεσουν να με βοηθησουν καθως για τους περισσοτερους θα ειναι αδιαφορη και δε θα εχουν καταλαβει καν για ποια λεω (παρ ολα αυτα εγω περνουσα καλα μαζι της)

Papoutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2023
Like
1.097
Πόντοι
201
Να είναι καλά η Έμμυ να μαζέψει και άλλα πολλά φιλαράκι. Δεν την προμοταρω αλλά η απόδοση της είναι σχεδόν πάντα άριστη. Ακόμα και κουρασμένη έχω δει πολύ λίγες κακές κριτικές και εμένα δεν με έχει φολιασει

Έχει φολιάσει αρκετούς άλλους μεταξύ των οποίων κι εμένα αλλά εσένα δείχνει να σε αγαπάει.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom