Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 113 άτομα (11 μέλη και 102 επισκέπτες)

Περπάτημα κάνει καλό

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
10
Like
406
Πόντοι
290
Κλασσικα επεσες στην περιβοητη ξανθια σπασαρχιδο τσατσα την Βουλγαρα την Νελλη...το εχω γραψει πολλες φορες, το ξαναγραφω αλλη μια....οταν δεν σε αφηνει να φυγεις της πιανεις τον κωλο και της λες "μωρο μου θες να παμε μηπως μαζι δωματιο?"....σε αφηνει αμεσως να φυγεις ετσι χωρις να χρειαστει να παλεψεις μαζι της...
Τόσο μαλάκω δε μου έχει τύχει, ωστόσο έχω υπόψιν κάποιες καριόλες που σχολιάζουν αρνητικά όταν πας να φύγεις, ή πχ να λέω ότι την έχω πάρει αυτή την κοπέλα, οπότε πάω να δω αλλού, και να πετάνε ειρωνικές μαλακίες "ποια έχεις πάρει μωρέ, καμία δεν έχεις πάρει" κλπ, λες και έτσι θα σε κάνει να περάσεις.. :knuppel:
Αλλά το χω συνηθίσει και τις γράφω στα :animated-balls: μου

Trifilakiaaas

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2024
Like
249
Πόντοι
20
Επιστροφη Τζανινας στο Φωκ25 και περασα να παρω τη δοση μουνοζουμου.
Η συμπαθης τσατσα προσπαθησε να με παροτρυνει να παρω διπλη διαρκεια αλλα φευ...
Η κοπελιτσα ειναι μια χαρα.Ωραιο γυμνο μπουκιτσι,γλειφομουνι μπολικοσεξακι στα 4 και χυσιμο στα βυζια της κανοντας ενα κρςβατι χαλια.Αυτα.
Επανω ηταν η Αλεξανδρα.Απο μπροστα οταν την βλεπεις,μια χαρα.Απο πισω....ακωλη.Η τσατσα εταζε λαγους με πετραχειλια αλλα απ'οτι καταλαβα βαραγανε μυγες.
Τελειώνει αυτή από τα γλυψιματα ?

Περπάτημα κάνει καλό

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
10
Like
406
Πόντοι
290
Πήγα να γευτω τη μαύρη ιερεια Ναόμι στην Φιλιππιδου 11α αλλά ατύχησα , εχει ρεπό. Αύριο το απόγευμα από τις 5 θα είναι στις επάλξεις όπως με ενημέρωσε η ευγενέστατη γαμευσιμη τσατσά του οίκου τούτου.
Σε νιώθω συμμύστη... :sad2:
Πόσες φορές είχε τύχει να βολτάρω Μετάξι και να ναι κλειστό το Ι39/6 (όταν ήταν εκεί)
Ξενέρωνα, κάποιες φορές δεν το έδινα καν κάπου, πήγαινα άλλη μέρα να την πετύχω, τίμια η γλυκούλα μου :inlove::cheesy:

T.D.7

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
9.525
Πόντοι
1.046

Περπάτημα κάνει καλό

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
10
Like
406
Πόντοι
290
Καμιά άλλη μαύρη γαμεύσιμη (σαν τη Ναόμι) βρίσκουμε; Είτε Μετάξι είτε Φυλής και πέριξ, αλλά βάρδια πρωί μεσημέρι ή απόγευμα (δηλαδή όχι μετά τις 23:00) Κάτι φυσιολογικό ή αδύνατο, κι όχι τριαξονικό.. (παρόλο που έχω δίπλωμα για τέτοιο :grin:)

Bile

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2024
Κριτικές
4
Like
848
Πόντοι
361
Καλησπέρα σε όλα τα αλάνια.μετα απο καταδρομική έφοδο λόγο στρατιωτικόν υποχρεώσεων (μετεκπαίδευση) μου έλλειψε πολύ το μετάξι με το άρωμα αμμωνίας στην Ιάσονος.αλλα ήμουν άτυχος λόγο της βροχής αυτές της μέρες και είχε πλυθεί.δεν είχε καθόλου κόσμο μπορώ να πω.αλλα λογο της κούρασης του ταξιδιού σε 3 σπιτάκια που πέρασα. Ιάσονος 27 ναταλιτσα όπου έγινε καί κατάθεση μετά από τόσο καιρό που έλειπε το χαρήκαμε και οι δύο .Ι37 μια Μαρία.πεδικα 3 ανισόρροπη τσατσά Νέλλη αλλά ήταν νορμάλ και ξενέρωσα.δεν είδα την κοπέλα ήταν δωμάτιο.καλη συνέχεια σε όλους.

ΒιονικοΑΚ

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2023
Like
365
Πόντοι
20
Συνέχεια Φωκαίας:uzi::uzi:
Φωκαίας 27 όροφος Παμέλα λατίνα μικρούλα με νορμάλ και τη μαλακισμένη τσατσά.
Φωκαίας 27 ισόγειο Νάταλι εγγύηση
Φωκαίας 19 Μαργκό και Λίζα με νορμάλ
Φωκαίας 13 υπόγα Χλόη η ομορφούλα λατίνα με απλό
Φωκαίας 9 Κατερίνα με σουφραδέλι
Φωκαίας 7 ισόγειο Ηλέκτρα χωρίς κώλο όμως

Επίσης...
Έλλης 3 η γυρολόγος Κρίστι
Κάποτε στο Λέλας Καραγιάννη γινόταν χαμός με αυτή και τη Σόνια
Περασμένα μεγαλεία...
Γαμώ σήμερα βρήκε να ξαναεμφανιστεί η Μαργκώ ... αυτή εμφανίζεται απο το πουθενά και ξαναχάνεται σαν πόκεμον να πούμε. Μάγκες κάποιος που να πέρασε μαζί της, τι έχει αλλάξει σε αυτήν απο πέρσι ;

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
15.253
Πόντοι
4.646

javajis_javajis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2015
Κριτικές
3
Like
188
Πόντοι
0
Καμιά άλλη μαύρη γαμεύσιμη (σαν τη Ναόμι) βρίσκουμε; Είτε Μετάξι είτε Φυλής και πέριξ, αλλά βάρδια πρωί μεσημέρι ή απόγευμα (δηλαδή όχι μετά τις 23:00) Κάτι φυσιολογικό ή αδύνατο, κι όχι τριαξονικό.. (παρόλο που έχω δίπλωμα για τέτοιο :grin:)
φιλλιπίδου 11 - κρυσταλ (βραδινη)
φυλής 66Α - τζαμάικα (βραδινή)
πατησίων 311 - 1-3πμ στο δρόμο. 10 ευρώ η πίπα στο αμάξι ή στους θάμνους.
και 2-3 σε στούντιο

ψάχνω ψάχνω. όποιος συνοδηπόρος θέλει να βοηθήσει στη συμπλήρωση της λίστας ας μου στείλει.

dimi7064i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2014
Κριτικές
14
Like
4.141
Πόντοι
731
Βραδινή βόλτα στο εμετουργειο με μέτρια κίνηση αλλά αρκετά σπίτια ανοιχτά! Κλασικά κόσμος παντού Πακιστανοί και λοιποί Άραβες. Αφού δεν βρήκα κάτι ουαου πήγα με τη σκινι ξανθιά Ντανιελα. Αν και δεν είχα όρεξη να τη γαμησω είπα να μην πάει τσάμπα η βόλτα.
Πριν φύγω μια μικρή στάση στο BF για ένα επιδόρπιο Dubai Chocolate (ο θεός να την κάνει)
IMG_6938.jpeg

Καλά γαμησια μύστες!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom