Kamigawa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2023
- Like
- 2.539
- Πόντοι
- 441
Το βιβλίο για όποιον το έχασε είναι στην οδό Μιχαήλ Βόδα
Έχω κλάψει με το βιβλίο. Αναρωτιέμαι ποιος παιδέρας το σούταρε.
Δεν πάμε καθόλου καλα
Το βιβλίο για όποιον το έχασε είναι στην οδό Μιχαήλ Βόδα
Ρουμανα και να βλέπετε είναι φόλαΦιλιππίδου 11α 7:00
2 πόρνες.
Η Ρωσίδα βλεπόταν
Η Ρουμάνα όχι
Η τσατσά τραβελι είναι; Πάντως η πιο ωραία ήταν
Έφυγα αχυστος γιατί βιαζομουν
Εγώ και τώρα αν Υοαρχει το αγοράζωΗ αχαλίνωτη ηδονοθηρία σου, μελλοντικά θα σε οδηγήσει να είσαι από τους πρώτους που θα γαμάνε ρομπότ.
Είναι προληπτικές οι χωριάτισσες από το ανατολικό μπλοκ.Μαύρο στον οίκο περδικκα 3 στο μετάξι καθώς έγινε ένα άθλιο περιστατικό. Όταν η τσατσα ( γριά με κοιλιά ανατολικό μπλόκ) πού παρουσίασε την νεαρή Ρουμάνα, τις είπα θα κάνω μια βόλτα .Την στιγμή πού ήμουνα έτημος να φύγω αυτή έβαλε τα χέρια της στην πόρτα και με μεγάλη αντίσταση δεν με άφηνε να φύγω ( είπε ότι αν φύγει ο πρώτος πελάτης τής βάρδιας δηλαδή εγώ δεν θα πάνε καλά οι δουλειάς) πόση μ@λ@κια ποια επικρατεί!! Σε κάποια φάση μου άρπαξε και τα γυάλα ηλίου μου πού φόραγα στο κεφάλι αλλά τα πείρα πολύ γρήγορα πίσω την κράτησα λίγο και με τα δύο μου χέρια και βγήκα έξω σβέλτος .Πραγματικά απαράδεκτο σκηνικό για τον ποιό ηλίθιο λόγο πολύ μεγάλη προσοχή στον εν λόγο οίκο από εμένα μαύρο στο περδικκα 3 . Πολύ προσοχή και εύχομαι τα κατάρτια πάντα όρθια!!!
Η αχαλίνωτη ηδονοθηρία σου, μελλοντικά θα σε οδηγήσει να είσαι από τους πρώτους που θα γαμάνε ρομπότ.
Είναι προληπτικές οι χωριάτισσες από το ανατολικό μπλοκ.
Περιστατικό πριν 9-10 χρόνια περίπου στο πάλαι ποτέ Ιουλιανού 71 υπόγειο.
Είχα αφήσει το μοτό Αχαρνών και περπατούσα προς τον οίκο.
Καθώς πλησίαζα για να μπω πρόβαλε η τσατσά και έριξε αλάτι χοντρό στο πεζόδρομο (!) .
Στο καπάκι μπαίνω, ρωτάω γιατί το έκανε και απάντησε γιά να πάει καλά η βάρδια και να έχει κόσμο !
- α ! της λέω, είμαι πολύ τυχερός άνθρωπος ! Θα έχετε κόσμο σήμερα!
Το άκουσε και η κοπέλα, μια κρεβατογεμίστρα , χάρηκε και αυτή.
Κοντολογίς έγινε της κακομοίρας μέσα !
69 ακα πίπα ακα γαμησι τελείωμα μέσα ( ε αφού ήμουν τυχερός ! ) και όλα καλά .
Η τσατσά ήταν μια Καζάκα με έντονα μογγαλικά χαρακτηριστικά, κάποιοι εδώ θα την θυμούνται .
Σ εκείνα εκεί που είναι στη σειρά εγώ προσωπικά έχω πάψει να πηγαίνω, θα πάω μόνο να δω όταν δε βρω κάτι αξιόλογο πουθενά τριγύρω.. Έχω φάει 3-4 διαφορετικές φόλες, ειδικά όταν είναι κίφσα ροπΤρίτη κατάθεση στην Άννα Ιάσονος 46 γ (το αριστερά όπως βλέπεις τους ακούς) πέρασμα με την Ρουμάνα Άννα με καλές εντυπώσεις εάν και κουρασμένη όπως είπε.
Λογικό, αφού και όταν πρωτοήρθε γινόταν λαϊκό προσκύνημα για πάρτι της. Την πετυχα και πρεπει να πω πως εμφανισιακά είναι το ίδιο ωραία όπως και πριν. Δυστυχώς πέρνει και ΑραβοΠερσες στο δωμάτιο και με ενόχλησε αρκετά ειδικα όταν ένας της σφύραγε και αυτή με σπαστά ελληνικά του είπε "Αυτά στην ζούγκλα". Αυτό που άλλαξε σε αυτην είναι οτι τώρα κανει αποστυρωμενο πρόγραμμα. Αναμενόμενο μιας ήταν και παραμένει λίγο loco με αυτά που έκανε πέρσι και μου το ομολόγησε η ίδια στο άκυρο αλλά έχει στρώσει απο ότι φαίνεται τώρα και προσέχει (σχεδόν). Πρέπει να πέρασε δύσκολα με θεραπείες και αν έχει ξεμπερδεψει γιατί χρησιμοποιούσε αντιβακτηριακή κρέμα με κορτιζόνη. Όσοι ζητατε ελεύθερα προγράμματα κτλπ είστε λίγο μλκες απλά. Το κλαρίνο της και με σκούφο είναι τοπ.σημερα βραδυ φωκαιας 19 η Μαργκό επαιρνε ολους τους πελατες και η Λιζα σαλοναριζε χαζεμενη χωρις ιδιαιτερη ανταποκριση !!! εχει πολυ δυνατο παρελθον απο λιοσιων 73 ...δεν μπηκα ειχε πολυ αναμονη !!! περασα στην 3η βαρδια στις 00:30 Φιλιππιδου 27 οροφος ηταν 2 καινουργια 20χρονα ,μια απο ισπανια Σοφια μικροσωμη αδυνατουλα χαριτωμενη και μια λατινα Ραφαελα ομορφουλα μελαχρινη μελαμψη με ωραια σιλικονατα βυζια,αβγαλτη στο δωματιο,μετρια αποδοση.Και οι 2 κανουν ελευθερο κλαρινο...ισ ως η Σοφια να ειναι πιο καλη...Η μαργκο στο φωκαιας 19 συνεχιζε και στην 3η βαρδια χωρις την Λιζα !!!
Μην ήταν και πριν 15 χρόνια! Ο οίκος αυτός έχει πεθάνει προ πολλού! Ενίοτε είχε πολύ πολύ καλές κορασίδες!Είναι προληπτικές οι χωριάτισσες από το ανατολικό μπλοκ.
Περιστατικό πριν 9-10 χρόνια περίπου στο πάλαι ποτέ Ιουλιανού 71 υπόγειο.
Είχα αφήσει το μοτό Αχαρνών και περπατούσα προς τον οίκο.
Καθώς πλησίαζα για να μπω πρόβαλε η τσατσά και έριξε αλάτι χοντρό στο πεζόδρομο (!) .
Στο καπάκι μπαίνω, ρωτάω γιατί το έκανε και απάντησε γιά να πάει καλά η βάρδια και να έχει κόσμο !
- α ! της λέω, είμαι πολύ τυχερός άνθρωπος ! Θα έχετε κόσμο σήμερα!
Το άκουσε και η κοπέλα, μια κρεβατογεμίστρα , χάρηκε και αυτή.
Κοντολογίς έγινε της κακομοίρας μέσα !
69 ακα πίπα ακα γαμησι τελείωμα μέσα ( ε αφού ήμουν τυχερός ! ) και όλα καλά .
Η τσατσά ήταν μια Καζάκα με έντονα μογγαλικά χαρακτηριστικά, κάποιοι εδώ θα την θυμούνται .
Γιατί δεν λες ακριβώς ποια ήταν να σώσεις κάποιους που θα την πατήσουνΜια ανακοινωση που ισως σωσει μερικους γιατι εγω την επαθα...
2 μέρες μετα απο συνευρεση με μια που δινει κολο απο Διδυμου(δεν ειναι δυσκολο...2-3 ειναι), καθε φορα που κατουραγα ηταν λες και πεταγα το υγρο πυρ + το πουτσοκεφαλο μ ειχε κατι κιτρινοκαφε εκκρισεις ανα τακτα διαστηματα οσο και να το σκουπιζα/επλενα. Νταξει λεω απο μεσα μου, ειμουν τοσο ατυχος που κολλησα κατι απο αφιλτρη πιπα(δεν εχω ξανακολλησει ποτε κατι, 1ο παρασημο ειναι).
Τελικος παω σε ουρολογο και και μου λει κατι τσιμπησες...ουρολοιμωξη ειναι, οποτε θα κανουμε καλλιεργεια. ΟΚ λεω. Παιδια...κατεβαζω παντελονια...πιανει μια χοντροκομμενη μπατονετα και μου την βαζει στο πουτσοκεφαλο ολη μεσα. Π-Ο-Ν-Ο-Σ. Την βγαζει , λεω οκ αυτο ηταν και παω να σηκωθω να κουμπωσω παντελονι και μου λει "Που πας...? Αλλες 3 φορες πρεπει να το κανουμε αυτο. 4 καλλιεργειες θα κανουμε για τα αφροδισια για να δουμε ποιο συγκεκριμενο ειναι." Περιττο να σας πω οτι τα επομενα 4 λεπτα ηταν ατελειωτα. Τελικως μου βαρεσε 2 ενεσεις προληπτικα, 1 σε καθε κολομερι και μου γραψε και χαπια για καποιο διαστημα.
Το παθημα εγινε μαθημα, απο δω και περα σκουφο μεχρι και στην πιπα.
Σε ποιο οίκο την ψάχνεις?Καλημέρα η σοφία από διδύμου 20 που έχει εξαφανιστεί ας μας ενημερώσει ο μέγιστος Σμύρνης
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Καλημέρα η σοφία από διδύμου 20 που έχει εξαφανιστεί ας μας ενημερώσει ο μέγιστος σμυρνης
στην καλη περιπτωση τσιμπησες γονορροια (η παλια βλενορροια)....στην χειροτερη αστο καλυτερα...το εχει πει γιατρος οχι εγω, οτι απο ελευθερο στοματικο μπορει να καλλησεις απο τιποτα εως τα παντα ..καλο ειναι να αναφερεις την πορνη για να σωσεις μελλοντικους αμυαλους...Μια ανακοινωση που ισως σωσει μερικους γιατι εγω την επαθα...
2 μέρες μετα απο συνευρεση με μια που δινει κολο απο Διδυμου(δεν ειναι δυσκολο...2-3 ειναι), καθε φορα που κατουραγα ηταν λες και πεταγα το υγρο πυρ + το πουτσοκεφαλο μ ειχε κατι κιτρινοκαφε εκκρισεις ανα τακτα διαστηματα οσο και να το σκουπιζα/επλενα. Νταξει λεω απο μεσα μου, ειμουν τοσο ατυχος που κολλησα κατι απο αφιλτρη πιπα(δεν εχω ξανακολλησει ποτε κατι, 1ο παρασημο ειναι).
Τελικος παω σε ουρολογο και και μου λει κατι τσιμπησες...ουρολοιμωξη ειναι, οποτε θα κανουμε καλλιεργεια. ΟΚ λεω. Παιδια...κατεβαζω παντελονια...πιανει μια χοντροκομμενη μπατονετα και μου την βαζει στο πουτσοκεφαλο ολη μεσα. Π-Ο-Ν-Ο-Σ. Την βγαζει , λεω οκ αυτο ηταν και παω να σηκωθω να κουμπωσω παντελονι και μου λει "Που πας...? Αλλες 3 φορες πρεπει να το κανουμε αυτο. 4 καλλιεργειες θα κανουμε για τα αφροδισια για να δουμε ποιο συγκεκριμενο ειναι." Περιττο να σας πω οτι τα επομενα 4 λεπτα ηταν ατελειωτα. Τελικως μου βαρεσε 2 ενεσεις προληπτικα, 1 σε καθε κολομερι και μου γραψε και χαπια για καποιο διαστημα.
'Εχει σταματήσει.Επίσης μία Μολδαβή Κολωνού 32Α γύρω στα 20, περίπου 2 χρόνια πριν, όμορφη με κορμάρα αδύνατη με σεξι κώλο και γαμάτο μικρό στητό βυζί, και καστανόξανθο νομίζω μαλλί (μάλλον η Βαλερία;), υπάρχει ακόμα; Δε την έχω ξαναδεί πουθενά. Μου την είχαν χρεώσει 20€ ως φρέσκο μωρό, είχε απίστευτα σέξι βυζί, νομίζω και κάπου ένα τατουάζ, κι ήταν πρόσχαρη γλυκιά
Θα πας να τον βάλεις ΑΚΑ κώλο και θα μας ενημερώσεις, αν δέχεται.Φήμες λένε οτι η Ιβαννα δέχεστε και πρωκτικά ακα ισχύει ;
1ον για την Ιβανα σας το είχα πει αρκετές φορές. Είναι υγειονομική βόμβα. Μουνι κωλο, κωλο μουνι με σκατωμενη καποτα. Κι έπειτα και αφιλτρες πίπες καλά να πάθετε!Μια ανακοινωση που ισως σωσει μερικους γιατι εγω την επαθα...