Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 136 άτομα (16 μέλη και 120 επισκέπτες)

Dstrict

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
16
Like
8.079
Πόντοι
2.046
Ερώτηση για ένα φίλο (αλήθεια), μου περιγράφει την κάτωθι κοπέλα, θέλει να μάθει αν την ξέρει κανείς και αν δουλεύει ακόμα..
Σάρα, ήταν περίπου 27 πριν λίγα χρόνια (κάνα δύο, το πολύ 3-4), γύρω στο 1,65 ή παραπάνω, ωραίο κώλο, μικρό βυζί, και παιχνιδιάρα με λόγια κλπ (έτσι μου γράφει ο φίλος) και νομίζει ότι ήταν από Γεωργία. Στη Φυλής ή γενικά εκεί γύρω.
Υπήρχε μια Γεωργιανή (υποτίθεται)στο φιλιππίδου το επάνω μελαχρινή λεπτή με άσπρο δέρμα που έκανε δυνατό σουξέ λίγο πριν την εποχή κόβιντ ας πούμε το '19-'20 περίπου και κάποια στιγμή εξαφανίστηκε, ίσως λες αυτή γιατί η περιγραφή ταιριάζει. Νομίζω έπαιξε και λίγο στην περίοδο κόβιντ (?). Έκτοτε απ' όσο γνωρίζω δεν ξανάρθε.

Skipper!

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2016
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
81
Πέρασμα Διδύμου 22 με την skinny Μαριάννα…. Σταθερή στην απόδοσή της όπως και σε κάθε συνεύρεσης μας… πιπούλα ωραία… στο 69 άρχισε να βάζει λίγο δοντάκι και την έκοψα αλλά στα υπόλοιπα μια χαρούλα. Αν ψάχνει κανείς στενή τρυπούλα να ζεσταθεί τις κρύες μέρες είναι μια χαρά. Ενημερωτικά και αυτή και η Στέλλα βαράγανε μύγες όποτε μάλλον γι αυτό με δέχτηκε το Μαριαννάκι καθώς προχθές με ενημέρωσε ο Τσάτσος ότι δεν θα με δεχτεί η κοπέλα γιατί είναι κουρασμένη πρώτη μέρα και θυμάται από τις συνευρέσεις μας ότι ποναγε…Τιμή μου και καμάρι μου μου ήρθε να του πω να μην με δέχεται η πορνη για να μην την πονέσω αλλά τους έγραψα και έφυγα… πήγα πιο κάτω στην Ιβάνα την πήγα πίπα κώλο, της τα έδωσα στο στόμα, της έσφιξα τον ζουρλομανδύα και έφυγα!

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
12.734
Πόντοι
5.827
Επειδή είμαι της ηλικίας 18-24 έχεις δίκιο σε αυτό . Μια φορά ειχα κατέβει Φυλής με ένα φιλαράκι και είχα πετύχει παρέα πιτσιρικάδων ντυμένους με πουκάμισα να καυλαντιζουν από οικο σε οίκο . Ο ένας από αυτούς είχε και πουκάμισο Σνουπι. Αλλά έτσι είναι οι μικρές ηλικίες και για να μην βγάλω και εγώ τον εαυτό μου στην απέξω είμαι φασαριοζος και καυλαντας όταν κατεβαίνω στα μαγαζακια με παρέα. Πάντως τον θέμα ηλικιών δεν πρέπει να αφορά κανεναν κατ εμέ. Εκεί πάμε για να περάσουμε καλα και δεν μας αφορά ποιος κυκλοφορει και τι κάνει εφόσον δεν μας πειράζει με κάποιον τρόπο. Τουλάχιστον αυτή είναι η γνώμη η δική μου
Συμφωνώ μαζί σου, αλλά όταν οι πιτσιρικαρίες ξεφωνίζουν σαν τρελοί και κάνουν ηχορρύπανση εμένα τουλάχιστον προσωπικά μου χαλάνε την ηρεμία και όλη την εμπειρία της τσάρκας.

Dio Maiden Priest

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2023
Κριτικές
4
Like
148
Πόντοι
0

Dio Maiden Priest

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2023
Κριτικές
4
Like
148
Πόντοι
0
αν σ λεγε δεν 8α ταν πια κρυφος οικος:sunglasses:
Απορώ για ποιον λόγο το κρατούν μυστικό. Λες και αν γαμήσουν μόνοι αυτοί την Ειρηνούλα, θα έχουν κάνει ένα τεράστιο κατόρθωμα στη ζωή τους...

Rockavlone

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2009
Like
456
Πόντοι
21
Ирина, прости,
live ανταπόκρισης εκ κρυφού οίκου...
Ἐκμεταλλευόμενη γιὰ μία ἀκόμη φορᾶ τὴν ἐμπιστοσύνη μου, μὲ παραπλάνησε καὶ μὲ συνεχεῖς ἀναβολὲς καὶ καθυστερήσεις καὶ ἐκ μέρους της δηλώσεις παντοτινῆς ἀγάπης κτλ, ἐπέτυχε νὰ παρέλθει ἡ προθεσμία τοῦ χρονικού αντιτίμου καὶ τὰ ἀναγωγικά μου δικαιώματα ὦς τὴς ἀνακούφισης μου. Ἔκτοτε συνέχισα νὰ την ὀχλῶ προφορικὰ γιὰ τὴν διευθέτηση τῆς ἐκκρεμότητας της αὐτῆς πρὸς ἐμένα, η οποία ὅμως οὐδὲν ἔπραξε.

ΥΓ Ρε τσακαλάκο γιατί σε μένα η τσατσόγρια ζήτησε 90 ευρά και εσένα πήρε 50; Πρόμοτορες όλοι εδω μέσα, ου να μου χαθείτε.

koulamaria

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
10.189
Πόντοι
2.560
Επιστροφη Τζανινας στο Φωκ25 και περασα να παρω τη δοση μουνοζουμου.
Η συμπαθης τσατσα προσπαθησε να με παροτρυνει να παρω διπλη διαρκεια αλλα φευ...
Η κοπελιτσα ειναι μια χαρα.Ωραιο γυμνο μπουκιτσι,γλειφομουνι μπολικοσεξακι στα 4 και χυσιμο στα βυζια της κανοντας ενα κρςβατι χαλια.Αυτα.
Επανω ηταν η Αλεξανδρα.Απο μπροστα οταν την βλεπεις,μια χαρα.Απο πισω....ακωλη.Η τσατσα εταζε λαγους με πετραχειλια αλλα απ'οτι καταλαβα βαραγανε μυγες.

Aggelioforos1992

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2023
Like
2.007
Πόντοι
206
Καλησπέρα ξέρετε αν δουλεύει αυτές τις μέρες στο 69α η Μίρα??? οποίος την έχει πετύχει αν θέλει ας κάνει μια αναφορά η μνμ σε π.μ

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
6.064
Πόντοι
2.846

mrkaza

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2018
Κριτικές
1
Like
288
Πόντοι
20
Ξερει κανείς πότε επιστρέφει η Πάολα Κολωνού? Καθώς έχει παιχτεί μαλακία με την τσατσα (δικη μου) και αποφεύγω να παω για τσεκ

ΑΛΕΚΟΣ223

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2016
Like
1.136
Πόντοι
201
Απορώ για ποιον λόγο το κρατούν μυστικό. Λες και αν γαμήσουν μόνοι αυτοί την Ειρηνούλα, θα έχουν κάνει ένα τεράστιο κατόρθωμα στη ζωή τους...
εγω ακουσα οτι για λιγες μερες η Ειρηνη δουλευει κρυφα σε διαμερισμα πολυκατοικιας κοντα στην διδυμου,αλλα δεν μου ειπαν διευθυνση,οποιος γνωριζει ας πει...ευχαριστω πολυ

papadrosos

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2019
Like
86
Πόντοι
0
εχει σταματησει το φαινομενο με τις φωτογραφιες απο τα δωματιακια μετα τα χριστουγεννα και εχω αρχισει και ανησυχω !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Περπάτημα κάνει καλό

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
10
Like
382
Πόντοι
290

εχει σταματησει το φαινομενο με τις φωτογραφιες απο τα δωματιακια μετα τα χριστουγεννα και εχω αρχισει και ανησυχω !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Εγώ έβαλα (για πρώτη μου φορά) 2 φώτο από Φιλλιπίδου 11Α πρόσφατα :cheesy:

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.866
Πόντοι
6.495
εγω ακουσα οτι για λιγες μερες η Ειρηνη δουλευει κρυφα σε διαμερισμα πολυκατοικιας κοντα στην διδυμου,αλλα δεν μου ειπαν διευθυνση,οποιος γνωριζει ας πει...ευχαριστω πολυ
Και από εδώ...

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
15.213
Πόντοι
4.646
Υπήρχε μια Γεωργιανή (υποτίθεται)στο φιλιππίδου το επάνω μελαχρινή λεπτή με άσπρο δέρμα που έκανε δυνατό σουξέ λίγο πριν την εποχή κόβιντ ας πούμε το '19-'20 περίπου και κάποια στιγμή εξαφανίστηκε, ίσως λες αυτή γιατί η περιγραφή ταιριάζει. Νομίζω έπαιξε και λίγο στην περίοδο κόβιντ (?). Έκτοτε απ' όσο γνωρίζω δεν ξανάρθε.
Η γνωστή Σάρα! Το πραγματικό της όνομα είναι Θεώνη (Τεωνά προφέρεται στα Γεωργιανά).
Δυνατό μωράκι και ξηγημένο, με μεγάλο σουξέ! :rockon:
Κάποτε της είχε ζητήσει εξωθεσμικός βλακαμάς δανεικό κοσάρικο για να πάει να καταθέσει σε άλλη κοπέλα
κι εκείνη τον λυπήθηκε και του το έδωσε! :2funny:

Θυμάμαι επίσης έναν πυρφόρο από την παλιά παρέα που έβαζε ξυπνητήρι 3:30 τα ξημερώματα Σαββάτου,
ντυνόταν γαμπρός :jerking: και πήγαινε στο μπουρδέλο να πουλήσει μούρη και να γαμήσει τη Σάρα.
Τάχα ότι επέστρεφε από βραδινό γλέντι! :2funny: Ωραίες εποχές! :kiss-mark:

Περπάτημα κάνει καλό

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
10
Like
382
Πόντοι
290
Η γνωστή Σάρα! Το πραγματικό της όνομα είναι Θεώνη (Τεωνά προφέρεται στα Γεωργιανά).
Δυνατό μωράκι και ξηγημένο, με μεγάλο σουξέ! :rockon:
Κάποτε της είχε ζητήσει εξωθεσμικός βλακαμάς δανεικό κοσάρικο για να πάει να καταθέσει σε άλλη κοπέλα
κι εκείνη τον λυπήθηκε και του το έδωσε! :2funny:

Θυμάμαι επίσης έναν πυρφόρο από την παλιά παρέα που έβαζε ξυπνητήρι 3:30 τα ξημερώματα Σαββάτου,
ντυνόταν γαμπρός :jerking: και πήγαινε στο μπουρδέλο να πουλήσει μούρη και να γαμήσει τη Σάρα.
Τάχα ότι επέστρεφε από βραδινό γλέντι! :2funny: Ωραίες εποχές! :kiss-mark:
Αυτά που λες συμπίπτουν με ότι μου είπε ο φίλος, οπότε αυτή θα ήταν :think:
Τι απέγινε; Να του πω ότι δε θα την ξαναβρεί; :coffee:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom