panta_sikomenos1
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2024
- Like
- 506
- Πόντοι
- 80
Με τα πολλά και με πληροφορίες πηγα έριξα εναν στα γρήγορα στο Ειρηνακι μας το κορίτσι ειναι αξία ανεκτιμιτη μπορώ να πω!
Υπήρχε μια Γεωργιανή (υποτίθεται)στο φιλιππίδου το επάνω μελαχρινή λεπτή με άσπρο δέρμα που έκανε δυνατό σουξέ λίγο πριν την εποχή κόβιντ ας πούμε το '19-'20 περίπου και κάποια στιγμή εξαφανίστηκε, ίσως λες αυτή γιατί η περιγραφή ταιριάζει. Νομίζω έπαιξε και λίγο στην περίοδο κόβιντ (?). Έκτοτε απ' όσο γνωρίζω δεν ξανάρθε.Ερώτηση για ένα φίλο (αλήθεια), μου περιγράφει την κάτωθι κοπέλα, θέλει να μάθει αν την ξέρει κανείς και αν δουλεύει ακόμα..
Σάρα, ήταν περίπου 27 πριν λίγα χρόνια (κάνα δύο, το πολύ 3-4), γύρω στο 1,65 ή παραπάνω, ωραίο κώλο, μικρό βυζί, και παιχνιδιάρα με λόγια κλπ (έτσι μου γράφει ο φίλος) και νομίζει ότι ήταν από Γεωργία. Στη Φυλής ή γενικά εκεί γύρω.
Δουλεύει είπε Αγκύρας κάποιες μέρες....Τη ρώτησες μήπως αν θα δουλεύει εκεί απο εδω και πέρα,
Συμφωνώ μαζί σου, αλλά όταν οι πιτσιρικαρίες ξεφωνίζουν σαν τρελοί και κάνουν ηχορρύπανση εμένα τουλάχιστον προσωπικά μου χαλάνε την ηρεμία και όλη την εμπειρία της τσάρκας.Επειδή είμαι της ηλικίας 18-24 έχεις δίκιο σε αυτό . Μια φορά ειχα κατέβει Φυλής με ένα φιλαράκι και είχα πετύχει παρέα πιτσιρικάδων ντυμένους με πουκάμισα να καυλαντιζουν από οικο σε οίκο . Ο ένας από αυτούς είχε και πουκάμισο Σνουπι. Αλλά έτσι είναι οι μικρές ηλικίες και για να μην βγάλω και εγώ τον εαυτό μου στην απέξω είμαι φασαριοζος και καυλαντας όταν κατεβαίνω στα μαγαζακια με παρέα. Πάντως τον θέμα ηλικιών δεν πρέπει να αφορά κανεναν κατ εμέ. Εκεί πάμε για να περάσουμε καλα και δεν μας αφορά ποιος κυκλοφορει και τι κάνει εφόσον δεν μας πειράζει με κάποιον τρόπο. Τουλάχιστον αυτή είναι η γνώμη η δική μου
Πού είναι αυτός ο κρυφός οίκος;Με τα πολλά και με πληροφορίες πηγα έριξα εναν στα γρήγορα στο Ειρηνακι μας το κορίτσι ειναι αξία ανεκτιμιτη μπορώ να πω!
αν σ λεγε δεν 8α ταν πια κρυφος οικοςΠού είναι αυτός ο κρυφός οίκος;
Απορώ για ποιον λόγο το κρατούν μυστικό. Λες και αν γαμήσουν μόνοι αυτοί την Ειρηνούλα, θα έχουν κάνει ένα τεράστιο κατόρθωμα στη ζωή τους...αν σ λεγε δεν 8α ταν πια κρυφος οικος
...αν δεν είναι μούφα.Απορώ για ποιον λόγο το κρατούν μυστικό. Λες και αν γαμήσουν μόνοι αυτοί την Ειρηνούλα, θα έχουν κάνει ένα τεράστιο κατόρθωμα στη ζωή τους...
εγω ακουσα οτι για λιγες μερες η Ειρηνη δουλευει κρυφα σε διαμερισμα πολυκατοικιας κοντα στην διδυμου,αλλα δεν μου ειπαν διευθυνση,οποιος γνωριζει ας πει...ευχαριστω πολυΑπορώ για ποιον λόγο το κρατούν μυστικό. Λες και αν γαμήσουν μόνοι αυτοί την Ειρηνούλα, θα έχουν κάνει ένα τεράστιο κατόρθωμα στη ζωή τους...
Απορώ για ποιον λόγο το κρατούν μυστικό. Λες και αν γαμήσουν μόνοι αυτοί την Ειρηνούλα, θα έχουν κάνει ένα τεράστιο κατόρθωμα στη ζωή τους...
Εγώ έβαλα (για πρώτη μου φορά) 2 φώτο από Φιλλιπίδου 11Α πρόσφαταεχει σταματησει το φαινομενο με τις φωτογραφιες απο τα δωματιακια μετα τα χριστουγεννα και εχω αρχισει και ανησυχω !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Και από εδώ...εγω ακουσα οτι για λιγες μερες η Ειρηνη δουλευει κρυφα σε διαμερισμα πολυκατοικιας κοντα στην διδυμου,αλλα δεν μου ειπαν διευθυνση,οποιος γνωριζει ας πει...ευχαριστω πολυ
Η γνωστή Σάρα! Το πραγματικό της όνομα είναι Θεώνη (Τεωνά προφέρεται στα Γεωργιανά).Υπήρχε μια Γεωργιανή (υποτίθεται)στο φιλιππίδου το επάνω μελαχρινή λεπτή με άσπρο δέρμα που έκανε δυνατό σουξέ λίγο πριν την εποχή κόβιντ ας πούμε το '19-'20 περίπου και κάποια στιγμή εξαφανίστηκε, ίσως λες αυτή γιατί η περιγραφή ταιριάζει. Νομίζω έπαιξε και λίγο στην περίοδο κόβιντ (?). Έκτοτε απ' όσο γνωρίζω δεν ξανάρθε.
Αυτά που λες συμπίπτουν με ότι μου είπε ο φίλος, οπότε αυτή θα ήτανΗ γνωστή Σάρα! Το πραγματικό της όνομα είναι Θεώνη (Τεωνά προφέρεται στα Γεωργιανά).
Δυνατό μωράκι και ξηγημένο, με μεγάλο σουξέ!
Κάποτε της είχε ζητήσει εξωθεσμικός βλακαμάς δανεικό κοσάρικο για να πάει να καταθέσει σε άλλη κοπέλα
κι εκείνη τον λυπήθηκε και του το έδωσε!
Θυμάμαι επίσης έναν πυρφόρο από την παλιά παρέα που έβαζε ξυπνητήρι 3:30 τα ξημερώματα Σαββάτου,
ντυνόταν γαμπρός και πήγαινε στο μπουρδέλο να πουλήσει μούρη και να γαμήσει τη Σάρα.
Τάχα ότι επέστρεφε από βραδινό γλέντι! Ωραίες εποχές!
Για ποια ειρήνη λέμεΚαι από εδώ...