Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 261 άτομα (33 μέλη και 228 επισκέπτες)

Noname_GR

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
5
Like
3.411
Πόντοι
726
Καλημέρα, μόλις χωρισα με τη γκομενα και έχω απίστευτη ανάγκη να επισκεφτώ το ναό για να πάρω τη δόση μου. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει; Με μεταξουργείο βραδινή ώρα, καμία πρόταση ; 2-3 κοπέλες που να βλέπονται ή να έχουν σώμα και ας είναι φόλες. Να τις πάρω όλες

Noname_GR

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
5
Like
3.411
Πόντοι
726
Τελευταία επεξεργασία από έναν mod:

noblue

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Ιαν 2006
Κριτικές
23
Like
6.482
Πόντοι
7.095
Καλημέρα, μόλις χωρισα με τη γκομενα και έχω απίστευτη ανάγκη να επισκεφτώ το ναό για να πάρω τη δόση μου. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει; Με μεταξουργείο βραδινή ώρα, καμία πρόταση ; 2-3 κοπέλες που να βλέπονται ή να έχουν σώμα και ας είναι φόλες. Να τις πάρω όλες
Το να γυρίσεις όλο το Μεταξουργείο δεν είναι πάνω από μια ωρίτσα βόλτα και να δεις τι σου ταιριάζει.
Οπότε πας βλέπεις, πηδάς και εάν θες ανεβάζεις και μια ενημέρωση ή κριτική.

Noname_GR

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
5
Like
3.411
Πόντοι
726
Το να γυρίσεις όλο το Μεταξουργείο δεν είναι πάνω από μια ωρίτσα βόλτα και να δεις τι σου ταιριάζει.
Αδερφέ την ειπεσ Την εξυπνάδα σου, αν είχα χρόνο θα έκανα βόλτες. Οταν κάποιος ζητάει μια βοήθεια πρόταση δεν απαντάμε πάνε ψάξε. Καλύτερα μην γράψεις σχολιο. Ημερήσια ενημέρωση πάντα γράφω όταν πάω και βλέπω και κοπέλες που ρωτάνε στο τσατ αν είναι στην βάρδια για να βοηθάω να πηγαίνουν. Οπότε τέτοια σχόλια αλλού κατανοητό;

Noname_GR

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
5
Like
3.411
Πόντοι
726
Υστερόγραφο βλέποντας το προφίλ σου βλέπω τι γράφεις στην ημερήσια ενημέρωση, δεν βλέπω να γράφεις για κοπέλες αλλά συνέχεια λες άσχετα πράγματα ή ρωτάς.. οπότε ξεκίνα εσύ πρώτα ενημέρωση και να μην γράφεις άσχετα εδώ μέσα και μετά τα λέμε

• Χαχα
Αντιδράσεις: noblue

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
71
Like
24.848
Πόντοι
19.236

Περπάτημα κάνει καλό

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
11
Like
1.800
Πόντοι
491
Καλημέρα στην πορνοπαρέα, και με συγχωρείτε για το άσχετο/σπαμ, αλλά πρέπει να το πω..
Χτες 2η βάρδια βολτάροντας με συνοδοιπόρο στα Φ, μπαίνουμε Φωκαιας 25Β (πιστεύω σωστό, 2 σκαλάκια, μικρό σκοτεινό σαλόνι), όπου ήταν το γνωστό που μοιάζει με τσιγγανοκάτι (αδύνατη μελαχρινή με ψεύτικα βυζιά και χείλη, προκλητική φάτσα). Αφού είδαμε, και λέμε πάμε για βόλτα, γυρίζουμε να φύγουμε μπροστά της, κι απ' το πουθενά λαμβάνω μια ελαφριά φάπα στο μέτωπο..! Και λέει "ουψ, μου φεύγουν τα χέρια σήμερα".. :angry: :headbang:
Λέω "άμα μου φύγουν εμένα να δεις..!".. Φυσικά ούτε η απάντησή μου μου αρέσει, αλλά έλεος κάποιες

Τελευταία τροποποίηση:

Pitsirikosss

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Σεπ 2022
Κριτικές
24
Like
2.145
Πόντοι
1.191
Aφού είδαμε, και λέμε πάμε για βόλτα, γυρίζουμε να φύγουμε μπροστά της, κι απ' το πουθενά λαμβάνω μια ελαφριά φάπα στο μέτωπο..! Και λέει "ουψ, μου φεύγουν τα χέρια σήμερα".. :angry: :headbang:
Λέω "άμα μου φύγουν εμένα να δεις..!".. Φυσικά ούτε η απάντησή μου μου αρέσει, αλλά έλεος κάποιες
Έχει ξεφύγει αυτή είχα αναφέρει και εγώ πριν από καιρό ότι αν δεν έμπαινες άρχιζε τις κατάρες. Δεν αξίζει να ασχοληθείς..

Περπάτημα κάνει καλό

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
11
Like
1.800
Πόντοι
491
Έχει ξεφύγει αυτή είχα αναφέρει και εγώ πριν από καιρό ότι αν δεν έμπαινες άρχιζε τις κατάρες. Δεν αξίζει να ασχοληθείς..
Φυσικά και δεν ασχολείσαι γενικά με διάφορα τέτοια, αλλά χέρι πάνω μου σε τέτοιο στυλ δεν επιτρέπω!! Άλλο να σου πιάνουν τον πούτσο κλπ, κι άλλο αυτό.. Χ πλέον στον οίκο πάντως, δεν ξανακοιτάω καν.

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
71
Like
24.848
Πόντοι
19.236

Περπάτημα κάνει καλό

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
11
Like
1.800
Πόντοι
491

Pitsirikosss

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Σεπ 2022
Κριτικές
24
Like
2.145
Πόντοι
1.191
Αν μπεις όμως???
Ξέρεις τι γίνεται μέσα???
:think:
Θα γευτείς και τη τελευταία ρανίδα του γυφτοζουμου. Πιθανότατα θα περάσεις πολύ καλά. Ωστόσο Μ αρέσουν οι χοντροκωλες αδερφέ μου :kissass:

koulamaria

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
11.521
Πόντοι
3.760
Ρε μαλάκες τρισάθλιοι ,8 άτομα περιμένουν την Αννούλα, γιούργια
Πορνοι ή οχι ολοι θελουν να το χωσουν σε φρεσκο μουνα
υπαρχει ακομα η Χλοη,Μια κ Ντιανα απο φυλης 71?οσες φορες εχω κατεβει δεν εχω πετυχει καμια
H Χλοη υπαρχει αλλα κανει πολλες γκελες στις παρουσιες της.Αξιογαμητο τεμαχιο μπορω να πω!!!

belzebull

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2025
Like
6
Πόντοι
0
Καλημέρα στην πορνοπαρέα, και με συγχωρείτε για το άσχετο/σπαμ, αλλά πρέπει να το πω..
Χτες 2η βάρδια βολτάροντας με συνοδοιπόρο στα Φ, μπαίνουμε Φωκαιας 25Β (πιστεύω σωστό, 2 σκαλάκια, μικρό σκοτεινό σαλόνι), όπου ήταν το γνωστό που μοιάζει με τσιγγανοκάτι (αδύνατη μελαχρινή με ψεύτικα βυζιά και χείλη, προκλητική φάτσα). Αφού είδαμε, και λέμε πάμε για βόλτα, γυρίζουμε να φύγουμε μπροστά της, κι απ' το πουθενά λαμβάνω μια ελαφριά φάπα στο μέτωπο..! Και λέει "ουψ, μου φεύγουν τα χέρια σήμερα".. :angry: :headbang:
Μάλλον λες για την Λάρα τη ρουμανόγυφτσα. Την έχω πάρει 2-3 φορές, μιλάει πολύ αλλά με φτιάχνει η προστυχιά της, κλαρίνο ανευ καλό και τις αρέσουν και οι σφαλιάρες και οι υψηλες ταχύτητες στα 4.

Teddyboys78

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2025
Like
257
Πόντοι
21
Εγώ παίδες έπιασα το Λία μου χτες. Πήγα 23.00 φυλής και μετά μετάξι δεν βρήκα τίποτα αξιόλογο. Ένα φυστίκι της συμφοράς με 15εβκιολας στο πορνομωλ δεξιά όπως μπαίνεις μια αδιάφορη μικρή λατιναετρον ουδέν
Φώκαιας όταν πέρασα ήταν κλειστά όλα

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
533
Like
78.294
Πόντοι
41.129
Πριν απο λίγο... Φωκαίας 19 Κατερίνα νεαρη Μολδάβα. Η Αννουλα δεν ειχε έρθει αλλα θα ερχοταν σε λιγο. καταθεση στην Κατερίνα. Λεπτομέρειες στην κριτικη. Τα χαιρετίσματα μου στους κυρίους στο σαλόνι όπου μιλήσαμε λιγάκι.

info@123

Μέγας
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
69
Like
15.684
Πόντοι
4.926
Κλασική αναλφάβητη Γύφτισσα. Δεν είχε επιχειρήματα και άρχισε τις κατάρες. Προσωπικά, θα της έριχνα κουτουλιά και θα έφευγα. Ούτως η άλλως, ο τσάτσος είναι gay και άκακος. Μέχρι να έρχονταν οι μπράβοι, εάν τους καλούσαν, θα ήμουν ήδη στο σπίτι μου. Παρεμπιπτόντως, την συγκεκριμένη (Σάρα) την είχα γαμήσει. Δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο, αλλά δεν το κλαις το 20άρικο.

Kamigawa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Like
2.950
Πόντοι
441
Λέω "άμα μου φύγουν εμένα να δεις..!".. Φυσικά ούτε η απάντησή μου μου αρέσει, αλλά έλεος κάπ

Χαχαχα, μέχρι και η γυφτορουμάνα κατάλαβε τι μέρος του λόγου είσαι και είπε να σε τραμπουκήσει.

Επίσης, δεν σε παίρνει να κάνεις μαγκίες εκεί κάτω (όχι ότι πιστεύω πως θα τις έκανες αλλά λέμε τώρα).

Πρόσεχε λοιπόν κάθε φορά που περπατάς διότι τη Σάρα την τρώει η παλάμη της.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom