Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 299 άτομα (40 μέλη και 259 επισκέπτες)

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
71
Like
24.741
Πόντοι
19.236
Γι αυτό μπαίνουμε να τσεκάρουμε και μας λένε σε τόσους οίκους "σε 20 λεπτά"..?
Μπράβο τους πάντως, πιάνει τόπο η σύνταξη :D:

Συμφωνώ, έχω προτείνει ξανά πρόσφατα να υπήρχε συγκεκριμένο νήμα για ιερόδουλες Αθήνας, να γράφουμε εμπειρίες, απόψεις κλπ, να μαθαίνουμε, για να μη σπαμάρουμε άθελά μας την ενημέρωση! Απλά, αυτό φυσικά δε θα αναιρεί τις κριτικές, οι οποίες πρέπει να ανεβαίνουν!
Βρε φίλε μου, δεν καταλαβαίνεις ότι Συνέχεια Σπαμάρεις???
Πες τα με τους κολλητούς αυτά.
Δεν ενδιαφέρεται κανείς εδώ.

Με αγάπη πάντα.

968

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Φεβ 2018
Like
7.803
Πόντοι
1.056
Κύριοι, χαίρερε.
Διπλή ενημερωση. Δευτέρα 17.ΙΙ.2025 στην πρωινη βαρδια (μεταξύ 15:00-16:00].

OWO: ελευθ στοματικο. COB: εκτόνωση στο σωμα ή στήθος. CIM: τελειωτικο στο στομα.

Οι περισσοτεροι οικοι ηταν κλειστοι. Δεν ξερω αν σχετιζεται με τη σημερινη ειδηση στον Τυπο περι εξαρθρώσεως κυκλωματος μαστροπείας, το οποιο ήλεγχε οικους σε Φυλής και Φωκαίας.

Ετσι, λοιπον, ΚΛΕΙΣΤΑ ήσαν τα Φυλής 69, Φ84-86, Φ67 και Φ65 όροφος. Τα Φιλιππίδου 11 ανοικτα, οπως και το Φ72.

-Φυλής 71Β: η Σουζάνα. Μια τσουπωτή μαυρομαλλα με γυαλια και πεσμενο στηθος. Σε απλό προγραμμα. Στο σαλονι ανέμενε καρτερικά ενας πάκης.

-Φ 71Α: η Μαρία. Πληθωρικη νεαρη Λατινα. Σε απλο προγραμμα.

-Φ 65 ισογειο: η όμορφη ΝΤΙΑΝΑ. Η γνωστη καστανομαλλα Ρουμανα. Ελευθερα πιασιματα, απλο προγραμμα και CΟΒ. Ολα τα δωματια γεμάτα. Οι πακιδες ετρωγαν ακυρο. Περασα μαζι της. Ευγενικη, καλόβολη και φιλοτιμη. Σωμα μοντελου και καλό στηθος. Το στοματικο ηταν καπως μονοτονο (χρηζει βελτιωσης). Ομαλη συνεδρια, αν και ειχε χρησιμοποιησει αρκετο λιπαντικο στο αιδοιο της (λογικο με τοση πελατεια). Απο εμενα ειναι ΝΑΙ, αν και μπορει σε καλυτερους ρυθμούς. Παραμενει μια απο τις ομορφοτερες εργαζομενες της περιοχής.

-Φωκαίας 19: η ΑΝΝΑ. Ομορφουλα αδυνατη νεαρη. Σε απλο προγραμμα.

-Φωκ 17 ισογειο: η Αλεξανδρα. Χοντρη με εντονα βαμμενα ματια. Σε CIM.

-Φωκ 17 όροφος: η Κλεοπατρα (γεματη βυζαρού) και η Ριτα (η ψηλή γνωστη μιλφ απο το 2019 κ.ε. σε Διδ 22, Φωκ 24 κλπ κλπ). Σε COB.

-To Φωκ 27 ηταν ανοικτο. Τα 13 κλειστα, οπως και το 9 συν 7 ισογειο.
-Φωκ 7 υπογειο: η Έϊντζυ: ψηλή αδυνατη ομορφη μαυρομαλλα με τατουαζ στο μπρατσο και ποδι. Σε απλο προγραμμα.

Screenshot_20250218_001602_Gallery.jpg

Οδός Εξηκίου 2. Λεπτομερεια σε καγκελα μπαλκονιου εγκατελειμενης οικιας.
________

Δευτερα 17.ΙΙ.2025, Β’ βάρδια (18:00-19:00]

-Περγάμου 27: Νάταλι Τσιαντακης και Ειρηνη. Μονιμες γκιλφ.

-Αλκαμένους 113: η ΒΙΚΥ. Αδυνατη μαυρομαλλα, περιπου 30 ετων. Σε OWO.

-Φυλής 71Α: η ΝΤΟΥΛΤΣΕ (νεαρη αδυνατη ομιρφουλα Λατινα, σε OWO) & ΑΝΝΑ (νεαρα Λατινα με ωραια οπισθια. Εξτρα κοστος το anal)

-Φυλής 71Β: η Σουζανα με τα γυαλια (απο πρωι σερί).

-Φ 69Α: η ΕΜΜΑ. Μια καστανοξανθη μιλφ με 3ρι στηθος. Η τσατσα την παρουσιασε ως νεα στο μαγαζι. Σε OWO.

-Φ 69Β και 67: ΚΛΕΙΣΤΑ.

-Φ 65 ισογειο: η Βecky εκ Γκάνας. Μαυρη γεματη με 2.5ρι στηθος. Σε OWO & COB.

-Φ 65 οροφος: Χριστινα η ΨΕΥΔΟ-Τσέχα. Aδυνατη με μικρο στηθος. Σε OWO.

-Φ 84Α: η ΡΑΝΙΑ. Σε OWO & COB. Με συνεχομενα δωματια.

-Φ 84Β: η Αλεξανδρα. Επηρμενο υφος και πολλά τατουαζ στο σωμα-ποδια. Η λεχριτισα τσατσα την παρουσιασε ως “πρωην miss Russia”.

-Φ 86Α. Τοτε ανοιξε και θα δουλευε η γνωστή Aννα Ταϋλανδεζα.

-Φ 86Β: η ΑΝΝΙΤΑ. Αδυνατη ξανθια με CIM. Με θητεια στο Μεταξουργειο και Φωκ 24, Φωκ 7 υπογ κλπ.

-Φ 109Β: Μαρια και Βικτωρια (μαυρομαλλα με αλογοουρα και τατου στο καλάμι). Αδιάφορες.

-Φ 109Α: η Βικτωρια. Μονιμη εδω. Με το επιδεικτικο βλεμμα και κουβεντα: “εγω ειμαι”. Λες και θα μας θαμπωσει η ομορφια της. Ουστ.

1000001497.jpg

Λεπτομερεια μπαλκονιου στην οδο Εξηκίου 10. Έρωτες στα σχεδια της σιδεριάς. Το σπιτι αυτο ανήκε στον πολιτικο Θεόδωρο Πάγκαλο. Το κληρονομησε απο μια θεια του, η οποια ειχε χρεη στην εφορια. Δεν μενει κανενας. Χτιστηκε η εισοδος και μπηκε σε πωλητηριο. Κλειστό.
----------
Πάμε στα οδωνυμικά μας.:wink:
Ο Εξηκίας ήταν Έλληνας αγγειογράφος και αγγειοπλάστης που έζησε στην Αθήνα στα μέσα του 6ου π.Χ. αιώνα. Η δράση του συμπίπτει με την ανάπτυξη του μελανομόρφου ρυθμού, του οποίου η διακοσμητική δύναμη είναι φανερή στα σωζόμενα έργα του.

Συνήθως υπέγραφε τα έργα του με τον μετρικό στιχο «Ἐξεκίας ἔγραψε κἀποίησέ με». Σωζονται και άγγεια με την γραφή «Ἐξεκίας ἐποίησεν», αλλά απο την διακόσμηση ο θεατής διακρίνει στην τεχνοτροπία και το ἔγραψε.

Ωραιότατα ἐργα του Εξηκίου, αμφορείς και κύλικες, σώζονται και ευρίσκονται σε διάφορα μουσεία της Ευρώπης. Ένας αμφορέας, γνωστός για την λαμπρότητα της τέχνης, βρίσκεται στο μουσείο του Βατικανού. Στην πρόσθια όψη παρίστανται ο Αχιλλέας με τον Αίαντα καθήμενοι σε χαμηλό τραπέζι και να παίζουν πεσσούς. Με το άλλο χέρι κρατούν τα δόρατά τους. Αμφότεροι έχουν αποθέσει πίσω τις ασπίδες, κάτι που αποδίδεται λεπτομερώς από τον όλο διάκοσμο. Ο ένας ήρωας φοράει κράνος, ο άλλος το έχει ακουμπήσει στην ασπίδα του. Οι χιτώνες, οι χλαμύδες, η γενειάδα και τα μαλλιά των ηρώων εχουν διακοσμηθεί και δηλωθεί διά εγχαράγματος στον μελανόμορφο ρυθμό. Διαβαζουμε και τη συνομιλια τους (τι "ζαριές" εφεραν. Δες βιντεο). Στην οπίσθια όψη του αγγείου εικονίζεται η επάνοδος των Διοσκούρων (Κάστορα και Πολυδεύκη) στην πατρίδα τους.
exekiasachillesajax.jpg

Έτερο περίφημο έργο του Εξηκίου ειναι η κύλιξ (μεγαλη κούπα) του Μουσείου Μονάχου με τον θεό Διόνυσο εντος ιστιοφόρου πλοίου. Βασικά στα έργο του ο Εξηκίας χρησιμοποιεί σκηνές απο τον βίο ηρώων της μυθολογίας. Εκείνο βεβαία που τον διακρίνει, διότι πληροφορίες περί του προσώπου του δεν σώζονται, ειναι η λεπτότητα και η επιμέλεια του σχεδίου, η τελεία απόδοση των λεπτομερειών και η αφελής χάρη της ολης παραστάσεως.
:hi:

Λεπτομέρειες αμφορέως (αγγλιστί):
Greek Art & Architecture: Archaic Black-Figure Pottery: Exekias, Achilles and Ajax

Σχετικα με το Εξηκιου 10 ακουμε απο το 3:25 :woldman::woldman::woldman:

:upsidedown::upsidedown::upsidedown:

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
8
Like
4.017
Πόντοι
736
Καλησπερα .. γνωριζουμε νουμερακι απο αυτο το ζαχαροπλαστείο επι της φυλης ...?:coffee:

Συνημμένα

• 1739894801377.jpg
    1739894801377.jpg
    747,4 KB · Εμφανίσεις: 10

noblue

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Ιαν 2006
Κριτικές
23
Like
6.433
Πόντοι
7.095

Yiannis42

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2023
Like
65
Πόντοι
0

Μάγκες προσοχή, δεν υπάρχει σωτηρία.
Στην Γαλλία εγινε αυτο που γράφεις

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
8
Like
4.017
Πόντοι
736
Φυλής 69 νομίζω είναι
Με μπουρδέλο μοιάζει αυτό :think: Σε ποιο ποζάρεις;
Πήγα το μεσημερι και ηταν η νικολ μελαχρινη με 35 νουμερο πατουσακι τοσο γλυκια που μου ηρθε απότομο και απο το πολυ συροπι μπλοκαρε το συστημα εντοπισμου.. ..οποτε οταν θελω παστα να ξερω ...αλλα θελουν και αλλοι παστα και για αυτο το νουμερακι θα το θελαμε ..:coffee:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.996
Πόντοι
42.697
Κύριοι, χαίρερε.
Διπλή ενημερωση. Δευτέρα 17.ΙΙ.2025 στην πρωινη βαρδια (μεταξύ 15:00-16:00].

OWO: ελευθ στοματικο. COB: εκτόνωση στο σωμα ή στήθος. CIM: τελειωτικο στο στομα.

Οι περισσοτεροι οικοι ηταν κλειστοι. Δεν ξερω αν σχετιζεται με τη σημερινη ειδηση στον Τυπο περι εξαρθρώσεως κυκλωματος μαστροπείας, το οποιο ήλεγχε οικους σε Φυλής και Φωκαίας.

Ετσι, λοιπον, ΚΛΕΙΣΤΑ ήσαν τα Φυλής 69, Φ84-86, Φ67 και Φ65 όροφος. Τα Φιλιππίδου 11 ανοικτα, οπως και το Φ72.

-Φυλής 71Β: η Σουζάνα. Μια τσουπωτή μαυρομαλλα με γυαλια και πεσμενο στηθος. Σε απλό προγραμμα. Στο σαλονι ανέμενε καρτερικά ενας πάκης.

-Φ 71Α: η Μαρία. Πληθωρικη νεαρη Λατινα. Σε απλο προγραμμα.

-Φ 65 ισογειο: η όμορφη ΝΤΙΑΝΑ. Η γνωστη καστανομαλλα Ρουμανα. Ελευθερα πιασιματα, απλο προγραμμα και CΟΒ. Ολα τα δωματια γεμάτα. Οι πακιδες ετρωγαν ακυρο. Περασα μαζι της. Ευγενικη, καλόβολη και φιλοτιμη. Σωμα μοντελου και καλό στηθος. Το στοματικο ηταν καπως μονοτονο (χρηζει βελτιωσης). Ομαλη συνεδρια, αν και ειχε χρησιμοποιησει αρκετο λιπαντικο στο αιδοιο της (λογικο με τοση πελατεια). Απο εμενα ειναι ΝΑΙ, αν και μπορει σε καλυτερους ρυθμούς. Παραμενει μια απο τις ομορφοτερες εργαζομενες της περιοχής.

-Φωκαίας 19: η ΑΝΝΑ. Ομορφουλα αδυνατη νεαρη. Σε απλο προγραμμα.

-Φωκ 17 ισογειο: η Αλεξανδρα. Χοντρη με εντονα βαμμενα ματια. Σε CIM.

-Φωκ 17 όροφος: η Κλεοπατρα (γεματη βυζαρού) και η Ριτα (η ψηλή γνωστη μιλφ απο το 2019 κ.ε. σε Διδ 22, Φωκ 24 κλπ κλπ). Σε COB.

-To Φωκ 27 ηταν ανοικτο. Τα 13 κλειστα, οπως και το 9 συν 7 ισογειο.
-Φωκ 7 υπογειο: η Έϊντζυ: ψηλή αδυνατη ομορφη μαυρομαλλα με τατουαζ στο μπρατσο και ποδι. Σε απλο προγραμμα.

Screenshot_20250218_001602_Gallery.jpg

Οδός Εξηκίου 2. Λεπτομερεια σε καγκελα μπαλκονιου εγκατελειμενης οικιας.
________

Δευτερα 17.ΙΙ.2025, Β’ βάρδια (18:00-19:00]

-Περγάμου 27: Νάταλι Τσιαντακης και Ειρηνη. Μονιμες γκιλφ.

-Αλκαμένους 113: η ΒΙΚΥ. Αδυνατη μαυρομαλλα, περιπου 30 ετων. Σε OWO.

-Φυλής 71Α: η ΝΤΟΥΛΤΣΕ (νεαρη αδυνατη ομιρφουλα Λατινα, σε OWO) & ΑΝΝΑ (νεαρα Λατινα με ωραια οπισθια. Εξτρα κοστος το anal)

-Φυλής 71Β: η Σουζανα με τα γυαλια (απο πρωι σερί).

-Φ 69Α: η ΕΜΜΑ. Μια καστανοξανθη μιλφ με 3ρι στηθος. Η τσατσα την παρουσιασε ως νεα στο μαγαζι. Σε OWO.

-Φ 69Β και 67: ΚΛΕΙΣΤΑ.

-Φ 65 ισογειο: η Βecky εκ Γκάνας. Μαυρη γεματη με 2.5ρι στηθος. Σε OWO & COB.

-Φ 65 οροφος: Χριστινα η ΨΕΥΔΟ-Τσέχα. Aδυνατη με μικρο στηθος. Σε OWO.

-Φ 84Α: η ΡΑΝΙΑ. Σε OWO & COB. Με συνεχομενα δωματια.

-Φ 84Β: η Αλεξανδρα. Επηρμενο υφος και πολλά τατουαζ στο σωμα-ποδια. Η λεχριτισα τσατσα την παρουσιασε ως “πρωην miss Russia”.

-Φ 86Α. Τοτε ανοιξε και θα δουλευε η γνωστή Aννα Ταϋλανδεζα.

-Φ 86Β: η ΑΝΝΙΤΑ. Αδυνατη ξανθια με CIM. Με θητεια στο Μεταξουργειο και Φωκ 24, Φωκ 7 υπογ κλπ.

-Φ 109Β: Μαρια και Βικτωρια (μαυρομαλλα με αλογοουρα και τατου στο καλάμι). Αδ
Βοργία ο αθηναιογραφος του σάιτ! Εύγε!

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
71
Like
24.741
Πόντοι
19.236
Ψάχνοντας όλους τους οίκους ανοχής σήμερα....
Πίστεψα ότι βρήκα την Καρέκλα Του Μήτσου....
@@ :confused:
Πάμε για αλλά....

(φώτο από το Βέργας 7. Δούλευε η όμορφη Λάνα σε απλό πρόγραμμα, χωρίς ούτε ένα δωμάτιο.
Πολύ καλή πάντως. :smitten:)

Συνημμένα

• IMG_20250218_183018.jpg
    IMG_20250218_183018.jpg
    4,2 MB · Εμφανίσεις: 3

RAMBOJIM_THE_REAL

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2021
Like
47
Πόντοι
0
Αδέλφια..... το αγαπημένο μου είναι εκείνα τα ράστα τα καυλιαρικα .... Έχετε εντοπίσει τίποτα τέτοια... Έχω να κατέβω 3 μήνες Φυλ/Μετ

3 πράγματα έχω ΤΟΠ

1μιλφαρες
2χοντρουλες του στυλ ( πορνομολ πάνω δεξιά )
3ράστα

koulamaria

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
11.435
Πόντοι
3.760
Απογευματινη τσαρκα στα γρηγορα.Στη Φωκαιας 17 επανω ηταν μια Μαρινα.Ωραιο τεμαχιο μελαχρινη στο στυλ της Λιζας απο διπλα αλλα με βραδυνη αμφιεση ετοιμη για Οικονομοπουλο.Στο 13 ισογειο δυο Λατινακια Λαουρα καο Σαρα.Σχετικα αδιαφορα με πιο ποθτανε την Σαρα.Η τσατσα εταζε αγγελους αλλα φευ....!Στο 19 ηταν η Λιζα η οποια εγαμευθει και η Καρλα η οποα δυσκολα σταυρωνε δωματιο.Στα ηχεια επαιζε ρουμανικα (μανελε) θυμιζωντας μου καλες εποχες στη ντισκο Ρομανια στην πλατεια Αττικης.Στο 25 η Σαρα η τσουρκα ουτε καν μπηκε στον κοπο να σαλοναρει.Τζανινα και το μουνι της ,αφαντη.Μαλλον καπου βολευτηκε.Στα καπακια εφυγα απο τη Λιζακαι πηγα Φιλιππιδου 11 ισογειο.Διαδηλωσηαπο πληθος αλλοθρησκων αλλοδαπων με την τσατσα να εχει βραχυκυκλωσει.Εκανα 30 λεπτα για να περιμενω την Ναομι Γιεκινι αλλα μια χαρα.Εκατσε και ρουφηξα μαυρο μουνοζουμο και την εστησα στα 4 κοντρα στο κεφαλαρι του κρεβατιου και εφαγε ωραιες πουτσιες μεχρι τελευταιας ρανιδος του σπερματος μου.Αυτα.

info@123

Μέγας
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
69
Like
15.591
Πόντοι
4.926
Καλησπέρα, στην παρέα του forum. Μιας και έχω καιρό να γαμήσω στην πιάτσα, ενημερώνω για σκηνικό που έκατσε στον αδερφό μου, πριν από λίγες ημέρες, ο οποίος και μου το διηγήθηκε: Είχε πάει στην απογευματινή βάρδια, στο Κολωνού 30Α και πέρασε με την Ντάρια. Μπήκε, γδύθηκε και την περίμενε στο δωμάτιο. Μόλις, αυτή, έσκασε μύτη, αντί να αρχίσει να γδύνεται, εμφάνισε μία δόση κοκαΐνης και του πρότεινε να την σνιφάρουν παρέα. Ο αδερφός μου αρνήθηκε, καθώς δεν είναι χρήστης ουσιών και αυτή έπεσε σε "τρυπάκι", επαναλαμβάνοντας συνεχώς την ίδια λέξη: "Θες, θες, θες, θες, θες..." Μόλις το ζάκι συνειδητοποίσε την άρνηση του, άπλωσε μία λευκή γραμμή και "πούδραρε" την μύτη του, μονομιάς. Δεν μπήκα καν, στην διαδικασία να ακούσω τα του γαμησιού, ούτε και μου φάνηκε περίεργη, η συγκεκριμένη κίνηση της τανασπού.

ΥΓ: Το συγκεκριμένο υστερόγραφο είναι off-topic, αλλά νιώθω την υποχρέωση να το αναρτήσω, γιατί υπάρχουν πολύ σοβαρά πράγματα, στην καθημερινότητα μας και οφείλω να σας ενημερώσω, καθώς μπορεί να μην σας γνωρίζω, αλλά σας αισθάνομαι όλους σαν φιλαράκια μου, μιας και μοιραζόμαστε το ίδιο πάθος και τις ίδιες περιπέτειες: Εδώ και αρκετό καιρό, έχει πέσει στην αντίληψη μου, ότι υπάρχουν παντού κρυμμένα μηνύματα, τα οποία μας προειδοποιούν για επερχόμενα γεγονότα. Τις τελευταίες εβδομάδες περιμένουμε ένα μεγάλο σεισμό, στην Σαντορίνη και επικείμενη έκρηξη του ηφαιστείου της. Πριν από, περίπου, ενάμιση μήνα αγόρασα από το Hondos Center δύο αφρόλουτρα "Καραβάκι". Διαβάστε, σας παρακαλώ, το άρωμα του ενός από αυτά και βγάλτε τα συμπεράσματα σας:

Συνημμένα

• 20250211_230958.jpg
    20250211_230958.jpg
    963 KB · Εμφανίσεις: 0
  • 20250211_231008.jpg
    20250211_231008.jpg
    807,7 KB · Εμφανίσεις: 0

Mpooumpoukos

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
19
Like
7.852
Πόντοι
2.036
Ψάχνοντας όλους τους οίκους ανοχής σήμερα....
Πίστεψα ότι βρήκα την Καρέκλα Του Μήτσου....
@@ :confused:
Πάμε για αλλά....

(φώτο από το Βέργας 7. Δούλευε η όμορφη Λάνα σε απλό πρόγραμμα, χωρίς ούτε ένα δωμάτιο.
Πολύ καλή πάντως. :smitten:)

Εγώ κάτι παντόφλες βρήκα , μία μπλέ μία άσπρη , στο 113

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom