Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 324 άτομα (39 μέλη και 285 επισκέπτες)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
250.919
Πόντοι
46.232
συνέχεια σφηνάκι live επιγραμματικα

Αγκύρας 9 Ντάρια, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και αυταρχικό.

Αγκύρας 12α Όλγα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και Άννα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Αγκύρας 12β Αντριαννα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Φιλιππίδου 11β Καρολίνα και Κορινα, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος ,στο δωμάτιο σε παρτούζα είπε η υπηρεσία.

Φιλιππίδου 11α Βελερια, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

fluffy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2013
Κριτικές
14
Like
2.110
Πόντοι
711
Περί Διδυμου 27..
Η Ελένη δεν είναι απλά παχουλή κλπ..
Είναι θωρηκτό..
Πάντως, επειδή δεν έχω πάρει ποτέ τη Ρίτα, σκέφτομαι να τις πάρω παρτούζα..
Έτσι, για το παλμαρέ..
Γνώμες;

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
250.919
Πόντοι
46.232
Φωκαίας 27Β κάτω μάλλον θα ανοίξει σε λίγο, η συρόμενη εξωτερική πόρτα ήταν μισανοιχτη .
ξαναπέρασα πριν πάω για μασαζάκι αλλά ακόμα έτσι είναι
20250220_131216.jpg

τέλος μόλις μπήκε στο Διδύμου 18 υπόγειο η Καίτη.

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
18.167
Πόντοι
10.686

Gio_Vanni

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2025
Like
749
Πόντοι
80
Φυλής 86Α δουλεύει η Μαρία η "Τσεχα" αλλά με το καινούργιο της όνομα που είναι Τσίκα

Στη θέση της είναι η Εμμα από Τσεχία ειπε η τσα2, μιλφαρα με χυτές βυζαρες, ξανθό μαλλί μέχρι τους ώμους

Mpooumpoukos

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
19
Like
7.936
Πόντοι
2.036
Τουλάχιστον σήμερα ήταν όλοι γύρω στα 30 ηλικία αλλά ρε φίλε τι είναι αυτό, όλοι με μούσια
Ρε και εγώ δεν είμαι κάνα νιάτο τρελό, ούτε έχω θέμα , και 60 να είσαι και 70 αν σε παίρνει η κοπέλα μαζί σου , αλλά όταν βλέπω είτε 30άρηδες ή 50άρηδες να είναι 6-7-8 και να περιμένουν πόση ώρα για την ίδια κοπέλα, νταξ , λίγο αυτοσεβασμό.
Μούσι και εγώ έχω κοντό εντελώς τριμμαρισμένο κυρίως γιατί βαριέμαι να ξυρίζομαι
Μια φορά την εβδομάδα στα 3mm και νταξ.

Πέρασα Φ17 πάνω με την Ρίτα την Ρωσίδα, μια χαρά δοτική καυλιάρα , κλασικό Ρούς , ξέρω πως θες ελευθερη πίπα μου λέει γιατι εισαι ξυρισμένος, πρώτη φορά ενώ είχε περάσει ήδη κάνα 15λεπτο η κοπέλα μου είπε "ήθελα να κρατήσεις λίγο ακόμα, 2 λεπτά να τελειώσουμε μαζί" χαχαχαχ, η τρέλα δεν πάει στα βουνά πάει στην Φώκαιας.

Πήγα μετά να πάρω και την Μία στο Φ71κατω αλλά είχε κάτι μούτρα , κλαφτα Χαράλαμπε και έφυγα , η τσατσά θεωρούσε αυτονόητο το πρόγραμμα και δεν το ανακοίνωσε καν .

Ή Μαρία στο Φ86 αν είναι αυτή από το Μεταξουργείο, σαν να ομόρφυνε? Δεν ξέρω , μάλλον είναι ? τυφλώθηκα από το πολύ γαμήσι?

Από την Παρασκευή, κάνω 2-3 επισκέψεις την μέρα, άδειασα, βγάζω άμμο.
Χθες είχα την Πάολα από Ι44 6-7 λεπτά πισοκωλητο μόνο να πάρω εκδίκηση για την φόλα που έφαγα πριν κάνα μήνα και δεν τελείωσα καν , τα πρωτα 3 λεπτα βόγγαγε, μετά που καταλαβε οτι δεν θα τελειωσω σαν τον πάκι που ειχε πάρει πριν και βγηκε στα 3 λεπτα, το βουλωσε και άρχισε τα "φίνις" την άφησα να φύγει στα 11 λεπτά, είχα βάλει χρονόμετρο,
καπάκια πήγα και πήρα Άπριλ Ι20β , πολύ ωραία για μετάξι, ακόμα και τα δόντια της προσεγμένα ήταν, ωραία μαλακή κωλάρα αλλά τα κωλοκρέβατα πολύ χαμηλά, δεν κάνουν για όρθιος και δεν ήθελε να είναι όρθια και αυτή

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
88
Like
15.091
Πόντοι
19.226
Φυλής 86Α δουλεύει η Μαρία η "Τσεχα" αλλά με το καινούργιο της όνομα που είναι Τσίκα

Στη θέση της είναι η Εμμα από Τσεχία ειπε η τσα2, μιλφαρα με χυτές βυζαρες, ξανθό μαλλί μέχρι τους ώμους
Τεράστιες ευκαιρίες και οι δύο...

Mpooumpoukos

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
19
Like
7.936
Πόντοι
2.036
Ααααααα οκ , είπα και εγώ, μου άρεσε σε εμφάνιση και την είπε Μαρία ο τσάτσος πάντως, φόλα?

koulamaria

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
11.518
Πόντοι
3.760

koulamaria

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
11.518
Πόντοι
3.760
Περί Διδυμου 27..
Είναι θωρηκτό..
Έτσι, για το παλμαρέ..
Γνώμες;
...αν χωρατε ολοι μαζι σε ενα κρεβατι,ορμα!!!

Gio_Vanni

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2025
Like
749
Πόντοι
80

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
71
Like
24.848
Πόντοι
19.236

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
183
Like
22.868
Πόντοι
32.478
Περί Διδυμου 27..
Είναι θωρηκτό..
Έτσι, για το παλμαρέ..
Γνώμες;
Έχω ανεβάσει κριτική γι αυτές στο Αλκαμένους 113. Δεν ήταν άσχημα αλλά ούτε και σούπερ. Δοκίμασε τες

paraskevasgr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2022
Κριτικές
1
Like
2.480
Πόντοι
441

paraskevasgr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2022
Κριτικές
1
Like
2.480
Πόντοι
441
χτες περασα 2η βαρδια να ριξω μια τουφεκια, πηγα φυλης 71 πανω-κατω μπαζα,φιλιππιδου μπαζα,φυλης κορινα αλλα φολα,κατεληξα φυλης Εμμυ,μαυρουλα,ωραια κοπελα ,διαβασα κριτικες ,οχι τοσο καλα,αλλα ρισκαρα κ περασα γιατι δεν βρηκα κατι αλλο,ενα μικρο μειον οτι ηρθε νωρις στο δωματιο ,αλλα σε γενικες γραμμες περασα καλα,απλο προγραμμα,αλλα ωραια πιπα,μετα απο πανω ,μετα στα τεσσερα κ τελος ιεραποστολικο οπου τελειωσα,φαινοταν οτι κ εκεινης της αρεσε+οτι εκατσα παραπανω απο 10',επομενος στοχος,ΑΝ βρω κενο για Αννουλα(δεν προκειτε να περιμενω πανω απο 1 δωματιο για να ριξω εναν μπουτσο σαν ΥΠΕΡΝΑΥΑΓΙΟ)ή ΑΝ τυχει κ δω Χλοη 1η βαρδια ,γιατι για 3η βαρδια λιγο δυσκολο για μενα

AndrosP69

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2022
Like
212
Πόντοι
20
συνέχεια live επιγραμματικα

20250220_120355.jpg

Αλκιβιάδου 16α & 16β κλειστά.

Αλκιβιάδου 16γ Ειρήνη, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό, η Ειρήνη έχει πάρει 2-3κιλακια, επίσης μετά από χρόνια βάφτηκε το εσωτερικό του οίκου και ακόμα μυρίζει η μπογιά.

Διδυμου 27 Ελένη, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και μασαζάκι και η γυρολόγος Ρίτα (τελευταίο μαγαζί Τροφωνιου 11 ισόγειο)με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό, κάνουν και παρτουζα.

Διδυμου 22 κλειστά.
20250220_121103.jpg

Διδυμου 20 Ελένη, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.

Διδυμου 18αρια & 16 κλειστά.

Διδυμου 8β Ελενη, σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό, Βερονικα ρεπό.

Διδυμου 8α κλειστό.

Έλλης 3 Ειρήνη και Βερονικα, αμφότερες με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό,κάνουν και παρτουζα.
Καλησπέρα η Βερόνικα είναι η ίδια από τη Διδυμου 27 και βέργας 3 επί κοβιντ?και αν ναι τι ώρες εργάζεται? Ευχαριστώ

AndrosP69

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2022
Like
212
Πόντοι
20
Καλησπέρα ξέρει κανείς αν η Σοφία από διδύμου 20 εργάζεται απόψε?

perseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2006
Κριτικές
7
Like
4.000
Πόντοι
736
Ενημέρωση κατα τη χθεσινή ημέρα. Δηλ Τετάρτη 19.ΙΙ.2025 στην πρωινη βαρδια (12:00-13:10) στο Μεταξουργειο. Φυσικά, καποιοι οικοι στις 12.00 εχουν αλλαγή ή έναρξη βάρδιας και γι’αυτο δειχνουν κλειστοί (οσοι ανοιξαν μετα).

-Ιάσονος 46 όροφος: η ΚΑΤΕΡΙΝΑ. Μιλφ καστανοξανθη, σε απλό προγραμμα.

-Μεγ. Αλεξάνδρου 28 ΙΣΟΓ, 28 ΥΠ, 28Α, καθώς και Περδίκκα 3: άπαντα κλειστά.

-Περδίκκα 1: η ΑΝΤΖΕΛΑ. Η γνωστή κοντουλα μελαχρινη με πολυετη θητεια στην περιοχη (Ιάσ 19 ΙΣ, Ιάσ 30, Ιάσ 33). Τσατσος ο ομοφυλόφιλος με τη λευκή γενειαδα που φερνει στον Δρυίδη Πανοραμίξ του Αστερίξ (ή σε φιγούρα του Τόλκιν, κατ’άλλους). :cheesy:

-Μεγ. Αλεξάνδρου 21 οροφος: η Αλεξανδρα. Λατινα μετριου αναστηματος με τατουαζ. Το ισογειο κλειστο.

-Μεγ. Αλεξ. 22 ισόγ: η ΑΝΤΖΕΛΑ (μιλφ ξανθιά με απλό) και Αννα: κοντη κακασχημη με anal. Εμοιαζε με το Γκόλουμ του Τόλκιν. Θα εδενε καλά με υπηρετη τον Saruman του Περδίκκα 1. :confused:

-Ιάσονος 39. Ανοικτο τότε μόνο το πλαίσιο 3. Δουλευε η Γαβριελλα (χοντρη Λατινα) και η Τάνια (κοντη με αγορε κοντό μαλλι).

-Ιάσονος 37 ισογειο: η τσατσά ειπε “εχω ένα κουκλάκι μεσα για δουλεια”. Τελικα βγηκε ενα αρκουδάκι, δηλ μια ακυρη σκουροδερμη. Ουστ.

-Ιάσ 20Α: η Αννα (παρατεταμενη ωρα σε δωματιο).

-Ιάσ 20Β: η April. Ομορφούλα Λατίνα. :cool2:

-Ιάσ 20Γ ή Ανελκυστήρ: η Αντζελα (χοντρη εκ Βενεζουελας).

Περιττό να αναφέρω την αθλία εικόνα στο εσωτερικο και εξωτερικο των οικων, καθως και στην περιρρέουσα ατμόσφαιρα. Καμια συγκριση με Φυλής, οχι ως εικονα, αλλά και δυνατοτητα επιλογης θεραπαινιδων. Επιπλεον, πολλοι οικοι στην οδό Κολωνου με μονιμα λουκέτα.
1000001526.jpg

-Κολωνού 30Α: ο οικος που εχει καγκελα “φυλακής” στο σαλόνι. Απο το κουζινακι ο Αλβανός σκατοτσατσος παρουσιασε τη γνωστη Ρουμάνα Μπέλλα (μελαχρινη με γυαλιά και ωραιο σωμα), καθως και μια χυμωδη καστανοξανθη. Δεν ανεφερε ονοματα, αλλά μόνο “εσυ περνάς καθε μερα”, τη στιγμη που εχω κατι μήνες να μπω στον οικο τουτο. :confused:

-Κολωνού 32Α: η Αντζελίνα. Χοντρη μαυρομαλλα με μεγαλο στηθος.

-Λεωνίδου 28 ΙΣ: ο πουστο-τσάτσος με το καπελο τζόκεϋ που τσιριζει (απο Ιασ 31 Hostel) εδειξε με επαίνους μια χοντρη.

-Αχιλλεως & Μαραθώνος 59: η ΜΙΛΑΝΑ. Αδυνατη μικροκαμωμενη και συμπαθητικη.

-Μαραθώνος 59 ημιυπογειο: η Κάτια.
-Μαραθ 59 ημιόροφος: η γνωστη Μαρσέλλα.

-Μαραθ 59 δεξια: η Μαρία. Λατινα αλόγα κουρσας. Εδω τονιζω την παρουσια της ομορφης και νεαρης ξανθιας υπηρετριας! :thumbsup:

#Οπως καταλαβατε, οι μόνες που αξιζαν ως εμφανιση ηταν η April και η Μπέλλα (Κ 30).

1000001527.jpg

Μεγάλου Αλεξάνδρου 50 και Μυλλέρου.
Διώροφο με τμήμα υπογείου παραδοσιακό κτήριο του Μεσοπολέμου με νεοκλασικά και εκλεκτιστικά στοιχεία, αξιόλογο δειγμα αρχιτεκτονικής της εποχής του. Εχει χαρακτηριστεί διατηρητέο μνημείο. Στο ισόγειο στεγάζονται εμπορικά καταστήματα. Η οψη επι της Μυλλέρου ειναι αυστηρά συμμετρική, ενώ η άλλη (επί ΜεγΑλ) έχει μεγαλύτερη όψη χωρίς να είναι απόλυτα συμμετρική, τονίζει την κύρια είσοδο με τις παραστάδες: ξύλινη πόρτα με ημικυκλικό φεγγίτη. Το μοναδικό μπαλκόνι της πρόσοψης, με το άνοιγμά του, χωρίζεται σε τρία μέρη και καταλήγει ομοίως σε αψίδα.

Η συντριπτική πλειοψηφία των Αθηναίων και μη, δεν γνωριζουν που οφειλεται το ονομα της οδού Μυλλέρου. :rolleyes:
Ο Γουλιέλμος Μύλλερ (Wilhelm Müller‎‎, 1794-1827) ήταν Γερμανός ποιητής και φιλέλληνας. Σπούδασε φιλολογία και ιστορία στο νεοσύστατο τότε Πανεπιστήμιο του Βερολίνου. Πολέμησε ως εθελοντής στους Ναπολεόντειους Πολέμους, όπου ήρθε σε επαφή με την ελληνική κοινότητα της Βιέννης. Εκεί έμαθε για τα δεινοπαθήματα των εν Ελλάδι κατοίκων. Έτσι, ξεκίνησε να μαθαίνει την ελληνική γλώσσα για να επισκεφθεί την σημερινή Ελλάδα. Δεν τα κατάφερε λόγω ειδικών συνθηκών και εφθασε μόνο ως την Ιταλία. Καρπός αυτού του ταξιδιού ηταν το δίτομο έργο «Ποιήματα από τα μεταθανάτια χαρτιά ενός περιοδεύοντος σαλπιγκτή», το οποίο τον καθιέρωσε στη γερμανική διανόηση.

Το ξέσπασμα της Επαναστάσεως του 1821 έδωσε την ευκαιρία στον θερμό φιλέλληνα να προσφέρει υπέρ αυτής το ποιητικό του τάλαντο. Ετσι, δημοσίευσε σταδιακά τα «Ελληνικά Τραγούδια» [Lieder der Griechen, 1821-1824, σε 5 βιβλία. Ει#Οπωςατα με ελληνικά θέματα]. Η εν λόγω συλλογή προκάλεσε τη συμπάθεια των Γερμανών για την Ελληνική Επανάσταση. Το 1825 εξέδωσε τα «Νεοελληνικά Δημοτικά Τραγούδια» [Neugriechische Volkslieder], καθώς και άλλα ποιήματα για τον Λόρδο Βύρωνα και την πτώση του Μεσολογγίου.
Η επίδραση των ποιημάτων του Μυλλέρου υπέρ του Ελληνικού Αγώνα υπήρξε μεγάλη ανά τη Δυτική Ευρώπη, μιας και έγιναν δημοφιλή απο την ειλικρίνεια και την απλότητα των στίχων. Συντέλεσε προς τούτο και η μελοποίηση ορισμένων ποιημάτων απο τον σπουδαίο Φραντς Σούμπερτ. Δυστυχώς ο Μύλλερ δεν κατάφερε να επισκεφθεί την Ελλάδα. Πέθανε μόλις 33 ετών από καρδιακή προσβολή. Μπόρεσε βέβαια να αναθερμάνει το φιλελληνικό κίνημα στη Γερμανία.

Ώστε η όλη δράση του Μυλλέρου υπήρξε πολυμερεστάτη. Γι’ αυτο και το 1888 η γενέθλιος πόλη, το Ντεσσάου, έγειρε ανδριάντα του ποιητή. Τον Οκτώβριο του 1927, στην ίδια πόλη, έγιναν εορταστικές εκδηλώσεις για την επέτειο των 100 ετών από τον θάνατό του. Η ελληνική κυβέρνηση έστειλα με αντιπροσώπους, ως δώρο, αναμνηστική μαρμάρινη πλάκα, η οποία ενετοιχίσθη στην οικία του με τη δίγλωσση επιγραφή: «Γουλιέλμῳ Μύλλερ τῷ ποιητῇ τῶν ἑλληνικῶν ᾀσμάτων ὁ ἑλληνικὸς λαὸς εὐγνωμονῶν».

Νωρίτερα, το 1884, δόθηκε από τον Δήμο Αθηναίων τό όνομά του σε κεντρικό δρόμο του σημερινού Μεταξουργείου, μετά απο προταση του καθηγητού Νικολάου Πολίτη. Και πράγματι πρέπει να είμαστε ευγνώμονες ως λαός στον ποιητή «Müller τῶν Ἑλλήνων». Ασχέτως που σημερα ο δημος δεν τον τιμησε με καποια επεξηγηματικη ταμπελα σε καποιο σημειο, να ξερουν οι περαστικοί.
Wilhelm_Müller_by_.jpg

Τό όνομα μην μας ξενίζει. Ήταν σύνηθες να εξελληνίζουν τον 19ο αιώνα ξένα κύρια ονόματα και οδωνύμια. Έτσι, ο Μύλλερ έγινε Μύλλερος [γενική τοῦ Μυλλέρου]. Υπάρχει και οδός Μύλλερ στον Κολωνό προς τιμήν Γερμανού αρχαιολόγου που ετάφη εκεί. Κατα τον ιδιο τροπο πχ ο Béranger έγινε Βερανζέρος, ο Chateaubriand έγινε Σατωβριάνδος, ο Sir Edward Codrington εγινε Κόδριγκτον (τοῦ Κοδριγκτῶνος), ο Comte de Rigny εγινε Δεριγνύς, ο Charles Nikolas Fabvier έγινε Φαβιέρος καὶ ο Lodewijk van der Heyden έγινε Χέϋδεν, ενώ ο Didot θα γινει “τού Διδότου”.

Δεν υπάρχει καποιος κανόνας στον εξελληνισμο και κλίση των ονοματων, αρκει να ειναι εύηχα. Πχ ο Κάνινγκ (Canning) γινεται Κάνιγξ και στη γενική κλινεται ως τριτόκλιτο: του Κάνιγγος. Ο δε Μελάγχθων [Melanchthon], τού Μελάγχθωνος• ο Gladstone, τού Γλάδστωνος.
:hi:

:respect:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom