Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 254 άτομα (16 μέλη και 238 επισκέπτες)

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
533
Like
78.392
Πόντοι
41.129
Σε μερικά που μπήκα δεύτερη βάρδια

71 κάτω Άννα και μια άλλη στο δωμάτιο - η χοντρή τσατσά είχε παραγγείλει φαγητό. Την ώρα που πάει να φύγει ο ντελιβερας βγαίνει να σαλοναρει η λατίνα, την βλέπει λέει ένα "Ω να σου γαμησω" και την περνει. Στο σαλόνι σκάσαμε όλοι στα γέλια
71 πάνω Βερόνικα μουναρα κωλι λατινικόν και μια άλλη στο δωμάτιο
69 κάτω Έμμυ με ύφος-εδω η τσατσά πάντα με διώχνει γιατί είμαι μικρός ενώ σήμερα με άφησε
86α Μαρία τσεχα (αλβανίδα) Άννα ταυ
67 μια νέα λατίνα, καλή φανηκε
69 α Έμμα δεν την είδα δωμάτιο
86 β Αννίτα δωμάτιο
65 πάνω Χριστίνα τσεχα (αλβανίδα)
65 κάτω Μπεκυ αραπινα- εδώ έγινε η κατάθεση δεύτερη με την συγκεκριμένη μέτρια θα έλεγα.

Στο 71 ισόγειο η αλλη ηταν η Μία.
Στο 71 όροφος η αλλη ηταν η Λουσία.
Σιγα τη μουνάρα τη Βερόνικα...

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
71
Like
24.854
Πόντοι
19.236
Στο 71 ισόγειο η αλλη ηταν η Μία.
Στο 71 όροφος η αλλη ηταν η Λουσία.
Σιγα τη μουνάρα τη Βερόνικα...
Μήπως... λέω μήπως ο ντελιβεράς ήθελε
" Ροματζάδα " με την κοπελίτσα??? :smitten:

BWC21_athens

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2022
Κριτικές
10
Like
809
Πόντοι
310

Mpooumpoukos

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
19
Like
7.978
Πόντοι
2.036
Οκτώ και ένας εσύ εννιά ή όλοι μαζί οκτώ ???
:think:
Όχι, προφανώς , έίχαν τελειώσει τα χαρτάκια στο μηχάνημα και δεν πήρα σειρά.

Ενημέρωση έκτακτη, στο Φ71Β (σκάλες, αριστερά απ το Φ71Α) ήρθε εισαγωγή η Μπάρμπαρα απ το Ιασωνος Γ20 (που είχε εμφανιστεί και Μ.Α. 21)
Αν δεις , 10 μέρες πριν είχα γράψει κουβέντα με την τσατσά της στο Ι20Γ που ρώταγα γιατί δεν πάει Φυλής, αφού άμα θέλει το έχει και εχει και την εμφάνιση.

Κατάθεση στο κοντό πουτανί Αννα στο Ιάσωνος 37 ισόγειο. Η κοντή την ξέρει τη δουλειά... λεπτομέρειες στην κριτική.

Ήθελα να την πάρω μετά την Πάολα προχθές αλλά δεν ειχε έρθει, θα γαμευθει άμεσα
Επίσης κάτι βρήκα γωνία Φώκαιας και Αχαρνών , δεν πιστεύω να είναι η δικιά σου

Πολυθρόνα.jpg

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
533
Like
78.392
Πόντοι
41.129
Επίσης κάτι βρήκα γωνία Φώκαιας και Αχαρνών , δεν πιστεύω να είναι η δικιά σου

Πολυθρόνα.jpg

Προφανώς ο οίκος ξεφορτώθηκε την επιμαχη πολυθρόνα όπου η εργαζόμενη του τον ετρωγε ακαποτα γονατιστή πανω της.
Ειχε γίνει σημα κατατεθεν πλεον.

Teddyboys78

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2025
Like
263
Πόντοι
21

Mpooumpoukos

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
19
Like
7.978
Πόντοι
2.036
Πέρα απο την πλάκα, δοκίμασα την "νέα" Λατίνα πιτσιρίκα στο Φιλ.11 πάνω, ωραίο κορμάκι και γενικά πολύ ευχάριστη για λατίνα, χάνει στην πίπα λίγο εώς πολύ, στα υπόλοιπα ήταν μιά χαρά, Τζούλια? νομίζω την "λένε", στα θετικά του οίκου το ζεστό νερό και πως δεν βαράνε πόρτες γενικά στο πάνω όσο στο κάτω.
Μάλλον λόγω κρύου λίγη κίνηση πάντως στους οίκους για Παρασκευή.

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
88
Like
15.117
Πόντοι
19.226
Δεν τα πάω καλα με τις γιαγιάδες...
Ξανθια με καρε μαλλι, παραπανισια κιλα σε κορμό, ανω των 50 ετων. Ρωσσοδα η Ουκρανή από τα χαρακτηριστικά του προσώπου της.
Δεν ξεκινησε καλά ο οίκος.... αντι να πετάξει καμμια πιτσιρίκα μεσα να γινει ντόρος ξεκίνησε με γριά..
Κρίμα οι γλάστρες και τα φτιαξίματα...

Περπάτημα κάνει καλό

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
11
Like
1.814
Πόντοι
491
Μάλλον λες για την Λάρα τη ρουμανόγυφτσα. Την έχω πάρει 2-3 φορές, μιλάει πολύ αλλά με φτιάχνει η προστυχιά της, κλαρίνο ανευ καλό και τις αρέσουν και οι σφαλιάρες και οι υψηλες ταχύτητες στα 4.
Δε θυμάμαι όνομα σίγουρα, και δεν είμαι 100% σίγουρος για τον οίκο (πάντως είναι ένα αυτά τα τελευταία προς τα κάτω Φωκ (όχι στη γωνία). Την περιέγραψα ακριβώς

Katourokavlas

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Απρ 2011
Κριτικές
11
Like
3.570
Πόντοι
1.960
Εχω την χαρά και την τιμή να κάνω την παρθενική ενημέρωση για τον καινούργιο οίκο στο μεταξουργείο.

Μεγάλου Αλεξάνδρου 23 !
Ευα ! ξανθο γκρανι με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στα 10 ευρω !
Κλασσικα τα δωσανε ολα να φτιαχτει το γηπεδο κ δεν ειχαν για μεταγραφες

hustler

Σεβαστός
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
5.219
Πόντοι
1.056
Εχω την χαρά και την τιμή να κάνω την παρθενική ενημέρωση για τον καινούργιο οίκο στο μεταξουργείο.
20250221_193150.jpg

Μεγάλου Αλεξάνδρου 23 !
Ευα ! ξανθο γκρανι με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στα 10 ευρω !
Γκράνι !!! :confused:
Δεν έχουν λεφτά για πουτάνες και το δουλεύουν μόνοι τους φαίνεται μέχρι να μαζευτεί πελατεία...

info@123

Μέγας
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
69
Like
15.746
Πόντοι
4.926
Από χθες είμαι χάλια και νομίζω ότι έχω αρρωστήσει. Αφού ήμουν όλη την ημέρα στο σπίτι, βγήκα το βραδάκι, με ένα ανώμαλο φιλαράκι, για οινόμελο, μπας και συνέλθω. Μόλις ήπιαμε το ποτό και αφού στο μαγαζί δεν είχε κάτι αξιόλογο, για καμάκι, αποφασίσαμε να πάμε, με το αυτοκίνητό του, τσάρκα στην οδό Λιοσίων. Ήταν 23:45, όταν βγήκαμε από το αμάξι και ξεκινήσαμε την βόλτα. Έν τω μεταξύ, είχε πολύ κρύο και καθόλου κόσμο:

Βέργας 6Α: Βικτώρια, ελαφρώς μπαμπάτσικη, Μολδαβή πιτσιρίκα. Juicy κορμί, με βυζάρες και αρκετά νόστιμο πρόσωπο. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό, τελειωτικό, μόνο εάν είσαι καθαρός.

Βέργας 7: Η τσατσά ενημέρωσε ότι σε μισή ώρα θα ερχόταν η Φολό-Σαμπίνα. Σκέφτηκα να την περιμένω και να την εκδικηθώ, για την φόλα που με κέρασε την τελευταία φορά. Θα την πηδούσα ιεραποστολικά και θα την είχα διαρκώς αγκαλιά, για να την κολλήσω το κρύωμα που έχω. Όπως έκαναν οι αποικιοκράτες, όταν ανακάλυψαν την Αμερική. Έδιναν στους Ινδιάνους κουβέρτες, με τον ιό της Ευλογιάς, δήθεν για να τους προστατέψουν από το κρύο. Αυτοί κολλούσαν τον ιό, πέθαιναν και έτσι απέφευγαν τις πιθανές μάχες, μαζί τους.

Βέργας 7 (υπόγειο): Ναταλία, σαπακοειδή milf. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό, τελειωτικό. Η τσατσά που δουλεύει μαζί της είναι εντελώς creepy, από εμφανίση. Η φάτσα της κερδίζει, για πλάκα, βραβείο μασκαρά, στο Καρναβάλι του Μοσχάτου.

Βέργας 3: Τέσσερα Ρωσικά milfόνια. Όλγα, Αλίνα, Σαμπρίνα και άλλη μία, το όνομα της οποίας έληγε και αυτό σε ίνα. Όλες θείτσες, τσουπωτές, με βυζάρες. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό. Είχα σταμπάρει δύο, από αυτές, αλλά δεν έκαναν τελειωτικό στο στόμα.

Λιοσίων 79Β: Άντζελα, νταρντάνα gilf, ψηλή, με μεγάλα, πιθανόν πλαστικά, βυζιά. Ήταν καμιά 70αριά χρόνων, αλλά έδειχνε μάχιμη. Νορμάλ πρόγραμμα.

Εξηκίου 18Β: Έλλη. Ήταν στο δωμάτιο και δεν την είδαμε. Νορμάλ και υπέρ-αποστειρωμένο πρόγραμμα.

Εξηκίου 18Α: Ένα μπάζο ολκής. Σχετικά κοντή, ατσούμπαλο σώμα και μακριά μαλλιά. Όνομα δεν θυμάμαι. Νορμάλ και υπέρ-αποστειρωμένο πρόγραμμα.

Λιοσίων 73Α: Δύο Φολό-Λατίνες. Η Πάολα, αδύνατη, μικροσκοπική, με καλό σωματάκι και η Μαριάννα, ψηλή Βενεζουελάνα, με ωραίο σώμα και κώλο. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό.

Λιοσίων 73Β: Τέσσερις κοπέλες. Τρεις Φολό-Λατίνες και η Έμυ. Όλες σε νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό.

Τελικά δεν πηδήξαμε καμία και κατευθυνθήκαμε προς το αυτοκίνητο. Μπαίνοντας μέσα, είδαμε δύο νεαρά ναυάγια, τα οποία περίμεναν μέσα στο όχημα τους, ακριβώς πίσω από το δικό μας. Λογικά, είχαν στήσει καραούλι και περίμεναν πότε θα μπει η Σαμπίνα, στο μπουρδέλο, για να περάσουν μαζί της. Ήμουν έτοιμος να φωνάξω γερανό, να σηκώσει το αμάξι τους με μαγνήτη και να τα πάει, όπως ήταν, για σκραπ. Αυτά ήταν τα βραδινά νέα, από την συγκεκριμένη πιάτσα. Καλό ξημέρωμα σε όλους!

Dstrict

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
16
Like
8.920
Πόντοι
2.046
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom