Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 296 άτομα (47 μέλη και 249 επισκέπτες)

Outis2024

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2024
Like
1.834
Πόντοι
201
Τώρα Live!!!
:lheel::lheel::lheel:

Φυλής 84 κάτω.
Ντιάνα η Μουνάρα σε απλό πρόγραμμα και 69 και τελείωμα στο στήθος!!!
Χωρίς δωμάτια και χωρίς αναμονή!!!

Φωκαίας 19 ισόγειο.
Κατερίνα και Αννούλα.
Απλό πρόγραμμα. Χωρίς Δωμάτια και χωρίς Αναμονή!!!

:rockon::rockon::rockon:
Μαζί βολταρουμε...να προσθέσω Φυλής 65 οι Χριστίνες τσέχα και Ρουμανα με την τσέχα σε επιθετικό σαλοναρισμα με κάλεσμα για πορτουζα, επίσης χωρίς αναμονή.

loveman24

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Κριτικές
7
Like
1.269
Πόντοι
481
Πρωινή τσάρκα ύστερα από καιρό και πήγα στοχευμένα Φωκαίας 19 για την περιβόητη Αννα που δεν είχα πετύχει ποτέ ως τώρα. Δε λέω, το κορίτσι είχε συνεχόμενα δωμάτια αλλά σιγά την εμφάνιση ρε παιδιά. Πρόσωπο αδιάφορο, σώμα οριακά μέτριο και να πεις ότι αποπνέει φρεσκαδουρα και νιάτα; Τι να πω, ίσως την πέτυχα εκτός φόρμας, όμως δεν μου έκανε με τίποτε να περάσω.

Dstrict

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
16
Like
8.945
Πόντοι
2.046
Μαζί βολταρουμε...να προσθέσω Φυλής 65 οι Χριστίνες τσέχα και Ρουμανα με την τσέχα σε επιθετικό σαλοναρισμα με κάλεσμα για πορτουζα, επίσης χωρίς αναμονή.
Στο κάτω 65άρι εννοείς; Και στ άλλο , ξέρεις;

Outis2024

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2024
Like
1.834
Πόντοι
201
Στο κάτω 65άρι εννοείς; Και στ άλλο , ξέρεις;
Αδερφέ όχι, αδειασα στην Αννούλα και την έκανα...3η φορά και πρώτη μετά την επιστροφή της ένα μήνα θα κάτσει και θα ξαναφύγει το μπεμπακι. Βυζακι ωραίο, κωλαράκι σφιχτό και χωρίς μα και μου στον αγώνα...τι άλλο να ζητήσει κανείς δηλαδή!

Arxontas tou skotous

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουν 2022
Κριτικές
38
Like
6.503
Πόντοι
2.836
Πρωινή τσάρκα ύστερα από καιρό και πήγα στοχευμένα Φωκαίας 19 για την περιβόητη Αννα που δεν είχα πετύχει ποτέ ως τώρα. Δε λέω, το κορίτσι είχε συνεχόμενα δωμάτια αλλά σιγά την εμφάνιση ρε παιδιά. Πρόσωπο αδιάφορο, σώμα οριακά μέτριο και να πεις ότι αποπνέει φρεσκαδουρα και νιάτα; Τι να πω, ίσως την πέτυχα εκτός φόρμας, όμως δεν μου έκανε με τίποτε να περάσω.
Μέτριας εμφάνισης ειναι το κοριτσάκι οπως τα λες κ με πεταχτό κωλο. Ισως δοκιμαστεί κάποτε.....Πριν κανένα μήνα ένα πρωινό είχα βρεθεί σε ένα δίλημμα επιλογής μεταξύ αυτής κ Ξένια Ρωσίδας Φ54Α . Φυσικό ήταν να περάσω με την Ξένια που σωματικά είναι ανώτερη αν κ μεγαλύτερη γύρω στα 30 δηλ . Κ με καλές υπηρεσίες.
Για όσους ψάχνουν την Ξένια σε κανενα 2 μηνό περίπου επιστροφή γιατί είναι Ρωσία.
.

alogafentis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
3.955
Πόντοι
446
Θα αλλαξεις γνώμη οταν περάσεις στο μουνάκι της. Κ μενα δε μου εκανε καλή πρώτη εντύπωση.

Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
18
Like
17.897
Πόντοι
3.246
Προ 5ετιας ήταν καλή κ στα τσιμπουκιια πολύ δύναμη
Είσαι σίγουρος λέμε την ίδια?
Λιοσίων 73
χθες ήταν στο πόστο της πάντως στο Μαραθώνος αριστερό, μου την παρουσίασαν σαν Ιζαμπέλα, έχει και τατού στο ένα βυζί

koulamaria

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
11.573
Πόντοι
3.760
Περιεργη η τσαρκα σημερα....πολυ κοσμο δεν ειχε στα ιδρυματα αλλα περιεργο το κλιμα.Στι Φωκ 19 που πηγα γοα επαναληπτικη με την Κατερινα η τσατσα αποφασισε για μενα οτι ειναι καλυτερα να ερθω στην απογευματινη βαρδια που θα ειναι αλλες κοπελες ειπε.Αναμονη δεν ειχε και δωματια τα κοριτσια Αννα και Κατερινα ειχαν απο ενα.Σηκωθηκα εφυγα για να μην βριστω με την τσατσα.Σκατα στον ταφος της παντως...
Στο Φυλης 71 η τσατσα παρουσιασε για καινουργια κοπελα την Στελλα απο Διδυμου 22 και μια λατινα μικρη την Νταϊανα.Περιμενα να πετυχω καμια Χλοη αλλα μπααα.....Στο Φιλιππιδου 11 ισογειο ηταν η Αγγελα απο Διδυμου 22 με το ονομα Σαρα πλεον και η Ναταλι η μιλφαρα.
Εφυγα καρφι για Αλκαμενους 113.Τρεις κοπελες Ειρηνη,Βικυ και σκινυ μπιτς Μαριαννα.Η Ειρηνη ανεκφραστη,αχρωμη αοσμη,η Μαριαννα με ειδε μου χαμογελασε αλλα με κερασε την φολα μου μεσα,και η Βικυ με ωραιο κορμι,ακωλη ομως και πουτανοφατσα.
Ολα καλα ολα ωραια με την Μαριαννα αλλα με το που χτυπησε πορτα η τσατσα σηκωθηκε εφυγε τσακ μπαμ.Γιουσεην Μπολτ η δικια σου.Εμεινα σχεδον αχυστος.Με εκοψε στο καλυτερο το χτικιο.Εφυγα καρφι για τσιμπουκαδικο Διδυμου 27.Ηταν η Τανια και το θωρηκτο Ποτεμκιν η Ελενη.Εξτρα καλο μπουκιτσι απο την Τανια με γυαλισμα αρχιδιων και κωλοχαραδρας,ωραιο υγρο βαθυ τσιμπουκι με τελειωμα στο φιλοξενο λαρυγγι της και στραγγιγμα μεχρι να μου μπει το σεντονι στον κωλο.Αυτα.

koulamaria

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
11.573
Πόντοι
3.760
Θα αλλαξεις γνώμη οταν περάσεις στο μουνάκι της. Κ μενα δε μου εκανε καλή πρώτη εντύπωση.
...η αληθεια ειναι οτι η Αννουλα ηταν σαν να ειχε μολις σηκωθει απο το κρεβατι απο βαθυ υπνο,και η Κατερινα ηταν μες την καυλα και την ομορφια!

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
88
Like
15.207
Πόντοι
19.226
Γρήγορη τσάρκα το μεσημέρι :uzi::uzi:

Έκτακτες υποχρεώσεις και εξελίξεις δεν με άφησαν να κάνω εκτεταμένη τσάρκα, όπως ήθελα:undecided:

Φωκαίας 19 Κατερίνα και Αννούλα:bigdick:. Επιλεκτική ελ. φλογέρα η Κατερίνα και απλό η Άννα.
Η Άννα δύο δωμάτια αναμονή και η Κατερίνα χωρίς εκείνη τη στιγμή...

Πέρασα σόλο με Κατερίνα :fuck2:
Κάναμε ωραίο γαμήσι με εναλλαγές στάσεων :boff:και αρκετό χαβαλέ...
Μου έκανε ξεκάλτσωτη τσιμπούκα:pipa1:
Πετυχημένη κατάθεση :thumbsup:

Βγαίνοντας να φύγω, όλα τα δωμάτια πιασμένα και 6-7 ζόμπι σε αναμονή:confused::confused::confused: Όλοι με κατεβασμένο το κεφάλι και με βλέμμα απλανές:zombie::zombie:
Ούτε συνεννοημένοι να ήταν:tooth:

Φωκαίας 7 υπόγα το βρήκα ανοιχτό μεσημέρι μετά από καιρό.
Έιντζυ το μελαχρινό χαμογελαστό καυλάκι με απλό:tickedoff:
Της μίλησα διπλωματικά για τις ευεργετικές συνέπειες στην υγεία και μακροζωία που έχει η ελεύθερη φλογέρα:tooth:, αλλά ήταν ανένδοτη:undecided:

Τελευταία τροποποίηση:

Sidefucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2024
Κριτικές
9
Like
262
Πόντοι
280
Καλησπέρα. Ξέρουμε αν η Πάολα από Κολωνού 48 κάνει τελειωτικό στο σώμα;

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
88
Like
15.207
Πόντοι
19.226
Στάση στη Μαραθώνος :ak::ak:

Πήγα να δω τη καινούρια Ιωάννα, αλλά δεν ήταν:dunno:

Αχιλλέως κ Μαραθώνος Ιζαμπέλα μελαχρινή με το κώλο-τραπεζάκι:tooth:. Ελ. φλογέρα ανακοινώνεται, αλλά δεν ισχύει πάντα.

Μαραθώνος 59 πάνω Μαρσέλα η γνωστή με νορμάλ

Μαραθώνος 59 κάτω Κάτια μελαχρινή σοβιετική με κιλάκια. Γλυκιά μιλφ, αλλά γεμάτη. Ελ. φλογέρα

Μαραθώνος 59 άσπρη πόρτα Μαριάννα η νταρντανέ μελαχρινή λατίνα που είχα πάρει στον όροφο. Σε απλό πλέον :jerking:
Η τσατσά εδώ ένα ξανθό καυλάκι :erection: Της έκανα αμέσως πρόταση να τη πάρω:fuck2: Μου είπε θέλει να γνωριστούμε καλύτερα πρώτα:jerking:

ale1966

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2024
Like
24
Πόντοι
0
Καλησπερα, η Ναταλι απο φωκαιας 27 ειναι ακομα εκει η εχει παει αλλου;

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
251.115
Πόντοι
46.232
τώρα live

Κολωνού 53 Τζουλι, ξανθιά χοντρή μιλφ με κοντό μαλλί, 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα

Κολωνού 48 νέο Σανέλ γυρολόγος ξανθιά ψηλή μιλφ, με κανονικό πολύ ωραίο σώμα, 2αρι συν σιλικονατο βυζι, τατουάζ ανάμεσα στα βυζια, απλό πρόγραμμα στα 10 ευρώ, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα στα 15 ευρώ

Κολωνού 48 Παολα μελαχρινή νταρντανοχοντρη με 2.5αρι συν βυζι και Νικόλ ξανθιά χοντρή με το μαλλί πιασμένο αλογοουρά, 4αρια βυζια,αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος, κάνουν και παρτουζα .

Κολωνού 47 ισόγειο Ζάνα ξανθιά γκρανι νταρντανοπαχουλη με 2.5-3αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Κολωνού 47 όροφος Ελένη ξανθιά γκρανι με μακρύ ίσιο μαλλί, κανονικό σώμα 1.5-2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Κολωνού 45 αριστερά 1η πόρτα ,2 λατίνες Ιζαμπελα μελαχρινή παχουλη με 2αρι συν βυζι και Ντανιελα μελαχρινή μελαμψό χοντρουλα με 2.5αρι βυζι και τατουάζ στα χέρια, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα, κάνουν και παρτουζα.

Κολωνού 45 αριστερά 2η πόρτα δεξιά Λαρίσα ,μελαχρινή με το μαλλί πιασμένο αλογοουρά, σώμα μέ πιασιματακια 1.5-2αρι βυζί ,απλό πρόγραμμα.

Κολωνου 45 διάδρομος ευθεία 2 λατίνες, Εύα μελαχρινή ψηλή νταρντανοπαχουλη με 3.5αρια βυζια, τατουάζ στο αριστερό μπούτι και Αλεχαντρα μελαχρινή με πολύ μακρύ μαλλί, σώμα με πιασίματα,πολλα τατουάζ σε όλο της το σώμα, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 32α Λάουρα με ξανθοκαστανο μαλλί, ψιλολιγνη με 1.5-2αρι βυζί, απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 32γ 2 λατίνες, Μπέλα καστανή χοντρή, με 2.5αρι σύν βυζί και Αντζι μελαχρινή κοντή χοντρή με 3αρι συνβυζί,αμφότερες σε απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 32β 2 λατίνες,Καρολίνα μελαχρινή με μακρύ μαλλί ψιλοκανονικο σώμα 2αρι βυζί, τατουάζ στο αριστερό χέρι και πάνω από το δεξί μπούτι και Μαίρη μελαχρινή με γυαλάκια, κανονικό σώμα 2αρι βυζι αμφότερες σε απλό πρόγραμμα στα 20 ευρώ!!!!!
φωτο από το σαλόνι
20250222_191221.jpg

Κολωνού 30β κλειστό προς το παρόν
20250222_191828.jpg

αλλά είδα τη Βίκυ πού πάρκαρε.

Κολωνού 30α Ντάρια ξανθοκαστανη κοπέλα με γυαλάκια, ψιλοκανονικο σώμα, 2αρι συν βυζι, απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 11β & 11α κλειστά.

Ψωλεκτωρ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2017
Κριτικές
13
Like
3.030
Πόντοι
746
Στάση στη Μαραθώνος :ak::ak:

Πήγα να δω τη καινούρια Ιωάννα, αλλά δεν ήταν:dunno:

Αχιλλέως κ Μαραθώνος Ιζαμπέλα μελαχρινή με το κώλο-τραπεζάκι:tooth:. Ελ. φλογέρα ανακοινώνεται, αλλά δεν ισχύει πάντα.

Μαραθώνος 59 πάνω Μαρσέλα η γνωστή με νορμάλ

Μαραθώνος 59 κάτω Κάτια μελαχρινή σοβιετική με κιλάκια. Γλυκιά μιλφ, αλλά γεμάτη. Ελ. φλογέρα

Μαραθώνος 59 άσπρη πόρτα Μαριάννα η νταρντανέ μελαχρινή λατίνα που είχα πάρει στον όροφο. Σε απλό πλέον :jerking:
Η τσατσά εδώ ένα ξανθό καυλάκι :erection: Της έκανα αμέσως πρόταση να τη πάρω:fuck2: Μου είπε θέλει να γνωριστούμε καλύτερα πρώτα:jerking:
Η Μαριάνα φίλε αξίζει μέσα;

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
533
Like
78.492
Πόντοι
41.129
Στο Περδίκα 1 όροφος ειναι μια καινούρια, πρώτη μερα στη δουλειά.
Σανέλ, μελαχρινή λατινα μιλφ+
Τέρμα πλαστικο κωλάρι ολοστρόγγυλο, εργο τέχνης απλο στα 10ευρω.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
251.115
Πόντοι
46.232
live update

Κολωνού 30β 1ος όροφος Βίκυ μελαχρινή με μακρύ ίσιο μαλλί, κανονικό σώμα, 2-2.5αρι σιλικονατο βυζι, τατουάζ κυρίως στα χέρια, απλό πρόγραμμα στα 20 ευρώ.

Κολωνού 30β 2ος όροφος κλειστό.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
251.115
Πόντοι
46.232
Στο Περδίκα 1 όροφος ειναι μια καινούρια, πρώτη μερα στη δουλειά.
Σανέλ, μελαχρινή λατινα μιλφ+
Τέρμα πλαστικο κωλάρι ολοστρόγγυλο, εργο τέχνης απλο στα 10ευρω.
Συνάντηση με @DmtrsxXx έξω από Μεγαλου Αλεξάνδρου 17 ,μου είπε ότι ψάχνει να γαμισει κάποια άλλα δεν του έκανε κάποια κλικ, σα γνήσιος μπουρδελιαρης μου είπε ότι θα γαμησει κάποια από συνήθεια και θα φύγει.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom