Από χθες είμαι χάλια και νομίζω ότι έχω αρρωστήσει. Αφού ήμουν όλη την ημέρα στο σπίτι, βγήκα το βραδάκι, με ένα ανώμαλο φιλαράκι, για οινόμελο, μπας και συνέλθω. Μόλις ήπιαμε το ποτό και αφού στο μαγαζί δεν είχε κάτι αξιόλογο, για καμάκι, αποφασίσαμε να πάμε, με το αυτοκίνητό του, τσάρκα στην οδό Λιοσίων. Ήταν 23:45, όταν βγήκαμε από το αμάξι και ξεκινήσαμε την βόλτα. Έν τω μεταξύ, είχε πολύ κρύο και καθόλου κόσμο:
Βέργας 6Α: Βικτώρια, ελαφρώς μπαμπάτσικη, Μολδαβή πιτσιρίκα. Juicy κορμί, με βυζάρες και αρκετά νόστιμο πρόσωπο. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό, τελειωτικό, μόνο εάν είσαι καθαρός.
Βέργας 7: Η τσατσά ενημέρωσε ότι σε μισή ώρα θα ερχόταν η Φολό-Σαμπίνα. Σκέφτηκα να την περιμένω και να την εκδικηθώ, για την φόλα που με κέρασε την τελευταία φορά. Θα την πηδούσα ιεραποστολικά και θα την είχα διαρκώς αγκαλιά, για να την κολλήσω το κρύωμα που έχω. Όπως έκαναν οι αποικιοκράτες, όταν ανακάλυψαν την Αμερική. Έδιναν στους Ινδιάνους κουβέρτες, με τον ιό της Ευλογιάς, δήθεν για να τους προστατέψουν από το κρύο. Αυτοί κολλούσαν τον ιό, πέθαιναν και έτσι απέφευγαν τις πιθανές μάχες, μαζί τους.
Βέργας 7 (υπόγειο): Ναταλία, σαπακοειδή milf. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό, τελειωτικό. Η τσατσά που δουλεύει μαζί της είναι εντελώς creepy, από εμφανίση. Η φάτσα της κερδίζει, για πλάκα, βραβείο μασκαρά, στο Καρναβάλι του Μοσχάτου.
Βέργας 3: Τέσσερα Ρωσικά milfόνια. Όλγα, Αλίνα, Σαμπρίνα και άλλη μία, το όνομα της οποίας έληγε και αυτό σε ίνα. Όλες θείτσες, τσουπωτές, με βυζάρες. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό. Είχα σταμπάρει δύο, από αυτές, αλλά δεν έκαναν τελειωτικό στο στόμα.
Λιοσίων 79Β: Άντζελα, νταρντάνα gilf, ψηλή, με μεγάλα, πιθανόν πλαστικά, βυζιά. Ήταν καμιά 70αριά χρόνων, αλλά έδειχνε μάχιμη. Νορμάλ πρόγραμμα.
Εξηκίου 18Β: Έλλη. Ήταν στο δωμάτιο και δεν την είδαμε. Νορμάλ και υπέρ-αποστειρωμένο πρόγραμμα.
Εξηκίου 18Α: Ένα μπάζο ολκής. Σχετικά κοντή, ατσούμπαλο σώμα και μακριά μαλλιά. Όνομα δεν θυμάμαι. Νορμάλ και υπέρ-αποστειρωμένο πρόγραμμα.
Λιοσίων 73Α: Δύο Φολό-Λατίνες. Η Πάολα, αδύνατη, μικροσκοπική, με καλό σωματάκι και η Μαριάννα, ψηλή Βενεζουελάνα, με ωραίο σώμα και κώλο. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό.
Λιοσίων 73Β: Τέσσερις κοπέλες. Τρεις Φολό-Λατίνες και η Έμυ. Όλες σε νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό.
Τελικά δεν πηδήξαμε καμία και κατευθυνθήκαμε προς το αυτοκίνητο. Μπαίνοντας μέσα, είδαμε δύο νεαρά ναυάγια, τα οποία περίμεναν μέσα στο όχημα τους, ακριβώς πίσω από το δικό μας. Λογικά, είχαν στήσει καραούλι και περίμεναν πότε θα μπει η Σαμπίνα, στο μπουρδέλο, για να περάσουν μαζί της. Ήμουν έτοιμος να φωνάξω γερανό, να σηκώσει το αμάξι τους με μαγνήτη και να τα πάει, όπως ήταν, για σκραπ. Αυτά ήταν τα βραδινά νέα, από την συγκεκριμένη πιάτσα. Καλό ξημέρωμα σε όλους!