Δηλαδή ρε παλικάρι εμείς οι παππούδες μόνο με μαλακία θα την βγάζουμε
Εσύ δλδ τι νομίζεις.... ότι δεν θα γεράσεις ποτέ?
Τεσπά,και έτσι για τα όπλα... κάποιος λόγος υπάρχει που στην ελληνική ονομάζονται ιερόδουλες
Ο έρωτας είναι ιεροτελεστία!
Δηλαδή ρε παλικάρι εμείς οι παππούδες μόνο με μαλακία θα την βγάζουμε
Τεσπά,και έτσι για τα όπλα... κάποιος λόγος υπάρχει που στην ελληνική ονομάζονται ιερόδουλες
Που και πότε; Ξενοδοχείο πληρώνω εγώ..Τη γυναίκα μου και την πεθερά μου και ένα χιλιάρικο στο χέρι από μένα
Με βάση τις κριτικές που είδα γι αυτό το όνομα μάλλον όχι.. Αυτή που λέω είναι όπως είπα, με σκούρο καστανό/μαύρο μαλλί ίσιο, γλυκιά καυλόφατσα με προκλητικά μάτια, και ηταν στα 15€. Δήλωσε από Βενεζουέλα και μιλάει μόνο ισπανικά (ούτε αγγλικά), και βαριόταν τη ζωή της στο δωμάτιο. Την πήρα πιο πολλή ώρα στα 4 γιατί δεν ήθελε να καβαλήσει, και στο missionary με ξενέρωνε, χάζευε τον τοίχο περιμένοντας να τελειώσω. Στα 4 την πήγα τρένο κάνα δεκάλεπτο, χτύπησε πόρτα ή τσατσά και σηκώθηκε να βγει, μου είπε "tu eres muy duro ey", και έφυγα άχυστοςΜάλλον την Ανναμπέλ εννοείς
Αφού σε φόλιασε, γιατί τη ψάχνεις?Με βάση τις κριτικές που είδα γι αυτό το όνομα μάλλον όχι.. Αυτή που λέω είναι όπως είπα, με σκούρο καστανό/μαύρο μαλλί ίσιο, γλυκιά καυλόφατσα με προκλητικά μάτια, και ηταν στα 15€. Δήλωσε από Βενεζουέλα και μιλάει μόνο ισπανικά (ούτε αγγλικά), και βαριόταν τη ζωή της στο δωμάτιο. Την πήρα πιο πολλή ώρα στα 4 γιατί δεν ήθελε να καβαλήσει, και στο missionary με ξενέρωνε, χάζευε τον τοίχο περιμένοντας να τελειώσω. Στα 4 την πήγα τρένο κάνα δεκάλεπτο, χτύπησε πόρτα ή τσατσά και σηκώθηκε να βγει, μου είπε "tu eres muy duro ey", και έφυγα άχυστος
Θέλω να μάθω σίγουρα ποια ήταν ώστε να έγραφα κριτικήΑφού σε φόλιασε, γιατί τη ψάχνεις?
Εξτραδακι πέρα απο το ελεύθερο στοματικό που κάνει?το άλλο αν διαβάζεις ενημερώσεις έχει πάει Φώκαιας 13 ισόγειοΚατάθεση νωρίτερα απόψε στην Αλεξάνδρα, Φώκαιας 25Α. Επέστρεψε από τις διακοπές. Επιχείρησα να τη δωροδοκίσω για εξτραδάκι, αρνήθηκε. Πλέον δουλεύει με διευρυμένο πρόγραμμα 5-2, μόνη. Το άλλο, το άμπαλο, το μπουλο.
Η Βαλεντίνα είναι η influencer από το Ιάσονος 30 ή αλλη;;;Αντελ δεν την έχω δει καθόλου,δούλευε αλλού ή καινούργια ?
Η Βαλεντινα είναι σουργελο, πέρα από την εμφάνιση που είναι θέμα γούστου ή στιγμής, μεσα θα σου σπάσει τα αρχίδια με τη πολυλογία και τα γελάκια
Ναι αυτή που δούλευε στο 30β με τη χαρακτηριστική στέκα και ήταν μαζί με το άλλο το καμμενο τη ΝάντιαΗ Βαλεντίνα είναι η influencer από το Ιάσονος 30 ή αλλη;;;
Θαυμαζω τους ηλικιωμενους που πανε να γαμησουν!Δηλαδή ρε παλικάρι εμείς οι παππούδες μόνο με μαλακία θα την βγάζουμε
Τη ρώτησες μήπως αν θα δουλεύει εκεί απο εδω και πέρα,Επίσης, με τα πολιτικά της η Βαλέρια. Είναι η γνωστή, με τη μακρόχρονη θητεία στο Κολωνού 48 και πρόσφατα στο Κων/λεως 166.
Φίλτατε πορνορεπόρτερ εσύ θα ξέρεις να μου πεις όνομα, γιατί ούτε καν ρώτησα όταν την πήρα
Ιάσονος 32 τέρμα στο βάθος ισόγειο, τέλη Νοεμβρίου γύρω στις 5 (δεν ξέρω σίγουρα βάρδια) είχα πάρει ένα κοντοπούτανο σέξι λατινάκι, που μιλάει μόνο ισπανικά, κι είχε δηλώσει Venezolana.. με καυλόφατσα, και ωραίο κορμί αδύνατο με καμπύλες, με φυσικό γαμάτο μικρό βυζί και καλό στρογγυλό κωλαράκι. Ίσιο μαλλί, ψιλοξινή και ταυτόχρονα πονηρή φάτσα, που τραγούδαγε τα ισπανικά που έπαιζαν όσο πλησίαζα να τσεκάρω.
Έκανε μια νορμάλ καλή πίπα μετά από αποστείρωση με μαντηλάκι χωρίς λόγο (πάντα καθαρός από μπάνιο, και μάλιστα την έκανε με λάστιχο), και στον αγώνα ήταν τέρμα βαριεστημένο κομοδίνο
Ένα κοντοπούτανο Λατίνι ήταν μου το διαφήμιζε ο τσάτσος ώς "babyface μωρο", όντως σαν 20χρ. φοιτήτρια της διπλανής πόρτας ήταν, είχε κάνει κάποιες βάρδιες και στα Ι20Β-Γ και στο Μ.Α21, όλα αυτά σε κανά 10-15μερο, δεν την έχω ξαναδεί, δεν θυμάμαι όνομα (Άντρεα ?), θα έφυγε.Μάλλον την Ανναμπέλ εννοείς
Και στον όροφο την είχα πάρει πέρυσι, πολύ στενομούνα όντως, δεν ήξερα ότι δουλεύει ακομα καθώς δεν παώ 3η βάρδια γενικά, ωραίος.Ειναι καπου στο 1,65 χωρις τακουνια εχει καποια πιασιματακια, βυζι καπου 2,5 - 3 νουμερο, γενικα παντως δεν ειναι χοντρη, μαλλι εχει εξτενσιον και εννιοται αλλαζει σε διαφορα στυλ....συννενοηση μονο στα Αγγλικα...κριτικη ειχα γραψει εγω περισυ οταν δουλευε στο Ιασωνος 36 ισογειο με τιτλο "Κωλος σκληρος σαν πετρα"...το μουνι της γενικα ειναι πολυ στενο για μαυρη....
Γενικά στον οίκο καμία τσατσά δεν ασχολείται ...Φωκαίας 13 υπόγα. Λατίνα Σολ με νορμάλ πρόγραμμα. Πολύ ωραίο μουνάκι, με κατσαρά μακριά μαλλιά, μικρό βυζί και ωραίο κωλίΕδώ έγινε η τρίτη κατάθεση
Είναι πολύ ευχάριστο και υπομονετικό κορίτσι. Παρότι ήταν η τρίτη σερί κατάθεση και κάπου στη μέση "έκοψα", το χειρίστηκε πολύ καλά, στήθηκε σωστά και κέρασα κοκτέιλ πάνω στο κωλί της
Συνέχεια στις κριτικές που θα ανεβάσω...
ΥΓ. Θέλω να κάνω μια παρατήρηση. Στο Φ13 υπόγειο ήταν ο συμπαθητικός αδύνατος τσατσός με τα άσπρα μαλλιά και άσπρα γένια. Έχει δουλέψει και Φ59. Ενώ διαφημίζει στο σαλόνι ότι δεν χτυπάει πόρτες, χτυπάει κανονικότατα. Επίσης, όλα τα δωμάτια που είδα ήταν άστρωτα και τα σεντόνια χυμένα. Να βράσω την ευγένεια...
Εξαρτάται φίλε, γκούγκλαρε πως είναι τα θηλώματα και δες, πες μας κιόλας να ξέρουμε.Μάγκες, κρεατάκι στον κώλο της ταναπού = hpv ?
Ερώτηση για ένα φίλο (αλήθεια), μου περιγράφει την κάτωθι κοπέλα, θέλει να μάθει αν την ξέρει κανείς και αν δουλεύει ακόμα..Ναι αυτή που δούλευε στο 30β με τη χαρακτηριστική στέκα και ήταν μαζί με το άλλο το καμμενο τη Νάντια
Χμμ, δε βλέπω reviews με τέτοιο όνομα στο 32, αν έχεις δει κάπου πες μου να τσεκάρω. Κι εγώ από τότε δεν την έχω ξαναδεί, μόνο εκεί, ένα απόγευμα χειμώνα που όταν βγήκα 5+ είχε νυχτώσει.. Εμφανισιακά πολύ καυλιάρικο, νεανικό, νομίζω είχε πει 20 ετών περίπου, και έτσι babyface καυλωτικό. Στο δωμάτιο βέβαια ήταν σαν να γαμάς κούκλα βιτρίνας, χειρότερη κι από φουσκωτήΈνα κοντοπούτανο Λατίνι ήταν μου το διαφήμιζε ο τσάτσος ώς "babyface μωρο", όντως σαν 20χρ. φοιτήτρια της διπλανής πόρτας ήταν, είχε κάνει κάποιες βάρδιες και στα Ι20Β-Γ και στο Μ.Α21, όλα αυτά σε κανά 10-15μερο, δεν την έχω ξαναδεί, δεν θυμάμαι όνομα (Άντρεα ?), θα έφυγε.
Στο 56 το προηγούμενο Σάββατο είχα πάρει αυτή την Καρολίνα, 1η μέρα είπε (στον οίκο ή στην δουλειά δεν ξέρω) γιατί μου έβγαλε καλά vibes, μέσα ήταν αρκετά amateur gfe, το χάρηκα καθώς ήταν η 3η κατάθεση της ημέρας και πήγαμε χαλαρά όλη την φάση εκτός του τελευταίου λεπτού, καλή για Λατίνα και αυτή, πρίν καεί ή πάρει μαθήματα φόλας.Διδύμου 8α λατινόσπιτο πλέον με τρείς κοπέλεςΚαρολίνα ψιλή μελαχρινή
με ωραίο σώμα, ομορφούλα με νορμάλ πρόγραμμα. Τζουλιάνα με γλυκό χαμόγελο, αλλά με παχάκια σε μέση-κώλο, με νορμάλ πρόγραμμα. Λάουρα,νταρντάνα σκουρόχρωμη με ωραίο χαμόγελο. Δίνει σουφραδέλι στα 30€
Εδώ έγινε κατάθεση με σχετικά καλές εντυπώσεις. Έπεσε δυνατό όργωμα στην αρκετά δουλεμένη σούφρα της
Προσεχώς μου είπε θα πάνε και οι τρείς στο Φυλής 56...
.
Δεν είναι απαραίτητο να υπάρχει κριτική, δεν δούλεψε πολλές μέρες, αυτή ήταν σίγουρα αλλά δεν την έχω πετύχει αλλού.Χμμ, δε βλέπω reviews με τέτοιο όνομα στο 32, αν έχεις δει κάπου πες μου να τσεκάρω. Κι εγώ από τότε δεν την έχω ξαναδεί, μόνο εκεί, ένα απόγευμα χειμώνα που όταν βγήκα 5+ είχε νυχτώσει.. Εμφανισιακά πολύ καυλιάρικο, νεανικό, νομίζω είχε πει 20 ετών περίπου, και έτσι babyface καυλωτικό. Στο δωμάτιο βέβαια ήταν σαν να γαμάς κούκλα βιτρίνας, χειρότερη κι από φουσκωτή
Δεν ξέρω πως είναι αυτά βέβαιααλλά σίγουρα θα ναι σαν αυτήν χαχαχαχα
Όχι, δεν έδωσα έξτρα. Κατάλαβα ότι ήταν στο πρόγραμμα...Γενικά στον οίκο καμία τσατσά δεν ασχολείται ...
Το τελείωμα ήταν στο πρόγραμμα ή της έδωσες εξτραδάκι ?