Ξέρουμε πότε δουλεύει η Μιλενα στο Διδυμου 27?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μήτσος Μπάμπολας
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 114
- Like
- 22.246
- Πόντοι
- 26.376
Μεταμεσονύχτια 2 με 6 το πρωίΞέρουμε πότε δουλεύει η Μιλενα στο Διδυμου 27?

PanthersG3
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2024
- Like
- 1.985
- Πόντοι
- 201
Ποιο είναι το καλύτερο δίδυμο για παρτουζα κατά την γνώμη σας?
Mike_k
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.185
- Πόντοι
- 481
Από κεκτημένη ταχύτητα, μπερδεύτηκα και νομίζα ότι ήταν η Ειρήνα της Φωκαιας που μάταια αναμένουμεΠοιες "καυτές υπηρεσίες", αφού το πρόγραμμα που προσφέρει η Ειρήνη είναι υπεραπλό και αποστειρωμένο.
Mike_k
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.185
- Πόντοι
- 481
Δικό μου σφάλμα ,την μπέρδεψα με την ειρήναΗ Ειρηνη κανει απλο σεξακι.Πιπουλα με προφυλαξη,φιλια γιοκ,γλειφομουνια με την καμια .Αρα απλο προγραμματακι.Το ανησυχητικο ειναι οτι πλεον το απλο/υπεραπλο προγραμμα αρχιζει και υπερισχυει σε ολους σχεδον τους οικους.
info@123
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 71
- Like
- 16.882
- Πόντοι
- 6.856
Μα και η Ιρίνα, του Φωκαίας 27Β, απλό και υπέρ-αποστειρωμένο πρόγραμμα κάνει. Η μόνη διαφορά, από ότι έχω διαβάσει, είναι ότι δίνει φιλιά στο στόμα.Από κεκτημένη ταχύτητα, μπερδεύτηκα και νομίζα ότι ήταν η Ειρήνα της Φωκαιας που μάταια αναμένουμε
koulamaria
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 44
- Like
- 12.449
- Πόντοι
- 3.760
Η Ιρινα απο Φωκ 27 κανει εκτακτο σεξακι,απλα αγνοειται προς το παρον.Ποτε,και αν θα επιστρεψει στην πορνομανα γειτονια.Δικό μου σφάλμα ,την μπέρδεψα με την ειρήνα
Μήτσος Μπάμπολας
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 114
- Like
- 22.246
- Πόντοι
- 26.376
Εδώ είναι η Ιρίνα του Φ27...Η Ιρινα απο Φωκ 27 κανει εκτακτο σεξακι,απλα αγνοειται προς το παρον.Ποτε,και αν θα επιστρεψει στην πορνομανα γειτονια.
Τη Κυριακή την πέτυχα Θησείο χεράκι-χερακι με έναν τύπο...
koulamaria
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 44
- Like
- 12.449
- Πόντοι
- 3.760
...ναι...αλλα γαμιετσι επαγγελματικα ή εκλεισε ο κυκλος τη???Και αν γαμιεται,που γαμιεται οεο????Εδώ είναι η Ιρίνα του Φ27...
Τη Κυριακή την πέτυχα Θησείο χεράκι-χερακι με έναν τύπο...
Teddyboys78
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2025
- Like
- 411
- Πόντοι
- 21
Εθνικότητας και ηληκιες (πάνω κάτω από 30 εννοώ) οι κοπέλες??Εχθες στο Φωκαιας 19 2η βαρδια ηταν η Λιζα και η Καρλα.Σωρια συναγωνιστων ,αρκετων χαμπιμπιδων εξ αυτων.Επαρθει η Λιζα με πολυ καλες εντυπωσεις και θα ξανατιμηθει.Υψηλη ,με ωραιο θυληκο κορμι.Ομορφο γιηνο προσωπο,εναμισαρι ταλαιπωρημενο βυζι και καλη διαθεση.Στο σαλονι φαινεται λιγακι μπλαζε αλλα καμια σχεση.Πιπουλα ομορφη,σχετικα ρηχη χωρις χερι.και με πολυ καλη αισθηση.Σεξακι σε μια σταση στα 4 οπου την δυσκολευουν τα ευμεγεθη παπαρια.Στησιμο οχι και τοσο καλο γιατι προσπαθουσε να ειναι λιγο μονοπατα με το κωλομερι ωστε να μην την τρωει ολοκληρη.Αλλα μου αρεσε η καριολα και γι'αυτο θα υπαρξει και δευτερη συνεδρια.Την Καρλα την περνανε παρτουζα δυο πακιδες και ακουγοτανε το ηχητικο εφε ως εξω.
Ρουμάνες αμφότερες γύρω στα 30 η λίγο πιο πάνω. Κάρλα συμπαθητικό γαμήσι ενώ τη Λιζα την έχω καιρό στο υποψιν αν και δεν με έχει κερδίσει το σαλόνι της αλλά διαβάζω τα καλύτερα.Εθνικότητας και ηληκιες (πάνω κάτω από 30 εννοώ) οι κοπέλες??
Teddyboys78
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2025
- Like
- 411
- Πόντοι
- 21
Ωχ...Ρουμάνες αμφότερες γύρω στα 30 η λίγο πιο πάνω. Κάρλα συμπαθητικό γαμήσι ενώ τη Λιζα την έχω καιρό στο υποψιν αν και δεν με έχει κερδίσει το σαλόνι της αλλά διαβάζω τα καλύτερα.
Η άκυρη φυλή.
. Κριμα
Ευχαριστώ πάντως φίλε
Μήτσος Μπάμπολας
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 114
- Like
- 22.246
- Πόντοι
- 26.376
Δεν νομίζω να έκλεισε ο κύκλος της....ναι...αλλα γαμιετσι επαγγελματικα ή εκλεισε ο κυκλος τη???Και αν γαμιεται,που γαμιεται οεο????
Απλά, προς το παρόν είναι ερωτευμένη

Πιστεύω θα χρειαστεί χρήματα και θα επιστρέψει...
Kamigawa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.512
- Πόντοι
- 441
Δεν νομίζω να έκλεισε ο κύκλος της.
Απλά, προς το παρόν είναι ερωτευμένη
Πιστεύω θα χρειαστεί χρήματα και θα επιστρέψει...
Εγώ δεν θέλω να επιστρέψει. Ήταν τίμια και σωστή στις υπηρεσίες της, δεν της αξίζει να δουλεύει σε αυτούς τους ελεεινούς βόθρους.
hustler
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 5.245
- Πόντοι
- 1.056
Όλα εξαρτώνται από το πόσο θα αντέξει ο χορηγός !!!...ναι...αλλα γαμιετσι επαγγελματικα ή εκλεισε ο κυκλος τη???Και αν γαμιεται,που γαμιεται οεο????
Teddyboys78
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2025
- Like
- 411
- Πόντοι
- 21
Παιδιά sos φτάνω Αθήνα κατά τις 4 το πρωι έχω 3 ώρες περιθώριο μέχρι να παραλάβω σύζυγο από αεροδρόμιο. Υπάρχει κάνα σπίτι ανοιχτό αυτές τις ώρες? Όπου νάναι με αυτοκίνητο ειμαι
Παρακαλώ στηρίξτε τον ανταρτοπολεμο του παντρεμενου συντρόφου
info@123
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 71
- Like
- 16.882
- Πόντοι
- 6.856
Έχω ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι, για τις ώρες που θα βρίσκεσαι στην Αθήνα. Είναι ανοικτό και σερβίρει τον καλύτερο πατσά:Παιδιά sos φτάνω Αθήνα κατά τις 4 το πρωι έχω 3 ώρες περιθώριο μέχρι να παραλάβω σύζυγο από αεροδρόμιο. Υπάρχει κάνα σπίτι ανοιχτό αυτές τις ώρες? Όπου νάναι με αυτοκίνητο ειμαι
Συνημμένα
Διαγραμμένο μέλος 235400
Μέγας
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2023
- Κριτικές
- 30
- Like
- 10.504
- Πόντοι
- 4.646
Δε γαμιέται......ναι...αλλα γαμιετσι επαγγελματικα ή εκλεισε ο κυκλος τη???Και αν γαμιεται,που γαμιεται οεο????
panta_sikomenos1
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2024
- Like
- 790
- Πόντοι
- 81
Μας πεθανες ρε ατιμε βραδυατικα!Έχω ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι, για τις ώρες που θα βρίσκεσαι στην Αθήνα. Είναι ανοικτό και σερβίρει τον καλύτερο πατσά:
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 77
- Εμφανίσεις
- 15K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 50K
- Απαντήσεις