Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 124 άτομα (9 μέλη και 115 επισκέπτες)

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
15.460
Πόντοι
4.646
εγώ θα σου πω τη δική μου εμπειρία από τα ακάποτα! εκτός από κάνα δυο τρεις πουυανες που οκ το επιδιώκουν όλες οι άλλες το κάνουν αν είσαι τακτικός πελάτης, αν σε γουστάρουν λίγο παραπάνω κτλ! υπάρχουν και κάποιες που ίσως με παραπάνω χρημα το κανουν! Για μένα προσωπικά δεν υπάρχουν στάνταρ ακαποτεε επιλογές που πχ αν πάμε δέκα άτομα θα γαμησουμε κ οι δέκα ακαποτα
Ας αρχίσουμε από αυτές που το επιδιώκουν, μετά ας πάμε σε αυτές που δέχονται με έξτρα κι ας αφήσουμε για το τέλος τις υπόλοιπες. Στείλε π.μ. :hi:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Τσου...

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.472
Πόντοι
4.746
Εγώ λέω να αναστήσουμε τον Σ.Α.Μ.Ε. (Σύλλογος Ακάποτων Μυστών Ελλάδος) και να αρχίσουμε να ανταλλάσσουμε πληροφορίες για παράνομα εξτράκια. Όπως τον παλιό καλό καιρό! :woldman:
Για να μη χτυπάει στο μάτι λέω να το πουμε: [ Ασκεπεί Πέη Μυημένων στους 0ικους Αντοχής.] Πληροφορίες για: [Παρεκκλίνοντα εξτραδίξ.]

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.472
Πόντοι
4.746
IMG_20250124_172137.jpg

Μιας που το έφερε η κουβέντα, ας αναφέρω ότι ο οίκος στην Αλκαμένους λειτουργεί τώρα πια σαν οικεία, παρά σαν μπορντέλο. Καλτ! :rockon:
Εε.. ρε κάτι ασκεπείς συνουσιες που είχαν πεχτει εκει μέσα με κάποιες γνωστές του χωρου.. ποταμια οι κρεμπιεδες σε όλες τις οπές.

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
7.092
Πόντοι
1.056
Η Μαριάνα από Βενεζουέλα εβγενε με μια Μουρί μέχρι το πάτωμα δεν την επερνε κανένας
Αν ειναι φολα, τουλαχιστον ισως μαθει απο την Εμμυ και γινει καλυτερη..

Προσωπικα δεν την εχω δοκιμασει..

sakisD

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2021
Like
10
Πόντοι
0
Καλημερα. Μπορει καποιος να μου πει καποιες στενομουνες κοπελες στους οικους ωστε να υπαρχει μια αισθηση οταν γαμας. Ευχαριστώ.

• Αγάπη
Αντιδράσεις: 968

lasot

Νέο Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
5
Like
89
Πόντοι
0
Τσάρκα σήμερα το μεσημέρι :uzi::uzi:

Φιλιππίδου 11 ισόγειο Βαλέρια η γνωστή μιλφ και Σάρα μιλφ με κάποια έξτρα κιλάκια (είναι η Αννέτα από Δ22, έχω γράψει κριτική)
Ελεύθερη φλογέρα και για τις δύο
Η οποία Αννέτα είναι η Μέριλιν από Λιοσίων 73
Μεγάλη βελτίωση, έχει γράψει προυπηρεσια.

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
531
Like
75.847
Πόντοι
41.129
Αλκαμένους 113 ανοιχτό με Ειρηνη και Μαριάνα.Αδειο το σαλονι.. περασα με Ειρηνη και καναμε ζουζουνιες σε gfe κλιμα .

Χωματιανου 11α Αντριάνοσπίτι ανοιχτο.

Καλες επιλογές για σήμερα... καλα γαμήσια.

paraskevasgr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2022
Κριτικές
1
Like
2.332
Πόντοι
441
καλημερα,δουλευει σημερα η Αννα ?ή την ξεσκισαν?(φωκαιας 19)

oti na nai

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Φεβ 2010
Κριτικές
29
Like
2.145
Πόντοι
3.177
Καλησπέρα συναγωνιστές,εχτές έκανα στοχευμένη καταδρομική για Λίζα απο φωκαίας 19,μπαινω μέσα βγαίνει η Λίζα σοβαρή,τι βλέπω και λέω (λες να φαω φόλα;! ας κανω μια βόλτα)
Εφυγα και πήγα φωκαίας 25 δούλευε Σάρα που ηταν δωμάτιο και η Τζανίνα που μου έφερε τη κωλάρα της μπροστά μου και μου έλεγε να τις τη πιάσω,έφυγα αλλά την είχα στην άκρη του μυαλού μου.(για κάποιο λόγο το πορνοένστικο μου με έσπρωχνε για Λίζα.)
Πήγα μετά και φωκαίας 17 ισόγειο ,δούλευε η Μιχαέλα,είχα να τη δω πολλά χρόνια,έχει χαλάσει αρκετά.
Τη παρουσίαζε η γνωστή Εύα που στα νιάτα της ηταν μουνάρα.
Τελικά πήγα στη Λίζα ,μπορεί στο σαλονάρισμα να είναι καπως ψυχρή ,αλλα μέσα είναι για μένα πολύ καλή,το πρόγραμμα της είναι απλό αλλά πέρασα μια χαρά.
Ετιμήθηκε 2 φορές και σίγουρα θα ξανατιμηθεί.
Καλές τσάρκες!

ΑΛΕΚΟΣ223

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2016
Like
1.268
Πόντοι
201
καλημερα,δουλευει σημερα η Αννα ?ή την ξεσκισαν?(φωκαιας 19)
μου ειπε χθες θα δουλευει
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Καλησπέρα συναγωνιστές,εχτές έκανα στοχευμένη καταδρομική για Λίζα απο φωκαίας 19,μπαινω μέσα βγαίνει η Λίζα σοβαρή,τι βλέπω και λέω (λες να φαω φόλα;! ας κανω μια βόλτα)
Εφυγα και πήγα φωκαίας 25 δούλευε Σάρα που ηταν δωμάτιο και η Τζανίνα που μου έφερε τη κωλάρα της μπροστά μου και μου έλεγε να τις τη πιάσω,έφυγα αλλά την είχα στην άκρη του μυαλού μου.(για κάποιο λόγο το πορνοένστικο μου με έσπρωχνε για Λίζα.)
Πήγα μετά και φωκαίας 17 ισόγειο ,δούλευε η Μιχαέλα,είχα να τη δω πολλά χρόνια,έχει χαλάσει αρκετά.
Τελικά πήγα στη Λίζα ,μπορεί στο σαλονάρισμα να είναι καπως ψυχρή ,αλλα μέσα είναι για μένα πολύ καλή,το πρόγραμμα της είναι απλό αλλά πέρασα μια χαρά.
Εκτιμήθηκε 2 φορές και σίγουρα θα ξανατιμηθεί.
Καλές τσάρκες!
ναι ακριβως αυτο ισχυει

Geroxekoutis

Μέγας
Εγγρ.
20 Σεπ 2023
Κριτικές
30
Like
17.765
Πόντοι
4.636
Αν περιφέρεται κάποιος Μύστης τώρα το μεσημερι στη Φώκαιας, μπορεί να τσεκάρει αν δουλεύει η Εμμανουέλα στο Φωκ27, πατάρι? Ευχαριστώ.

Mpooumpoukos

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
19
Like
7.187
Πόντοι
2.036
Κυριακή 11 το πρωί ρε μούργοι και ήδη βολτάρετε, εκκλησία δεν πάτε?

Εγώ πάντως χθες είχα μια απίστευτη βαρεμάρα που δεν ήθελα να κάνω τίποτα οπότε μαντέψτε τι έκανα, 3 καταθέσεις και μια απόπειρα.

Άννα Χωματιανού 11, ήταν πάρα πολύ καλή, φιλιά, γλύψιμο παντού, 3 στασεις , ήθελα ντουζ μετά.

1 ώρα μετά και μετά από λίγη βόλτα, νέο φοβερά πετιτ πιπίνι Φ59 πάνω, Ρενάτα, όμορφη με δυνατο στρογγυλό κωλαράκι, άπειρη εντελώς και λίγο φοβισμένη ίσως , την ρώτησα αν θέλει να φύγω, είπε όχι, δεν κάνει τίποτα , πολύ τζελ αλλά αυτό το κορμάκι στα 4 που έκανε καλό στήσιμο με ανάγκασε να τελειώσω.

3η και φαρμακερή στην Νταρλιν , Φ27 πάνω, πολύ ορεξάτο και αλάνι, η τσατσά είχε φύγει και όταν είδε ότι μιλάω λίγα ισπανικά με έχασε μόνη της δωμάτιο, είχε κοτσίδια και φωραγε σετακι καβλιαρας μαθητριας, λίγο φέρνει σε ινδιανα , μέσα είναι μέτρια αλλά με καλή διάθεση, είπε πως δεν γουστάρει την δουλειά, γαμηθηκε χωρίς μα και μου απλά μας έκοψε η τσατσά που επέστρεψε και έψαχνε τα κορίτσια... χαχαχαχ

Πήγα και μια από την Εμμυ φεύγοντας αλλά εδώ παρολη την τίμια προσπάθεια της , είχε όρεξη, δεν τελείωνα με τίποτα, νομίζω παρεξηγήθηκε που δεν καταφερε να με τελειώσει σε 12-13', ενώ της είπα πως είμαι κουρασμένος και πέρασα μόνο να γλυψω τα βυζάκια της (και να μου ρουφήξει τα μπαλάκια).

koulamaria

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
10.565
Πόντοι
3.760
Ετιμήθηκε 2 φορές και σίγουρα θα ξανατιμηθεί.
Καλές τσάρκες!
Παρε και Τζανινα αν εισαι γλειφομουνακιας.

scorpioRetired

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2022
Like
930
Πόντοι
80
Αλκαμένους 113 ανοιχτό με Ειρηνη και Μαριάνα.Αδειο το σαλονι.. περασα με Ειρηνη και καναμε ζουζουνιες σε gfe κλιμα .

Χωματιανου 11α Αντριάνοσπίτι ανοιχτο.

Καλες επιλογές για σήμερα... καλα γαμήσια.

Μόλις επέστρεψα κι εγώ από Αλκαμένους 113, όπου έκανα 'αγκαλίτσες' με το μαριαννάκι μας,
την σκίννυ βασίλισσα των 'μικρομεσαίων', έχει τα μαλλάκια της καρέ μπροστά και πιασμένα σε κότσο τα υπόλοιπα,
ότι πιο σκίννυ και ΣΤΕΝΟΜΟΥΝΑ υπάρχει σε Αθήνα Πειραιά και Προάστια :-)
Τα πόδια μου είναι κομμένα γιατί με ξεζούμισε το μωράκι.

Ειρήνη δεν είδα γιατί μάλλον ήταν με τον Δημήτρη στο δωμάτιο και ζούσαν τον έρωτά τους :-)

Μου είπε η Μαριάννα οτι από εδώ και πέρα θα την βρίσκουμε στο Αλκαμένους 113,
όπου είναι στουντιακών προδιαγραφών τα δωμάτια και με τσοντούλα στην TV.

Με Αγωνιστικούς χαιρετισμούς ο retired Σκορπιός σας ...χεχεχεχε

Υ.Γ. Στο διπλανό σάητ έχουν βάλει και φωτό τη Μαριάννα μας στο κρεββάτι όπου φαίνεται
το σκίννυ πετιτ λαχταριστό κορμάκι της για μας τους Μοντελοπνίχτες.

Τελευταία τροποποίηση:
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom