You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Junax
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 21
- Like
- 15.460
- Πόντοι
- 4.646
Ας αρχίσουμε από αυτές που το επιδιώκουν, μετά ας πάμε σε αυτές που δέχονται με έξτρα κι ας αφήσουμε για το τέλος τις υπόλοιπες. Στείλε π.μ.εγώ θα σου πω τη δική μου εμπειρία από τα ακάποτα! εκτός από κάνα δυο τρεις πουυανες που οκ το επιδιώκουν όλες οι άλλες το κάνουν αν είσαι τακτικός πελάτης, αν σε γουστάρουν λίγο παραπάνω κτλ! υπάρχουν και κάποιες που ίσως με παραπάνω χρημα το κανουν! Για μένα προσωπικά δεν υπάρχουν στάνταρ ακαποτεε επιλογές που πχ αν πάμε δέκα άτομα θα γαμησουμε κ οι δέκα ακαποτα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τσου...
dCorso
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 33
- Like
- 7.472
- Πόντοι
- 4.746
Για να μη χτυπάει στο μάτι λέω να το πουμε: [ Ασκεπεί Πέη Μυημένων στους 0ικους Αντοχής.] Πληροφορίες για: [Παρεκκλίνοντα εξτραδίξ.]Εγώ λέω να αναστήσουμε τον Σ.Α.Μ.Ε. (Σύλλογος Ακάποτων Μυστών Ελλάδος) και να αρχίσουμε να ανταλλάσσουμε πληροφορίες για παράνομα εξτράκια. Όπως τον παλιό καλό καιρό!
dCorso
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 33
- Like
- 7.472
- Πόντοι
- 4.746
Εε.. ρε κάτι ασκεπείς συνουσιες που είχαν πεχτει εκει μέσα με κάποιες γνωστές του χωρου.. ποταμια οι κρεμπιεδες σε όλες τις οπές.
Μιας που το έφερε η κουβέντα, ας αναφέρω ότι ο οίκος στην Αλκαμένους λειτουργεί τώρα πια σαν οικεία, παρά σαν μπορντέλο. Καλτ!
George Alpha
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2018
- Like
- 7.092
- Πόντοι
- 1.056
Αν ειναι φολα, τουλαχιστον ισως μαθει απο την Εμμυ και γινει καλυτερη..Η Μαριάνα από Βενεζουέλα εβγενε με μια Μουρί μέχρι το πάτωμα δεν την επερνε κανένας
Προσωπικα δεν την εχω δοκιμασει..
Milfomaniac
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 176
- Like
- 22.173
- Πόντοι
- 32.478
Διδυμου 27 Βικτώρια. Εγαμεύθει δυνατά.
Από τα καλύτερα τσιμπούκια κατά την γνώμη μου
Από τα καλύτερα τσιμπούκια κατά την γνώμη μου
Η οποία Αννέτα είναι η Μέριλιν από Λιοσίων 73Τσάρκα σήμερα το μεσημέρι
Φιλιππίδου 11 ισόγειο Βαλέρια η γνωστή μιλφ και Σάρα μιλφ με κάποια έξτρα κιλάκια (είναι η Αννέτα από Δ22, έχω γράψει κριτική)
Ελεύθερη φλογέρα και για τις δύο
Μεγάλη βελτίωση, έχει γράψει προυπηρεσια.
paraskevasgr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.332
- Πόντοι
- 441
καλημερα,δουλευει σημερα η Αννα ?ή την ξεσκισαν?(φωκαιας 19)
oti na nai
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 29
- Like
- 2.145
- Πόντοι
- 3.177
Καλησπέρα συναγωνιστές,εχτές έκανα στοχευμένη καταδρομική για Λίζα απο φωκαίας 19,μπαινω μέσα βγαίνει η Λίζα σοβαρή,τι βλέπω και λέω (λες να φαω φόλα;! ας κανω μια βόλτα)
Εφυγα και πήγα φωκαίας 25 δούλευε Σάρα που ηταν δωμάτιο και η Τζανίνα που μου έφερε τη κωλάρα της μπροστά μου και μου έλεγε να τις τη πιάσω,έφυγα αλλά την είχα στην άκρη του μυαλού μου.(για κάποιο λόγο το πορνοένστικο μου με έσπρωχνε για Λίζα.)
Πήγα μετά και φωκαίας 17 ισόγειο ,δούλευε η Μιχαέλα,είχα να τη δω πολλά χρόνια,έχει χαλάσει αρκετά.
Τη παρουσίαζε η γνωστή Εύα που στα νιάτα της ηταν μουνάρα.
Τελικά πήγα στη Λίζα ,μπορεί στο σαλονάρισμα να είναι καπως ψυχρή ,αλλα μέσα είναι για μένα πολύ καλή,το πρόγραμμα της είναι απλό αλλά πέρασα μια χαρά.
Ετιμήθηκε 2 φορές και σίγουρα θα ξανατιμηθεί.
Καλές τσάρκες!
Εφυγα και πήγα φωκαίας 25 δούλευε Σάρα που ηταν δωμάτιο και η Τζανίνα που μου έφερε τη κωλάρα της μπροστά μου και μου έλεγε να τις τη πιάσω,έφυγα αλλά την είχα στην άκρη του μυαλού μου.(για κάποιο λόγο το πορνοένστικο μου με έσπρωχνε για Λίζα.)
Πήγα μετά και φωκαίας 17 ισόγειο ,δούλευε η Μιχαέλα,είχα να τη δω πολλά χρόνια,έχει χαλάσει αρκετά.
Τελικά πήγα στη Λίζα ,μπορεί στο σαλονάρισμα να είναι καπως ψυχρή ,αλλα μέσα είναι για μένα πολύ καλή,το πρόγραμμα της είναι απλό αλλά πέρασα μια χαρά.
Καλές τσάρκες!
ΑΛΕΚΟΣ223
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2016
- Like
- 1.268
- Πόντοι
- 201
μου ειπε χθες θα δουλευεικαλημερα,δουλευει σημερα η Αννα ?ή την ξεσκισαν?(φωκαιας 19)
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ναι ακριβως αυτο ισχυειΚαλησπέρα συναγωνιστές,εχτές έκανα στοχευμένη καταδρομική για Λίζα απο φωκαίας 19,μπαινω μέσα βγαίνει η Λίζα σοβαρή,τι βλέπω και λέω (λες να φαω φόλα;! ας κανω μια βόλτα)
Εκτιμήθηκε 2 φορές και σίγουρα θα ξανατιμηθεί.
Καλές τσάρκες!
Ψωλεκτωρ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2017
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.918
- Πόντοι
- 736
Ναι και μάλιστα άδειοκαλημερα,δουλευει σημερα η Αννα ?ή την ξεσκισαν?(φωκαιας 19)
Geroxekoutis
Μέγας
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2023
- Κριτικές
- 30
- Like
- 17.765
- Πόντοι
- 4.636
Αν περιφέρεται κάποιος Μύστης τώρα το μεσημερι στη Φώκαιας, μπορεί να τσεκάρει αν δουλεύει η Εμμανουέλα στο Φωκ27, πατάρι? Ευχαριστώ.
paraskevasgr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.332
- Πόντοι
- 441
Ωραία,πάω να της ρίξω έναν πριν φύγει, ευχαριστώ πολύΝαι και μάλιστα άδειο
koulamaria
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 43
- Like
- 10.565
- Πόντοι
- 3.760
Βραδυ βαρδια.Συνηθως πρωι κανει γκελα.Ξέρουμε τι ώρα πιάνει η Ναόμι και μέχρι τι ώρα είναι;λέω να της κάνω μια επίσκεψη σήμερα.
Mpooumpoukos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 19
- Like
- 7.187
- Πόντοι
- 2.036
Κυριακή 11 το πρωί ρε μούργοι και ήδη βολτάρετε, εκκλησία δεν πάτε?
Εγώ πάντως χθες είχα μια απίστευτη βαρεμάρα που δεν ήθελα να κάνω τίποτα οπότε μαντέψτε τι έκανα, 3 καταθέσεις και μια απόπειρα.
Άννα Χωματιανού 11, ήταν πάρα πολύ καλή, φιλιά, γλύψιμο παντού, 3 στασεις , ήθελα ντουζ μετά.
1 ώρα μετά και μετά από λίγη βόλτα, νέο φοβερά πετιτ πιπίνι Φ59 πάνω, Ρενάτα, όμορφη με δυνατο στρογγυλό κωλαράκι, άπειρη εντελώς και λίγο φοβισμένη ίσως , την ρώτησα αν θέλει να φύγω, είπε όχι, δεν κάνει τίποτα , πολύ τζελ αλλά αυτό το κορμάκι στα 4 που έκανε καλό στήσιμο με ανάγκασε να τελειώσω.
3η και φαρμακερή στην Νταρλιν , Φ27 πάνω, πολύ ορεξάτο και αλάνι, η τσατσά είχε φύγει και όταν είδε ότι μιλάω λίγα ισπανικά με έχασε μόνη της δωμάτιο, είχε κοτσίδια και φωραγε σετακι καβλιαρας μαθητριας, λίγο φέρνει σε ινδιανα , μέσα είναι μέτρια αλλά με καλή διάθεση, είπε πως δεν γουστάρει την δουλειά, γαμηθηκε χωρίς μα και μου απλά μας έκοψε η τσατσά που επέστρεψε και έψαχνε τα κορίτσια... χαχαχαχ
Πήγα και μια από την Εμμυ φεύγοντας αλλά εδώ παρολη την τίμια προσπάθεια της , είχε όρεξη, δεν τελείωνα με τίποτα, νομίζω παρεξηγήθηκε που δεν καταφερε να με τελειώσει σε 12-13', ενώ της είπα πως είμαι κουρασμένος και πέρασα μόνο να γλυψω τα βυζάκια της (και να μου ρουφήξει τα μπαλάκια).
Εγώ πάντως χθες είχα μια απίστευτη βαρεμάρα που δεν ήθελα να κάνω τίποτα οπότε μαντέψτε τι έκανα, 3 καταθέσεις και μια απόπειρα.
Άννα Χωματιανού 11, ήταν πάρα πολύ καλή, φιλιά, γλύψιμο παντού, 3 στασεις , ήθελα ντουζ μετά.
1 ώρα μετά και μετά από λίγη βόλτα, νέο φοβερά πετιτ πιπίνι Φ59 πάνω, Ρενάτα, όμορφη με δυνατο στρογγυλό κωλαράκι, άπειρη εντελώς και λίγο φοβισμένη ίσως , την ρώτησα αν θέλει να φύγω, είπε όχι, δεν κάνει τίποτα , πολύ τζελ αλλά αυτό το κορμάκι στα 4 που έκανε καλό στήσιμο με ανάγκασε να τελειώσω.
3η και φαρμακερή στην Νταρλιν , Φ27 πάνω, πολύ ορεξάτο και αλάνι, η τσατσά είχε φύγει και όταν είδε ότι μιλάω λίγα ισπανικά με έχασε μόνη της δωμάτιο, είχε κοτσίδια και φωραγε σετακι καβλιαρας μαθητριας, λίγο φέρνει σε ινδιανα , μέσα είναι μέτρια αλλά με καλή διάθεση, είπε πως δεν γουστάρει την δουλειά, γαμηθηκε χωρίς μα και μου απλά μας έκοψε η τσατσά που επέστρεψε και έψαχνε τα κορίτσια... χαχαχαχ
Πήγα και μια από την Εμμυ φεύγοντας αλλά εδώ παρολη την τίμια προσπάθεια της , είχε όρεξη, δεν τελείωνα με τίποτα, νομίζω παρεξηγήθηκε που δεν καταφερε να με τελειώσει σε 12-13', ενώ της είπα πως είμαι κουρασμένος και πέρασα μόνο να γλυψω τα βυζάκια της (και να μου ρουφήξει τα μπαλάκια).
koulamaria
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 43
- Like
- 10.565
- Πόντοι
- 3.760
Παρε και Τζανινα αν εισαι γλειφομουνακιας.Καλησπέρα συναγωνιστές,εχτές έκανα στοχευμένη καταδρομική για Λίζα απο φωκαίας 19,μπαινω μέσα βγαίνει η Λίζα σοβαρή,τι βλέπω και λέω (λες να φαω φόλα;! ας κανω μια βόλτα)
Καλές τσάρκες!
scorpioRetired
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Μαρ 2022
- Like
- 930
- Πόντοι
- 80
Αλκαμένους 113 ανοιχτό με Ειρηνη και Μαριάνα.Αδειο το σαλονι.. περασα με Ειρηνη και καναμε ζουζουνιες σε gfe κλιμα .
Χωματιανου 11α Αντριάνοσπίτι ανοιχτο.
Καλες επιλογές για σήμερα... καλα γαμήσια.
Μόλις επέστρεψα κι εγώ από Αλκαμένους 113, όπου έκανα 'αγκαλίτσες' με το μαριαννάκι μας,
την σκίννυ βασίλισσα των 'μικρομεσαίων', έχει τα μαλλάκια της καρέ μπροστά και πιασμένα σε κότσο τα υπόλοιπα,
ότι πιο σκίννυ και ΣΤΕΝΟΜΟΥΝΑ υπάρχει σε Αθήνα Πειραιά και Προάστια :-)
Τα πόδια μου είναι κομμένα γιατί με ξεζούμισε το μωράκι.
Ειρήνη δεν είδα γιατί μάλλον ήταν με τον Δημήτρη στο δωμάτιο και ζούσαν τον έρωτά τους :-)
Μου είπε η Μαριάννα οτι από εδώ και πέρα θα την βρίσκουμε στο Αλκαμένους 113,
όπου είναι στουντιακών προδιαγραφών τα δωμάτια και με τσοντούλα στην TV.
Με Αγωνιστικούς χαιρετισμούς ο retired Σκορπιός σας ...χεχεχεχε
Υ.Γ. Στο διπλανό σάητ έχουν βάλει και φωτό τη Μαριάννα μας στο κρεββάτι όπου φαίνεται
το σκίννυ πετιτ λαχταριστό κορμάκι της για μας τους Μοντελοπνίχτες.
Τελευταία τροποποίηση:
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 77
- Εμφανίσεις
- 11K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 45K