koulamaria
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 43
- Like
- 10.569
- Πόντοι
- 3.760
Σκληρη δουλεια απο πρωι.Το σαητ της συνυεχνειας μπουρδελων λεει μειωμενο ωραριο για Ειρηνη.Ειρήνη Αλκαμένους έχει δωμάτιο και μετά κλεισμένη για μία ώρα…
Σκληρη δουλεια απο πρωι.Το σαητ της συνυεχνειας μπουρδελων λεει μειωμενο ωραριο για Ειρηνη.Ειρήνη Αλκαμένους έχει δωμάτιο και μετά κλεισμένη για μία ώρα…
Βάρδια της Κουβανής;Εχω παει και με τις δυο.....Και οι δυο ειναι πολυ καλοι χαρακτηρες και δεν βιαζονται στο δωματιο...δεν θα κλαψεις τα λεφτα σου Εαν θες πιασιματα με φυσικο μαλλι αφανα και λιγακι αξυριστο μουνι και πιο cult φαση τοτε προτιμησε την Νεσση την Κουβανη απο Λεωνιδου 28 χορταινεις να πιανεις σε ολες τις στασεις...
Τώρα πάω να τον καρφώσω στην Άννα Αννούλα....Ειρήνη δεν είδα γιατί μάλλον ήταν με τον Δημήτρη στο δωμάτιο και ζούσαν τον έρωτά τους :-)
Αυτή η Ιζαμπέλα στο μαραθωνος λέει τίποτα ή θα φάω φόλα ; Μιας και δεν βρήκα το ειρηνακι που έψηνα! Ευχαριστώ!τώρα live επιγραμματικα
Μαραθωνος 59 αριστερά Ιζαμπελα ,με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Μαραθωνος59 κλειστά.
Μαραθωνος 59α κλειστό.
Παιανιεων 24 Αλεξάνδρου, μέ ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Κωνσταντινουπολεως 166β κλειστό.
Κωνσταντινουπολεως 166α Σαμπινα, σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
ρομαντική εσάνς από τη βόλτα
Ιωαννίνων 3 ισόγειο Ντιαννα και Μαγδαλενα, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα, κάνουν και παρτουζα.
Ιωαννίνων 3 όροφος Άννα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Ιωαννίνων 5 Ελένη, μέ ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στα βυζία.
απογευμα μετα τις 18:00 αργα βραδι 00:00 περιπου ισως και λιγο παραπανωΒάρδια της Κουβανής;
Έχεις φάει κόλλημα μύστη μου με την αλβανιδούλα...Αν περιφέρεται κάποιος Μύστης τώρα το μεσημερι στη Φώκαιας, μπορεί να τσεκάρει αν δουλεύει η Εμμανουέλα στο Φωκ27, πατάρι? Ευχαριστώ.
Έχεις φάει κόλλημα μύστη μου με την
Καψούρα κανονική! Αγαπιόμαστε! Τα γαμήσια μας είναι φανταστικά!Έχεις φάει κόλλημα μύστη μου με την αλβανιδούλα...
Στείλε μου π.μ. να σου πω για να μην σπαμάρουμε εδώΚαψούρα κανονική! Αγαπιόμαστε! Τα γαμήσια μας είναι φανταστικά!
ΙεροδουλεςΜέσα στις αρρώστιες
Αυτή είναι η αλήθεια
Δεν μπορείς να ξέρεις για τους άλλους
Δεν ξέρεις πως με βλέπουν οι άλλοι
Δεν μπορείς να ξέρεις πως με βλέπουν οι άλλοι
Ξέρεις
Γνωρίζεις
Ποιο είναι το διπλανό σάιτ;
αυτο με τα προγραμματα 1 ωρας κτλ .. ελεος δηλαδη ρε ΑΜ ουτε να γαμησουμε δεν μπορουμε με τους αγαπουλιδεςΞύπνημα πρωινό κατα τις 8.00 καφεδάκι ελληνικό με ηρεμία αφού κοιμοντουσαν όλοι, μπανακι,φρεσκάρισμα και βουρ στο αμάξι με στόχο Άννα (φ19) και μετά αφού θα είχαν φύγει τα χοντρά να πάω και στο Ειρηνακι (αλκ 113).Μπαίνω στο αμάξι παίρνω φρεντακι και τσακ στην Αθηνών-Κορίνθου.. 10.20 είμαι έξω από το φ 19. μπαίνω μέσα βλέπω 2 να περιμένουν και 3 δωμάτια γεμάτα. Εντωμεταξύ εγώ δεν την είχα δει ποτέ, πρώτη φορά,τεσπα βγαίνει από τον συνάδελφο την βλέπω λέω τι μωράκι που είναι αυτό (πιο ώραιο από το Ειρηνακι)και περιμένω την σειρά μου ,ευτυχώς από τους 2 πέρασε ο ένας και μετά εγώ.Αφου τελείωσε και το δεύτερο δωμάτιο μπήκα και εγώ και τελειώνοντας το τρίτο δωμάτιο αντί να πάει στο πρώτον μάλλον μπερδεύτηκε και ήρθε σε εμένα ξαφνιαζοντας με. Ανεβαίνει στο κρεβάτι πολύ ήρεμη και βγάζει τα εσώρουχα. Την βουτάω και την ανεβάζω πάνω για χαδακια, δεκτική στα χάδια σαν να αφέθηκε και μετά την ξαπλώνω και ξεκινάω να τις γλύφω αυτιά, βυζάκια πάλι πάνω πάλι βυζάκια και μετά σιγά σιγά κατεβαίνω προς τα κάτω.. εκεί με το που το καταλαβαίνει ότι πάω για το μουνακι της μου λέει no no δεν την ακούω και ξεκινάω ένα πινέλο μες την καυλα... αφέθηκε τελείως και καθησε για ώρα να το ευχαριστηθεί... μετα ήμουν τόσο καυλωμενος που μου έβαλε προφυλακτικο και κατευθείαν γαμησει δεν ήθελα πιπα,δύο στάσεις από πάνω και μετά στα τέσσερα. Την γαμησα πολύ αισθησιακά με ωραίες κραυγουλες από μεριά της και τελείωσα βαθιά μέσα της ...Ντύσιμο και βουρ για Ειρηνακι, μπαίνω μέσα 2 άτομα περίμεναν βγαίνει η τσατσά μας βλέπει και διώχνει τον έναν λόγο Εθνικότητας...μας λέει έχω την Μαριάννα και Ειρήνη αλλά η Ειρήνη έχει ένα δωμάτιο και μετά πάει για πρόγραμμα 1 ώρας... ξενέρωσα και έφυγα για εθνικη με προορισμό την Κορινθία.
Υ.γ
Ήμαρτον ρε ναυάγιο τι μια ωρα την παίρνεις... ειλικρινά με κάτι ανθρώπους πάνε στα μπουρδελα να αγαπήσουν...
Αυτα κύριοι πάω για μπανακι και μετά για ψαράκι στην ταβέρνα...!!!
Ρε μπας και το κρεμπιαζουν το Ρηνιώ γι αυτό και η καθημερινή ουρά εφορίας;11 άτομα τώρα για ειρήνη Αλκαμένους! Δν μ θέλει!
Ήμαρτον ρε ναυάγιο τι μια ωρα την παίρνεις... ειλικρινά με κάτι ανθρώπους πάνε στα μπουρδελα να αγαπήσουν...
Μην το ξεχάσεις ποτέ!!!αυτο με τα προγραμματα 1 ωρας κτλ .. ελεος δηλαδη ρε ΑΜ ουτε να γαμησουμε δεν μπορουμε με τους αγαπουλιδες
Ρε μπας και το κρεμπιαζουν το Ρηνιώ γι αυτό και η καθημερινή ουρά εφορίας;
αυτο με τα προγραμματα 1 ωρας κτλ .. ελεος δηλαδη ρε ΑΜ ουτε να γαμησουμε δεν μπορουμε με τους αγαπουλιδες
Εν τελει αυτες οι δυο αλλαξαν ιδρυμα ?Μόλις επέστρεψα κι εγώ από Αλκαμένους 113, όπου έκανα 'αγκαλίτσες' με το μαριαννάκι μας,
την σκίννυ βασίλισσα των 'μικρομεσαίων', έχει τα μαλλάκια της καρέ μπροστά και πιασμένα σε κότσο τα υπόλοιπα,
ότι πιο σκίννυ και ΣΤΕΝΟΜΟΥΝΑ υπάρχει σε Αθήνα Πειραιά και Προάστια :-)
Τα πόδια μου είναι κομμένα γιατί με ξεζούμισε το μωράκι.
Ειρήνη δεν είδα γιατί μάλλον ήταν με τον Δημήτρη στο δωμάτιο και ζούσαν τον έρωτά τους :-)
Μου είπε η Μαριάννα οτι από εδώ και πέρα θα την βρίσκουμε στο Αλκαμένους 113,
όπου είναι στουντιακών προδιαγραφών τα δωμάτια και με τσοντούλα στην TV.
Με Αγωνιστικούς χαιρετισμούς ο retired Σκορπιός σας ...χεχεχεχε
Υ.Γ. Στο διπλανό σάητ έχουν βάλει και φωτό τη Μαριάννα μας στο κρεββάτι όπου φαίνεται
το σκίννυ πετιτ λαχταριστό κορμάκι της για μας τους Μοντελοπνίχτες.