Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 257 άτομα (40 μέλη και 217 επισκέπτες)

Lorenis

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2025
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα στους μύστες, μιας και σκέφτομαι να κάνω καμιά πρώτη μπουρδελοτσαρκα γιατί εχω να γαμησω τόσο που δε θυμάμαι που μπαίνει το εργαλείο, για πείτε καμιά καλη μικρή κοπέλα για πιο...τρυφερά πράγματα. Σίγουρα θέλω να δοκιμάσω την Άννα που λέτε όλοι τελευταία -ξερετε αν θα μείνει και αυτή τη βδομάδα;- και ο φίλος από πάνω με έψησε για αλκ113 το Ειρηνακι. Καμία άλλη καλή; Εκεί στα 25. Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Περπάτημα κάνει καλό

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
10
Like
501
Πόντοι
290
Σύντομη ενημέρωση ανταπόκριση από φιλλιπίδου 11Α, 3 κοπέλες αυτή τη φορά, Ναόμι, Λούνα, Ντιάνα. Ωραίο το λατινάκι με γαμάτο κωλί και καυλωτική συμπεριφορά στο σαλόνι, πρόκληση..

srichie

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2018
Like
112
Πόντοι
0
Καλησπέρα!
Επίσκεψη γύρω στις 12:30, Αλκαμένους 113. Στο σαλόνι βρίσκονταν δύο συναγωνιστές, η Μαριάννα και η Ειρήνη.
Η Μαριάννα ήταν αρκετά αδύνατη, με ωραίο πρόσωπο, και πρόσφερε απλό πρόγραμμα. Η Ειρήνη βρισκόταν στο δωμάτιο για μισή ώρα, επίσης με απλό πρόγραμμα.
Ρώτησα τους προηγούμενους αν αξίζει να περιμένω και έλαβα απαντήσεις με ενθουσιασμό τόσο για την εμφάνιση όσο και για την εμπειρία στο δωμάτιο. Ένας από αυτούς μάλιστα είχε προπληρώσει για μισάωρο.
"Φτου", σκέφτομαι, "σε αγαπούληδες πέσαμε". Ένας μέσα για μισάωρο, ένας έξω, "φτου" ξανά.
Μετά από περίπου μισή ώρα, και αφού προστέθηκαν καμιά δεκαριά άτομα ακόμα στο σαλόνι, βγαίνει η Ειρήνη και "σαλονάρει". Είχε ωραίο πρόσωπο, όμορφο σώμα, αλλά καμία διάθεση στο σαλόνι. Παρ' όλα αυτά, κανείς δεν αποχωρούσε.
Στη συνέχεια, ο ενας από τους δύο που προηγούνταν από εμένα και δεν ειχε αποφασισει , έκλεισε την Ειρήνη για μία ώρα (φτου) και αποφάσισα να αποχωρήσω.

Υ.Γ.
Με τέτοιας διάρκειας δωμάτια, τελικά πιστεύω ότι υπάρχουν "κουμπιά" που ξεκλειδώνουν το απλό πρόγραμμα. Αναρωτιέμαι, όμως, αν αυτά τα "κουμπιά" ξεκλειδώνουν και όλες τις "πόρτες" σε ένα πρόγραμμα μίας ώρας.

Arxontas tou skotous

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουν 2022
Κριτικές
38
Like
6.282
Πόντοι
2.836
Ο άλλος ξεκίνησε από τη Κόρινθο για να γαμησει την ειρήνη και λέει αγαπουλη αυτόν που την έκλεισε για μια ώρα , μαλιστα ...
Εγώ ξέρω τύπο που ξεκινάει από Λάρισα τόσες ώρες για Αθήνα μόνο κ μόνο για την Κορίνα την βυζαρου Φιλιπ όροφο........οτι να ναι πραγματικά!!

Συμπέρασμα:ολες έχουν το κοινό τους κ τους θαυμαστές τους.....

srichie

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2018
Like
112
Πόντοι
0
Συνέχεια στο Φωκαίας 19. Είσοδος σε άδειο σαλόνι.

Παρούσες η Κάρλα και η Άννα, αμφότερες με απλό πρόγραμμα. Η Κάρλα ήταν στο δωμάτιο, οπότε δεν την είδα.

Η Άννα είναι νεαρή, όμορφη, με ωραίο σώμα και μικρό στήθος. Πέρασα μαζί της στο δωμάτιο.

Η εμπειρία ήταν αρκετά καλή. Θεωρώ ότι είναι τίμια επιλογή. Θα ακολουθήσει αναλυτική κριτική.

ΑΛΕΚΟΣ223

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2016
Like
1.272
Πόντοι
201
Καλησπέρα!
Επίσκεψη γύρω στις 12:30, Αλκαμένους 113. Στο σαλόνι βρίσκονταν δύο συναγωνιστές, η Μαριάννα και η Ειρήνη.
Η Μαριάννα ήταν αρκετά αδύνατη, με ωραίο πρόσωπο, και πρόσφερε απλό πρόγραμμα. Η Ειρήνη βρισκόταν στο δωμάτιο για μισή ώρα, επίσης με απλό πρόγραμμα.
Ρώτησα τους προηγούμενους αν αξίζει να περιμένω και έλαβα απαντήσεις με ενθουσιασμό τόσο για την εμφάνιση όσο και για την εμπειρία στο δωμάτιο. Ένας από αυτούς μάλιστα είχε προπληρώσει για μισάωρο.
"Φτου", σκέφτομαι, "σε αγαπούληδες πέσαμε". Ένας μέσα για μισάωρο, ένας έξω, "φτου" ξανά.
Μετά από περίπου μισή ώρα, και αφού προστέθηκαν καμιά δεκαριά άτομα ακόμα στο σαλόνι, βγαίνει η Ειρήνη και "σαλονάρει". Είχε ωραίο πρόσωπο, όμορφο σώμα, αλλά καμία διάθεση στο σαλόνι. Παρ' όλα αυτά, κανείς δεν αποχωρούσε.
Στη συνέχεια, ο ενας από τους δύο που προηγούνταν από εμένα και δεν ειχε αποφασισει , έκλεισε την Ειρήνη για μία ώρα (φτου) και αποφάσισα να αποχωρήσω.

Υ.Γ.
Με τέτοιας διάρκειας δωμάτια, τελικά πιστεύω ότι υπάρχουν "κουμπιά" που ξεκλειδώνουν το απλό πρόγραμμα. Αναρωτιέμαι, όμως, αν αυτά τα "κουμπιά" ξεκλειδώνουν και όλες τις "πόρτες" σε ένα πρόγραμμα μίας ώρας.
εχω κι εγω αυτη την απορια ,αν η Ειρηνη στα μισαωρα και μιας ωρας πριγραμματα κανει καποια εξτρα...ελευθερη φλογερα κλπ....!!!! παντως αννουλα στο φωκαιας 19 δεν δεχτηκε ελευθερη φλογερα με παραπανω ευρω...

Bile

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2024
Κριτικές
4
Like
891
Πόντοι
361
Δεν έχω καταλάβει γιατί μαλώνετε χωρίς λόγο από το πρωί.για να γεμίσετε μια κοπέλα π.χ ειρήνη;;και αν ο άλλος κλείνει μισή και μια ώρα και αν κάνει 100 χιλιόμετρα. έλεος βρε παιδιά. Πηγαίνετε ρίξτε ένα γαμιση δέκα δεκαπέντε λεπτά σε μια κοπέλα και τραβάτε άλλου πάλι.

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
71
Like
24.164
Πόντοι
19.236
Ας πιώ εγώ το καφεδάκι μου από τώρα...
Σε λίγο θα αρχίσει το Πανηγύρι...
:coffee:
Ας κάνω και εγώ μια παράθεση στον Εαυτό μου.

Θέμα Ειρήνη!!!
Την Τρίτη λίγο πριν το Πανηγύρι ήπια το καφεδάκι μου... Απόλαυση!!!
Ο Θεός μαζί μας
:priest:
παντως αννουλα στο φωκαιας 19 δεν δεχτηκε ελευθερη φλογερα με παραπανω ευρω...
Σε εμένα δεν δέχτηκε, πρέπει κανονικά να πεις.
Πολλές φορές. Άλλα κάνουν οι κοπέλες σε κάποιον και άλλα σε έτερο συναγωνιστή.
:hi:

Τελευταία τροποποίηση:

hustler

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
5.081
Πόντοι
456
εχω κι εγω αυτη την απορια ,αν η Ειρηνη στα μισαωρα και μιας ωρας πριγραμματα κανει καποια εξτρα...ελευθερη φλογερα κλπ....!!!! παντως αννουλα στο φωκαιας 19 δεν δεχτηκε ελευθερη φλογερα με παραπανω ευρω...
Εμένα η απορία μου τύπε είναι γιατί μερικοί δεν γράφουν στο site του γαστρονόμου για τις ταβέρνες κλπ και μπαίνουν και τα γράφουν εδώ ....

xk1182

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2013
Κριτικές
5
Like
279
Πόντοι
281
Ναι ρε τύπε , δεν τρώω σφυρίδες, δεν με νοιάζει τι θα ριξω στο στομάχι μου ...
Την ψωλή μου θέλω να ταίζω καλά...
Έλα , την άλλη Κυριακή πάλι ...
Για να το λήξουμε το θέμα χωρίς υπονοούμενα κτλ εγώ για την καυλα μου έρχομαι γιατί μου αρέσει πολύ το νιμου και επειδή δεν θέλω κάτι παράλληλα έχω βρει την υγεία μου έτσι... παίρνω τον ταρζαν μου (αυτοκίνητο) Quatro... βάζω τις μουσικουλες μου και βουρ για Αθήνα.... εάν βάλω και καλή μουσική το κάνω και 35 λεπτα. Και αφού καθαρίσει το μυαλό μου γυρίζω και πάω και για ένα ψαράκι..
Τέρμα καλό βράδυ με υγεία.

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
15.464
Πόντοι
4.646
Εε.. ρε κάτι ασκεπείς συνουσιες που είχαν πεχτει εκει μέσα με κάποιες γνωστές του χωρου.. ποταμια οι κρεμπιεδες σε όλες τις οπές.
Ασκεπής και ακομβίωτος! :rockon::cum:

oKsa

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2024
Κριτικές
1
Like
135
Πόντοι
0
Πιστεύω θα είναι 15 ευρώ ως καινούργια πως θα βγουν τα έξοδα της ανακαινίσεις, τώρα τι φρούτα θα έχει λογικά λατίνες αφού δεν υπάρχει και τίποτα άλλο και αυτές είτε από μαγαζιά που έχουν δύο κοπέλες μαζί τώρα στο Μετάξι είτε από φυλής που δεν τσούλισαν.
Οι λατίνες και λέω αυτές γιατί δεν υπάρχει και τίποτα άλλο κάθονται τρείς μήνες και μετά πρέπει να γυρίσουν πάλι στην πατρίδα τους άλλους τόσους μήνες για να ξανάρθουν και αν έρθουν έχει να κάνει με τα χαρτιά τους.
Το θέμα είναι ότι έχει πέσει πολύ η ποιότητα, θα μου πεις Μετάξι είναι τι θες γκομεναρες και ποιότητα μαζί στο 10καρικο καλό και φτηνό δύσκολο εκτός πολύ ελάχιστων περιπτώσεων.
Τώρα Φυλής με 20αρικο και υπηρεσιες λιγο καλύτερες του 10καρικου σε σχέση εμφάνισης και ποιοτητας και να είναι φόλες εντάξει λες τουλάχιστον γαμησα μια ωραία κοπέλα αλλα δεν το ευχαριστιθηκα εκτός και εκεί ελάχιστων περιπτώσεων που όντως

Στα Μάλγαρα είμαι πληρώνω τα διόδια φουλαρω μπενζινα και κατεβαίνω φυλής, ξέρετε αν θα είναι η Αννίτα βραδυνή βάρδια να την πάρω για μια ωρίτσα ?
Μην κατεβαίνω τσάμπα ...
Νομίζω Κυριακή δεν δουλευει

paraskevasgr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2022
Κριτικές
1
Like
2.332
Πόντοι
441
Καλησπέρα στους μύστες, μιας και σκέφτομαι να κάνω καμιά πρώτη μπουρδελοτσαρκα γιατί εχω να γαμησω τόσο που δε θυμάμαι που μπαίνει το εργαλείο, για πείτε καμιά καλη μικρή κοπέλα για πιο...τρυφερά πράγματα. Σίγουρα θέλω να δοκιμάσω την Άννα που λέτε όλοι τελευταία -ξερετε αν θα μείνει και αυτή τη βδομάδα;- και ο φίλος από πάνω με έψησε για αλκ113 το Ειρηνακι. Καμία άλλη καλή; Εκεί στα 25. Ευχαριστώ εκ των προτέρων
την Αννα την χασαμε μαλλον,ειχε γραφτει οτι φευγει αυριο,για Ειρηνη μπες στη σελιδα για Αλκαμενους 113 να κλεισεις ραντεβου,8α υπαρχει καποιο κενο για πεμπτη-παρασκευη

Dsar263

Μέγας
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
49
Like
12.840
Πόντοι
4.646
Μην κάνει κανένας το λάθος και περάσει. Μέσα επέμενε να μου βάλει καποτα αντίθετα από το πρόγραμμα. Επίσης η κοπέλα δεν έλεγε λέξη, λες και είναι θύμα τραφικινγκ ή ακόμα χειρότερα έχει κάποιο προβλήματα επικοινωνίας. Τη ρωταγα "are you ok?" και δεν απανταγε. 69 δεν άφησε και στα 4 έκλεβε. Δεν πρέπει να έχω φάει χειρότερη φόλα τα τελευταία 3 χρόνια. ΜΑΚΡΥΑ!!!
Εκει στο Φυλης 109β το εχουν παραδοση ανα διαστηματα να φερνουν και μια φολα μεγατονων ετσι για να μην ξεχνιομαστε

Ψωλεκτωρ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2017
Κριτικές
13
Like
2.924
Πόντοι
736
Φυλής 59 πάνω πριν λίγο τρεις κοπέλες! Μια σοκολάτα που έπαιρνε δωμάτια συνέχεια λατινα κοντουλα με πεταχτο κωλαρακι! μια Σπφια λατινα καινπυρια απο στουντιο με ψεύτικες βυζι Τορπίλες όπου και δοκιμάστηκε με καλές εντυπώσεις για την συγκεκριμένη ράτσα! Και άλλη μια κοντούλα με εφηβικό κορμί πεταχτό κωλαρακι που έβγαινε μουτρωμενη (δεν θυμάμαι όνομα) είναι ότι πρέπει για τους λάτρεις των πετιτ αλλά φοβάμαι ότι θα είναι φόλα! Μέχρι κι η τσατσα μου είπε πάρε την σοφία αντί για την μικρή! Στο σαλόνι γινόταν χαμός από πιτσιρικια γύρω 13 άτομα!

paraskevasgr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2022
Κριτικές
1
Like
2.332
Πόντοι
441
πρεπει πιο αραια να μπαινω στο σαιτ,βλεπω νεες ενημερωσεις,νεες φωτο απο καβλακια κ δεν ξερω την επομενη φορα π να τον πρωτοχωσω

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
531
Like
75.876
Πόντοι
41.129
Φυλης 65 ισόγειο Μπιουτι αρκετά χοντρη, και Χριστινα τσεχα.

Φ69 ήταν η πιτσιρίκα Εμμυ με πολυχρωμα μαλλια.

Φ72 υπογειο Έρρικα.

Φωκαιας 7 υπόγειο κλειστό.

Φωκαίας 13 πηγα για Σολ αλλα ηταν και τα δυο κλειστά.

Ψωλεκτωρ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2017
Κριτικές
13
Like
2.924
Πόντοι
736
Επίσκεψη στο Φ59 με τρείς κοπέλες οπως λεει και ο από πανω.

Ρενατα μινιον..

Screenshot_20250126_213155_XSCamera.jpg

Εμμυ...

Screenshot_20250126_213253_XSCamera.jpg Screenshot_20250126_213308_XSCamera.jpg

Σοφία με τεράστια βυζιά και κώλο. Screenshot_20250126_213459_XSCamera.jpg Screenshot_20250126_213437_XSCamera.jpg Screenshot_20250126_213522_XSCamera.jpg
Αυτή η Ρενάτα αν περάσει κανείς ας μας πει αν αξίζει μην πάω μετά και το κλάψω!

Papoutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2023
Like
1.138
Πόντοι
201
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom