Μήτσος Μπάμπολας
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 92
- Like
- 16.596
- Πόντοι
- 19.226
Σε απογευματινή βάρδια από 5 και μετά βρίσκουμε άλλη σοκολάτα κάπου; Κάτω από 80 κιλά ξέρω γω, νορμάλ ή αδύνατη
Σε απογευματινή βάρδια από 5 και μετά βρίσκουμε άλλη σοκολάτα κάπου; Κάτω από 80 κιλά ξέρω γω, νορμάλ ή αδύνατη
Κατερίνα, Ιονέλλα και Μιρέλλα ήταν τα κορίτσια που προτιμούσα εγώ στα σπιτάκια της Κεραμεικού και μου έκαναν ωραίο πρόγραμμα χωρίς βιασύνη.
Είχα πάρει κι άλλες κατά καιρούς, αλλά κυμαίνονταν σε μέτρια επίπεδα...
Άλλη ήταν η Ιονέλα στην Κεραμεικού.Μήπως αυτη η Ιονέλα έπαιζε και στο Βέργας 3 καλοκαίρι 2022....
;;;
![]()
Πολύ έντιμη και καυλιάρα γυναίκα. Τέτοιες θέλουμε. (8.8) | Βέργας 3 (Μπουρδέλα) Λιοσίων
Κριτική για το Βέργας 3 (Μπουρδέλα) Λιοσίων από Masazonomaxos με βαθμολογία 8.8www.bourdela.com
Άλλη ήταν η Ιονέλα στην Κεραμεικού.
Αυτή που λες έπαιζε στα Μαραθώνος 59 - Βέργας 3 και αν δεν με απατάει η μνήμη μου, είχε ξεκινήσει από Κολωνού
Μην εκπλησεσαι φιλε για τον ιδιο λογο οπως εσυ το ζητησα αλλα με διαφορετικο τροπο !!!!!Στείλτε σε πμ αυτές που το επιδιώκουν να ξέρουμε να μη πάμε
Στα σπιτάκια ήταν μέχρι το '22Την συναντάμε πλέον κάπου ή εξαφανίσθηκε ;
Για σοκολάτες υγείας, εκτός από Ναόμι ex-Μαρία και Μπιούτη που είναι χοντρή, τελευταία έχω πετύχει τα εξής:Νταξ, είπα κάτω από 80 κιλά, αλλά όχι και να είναι γραμμάρια![]()
Δουλευει κανονικάΦυλής 66 Έμμυ (δεν ξέρω αν δουλεύει ακόμα)
Στα σπιτάκια ήταν μέχρι το '22
Σε μασαζότσαρκα μου την είχα πετύχει στο Καλλιρόης 38 πριν 1 χρόνο+
Τώρα άγνωστο που βρίσκεται...
Όχι μύστη μου, είχα προτιμήσει μια άλλη καυλιάρα...Είχες περάσει μαζί της τύπε ;;; στο μασάζ της καλλιρόης εννοώ.
Στη Βέργας ήταν πολύ καλή πάντως.
Έτσι είναι ο σωστός ο μύστης, ο κοσμογυρισμένος εε μπουρδελογυρισμένος εννοώΓια σοκολάτες υγείας, εκτός από Ναόμι ex-Μαρία και Μπιούτη που είναι χοντρή, τελευταία έχω πετύχει τα εξής:
Φυλής 65 η 84 Μπέκυ
Φυλής 66 Έμμυ (δεν ξέρω αν δουλεύει ακόμα)
Φυλής 66α μια μαυρούλα που πέτυχα μεταμεσονύχτια
Ιάσονος 19 Βίκυ
Λεωνίδου 28 ισόγειο Νέσσυ γλυκιά, αλλά γεμάτη
Πήγαινε κάνε τσάρκα γιατί το περπάτημα κάνει καλό![]()
2ηΈτσι είναι ο σωστός ο μύστης, ο κοσμογυρισμένος εε μπουρδελογυρισμένος εννοώ
Ιάσονος και Λεωνίδου για τι βάρδια μιλάμε;
Για σοκολάτες υγείας, εκτός από Ναόμι ex-Μαρία και Μπιούτη που είναι χοντρή, τελευταία έχω πετύχει τα εξής:
Φυλής 65 η 84 Μπέκυ
Φυλής 66 Έμμυ (δεν ξέρω αν δουλεύει ακόμα)
Φυλής 66α μια μαυρούλα που πέτυχα μεταμεσονύχτια
Ιάσονος 19 Βίκυ
Λεωνίδου 28 ισόγειο Νέσσυ γλυκιά, αλλά γεμάτη
Πήγαινε κάνε τσάρκα γιατί το περπάτημα κάνει καλό![]()
Αυτή είναι που πήγε τους καφέδες μέσα στο μπουρδέλο και την πήρε ο Μήτσος στο δωμάτιο να τη γαμήσει ......λετε να ειναι εκεινο το πιπινι που ηταν μεσα στους καφεδες πλεον ως εργαζομενη????
Ρε φιλε δεν παιζεσε ,με τις ατακες σου , κλαιω !!!!!!Στα Bodyline κέντρα αδυνατίσματος...![]()
Επίσης 2 μαυρούλεςΈτσι είναι ο σωστός ο μύστης, ο κοσμογυρισμένος εε μπουρδελογυρισμένος εννοώ
Ιάσονος και Λεωνίδου για τι βάρδια μιλάμε;
...λετε να ειναι εκεινο το πιπινι που ηταν μεσα στους καφεδες πλεον ως εργαζομενη????
Επίσης 2 μαυρούλες
Φιλιππίδου 11 κάτω Σόνια 2η-3η βάρδια
Φιλιππίδου 11 όροφος Ραφαέλα 3η βάρδια