paraskevasgr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.296
- Πόντοι
- 441
Φυλής 71 κάτω,1η βάρδια,αλλά έχω μέρες να την πετύχω,ούτε σήμερα ητανΗ Χλόη με την κωλάρα σε ποιά διεύθυνση εργάζεται;
Φυλής 71 κάτω,1η βάρδια,αλλά έχω μέρες να την πετύχω,ούτε σήμερα ητανΗ Χλόη με την κωλάρα σε ποιά διεύθυνση εργάζεται;
Η λαική είναι στην Μιχαήλ Βόδα αυτήν την περίοδο και όχι Αλκαμένους :-)Λόγω λαϊκής?
Η Μία είναι πολύ μέτρια μέσα...Πήγα για Ειρήνη αλλά κλειστό ,μετά πήγα για Άννα,άδειο σαλόνι αλλά ήταν δωμάτιο,ήταν να περάσω αλλά λέω ας την δω πρώτα να δω τ άλλο παίζει κ ξανά περνάμε,βγαίνει απ' το δωμάτιο , μουτρωμένη,λες κ ήταν να βάλει τα κλάματα,έφυγα,πήγα φυλής 71 κάτω ,ήταν η Μία κ άλλη μια π ούτε όνομα δεν άκουσα ούτε πρόλαβα να δω,η Μία όμορφη αλλά δεν έχει κωλο,ας πει κάποιος αξίζει μέσα?τελικά πήγα στο πάνω ,ήταν η Βικτώρια,την είχα πάρει κ παλιά, σωματότυπο όπως μαρεσει,έχει κωλαρα,ξαπλωμένος βλέποντας τσόντα,είχα κατακαβλωσει με τ μουνι θα γαμησω ,ήμουν κ ξυρισμένος κάτω,μπαίνει μέσα βλέπει παπαρι ετοιμο ρίχνει χαμόγελο,γδυνεται με την πλάτη σε μένα για να βλέπω την κωλαρα της,πίπα μισό λεπτό,δεν χρειάζοταν παραπάνω,από πάνω βαθιά καθίσματα στο κατακαβλωμενο πουτσο κ μετά στα τέσσερα όπου τελείωσα,ευχαριστήθηκα γαμησαρα,σόρρυ για τ σεντόνι καλά γαμισια
Κατα μήκος της Αλκαμένους δεν ειχε λαϊκή αλλα μερικά στενα πιο κατω.Λόγω λαϊκής?
αφού τιμήθηκε άλλη μια φορά η Ειρήνη στο Αλκαμένους 113 με πάρα πολύ καλές εντυπώσεις
...
Γίνεται λαϊκό προσκύνημα ήδη ή προλαβαίνουμε την Ειρήνη;
Κατάθεση και σήμερα στην Ειρήνη
Με ξεζούμισε το καυλάκι, είναι έκφυλη κι ας μην της φαίνεται
....
Την Πέμπτη το πρωί στο Αλκα113 είχε λαϊκό προσκύνημα συναγωνιστών μπαρμπάδων για την Ιρίνα - ΕΙρήνη.Η Ειρήνη ίσως να έχει πάει σήμερα για ψώνια και βολτούλα...
Τα ναυάγια όμως πίνουν Ice tea και red bull απ' το Γαλαξία και περιμένουν ν' ανοίξει η πόρτα του Α113 με μάγια Άμπρα Κατάμπρα...
Εγώ της κλείνω το στόμα με το χέρι!Την Πέμπτη το πρωί στο Αλκα113 είχε λαϊκό προσκύνημα συναγωνιστών μπαρμπάδων για την Ιρίνα - ΕΙρήνη.
Ευγενική και εργατική, δε λέω, αλλά δε μπορώ να καταλάβω τους λόγους που αρέσει τόσο πολύ.
Ενώ τη γαμούσα, εκείνη έβγαζε επιτηδευμένους πορνώδεις ήχους (ψευτοβογκητά κτλ), σαν αυτά στις τσόντες, πράγμα που με απωθεί εντελώς.
Αν ήταν ήσυχη, πιθανόν να με κέρδιζε το νεαρόν της ηλικίας της.
Την απέβαλλα.
Ας τη γαμήσει κανας άλλος, ας τη γαμήσει ο λαός.
Προλαβαινει δεν προλαβαίνειΠέρασμα Πριν λίγο...
Φωκαίας 19 ισόγειο.
Άννα Αννούλα του Μήτσου3Χ σε απλό πρόγραμμα...
Περισσότερο είχα περιέργεια να δω τι συντρίμμια άφησε πίσω του ο μύστης!!!
Πραγματικά το κορίτσι παραπάταγε...
Μέσα όμως πολύ καλή και καυλιάρα.
Μου είπε ότι Δευτέρα φεύγει...
Ίσως πάει στην πατρίδα της, ίσως αγάπησε τον Δημήτρη τόσα πολύ και αποφάσισε να ζήσει τον έρωτα της στο Ακριτικό Νησί που έχει το αρχοντικό του...
Την ρώτησα πως είναι και μου είπε οτι για κάποιο λόγο χθες και σήμερα είχε πολλά άτομα .... που να'ξερε . Ρε μάγκες μόνο το όνομα αρκεί όποιος ψάχνεται καταλαβαίνει που βρίσκεται ... κάψατε την ειρήνη τωρά και αυτήν αλλά φεύγει.Πέρασμα Πριν λίγο...
Φωκαίας 19 ισόγειο.
Ίσως πάει στην πατρίδα της, ίσως αγάπησε τον Δημήτρη τόσα πολύ και αποφάσισε να ζήσει τον έρωτα της στο Ακριτικό Νησί που έχει το αρχοντικό του...
Πρέπει να φεύγει με μαρούλι. Δύο μήνες τώρα πρέπει το 10χιαλρο να το μάζεψε. Θα της έχει γίνει τώρα το μουνι τριαντάφυλλο. Πάει για αγραναπαυση. Ειδικά τώρα που είπες ότι φεύγει θα γίνει χαμός.Την ρώτησα πως είναι και μου είπε οτι για κάποιο λόγο χθες και σήμερα είχε πολλά άτομα .... που να'ξερε . Ρε μάγκες μόνο το όνομα αρκεί όποιος ψάχνεται καταλαβαίνει που βρίσκεται ... κάψατε την ειρήνη τωρά και αυτήν αλλά φεύγει.
Καλησπερα Φιλε Gerox....''ανηκουμε εις την Δυση''...σου λεει τιποτα?Τίνος Τάγματος - αν επιτρέπεται φυσικά- είναι αυτά τα διάσημα? Διαβάζω περί Εραλδικής ερασιτεχνικά. Ευχαριστώ.
Θυμάμαι πάντως μια φορά που είχα νεύρα με την δικιά μου κα λιγο πριν κλείσουν όλα λόγω covid είχα βελαξει την Ρανια του κυρ Βασίλη. Ιεραποστολικο δυνατό. Αλλά μόνο εγώ έφυγα με τρεμαμενα πόδια...Πέρασμα Πριν λίγο...
Φωκαίας 19 ισόγειο.
Όχι δε μου λέει. Εννοείς ότι ανήκεις σε Τάγμα που υπήρξε και ο Καραμανλής? Εννοείς ότι ανήκεις σε Ταγμα φερόμενο εκ Δύσεως? Εγώ ρώτησα ποιο Ταγμα, γιατί τα Εραλδικά του δεν παραπέμπουν σε κάποιο γνωστό. Το For Valour με παραπέμπει στο στρατιωτικό Τάγμα του Καμερούν, αλλά δεν καταλαβαίνω τη σχέση Καμερούν και Δύσης, πλην του ότι υπήρξε αποικία, εξ ου και τα τάγματα Αδελφοτήτων σε αυτή τη χώραΚαλησπερα Φιλε Gerox....''ανηκουμε εις την Δυση''...σου λεει τιποτα?
Όχι κάτι το τρομερό φίλε μου.Έχει πάρει κανένας τώρα τελευταία την Σόνια απ' Φώκαιας 13(πρώην φυλής 84α)να μου πει εντυπώσεις κάνει καλή πίπα η θεία γιατί σκέφτομαι να την πάρω μόνο για αυτόν τον λόγο...
στα Αμερικανικα παρασημα....Μεταλλιο Τιμης,Πορφυρη Καρδια,και Διακεκριμενων Πραξεων....απλα πραγματα....Όχι δε μου λέει. Εννοείς ότι ανήκεις σε Τάγμα που υπήρξε και ο Καραμανλής? Εννοείς ότι ανήκεις σε Ταγμα φερόμενο εκ Δύσεως? Εγώ ρώτησα ποιο Ταγμα, γιατί τα Εραλδικά του δεν παραπέμπουν σε κάποιο γνωστό. Το For Valour με παραπέμπει στο στρατιωτικό Τάγμα του Καμερούν, αλλά δεν καταλαβαίνω τη σχέση Καμερούν και Δύσης, πλην του ότι υπήρξε αποικία, εξ ου και τα τάγματα Αδελφοτήτων σε αυτή τη χώρα