Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 698 άτομα (32 μέλη και 666 επισκέπτες)

paraskevasgr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2022
Κριτικές
1
Like
2.296
Πόντοι
441
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
72
Like
11.208
Πόντοι
12.421
Η Ειρήνη ίσως να έχει πάει σήμερα για ψώνια και βολτούλα...
Τα ναυάγια όμως πίνουν Ice tea και red bull απ' το Γαλαξία και περιμένουν ν' ανοίξει η πόρτα του Α113 με μάγια Άμπρα Κατάμπρα...:headbaning2::headbaning2::headbaning2:

Τελευταία τροποποίηση:

paraskevasgr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2022
Κριτικές
1
Like
2.296
Πόντοι
441
Πήγα για Ειρήνη αλλά κλειστό ,μετά πήγα για Άννα,άδειο σαλόνι αλλά ήταν δωμάτιο,ήταν να περάσω αλλά λέω ας την δω πρώτα να δω τ άλλο παίζει κ ξανά περνάμε,βγαίνει απ' το δωμάτιο , μουτρωμένη,λες κ ήταν να βάλει τα κλάματα,έφυγα,πήγα φυλής 71 κάτω ,ήταν η Μία κ άλλη μια π ούτε όνομα δεν άκουσα ούτε πρόλαβα να δω,η Μία όμορφη αλλά δεν έχει κωλο,ας πει κάποιος αξίζει μέσα?τελικά πήγα στο πάνω ,ήταν η Βικτώρια,την είχα πάρει κ παλιά, σωματότυπο όπως μαρεσει,έχει κωλαρα,ξαπλωμένος βλέποντας τσόντα,είχα κατακαβλωσει με τ μουνι θα γαμησω ,ήμουν κ ξυρισμένος κάτω,μπαίνει μέσα βλέπει παπαρι ετοιμο ρίχνει χαμόγελο,γδυνεται με την πλάτη σε μένα για να βλέπω την κωλαρα της,πίπα μισό λεπτό,δεν χρειάζοταν παραπάνω,από πάνω βαθιά καθίσματα στο κατακαβλωμενο πουτσο κ μετά στα τέσσερα όπου τελείωσα,ευχαριστήθηκα γαμησαρα,σόρρυ για τ σεντόνι καλά γαμισια

scorpioRetired

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2022
Like
920
Πόντοι
80
Η λαική είναι στην Μιχαήλ Βόδα αυτήν την περίοδο και όχι Αλκαμένους :-)
Και η Μαριάννα έχω την εντύπωση δεν θα δούλευε σήμερα, οπότε μήπως
πήγαν βολτούλα με την μικρή ? Η εντύπωση που έχω, και δεδομένου
οτι η πιπίνα είναι μικροκαμωμένη, είναι οτι δεν το αντέχει το Άθλημα και
χρειάζεται μεγάλη περίοδο για στρώσιμο και σιγά σιγά, πράγμα που
είναι αντίθετο με τους ατέλειωτους καβλωμένους μύστες που θέλουν
φρέσκο κρεατάκι και το θέλουνε τώρα... :-)

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
72
Like
11.208
Πόντοι
12.421
Πήγα για Ειρήνη αλλά κλειστό ,μετά πήγα για Άννα,άδειο σαλόνι αλλά ήταν δωμάτιο,ήταν να περάσω αλλά λέω ας την δω πρώτα να δω τ άλλο παίζει κ ξανά περνάμε,βγαίνει απ' το δωμάτιο , μουτρωμένη,λες κ ήταν να βάλει τα κλάματα,έφυγα,πήγα φυλής 71 κάτω ,ήταν η Μία κ άλλη μια π ούτε όνομα δεν άκουσα ούτε πρόλαβα να δω,η Μία όμορφη αλλά δεν έχει κωλο,ας πει κάποιος αξίζει μέσα?τελικά πήγα στο πάνω ,ήταν η Βικτώρια,την είχα πάρει κ παλιά, σωματότυπο όπως μαρεσει,έχει κωλαρα,ξαπλωμένος βλέποντας τσόντα,είχα κατακαβλωσει με τ μουνι θα γαμησω ,ήμουν κ ξυρισμένος κάτω,μπαίνει μέσα βλέπει παπαρι ετοιμο ρίχνει χαμόγελο,γδυνεται με την πλάτη σε μένα για να βλέπω την κωλαρα της,πίπα μισό λεπτό,δεν χρειάζοταν παραπάνω,από πάνω βαθιά καθίσματα στο κατακαβλωμενο πουτσο κ μετά στα τέσσερα όπου τελείωσα,ευχαριστήθηκα γαμησαρα,σόρρυ για τ σεντόνι καλά γαμισια
Η Μία είναι πολύ μέτρια μέσα...
Έχω γράψει κριτική στο 71 κάτω.

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
531
Like
75.672
Πόντοι
41.129
Κατα μήκος της Αλκαμένους δεν ειχε λαϊκή αλλα μερικά στενα πιο κατω.
Το πεδίο ηταν ελεύθερο αν εξαιρέσουμε το βυτίο με πετρέλαιο που εβαζε κάποιος πλούσιος και ειχε κλείσει το δρόμο λιγο πιο κατω απο το Αλκαμένος 113. Οποτε την ξεμουνιασαν εχτές και δεν πηγε σήμερα.

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
26
Like
12.239
Πόντοι
14.615
αφού τιμήθηκε άλλη μια φορά η Ειρήνη στο Αλκαμένους 113 με πάρα πολύ καλές εντυπώσεις
...

Γίνεται λαϊκό προσκύνημα ήδη ή προλαβαίνουμε την Ειρήνη;

Κατάθεση και σήμερα στην Ειρήνη :zfuck:
Με ξεζούμισε το καυλάκι, είναι έκφυλη κι ας μην της φαίνεται:wanker:
....

Η Ειρήνη ίσως να έχει πάει σήμερα για ψώνια και βολτούλα...
Τα ναυάγια όμως πίνουν Ice tea και red bull απ' το Γαλαξία και περιμένουν ν' ανοίξει η πόρτα του Α113 με μάγια Άμπρα Κατάμπρα...:headbaning2::headbaning2::headbaning2:
Την Πέμπτη το πρωί στο Αλκα113 είχε λαϊκό προσκύνημα συναγωνιστών μπαρμπάδων για την Ιρίνα - ΕΙρήνη.
Ευγενική και εργατική, δε λέω, αλλά δε μπορώ να καταλάβω τους λόγους που αρέσει τόσο πολύ.
Ενώ τη γαμούσα, εκείνη έβγαζε επιτηδευμένους πορνώδεις ήχους (ψευτοβογκητά κτλ), σαν αυτά στις τσόντες, πράγμα που με απωθεί εντελώς.
Αν ήταν ήσυχη, πιθανόν να με κέρδιζε το νεαρόν της ηλικίας της.
Την απέβαλλα.
Ας τη γαμήσει κανας άλλος, ας τη γαμήσει ο λαός.

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
71
Like
24.126
Πόντοι
19.236
Πέρασμα Πριν λίγο...

Φωκαίας 19 ισόγειο.
Άννα Αννούλα του Μήτσου3Χ σε απλό πρόγραμμα...
Περισσότερο είχα περιέργεια να δω τι συντρίμμια άφησε πίσω του ο μύστης!!!
Πραγματικά το κορίτσι παραπάταγε...
:rockon:
Μέσα όμως πολύ καλή και καυλιάρα.
Μου είπε ότι Δευτέρα φεύγει... :truce:
Ίσως πάει στην πατρίδα της, ίσως αγάπησε τον Δημήτρη τόσα πολύ και αποφάσισε να ζήσει τον έρωτα της στο Ακριτικό Νησί που έχει το αρχοντικό του... :confused:

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
72
Like
11.208
Πόντοι
12.421
Την Πέμπτη το πρωί στο Αλκα113 είχε λαϊκό προσκύνημα συναγωνιστών μπαρμπάδων για την Ιρίνα - ΕΙρήνη.
Ευγενική και εργατική, δε λέω, αλλά δε μπορώ να καταλάβω τους λόγους που αρέσει τόσο πολύ.
Ενώ τη γαμούσα, εκείνη έβγαζε επιτηδευμένους πορνώδεις ήχους (ψευτοβογκητά κτλ), σαν αυτά στις τσόντες, πράγμα που με απωθεί εντελώς.
Αν ήταν ήσυχη, πιθανόν να με κέρδιζε το νεαρόν της ηλικίας της.
Την απέβαλλα.
Ας τη γαμήσει κανας άλλος, ας τη γαμήσει ο λαός.
Εγώ της κλείνω το στόμα με το χέρι!
Το γουστάρει και σταματάει να φωνάζει:mati:

Gio399

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2024
Κριτικές
3
Like
269
Πόντοι
20
Καλησπέρα έχει πάει κανείς στο μετάξι με την μαυρουλα Κουβανή Λεωνιδίου 28 ? Η με την μαυρουλα Ιάσονος 19 όροφος? Αν ναι πείτε μου εντυπώσεις. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Mishathebear

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2024
Κριτικές
1
Like
620
Πόντοι
81
Πέρασμα Πριν λίγο...

Φωκαίας 19 ισόγειο.
Ίσως πάει στην πατρίδα της, ίσως αγάπησε τον Δημήτρη τόσα πολύ και αποφάσισε να ζήσει τον έρωτα της στο Ακριτικό Νησί που έχει το αρχοντικό του... :confused:

Προλαβαινει δεν προλαβαίνει

ΒιονικοΑΚ

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2023
Like
427
Πόντοι
20
Πέρασμα Πριν λίγο...

Φωκαίας 19 ισόγειο.

Την ρώτησα πως είναι και μου είπε οτι για κάποιο λόγο χθες και σήμερα είχε πολλά άτομα .... που να'ξερε :buck2:. Ρε μάγκες μόνο το όνομα αρκεί όποιος ψάχνεται καταλαβαίνει που βρίσκεται ... κάψατε την ειρήνη τωρά και αυτήν αλλά φεύγει.

Mishathebear

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2024
Κριτικές
1
Like
620
Πόντοι
81
Την ρώτησα πως είναι και μου είπε οτι για κάποιο λόγο χθες και σήμερα είχε πολλά άτομα .... που να'ξερε :buck2:. Ρε μάγκες μόνο το όνομα αρκεί όποιος ψάχνεται καταλαβαίνει που βρίσκεται ... κάψατε την ειρήνη τωρά και αυτήν αλλά φεύγει.
Πρέπει να φεύγει με μαρούλι. Δύο μήνες τώρα πρέπει το 10χιαλρο να το μάζεψε. Θα της έχει γίνει τώρα το μουνι τριαντάφυλλο. Πάει για αγραναπαυση. Ειδικά τώρα που είπες ότι φεύγει θα γίνει χαμός.

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
7.045
Πόντοι
1.056
Τίνος Τάγματος - αν επιτρέπεται φυσικά- είναι αυτά τα διάσημα? Διαβάζω περί Εραλδικής ερασιτεχνικά. Ευχαριστώ.
Καλησπερα Φιλε Gerox....''ανηκουμε εις την Δυση''...σου λεει τιποτα?

Mishathebear

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2024
Κριτικές
1
Like
620
Πόντοι
81
Πέρασμα Πριν λίγο...

Φωκαίας 19 ισόγειο.

Θυμάμαι πάντως μια φορά που είχα νεύρα με την δικιά μου κα λιγο πριν κλείσουν όλα λόγω covid είχα βελαξει την Ρανια του κυρ Βασίλη. Ιεραποστολικο δυνατό. Αλλά μόνο εγώ έφυγα με τρεμαμενα πόδια...

Geroxekoutis

Μέγας
Εγγρ.
20 Σεπ 2023
Κριτικές
30
Like
17.758
Πόντοι
4.636
Καλησπερα Φιλε Gerox....''ανηκουμε εις την Δυση''...σου λεει τιποτα?
Όχι δε μου λέει. Εννοείς ότι ανήκεις σε Τάγμα που υπήρξε και ο Καραμανλής? Εννοείς ότι ανήκεις σε Ταγμα φερόμενο εκ Δύσεως? Εγώ ρώτησα ποιο Ταγμα, γιατί τα Εραλδικά του δεν παραπέμπουν σε κάποιο γνωστό. Το For Valour με παραπέμπει στο στρατιωτικό Τάγμα του Καμερούν, αλλά δεν καταλαβαίνω τη σχέση Καμερούν και Δύσης, πλην του ότι υπήρξε αποικία, εξ ου και τα τάγματα Αδελφοτήτων σε αυτή τη χώρα

Τελευταία τροποποίηση:

koulamaria

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
10.555
Πόντοι
3.760
Νηνεμια σημερα στα τσιμπουκαδικα της διδυμου.Το 22 κλειστο.Στο 27 ηταν Βικτωρια κατα της 12 που πηγα.Εγαμευθηκε και χυθηκε στο στομα.Στα μειον της οτι αρχισε να απλωνει αρκετα και εχει γινει ντουλαπιτσα.
Στο Φωκαιας 19 υπηρχε γεωπολιτικη αναλυση μεταξυ συναγωνιστων και τσατσας αναφορικα με Πουτιν Ουκρανια ΕΣΣΔ (πλακα ειχε η αναλυση) οσο η Αννα η πιτσιρικα βαρουσε τα τακουνια της στην πλατη απο τα σερι των δωματιων.Κρατουσε ενα μαγαζι μονη της.Εκδηλη η κουραση στο προσωπο της.Οσοι προλαβετε γιατι την Δευτερα αναχωρει για την πατριδα της και αγνωστο αν θα επιστρεψει.Στο 54 της Φυλης οροφος ηταν μια λατινοφολιτσα πιτσιρικα.Κωλαρου,βυζαρου,χαριτωμενη αλλα δεν ενεδωσα στα θελγητρα της.Στο 56 διπλα ηταν η Λαουρα,λατινακι σκουροχρωμο πολυ τσουπωτο με απ'ολα ειπε ο τσατσος με το μουσακι,και πρωκτικο διαμυηνυσε με στομφο.Κρατησα το δευτερο εικοσαρικο για αλλη μαχη.Στο Αλκαμενους 113 που ηταν κλειστο,ηταν συναγωνιστης απεναντι στο Γαλαξια με κινητο στο χερι να κοιταει επιμονα την πορτα και την λαμπα μπας και ανοιξει,μπας και αναψει...αλλα η προσπαθεια ανθυποβολης του απεδειχθει ματαιη.Αυτα.

Nyxtovios7

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2019
Like
933
Πόντοι
81
Έχει πάρει κανένας τώρα τελευταία την Σόνια απ' Φώκαιας 13(πρώην φυλής 84α)να μου πει εντυπώσεις κάνει καλή πίπα η θεία γιατί σκέφτομαι να την πάρω μόνο για αυτόν τον λόγο...

luposolitario1261

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2023
Κριτικές
2
Like
456
Πόντοι
21
Έχει πάρει κανένας τώρα τελευταία την Σόνια απ' Φώκαιας 13(πρώην φυλής 84α)να μου πει εντυπώσεις κάνει καλή πίπα η θεία γιατί σκέφτομαι να την πάρω μόνο για αυτόν τον λόγο...
Όχι κάτι το τρομερό φίλε μου.

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
7.045
Πόντοι
1.056
Όχι δε μου λέει. Εννοείς ότι ανήκεις σε Τάγμα που υπήρξε και ο Καραμανλής? Εννοείς ότι ανήκεις σε Ταγμα φερόμενο εκ Δύσεως? Εγώ ρώτησα ποιο Ταγμα, γιατί τα Εραλδικά του δεν παραπέμπουν σε κάποιο γνωστό. Το For Valour με παραπέμπει στο στρατιωτικό Τάγμα του Καμερούν, αλλά δεν καταλαβαίνω τη σχέση Καμερούν και Δύσης, πλην του ότι υπήρξε αποικία, εξ ου και τα τάγματα Αδελφοτήτων σε αυτή τη χώρα
στα Αμερικανικα παρασημα....Μεταλλιο Τιμης,Πορφυρη Καρδια,και Διακεκριμενων Πραξεων....απλα πραγματα....

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom