Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 280 άτομα (31 μέλη και 249 επισκέπτες)

Dstrict

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
16
Like
8.238
Πόντοι
2.046
Στο τέλος της πρώτης βάρδιας στη Μαραθώνος σφηνάκι

Στο αριστερό, γωνία με Αχιλλέως 48 η Ιζαμπέλα μίλφ μελαχρινή μπαμπάτσικη μέτρια προς κοντή με κωλάρα και κάποια παχάκια, συμπαθής αύρα/ παρουσία παρ' όλο που δε μου κολλάει αισθητικά σα σουλούπι.

Στο Μ59 επάνω, Τίνα μελαχρινή νορμάλ προς λεπτή με κοντό αγορίστικο μαλλί, λευκό δέρμα και πολλά τατουάζ ιδιαίτερα χαρακτηριστικά στα πόδια.

Στο Μ59 δεξιά η Μαριάννα μελαχρινή με λίγα παραπάνω κιλά αλλά σφριγηλό δέρμα και συμπαθητικό πρόσωπο,
νεανική θηλυκή διάθεση που θα επέλεγα άν είχα χρόνο να διαθέσω.

pordemos

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2015
Like
50
Πόντοι
6
Και ναι και οχι.Συνηθως ερχεται κατα τις 12 και την κοπαναει λιγο πριν τη ληξη της πρωτης βαρδιας.
Ευχαριστώ συναγωνιστή. Να αυτά δεν μπορώ. Τα απρόβλεπτα.ερχομαι από επαρχία για να τσεκαρω Τάνια και όλο παίρνω τα τρία. Θα έχω κάνει άστοχη επίσκεψη ίσαμε 10 φορές.

koulamaria

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
10.458
Πόντοι
2.560
Ευχαριστώ συναγωνιστή. Να αυτά δεν μπορώ. Τα απρόβλεπτα.ερχομαι από επαρχία για να τσεκαρω Τάνια και όλο παίρνω τα τρία. Θα έχω κάνει άστοχη επίσκεψη ίσαμε 10 φορές.
Γενικως στο συγκεκριμενο ιδρυμα υπαρχει σχετικη ελλειψη κοριτσιων και ως εκ τουτου δουλευουν ακαταστατες ωρες.Θα σου προτεινα βεργας 6 Μπαρμπορα που ειναι επισης νταρντανα,κανει τελειωτικο και δινει και κουλουρι.Τσεκαρε κριτικες.

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
4.699
Πόντοι
5.435
Πριν 1.5 μήνα πέρασα και γάμησα την Λαρίσα απο Ιωαννίνων 5, άκουσα την γερόντισσα για ακάποτο τσιμπούκι απο μεριά της Άννας και με προφύλαξή της Λαρίσας, πέρασα με Λαρίσα και μου χάρισε μια φόλα άλλο πράγμα, απο τις ελάχιστες που με έχουν κεράσει στην 35χρονη καριέρα μου.
Τα έχουμε πει από τότε που επέστρεψε. Ήταν όμορφη και φόλα όταν είχε ξεκινήσει πριν χρόνια. Τώρα έμεινε μόνο η φόλα.

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
71
Like
23.922
Πόντοι
19.236
:coffee::coffee::coffee:

Συνημμένα

• Screenshot_2025-01-24-22-10-46-428_com.viber.voip.jpg
    Screenshot_2025-01-24-22-10-46-428_com.viber.voip.jpg
    472,6 KB · Εμφανίσεις: 10

Aggelioforos1992

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2023
Like
2.059
Πόντοι
206
Πριν 1.5 μήνα πέρασα και γάμησα την Λαρίσα απο Ιωαννίνων 5, άκουσα την γερόντισσα για ακάποτο τσιμπούκι απο μεριά της Άννας και με προφύλαξή της Λαρίσας, πέρασα με Λαρίσα και μου χάρισε μια φόλα άλλο πράγμα, απο τις ελάχιστες που με έχουν κεράσει στην 35χρονη καριέρα μου.
Μπορεί να το γύρισε πάλι..έχω καιρό να πάω.. γενικώς δν έκανε πριν..από καραντίνα κ μετά

T.D.7

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
9.620
Πόντοι
1.046
Για σήμερα, μπορεί να μου τα είπε ανάποδα και η τσατσά.
Γενικά, την Άννα την ξέρω από τότε που πρωτοξεκίνησε...
Της έχεις κάνει νύξη να σου κάνει ελεύθερο?
Πες της πως δεν λειτουργείς αλλιώς...

Από την τελευταία φορά που μου είπε ότι το έκοψε δεν τις έχω ζητήσει ξανά. Εκτός από αυτό, η τσατσά το τονίζει νορμάλ πρόγραμμα.

Mishathebear

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2024
Κριτικές
1
Like
595
Πόντοι
81
Διπλή κατάθεση πριν απο λίγο στο πιπινι γάλακτος Άννα,
Φωκαίας 19. Την ξεμουνιασα. Λεπτομερειες στην κριτική. Μαζι της η Καρλα.
Ρε μαγκες μόλις την ανακάλυψα με το ζόρι έμπαινε και γενικά τον έχω κανονικό. Στο ιεραποστολικο όλο έβγαινε καθώς γενικά η κοπέλα ποναει. Το πράμα της όλο προυτς κάνει από τον αέρα. Κανονιστείτε να το διαλύσετε.

Papoutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2023
Like
1.118
Πόντοι
201
ασε τα ναυαγια να περιμενουν 1-1,5 να γαμησουν για 8 λεπτα,καταντια,αλλο πιπινι η Αννα απο φωκαιας 19 ή αν πετυχεις Μαργκο ακομα καλυτερα,ειναι κ η Χλοη με την κωλαρα,...επιλογες υπαρχουν,εχουν ερ8ει ωραια κοριτσια

Η Χλόη με την κωλάρα σε ποιά διεύθυνση εργάζεται;

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom