Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 261 άτομα (17 μέλη και 244 επισκέπτες)

sakisD

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2021
Like
10
Πόντοι
0
Καλημερα. Μπορει καποιος να μου πει καποιες στενομουνες κοπελες στους οικους ωστε να υπαρχει μια αισθηση οταν γαμας. Ευχαριστώ.

• Αγάπη
Αντιδράσεις: 968

lasot

Νέο Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
5
Like
89
Πόντοι
0
Τσάρκα σήμερα το μεσημέρι :uzi::uzi:

Φιλιππίδου 11 ισόγειο Βαλέρια η γνωστή μιλφ και Σάρα μιλφ με κάποια έξτρα κιλάκια (είναι η Αννέτα από Δ22, έχω γράψει κριτική)
Ελεύθερη φλογέρα και για τις δύο
Η οποία Αννέτα είναι η Μέριλιν από Λιοσίων 73
Μεγάλη βελτίωση, έχει γράψει προυπηρεσια.

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
539
Like
81.532
Πόντοι
47.129
Αλκαμένους 113 ανοιχτό με Ειρηνη και Μαριάνα.Αδειο το σαλονι.. περασα με Ειρηνη και καναμε ζουζουνιες σε gfe κλιμα .

Χωματιανου 11α Αντριάνοσπίτι ανοιχτο.

Καλες επιλογές για σήμερα... καλα γαμήσια.

paraskevasgr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2022
Κριτικές
1
Like
2.534
Πόντοι
441
καλημερα,δουλευει σημερα η Αννα ?ή την ξεσκισαν?(φωκαιας 19)

oti na nai

Μέγας
Εγγρ.
7 Φεβ 2010
Κριτικές
29
Like
2.203
Πόντοι
4.115
Καλησπέρα συναγωνιστές,εχτές έκανα στοχευμένη καταδρομική για Λίζα απο φωκαίας 19,μπαινω μέσα βγαίνει η Λίζα σοβαρή,τι βλέπω και λέω (λες να φαω φόλα;! ας κανω μια βόλτα)
Εφυγα και πήγα φωκαίας 25 δούλευε Σάρα που ηταν δωμάτιο και η Τζανίνα που μου έφερε τη κωλάρα της μπροστά μου και μου έλεγε να τις τη πιάσω,έφυγα αλλά την είχα στην άκρη του μυαλού μου.(για κάποιο λόγο το πορνοένστικο μου με έσπρωχνε για Λίζα.)
Πήγα μετά και φωκαίας 17 ισόγειο ,δούλευε η Μιχαέλα,είχα να τη δω πολλά χρόνια,έχει χαλάσει αρκετά.
Τη παρουσίαζε η γνωστή Εύα που στα νιάτα της ηταν μουνάρα.
Τελικά πήγα στη Λίζα ,μπορεί στο σαλονάρισμα να είναι καπως ψυχρή ,αλλα μέσα είναι για μένα πολύ καλή,το πρόγραμμα της είναι απλό αλλά πέρασα μια χαρά.
Ετιμήθηκε 2 φορές και σίγουρα θα ξανατιμηθεί.
Καλές τσάρκες!

ΑΛΕΚΟΣ223

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2016
Like
1.398
Πόντοι
201
καλημερα,δουλευει σημερα η Αννα ?ή την ξεσκισαν?(φωκαιας 19)
μου ειπε χθες θα δουλευει
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Καλησπέρα συναγωνιστές,εχτές έκανα στοχευμένη καταδρομική για Λίζα απο φωκαίας 19,μπαινω μέσα βγαίνει η Λίζα σοβαρή,τι βλέπω και λέω (λες να φαω φόλα;! ας κανω μια βόλτα)
Εφυγα και πήγα φωκαίας 25 δούλευε Σάρα που ηταν δωμάτιο και η Τζανίνα που μου έφερε τη κωλάρα της μπροστά μου και μου έλεγε να τις τη πιάσω,έφυγα αλλά την είχα στην άκρη του μυαλού μου.(για κάποιο λόγο το πορνοένστικο μου με έσπρωχνε για Λίζα.)
Πήγα μετά και φωκαίας 17 ισόγειο ,δούλευε η Μιχαέλα,είχα να τη δω πολλά χρόνια,έχει χαλάσει αρκετά.
Τελικά πήγα στη Λίζα ,μπορεί στο σαλονάρισμα να είναι καπως ψυχρή ,αλλα μέσα είναι για μένα πολύ καλή,το πρόγραμμα της είναι απλό αλλά πέρασα μια χαρά.
Εκτιμήθηκε 2 φορές και σίγουρα θα ξανατιμηθεί.
Καλές τσάρκες!
ναι ακριβως αυτο ισχυει

Εγγρ.
20 Σεπ 2023
Κριτικές
30
Like
10.491
Πόντοι
4.646
Αν περιφέρεται κάποιος Μύστης τώρα το μεσημερι στη Φώκαιας, μπορεί να τσεκάρει αν δουλεύει η Εμμανουέλα στο Φωκ27, πατάρι? Ευχαριστώ.

Mpooumpoukos

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
19
Like
8.196
Πόντοι
2.036
Κυριακή 11 το πρωί ρε μούργοι και ήδη βολτάρετε, εκκλησία δεν πάτε?

Εγώ πάντως χθες είχα μια απίστευτη βαρεμάρα που δεν ήθελα να κάνω τίποτα οπότε μαντέψτε τι έκανα, 3 καταθέσεις και μια απόπειρα.

Άννα Χωματιανού 11, ήταν πάρα πολύ καλή, φιλιά, γλύψιμο παντού, 3 στασεις , ήθελα ντουζ μετά.

1 ώρα μετά και μετά από λίγη βόλτα, νέο φοβερά πετιτ πιπίνι Φ59 πάνω, Ρενάτα, όμορφη με δυνατο στρογγυλό κωλαράκι, άπειρη εντελώς και λίγο φοβισμένη ίσως , την ρώτησα αν θέλει να φύγω, είπε όχι, δεν κάνει τίποτα , πολύ τζελ αλλά αυτό το κορμάκι στα 4 που έκανε καλό στήσιμο με ανάγκασε να τελειώσω.

3η και φαρμακερή στην Νταρλιν , Φ27 πάνω, πολύ ορεξάτο και αλάνι, η τσατσά είχε φύγει και όταν είδε ότι μιλάω λίγα ισπανικά με έχασε μόνη της δωμάτιο, είχε κοτσίδια και φωραγε σετακι καβλιαρας μαθητριας, λίγο φέρνει σε ινδιανα , μέσα είναι μέτρια αλλά με καλή διάθεση, είπε πως δεν γουστάρει την δουλειά, γαμηθηκε χωρίς μα και μου απλά μας έκοψε η τσατσά που επέστρεψε και έψαχνε τα κορίτσια... χαχαχαχ

Πήγα και μια από την Εμμυ φεύγοντας αλλά εδώ παρολη την τίμια προσπάθεια της , είχε όρεξη, δεν τελείωνα με τίποτα, νομίζω παρεξηγήθηκε που δεν καταφερε να με τελειώσει σε 12-13', ενώ της είπα πως είμαι κουρασμένος και πέρασα μόνο να γλυψω τα βυζάκια της (και να μου ρουφήξει τα μπαλάκια).

koulamaria

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
44
Like
11.816
Πόντοι
3.760
Ετιμήθηκε 2 φορές και σίγουρα θα ξανατιμηθεί.
Καλές τσάρκες!
Παρε και Τζανινα αν εισαι γλειφομουνακιας.

scorpioRetired

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2022
Like
1.032
Πόντοι
80
Αλκαμένους 113 ανοιχτό με Ειρηνη και Μαριάνα.Αδειο το σαλονι.. περασα με Ειρηνη και καναμε ζουζουνιες σε gfe κλιμα .

Χωματιανου 11α Αντριάνοσπίτι ανοιχτο.

Καλες επιλογές για σήμερα... καλα γαμήσια.

Μόλις επέστρεψα κι εγώ από Αλκαμένους 113, όπου έκανα 'αγκαλίτσες' με το μαριαννάκι μας,
την σκίννυ βασίλισσα των 'μικρομεσαίων', έχει τα μαλλάκια της καρέ μπροστά και πιασμένα σε κότσο τα υπόλοιπα,
ότι πιο σκίννυ και ΣΤΕΝΟΜΟΥΝΑ υπάρχει σε Αθήνα Πειραιά και Προάστια :-)
Τα πόδια μου είναι κομμένα γιατί με ξεζούμισε το μωράκι.

Ειρήνη δεν είδα γιατί μάλλον ήταν με τον Δημήτρη στο δωμάτιο και ζούσαν τον έρωτά τους :-)

Μου είπε η Μαριάννα οτι από εδώ και πέρα θα την βρίσκουμε στο Αλκαμένους 113,
όπου είναι στουντιακών προδιαγραφών τα δωμάτια και με τσοντούλα στην TV.

Με Αγωνιστικούς χαιρετισμούς ο retired Σκορπιός σας ...χεχεχεχε

Υ.Γ. Στο διπλανό σάητ έχουν βάλει και φωτό τη Μαριάννα μας στο κρεββάτι όπου φαίνεται
το σκίννυ πετιτ λαχταριστό κορμάκι της για μας τους Μοντελοπνίχτες.

Τελευταία τροποποίηση:

koulamaria

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
44
Like
11.816
Πόντοι
3.760

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
253.389
Πόντοι
46.232
τώρα live επιγραμματικα

20250126_113402.jpg

Μαραθωνος 59 αριστερά Ιζαμπελα ,με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Μαραθωνος59 κλειστά.

Μαραθωνος 59α κλειστό.

Παιανιεων 24 Αλεξάνδρου, μέ ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Κωνσταντινουπολεως 166β κλειστό.

Κωνσταντινουπολεως 166α Σαμπινα, σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

ρομαντική εσάνς από τη βόλτα
20250126_114158.jpg

Ιωαννίνων 3 ισόγειο Ντιαννα και Μαγδαλενα, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα, κάνουν και παρτουζα.

Ιωαννίνων 3 όροφος Άννα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Ιωαννίνων 5 Ελένη, μέ ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στα βυζία.

Dstrict

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
16
Like
9.259
Πόντοι
2.046
Εχω παει και με τις δυο.....Και οι δυο ειναι πολυ καλοι χαρακτηρες και δεν βιαζονται στο δωματιο...δεν θα κλαψεις τα λεφτα σου Εαν θες πιασιματα με φυσικο μαλλι αφανα και λιγακι αξυριστο μουνι και πιο cult φαση τοτε προτιμησε την Νεσση την Κουβανη απο Λεωνιδου 28 χορταινεις να πιανεις σε ολες τις στασεις...
Βάρδια της Κουβανής;

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
71
Like
25.198
Πόντοι
19.236
Ειρήνη δεν είδα γιατί μάλλον ήταν με τον Δημήτρη στο δωμάτιο και ζούσαν τον έρωτά τους :-)
Τώρα πάω να τον καρφώσω στην Άννα Αννούλα....
Πουλάει έρωτα στα κοριτσάκια ο αλήτης... :tickedoff:

Ψωλεκτωρ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2017
Κριτικές
13
Like
3.030
Πόντοι
746
τώρα live επιγραμματικα

20250126_113402.jpg

Μαραθωνος 59 αριστερά Ιζαμπελα ,με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Μαραθωνος59 κλειστά.

Μαραθωνος 59α κλειστό.

Παιανιεων 24 Αλεξάνδρου, μέ ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Κωνσταντινουπολεως 166β κλειστό.

Κωνσταντινουπολεως 166α Σαμπινα, σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

ρομαντική εσάνς από τη βόλτα
20250126_114158.jpg

Ιωαννίνων 3 ισόγειο Ντιαννα και Μαγδαλενα, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα, κάνουν και παρτουζα.

Ιωαννίνων 3 όροφος Άννα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Ιωαννίνων 5 Ελένη, μέ ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στα βυζία.
Αυτή η Ιζαμπέλα στο μαραθωνος λέει τίποτα ή θα φάω φόλα ; Μιας και δεν βρήκα το ειρηνακι που έψηνα! Ευχαριστώ!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom