Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 337 άτομα (43 μέλη και 294 επισκέπτες)

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
71
Like
24.124
Πόντοι
19.236
Καλημερα Φιλε Παργ.....η απαντηση στην ερωτηση σου ειναι ....
1.Το αποκτας μετα απο 20-30 χρονια καριερας....λιγοι το εχουμε....
160px-Medal_of_Honor_U.S.Army.jpg

2.Το αποκτας αν εχεις καψουρευτει κοπελλα της δουλειας....οσο πιο πολλες καρδιες....
Purple Heart The National WWII Museum Collection.jpg
3.με οσες εχεις παει που δεν θα πηγαινε ουτε φυλακισμενος
Army_distinguished_service_cross_medal.jpg
...υπερβαρες,γριες..κλπ.
Τα συγκεκριμενα φοριουνται... το 1 στο λαιμο και τα υπολοιπα στο μερος της καρδιας....φοριουνται περηφανα ....!!!!!
Εγώ που έχω πάρει γιαγιά Ελένη στο full extended πρόγραμμα, ποιό μετάλλιο παίρνω??? :think:
(έχω μπει δωμάτιο και Κολοκυνθούς...)

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.704
Πόντοι
19.485
σήμερα με ξύπνησε το πουλί μου έτσι τράβηξα Μετάξι και γάμησα Βικτώρια από Μ. Αλεξανδρου. Την άφησα ώρα να μου ρουφάει την πουτσα σαν τρελή, κάνει καλή πίπα όχι αστεία! Την έστησα στα 4 όπου και την ξεμουνιασα! Καλή "γιαγιά" κρατάει καλά! Επίσης είδα τη Λένα από Ιάσωνος 27 αν δεν κάνω λάθος (εκεί που ναι η Ναταλιτσα λέω), μαλακες η Λένα έχει γίνει φροκαλο κρίμα να πούμε! Τέλος πήγα με τα πόδια λιντλ Λιοσίων με σχεδόν όλα τα μπουρδέλα στη γύρω περιοχή ανοιχταα μείον της Μιράντας. Τι σκατα άτομα έχουν βάλει στα ταμεία ρε γαμω τη μάνα τους! Ρε ντροπη! Έχουν φύγει τρεις ΚΑΛΕΣ μουνιτσες έχουν μείνει κάτι μέτριες και έχουν φέρει έναν ΠΟΥΣΤΗ, ψέματα, δύο πουστηδες, δύο μαλακες χοντρούς! Όποιος τους προσέλαβε να χεζει τσίρλα και να του καίει ο κωλος κάθε πρωί! Αφήσανε και έφυγε η Βαρβάρα που ήτανε σχεδόν κόπια της Ράνιας μιλάμε σου φτιάχνει τη μέρα που την έβλεπες! Στα διάλα λεμε

Kenpachi40

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2025
Like
40
Πόντοι
0
σήμερα με ξύπνησε το πουλί μου έτσι τράβηξα Μετάξι και γάμησα Βικτώρια από Μ. Αλεξανδρου. Την άφησα ώρα να μου ρουφάει την πουτσα σαν τρελή, κάνει καλή πίπα όχι αστεία! Την έστησα στα 4 όπου και την ξεμουνιασα! Καλή "γιαγιά" κρατάει καλά! Επίσης είδα τη Λένα από Ιάσωνος 27 αν δεν κάνω λάθος (εκεί που ναι η Ναταλιτσα λέω), μαλακες η Λένα έχει γίνει φροκαλο κρίμα να πούμε! Τέλος πήγα με τα πόδια λιντλ Λιοσίων με σχεδόν όλα τα μπουρδέλα στη γύρω περιοχή ανοιχταα μείον της Μιράντας. Τι σκατα άτομα έχουν βάλει στα ταμεία ρε γαμω τη μάνα τους! Ρε ντροπη! Έχουν φύγει τρεις ΚΑΛΕΣ μουνιτσες έχουν μείνει κάτι μέτριες και έχουν φέρει έναν ΠΟΥΣΤΗ, ψέματα, δύο πουστηδες, δύο μαλακες χοντρούς! Όποιος τους προσέλαβε να χεζει τσίρλα και να του καίει ο κωλος κάθε πρωί! Αφήσανε και έφυγε η Βαρβάρα που ήτανε σχεδόν κόπια της Ράνιας μιλάμε σου φτιάχνει τη μέρα που την έβλεπες! Στα διάλα λεμε
Πρωινή Ενημέρωση λιντλ :hi:

Outis2024

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2024
Like
1.257
Πόντοι
201
μηπως ειναι νωρις και το ανοιξουν σε λιγο?
μέχρι αυτή την ώρα τίποτα...μην σου πω υπάρχει αναμονή σε σκαλάκια απέναντι...στους απέναντι έχει ποσταρει κανονικά ότι είναι από τις 10:00.

Edit. το post του οίκου κατέβηκε οπότε λογικά δεν θα ανοίξει.

Τελευταία τροποποίηση:

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
7.045
Πόντοι
1.056
Εγώ που έχω πάρει γιαγιά Ελένη στο full extended πρόγραμμα, ποιό μετάλλιο παίρνω??? :think:
(έχω μπει δωμάτιο και Κολοκυνθούς...)
Την Καλημερα μου φιλε Paluk......Διακεκριμενων Πραξων.....οπως εχουμε ολοι.....μην εισαι πλεονεκτης.....!!!!!!

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
71
Like
24.124
Πόντοι
19.236
μέχρι αυτή την ώρα τίποτα...μην σου πω υπάρχει αναμονή σε σκαλάκια απέναντι...στους απέναντι έχει ποσταρει κανονικά ότι είναι από τις 10:00.
Φίλε έρχομαι εκεί.
Θα φοράω άσπρο μπουφάν, Adidas.
Έλα να σε γνωρίσω από κοντά εάν το επιθυμείς.

Mpooumpoukos

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
19
Like
7.161
Πόντοι
2.036

Outis2024

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2024
Like
1.257
Πόντοι
201
Φίλε έρχομαι εκεί.
Θα φοράω άσπρο μπουφάν, Adidas.
Έλα να σε γνωρίσω από κοντά εάν το επιθυμείς.
Πήγα Αννουυυλα Φωκαιας 19 3 δωμάτια γεμάτα και 5 όρθιοι μεταβολή και δρόμο για καφεδάκι.

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
71
Like
24.124
Πόντοι
19.236
Πήγα Αννουυυλα Φωκαιας 19 3 δωμάτια γεμάτα και 5 όρθιοι μεταβολή και δρόμο για καφεδάκι.
Έλα να σε κεράσω καφεδάκι.
Είμαι Γ Σεπτέμβριου 85.
Στον Αλβανό.
Τώρα πίνω χυμό Ρόδι με πορτοκάλι και τζίντζερ.
Σε περιμένω.

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
18.034
Πόντοι
10.686
Ι1γ Σαντρα ελεύθερο στοματικό τελειωτικό. Πέρασα με Άννα αυτή τη φορά ευτυχώς που είχε ένα μικρό αερόθερμο κσι ζεστάθηκα.
Λες τη Σάντρα την αδύνατη γκιλφ; Αυτή που για λίγο δούλεψε στο Ιάσονος 32 βάθος με τη Λίλη;

Outis2024

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2024
Like
1.257
Πόντοι
201
Αδυνατώ να το πιστέψω γιατί ποσταρισε κανονικά γύρω στις 10:00 ο οίκος και το κατέβασαν μετά τις 12:00. Το Περγάμου γωνία κανονικά ανοιχτό.

Edit. Το έβγαλαν και από το πρόγραμμα το Σάββατο, δεν με θέλει να γαμησω το ειρηνακι...

Geroxekoutis

Μέγας
Εγγρ.
20 Σεπ 2023
Κριτικές
30
Like
17.756
Πόντοι
4.636
Καλημερα Φιλε Παργ.....η απαντηση στην ερωτηση σου ειναι ....
1.Το αποκτας μετα απο 20-30 χρονια καριερας....λιγοι το εχουμε....

2.Το αποκτας αν εχεις καψουρευτει κοπελλα της δουλειας....οσο πιο πολλες καρδιες....
3.με οσες εχεις παει που δεν θα πηγαινε ουτε φυλακισμενος
Army_distinguished_service_cross_medal.jpg
...υπερβαρες,γριες..κλπ.
Τα συγκεκριμενα φοριουνται... το 1 στο λαιμο και τα υπολοιπα στο μερος της καρδιας....φοριουνται περηφανα ....!!!!!
Τίνος Τάγματος - αν επιτρέπεται φυσικά- είναι αυτά τα διάσημα? Διαβάζω περί Εραλδικής ερασιτεχνικά. Ευχαριστώ.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
246.539
Πόντοι
46.232
Αδυνατώ να το πιστέψω γιατί ποσταρισε κανονικά γύρω στις 10:00 ο οίκος και το κατέβασαν μετά τις 12:00. Το Περγάμου γωνία κανονικά ανοιχτό.
Το Αλκαμένους 113 όταν έχει λαϊκή είναι κλειστό τα έχουμε γράψει χρόνια, στο Περγάμου 27 η Ειρήνη δε χαμπαριαζει...επίσης ρε τύπε αυτό το σαιτ που συνέχεια επικαλείσαι τι σχέση έχει με το παρόν ισοτοπο και όλο γράφεις γι αυτό

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom