Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 161 άτομα (17 μέλη και 144 επισκέπτες)

koulamaria

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
10.567
Πόντοι
3.760

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
246.637
Πόντοι
46.232
τώρα live επιγραμματικα

20250126_113402.jpg

Μαραθωνος 59 αριστερά Ιζαμπελα ,με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Μαραθωνος59 κλειστά.

Μαραθωνος 59α κλειστό.

Παιανιεων 24 Αλεξάνδρου, μέ ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Κωνσταντινουπολεως 166β κλειστό.

Κωνσταντινουπολεως 166α Σαμπινα, σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

ρομαντική εσάνς από τη βόλτα
20250126_114158.jpg

Ιωαννίνων 3 ισόγειο Ντιαννα και Μαγδαλενα, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα, κάνουν και παρτουζα.

Ιωαννίνων 3 όροφος Άννα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Ιωαννίνων 5 Ελένη, μέ ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στα βυζία.

Dstrict

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
16
Like
8.262
Πόντοι
2.046
Εχω παει και με τις δυο.....Και οι δυο ειναι πολυ καλοι χαρακτηρες και δεν βιαζονται στο δωματιο...δεν θα κλαψεις τα λεφτα σου Εαν θες πιασιματα με φυσικο μαλλι αφανα και λιγακι αξυριστο μουνι και πιο cult φαση τοτε προτιμησε την Νεσση την Κουβανη απο Λεωνιδου 28 χορταινεις να πιανεις σε ολες τις στασεις...
Βάρδια της Κουβανής;

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
71
Like
24.148
Πόντοι
19.236
Ειρήνη δεν είδα γιατί μάλλον ήταν με τον Δημήτρη στο δωμάτιο και ζούσαν τον έρωτά τους :-)
Τώρα πάω να τον καρφώσω στην Άννα Αννούλα....
Πουλάει έρωτα στα κοριτσάκια ο αλήτης... :tickedoff:

Ψωλεκτωρ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2017
Κριτικές
13
Like
2.918
Πόντοι
736
τώρα live επιγραμματικα

20250126_113402.jpg

Μαραθωνος 59 αριστερά Ιζαμπελα ,με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Μαραθωνος59 κλειστά.

Μαραθωνος 59α κλειστό.

Παιανιεων 24 Αλεξάνδρου, μέ ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Κωνσταντινουπολεως 166β κλειστό.

Κωνσταντινουπολεως 166α Σαμπινα, σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

ρομαντική εσάνς από τη βόλτα
20250126_114158.jpg

Ιωαννίνων 3 ισόγειο Ντιαννα και Μαγδαλενα, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα, κάνουν και παρτουζα.

Ιωαννίνων 3 όροφος Άννα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Ιωαννίνων 5 Ελένη, μέ ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στα βυζία.
Αυτή η Ιζαμπέλα στο μαραθωνος λέει τίποτα ή θα φάω φόλα ; Μιας και δεν βρήκα το ειρηνακι που έψηνα! Ευχαριστώ!

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
73
Like
11.264
Πόντοι
12.421
Αν περιφέρεται κάποιος Μύστης τώρα το μεσημερι στη Φώκαιας, μπορεί να τσεκάρει αν δουλεύει η Εμμανουέλα στο Φωκ27, πατάρι? Ευχαριστώ.
Έχεις φάει κόλλημα μύστη μου με την αλβανιδούλα...

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
246.637
Πόντοι
46.232
συνέχεια live επιγραμματικα

Χωματιανου 11α Όλγα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Χωματιανου 11β Αντριανα ,με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Λιοσιων 73β Εμμι , σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και Παολα λατίνα, σε απλό πρόγραμμα.

Λιοσιων 73α Κιρα, σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Εξηκιου 18 κλειστό.

Εξηκιου 18α η Μαρία από το 18γ και Βέργας 7 ,με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικο, άνοιξε και το χρώμα στο μαλλί.

Εξηκιου 18γ η γυρολόγος Μόνικα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Λιοσιων 79α & 79β κλειστά.

Βεργας 2 Αλεξάνδρα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Βεργας 3 δεξιά Λίνα,σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Βεργας 3 αριστερά Λάουρα ,με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Βεργας 6α Μπαρμπορα ,με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικο.

Βεργας 6β Άννα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα

Βεργας 7 Νάταλι "Τσιαντακης"ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Βεργας 7 υπόγειο Βίκυ, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και η Έλενα (η γκιλφ η πρώην Αγάπη)με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και στο πρόσωπο οποίος θέλει εκτός από το στόμα.

Τροφωνιου 11 ισόγειο Μιράντα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικο.

Τροφωνιου 11 όροφος κλειστό.

Τροφωνιου 13 ισόγειο Όλγα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Τροφωνιου 13 κλειστό.

Geroxekoutis

Μέγας
Εγγρ.
20 Σεπ 2023
Κριτικές
30
Like
17.765
Πόντοι
4.636

xk1182

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2013
Κριτικές
5
Like
275
Πόντοι
281
Ξύπνημα πρωινό κατα τις 8.00 καφεδάκι ελληνικό με ηρεμία αφού κοιμοντουσαν όλοι, μπανακι,φρεσκάρισμα και βουρ στο αμάξι με στόχο Άννα (φ19) και μετά αφού θα είχαν φύγει τα χοντρά να πάω και στο Ειρηνακι (αλκ 113).Μπαίνω στο αμάξι παίρνω φρεντακι και τσακ στην Αθηνών-Κορίνθου.. 10.20 είμαι έξω από το φ 19. μπαίνω μέσα βλέπω 2 να περιμένουν και 3 δωμάτια γεμάτα. Εντωμεταξύ εγώ δεν την είχα δει ποτέ, πρώτη φορά,τεσπα βγαίνει από τον συνάδελφο την βλέπω λέω τι μωράκι που είναι αυτό (πιο ώραιο από το Ειρηνακι)και περιμένω την σειρά μου ,ευτυχώς από τους 2 πέρασε ο ένας και μετά εγώ.Αφου τελείωσε και το δεύτερο δωμάτιο μπήκα και εγώ και τελειώνοντας το τρίτο δωμάτιο αντί να πάει στο πρώτον μάλλον μπερδεύτηκε και ήρθε σε εμένα ξαφνιαζοντας με. Ανεβαίνει στο κρεβάτι πολύ ήρεμη και βγάζει τα εσώρουχα. Την βουτάω και την ανεβάζω πάνω για χαδακια, δεκτική στα χάδια σαν να αφέθηκε και μετά την ξαπλώνω και ξεκινάω να τις γλύφω αυτιά, βυζάκια πάλι πάνω πάλι βυζάκια και μετά σιγά σιγά κατεβαίνω προς τα κάτω.. εκεί με το που το καταλαβαίνει ότι πάω για το μουνακι της μου λέει no no δεν την ακούω και ξεκινάω ένα πινέλο μες την καυλα... αφέθηκε τελείως και καθησε για ώρα να το ευχαριστηθεί... μετα ήμουν τόσο καυλωμενος που μου έβαλε προφυλακτικο και κατευθείαν γαμησει δεν ήθελα πιπα,δύο στάσεις από πάνω και μετά στα τέσσερα. Την γαμησα πολύ αισθησιακά με ωραίες κραυγουλες από μεριά της και τελείωσα βαθιά μέσα της ...Ντύσιμο και βουρ για Ειρηνακι, μπαίνω μέσα 2 άτομα περίμεναν βγαίνει η τσατσά μας βλέπει και διώχνει τον έναν λόγο Εθνικότητας...μας λέει έχω την Μαριάννα και Ειρήνη αλλά η Ειρήνη έχει ένα δωμάτιο και μετά πάει για πρόγραμμα 1 ώρας... ξενέρωσα και έφυγα για εθνικη με προορισμό την Κορινθία.
Υ.γ
Ήμαρτον ρε ναυάγιο τι μια ωρα την παίρνεις... ειλικρινά με κάτι ανθρώπους πάνε στα μπουρδελα να αγαπήσουν...
Αυτα κύριοι πάω για μπανακι και μετά για ψαράκι στην ταβέρνα...!!!

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
73
Like
11.264
Πόντοι
12.421

Ψωλεκτωρ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2017
Κριτικές
13
Like
2.918
Πόντοι
736
Μέσα στις αρρώστιες
Αυτή είναι η αλήθεια
Δεν μπορείς να ξέρεις για τους άλλους
Δεν ξέρεις πως με βλέπουν οι άλλοι
Δεν μπορείς να ξέρεις πως με βλέπουν οι άλλοι

Ξέρεις
Γνωρίζεις

Ποιο είναι το διπλανό σάιτ;
Ιεροδουλες

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
246.637
Πόντοι
46.232
συνέχεια πάντα live επιγραμματικα

Περγάμου 27 Ειρήνη, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και αυταρχικό.

Αλκαμένους 113 Μαριάννα και Ειρήνη, για αμφότερες ανακοινώθηκε απλό πρόγραμμα, η Μαριάννα μέσα κάνει και ελεύθερο στοματικό.

Φυλής 109β Μελίσα καινούργια κοπέλα, καστανοξανθη με ίσιο μαλλί πιασμένο αλογοουρά,γυαλάκια, ψιλοκανονικο σώμα 2.5αρι συν βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος.

Φυλής 109α Αναστασία (από Ιωαννίνων 3),σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και αυταρχικό.

Μαγνησίας 11 Σοφία, απλό πρόγραμμα.

Φυλής 105αρια κλειστά.

Αγκυρας 12β Αντριαννα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Αγκύρας 12α Ήρα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος και αυταρχικό.

Αγκύρας 9 Βικτώρια, απλό πρόγραμμα και αυταρχικό και Αναστασία, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό, κάνουν και παρτουζα.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
246.637
Πόντοι
46.232
live από Διδυμου επιγραμματικα ανοιχτά μόνο τα :

Διδυμου 27 Βικτώρια, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Διδυμου 22 ισόγειο Στέλλα ,με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Διδυμου 8β Βερονικα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

poytsoskampilo

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2016
Κριτικές
2
Like
461
Πόντοι
21
Ξύπνημα πρωινό κατα τις 8.00 καφεδάκι ελληνικό με ηρεμία αφού κοιμοντουσαν όλοι, μπανακι,φρεσκάρισμα και βουρ στο αμάξι με στόχο Άννα (φ19) και μετά αφού θα είχαν φύγει τα χοντρά να πάω και στο Ειρηνακι (αλκ 113).Μπαίνω στο αμάξι παίρνω φρεντακι και τσακ στην Αθηνών-Κορίνθου.. 10.20 είμαι έξω από το φ 19. μπαίνω μέσα βλέπω 2 να περιμένουν και 3 δωμάτια γεμάτα. Εντωμεταξύ εγώ δεν την είχα δει ποτέ, πρώτη φορά,τεσπα βγαίνει από τον συνάδελφο την βλέπω λέω τι μωράκι που είναι αυτό (πιο ώραιο από το Ειρηνακι)και περιμένω την σειρά μου ,ευτυχώς από τους 2 πέρασε ο ένας και μετά εγώ.Αφου τελείωσε και το δεύτερο δωμάτιο μπήκα και εγώ και τελειώνοντας το τρίτο δωμάτιο αντί να πάει στο πρώτον μάλλον μπερδεύτηκε και ήρθε σε εμένα ξαφνιαζοντας με. Ανεβαίνει στο κρεβάτι πολύ ήρεμη και βγάζει τα εσώρουχα. Την βουτάω και την ανεβάζω πάνω για χαδακια, δεκτική στα χάδια σαν να αφέθηκε και μετά την ξαπλώνω και ξεκινάω να τις γλύφω αυτιά, βυζάκια πάλι πάνω πάλι βυζάκια και μετά σιγά σιγά κατεβαίνω προς τα κάτω.. εκεί με το που το καταλαβαίνει ότι πάω για το μουνακι της μου λέει no no δεν την ακούω και ξεκινάω ένα πινέλο μες την καυλα... αφέθηκε τελείως και καθησε για ώρα να το ευχαριστηθεί... μετα ήμουν τόσο καυλωμενος που μου έβαλε προφυλακτικο και κατευθείαν γαμησει δεν ήθελα πιπα,δύο στάσεις από πάνω και μετά στα τέσσερα. Την γαμησα πολύ αισθησιακά με ωραίες κραυγουλες από μεριά της και τελείωσα βαθιά μέσα της ...Ντύσιμο και βουρ για Ειρηνακι, μπαίνω μέσα 2 άτομα περίμεναν βγαίνει η τσατσά μας βλέπει και διώχνει τον έναν λόγο Εθνικότητας...μας λέει έχω την Μαριάννα και Ειρήνη αλλά η Ειρήνη έχει ένα δωμάτιο και μετά πάει για πρόγραμμα 1 ώρας... ξενέρωσα και έφυγα για εθνικη με προορισμό την Κορινθία.
Υ.γ
Ήμαρτον ρε ναυάγιο τι μια ωρα την παίρνεις... ειλικρινά με κάτι ανθρώπους πάνε στα μπουρδελα να αγαπήσουν...
Αυτα κύριοι πάω για μπανακι και μετά για ψαράκι στην ταβέρνα...!!!
αυτο με τα προγραμματα 1 ωρας κτλ .. ελεος δηλαδη ρε ΑΜ ουτε να γαμησουμε δεν μπορουμε με τους αγαπουλιδες

Στρατηγος88

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2017
Like
2.139
Πόντοι
446

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
71
Like
24.148
Πόντοι
19.236

αυτο με τα προγραμματα 1 ωρας κτλ .. ελεος δηλαδη ρε ΑΜ ουτε να γαμησουμε δεν μπορουμε με τους αγαπουλιδες
Μην το ξεχάσεις ποτέ!!!
Απλά βρέθηκε τη δεδομένη στιγμή να έχει περισσότερα λεφτά από Εσένα.!!!
:woldman:

Και δεν πάνε να Αγαπήσουν.
Να την Ξεσκίσουν Πάνε!!!
:woldman:

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
531
Like
75.860
Πόντοι
41.129
Ρε μπας και το κρεμπιαζουν το Ρηνιώ γι αυτό και η καθημερινή ουρά εφορίας;

Το είδα απο την κλειδαρότρυπα το παλικάρι που την πήρε μια ώρα.
Φορούσα το σωβρακο μου εκείνη τη στιγμη και μολις ακουσα για τη μια ώρα κοιταξα και φαινόταν.
Ωραίο παλικάρι ελαφρως αξύριστος περιποιημένος γυαλισαν τα μάτια της Ειρήνης οταν τον είδε. Σε οτι της έλεγε για το προγραμμα αυτή έλεγε ok !
Βλεπω να έχουμε γκαστρωματα.
Στην Ειρήνη παμε για να αυτοεπιβεβαιωθουμε ως άντρες!

Τελευταία τροποποίηση:

koulamaria

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
10.567
Πόντοι
3.760
Μόλις επέστρεψα κι εγώ από Αλκαμένους 113, όπου έκανα 'αγκαλίτσες' με το μαριαννάκι μας,
την σκίννυ βασίλισσα των 'μικρομεσαίων', έχει τα μαλλάκια της καρέ μπροστά και πιασμένα σε κότσο τα υπόλοιπα,
ότι πιο σκίννυ και ΣΤΕΝΟΜΟΥΝΑ υπάρχει σε Αθήνα Πειραιά και Προάστια :-)
Τα πόδια μου είναι κομμένα γιατί με ξεζούμισε το μωράκι.

Ειρήνη δεν είδα γιατί μάλλον ήταν με τον Δημήτρη στο δωμάτιο και ζούσαν τον έρωτά τους :-)

Μου είπε η Μαριάννα οτι από εδώ και πέρα θα την βρίσκουμε στο Αλκαμένους 113,
όπου είναι στουντιακών προδιαγραφών τα δωμάτια και με τσοντούλα στην TV.

Με Αγωνιστικούς χαιρετισμούς ο retired Σκορπιός σας ...χεχεχεχε

Υ.Γ. Στο διπλανό σάητ έχουν βάλει και φωτό τη Μαριάννα μας στο κρεββάτι όπου φαίνεται
το σκίννυ πετιτ λαχταριστό κορμάκι της για μας τους Μοντελοπνίχτες.
Εν τελει αυτες οι δυο αλλαξαν ιδρυμα ?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom