oti na nai
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 29
- Like
- 2.241
- Πόντοι
- 4.115
Καλησπέρα συναγωνιστές,εχτές έκανα στοχευμένη καταδρομική για Λίζα απο φωκαίας 19,μπαινω μέσα βγαίνει η Λίζα σοβαρή,τι βλέπω και λέω (λες να φαω φόλα;! ας κανω μια βόλτα)
Εφυγα και πήγα φωκαίας 25 δούλευε Σάρα που ηταν δωμάτιο και η Τζανίνα που μου έφερε τη κωλάρα της μπροστά μου και μου έλεγε να τις τη πιάσω,έφυγα αλλά την είχα στην άκρη του μυαλού μου.(για κάποιο λόγο το πορνοένστικο μου με έσπρωχνε για Λίζα.)
Πήγα μετά και φωκαίας 17 ισόγειο ,δούλευε η Μιχαέλα,είχα να τη δω πολλά χρόνια,έχει χαλάσει αρκετά.
Τη παρουσίαζε η γνωστή Εύα που στα νιάτα της ηταν μουνάρα.
Τελικά πήγα στη Λίζα ,μπορεί στο σαλονάρισμα να είναι καπως ψυχρή ,αλλα μέσα είναι για μένα πολύ καλή,το πρόγραμμα της είναι απλό αλλά πέρασα μια χαρά.
Ετιμήθηκε 2 φορές και σίγουρα θα ξανατιμηθεί.
Καλές τσάρκες!
Εφυγα και πήγα φωκαίας 25 δούλευε Σάρα που ηταν δωμάτιο και η Τζανίνα που μου έφερε τη κωλάρα της μπροστά μου και μου έλεγε να τις τη πιάσω,έφυγα αλλά την είχα στην άκρη του μυαλού μου.(για κάποιο λόγο το πορνοένστικο μου με έσπρωχνε για Λίζα.)
Πήγα μετά και φωκαίας 17 ισόγειο ,δούλευε η Μιχαέλα,είχα να τη δω πολλά χρόνια,έχει χαλάσει αρκετά.
Τη παρουσίαζε η γνωστή Εύα που στα νιάτα της ηταν μουνάρα.
Τελικά πήγα στη Λίζα ,μπορεί στο σαλονάρισμα να είναι καπως ψυχρή ,αλλα μέσα είναι για μένα πολύ καλή,το πρόγραμμα της είναι απλό αλλά πέρασα μια χαρά.
Ετιμήθηκε 2 φορές και σίγουρα θα ξανατιμηθεί.
Καλές τσάρκες!