Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 331 άτομα (54 μέλη και 277 επισκέπτες)

Περπάτημα κάνει καλό

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
10
Like
463
Πόντοι
290
..αν εννοεις πως ειναι εμφανισιακα,ειναι μια πολυ γλυκια μαυρουκω.Λεπτουλα ,μικρουλα χαριτωμενη και ακρως γαμευσιμη.Δεν κλεβει στο γαμησι,δεν κλαις τα λεφτα σου.
Όχι φίλε εννοώ αν φάνηκε, αν δουλεύει, γιατί ένας δε την πέτυχε κάμποσες μέρες.. Ξέρω πως είναι, τόσες φορές την έχω πάρει, έχω και κριτικές :inlove:

Περπάτημα κάνει καλό

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
10
Like
463
Πόντοι
290
πηγαινε στην μαρια στο παρασιου 36...της γαμας το στομα διχως αυριο...και την βρισκει να της πιεζεις το κεφαλι δυνατα..δεν δεχεται τελειωτικο στο στομα αλλα σαν εμπειρια αξιζει εαν δεν σε πειραζει που ειναι λιγακι σητεμενη...βλεπεται παντως...
Σε νορμάλ ηλικίες μέχρι 40 κάτι ξέρω γω τίποτα; :think:
Ελεύθερο και τελειωτικό δε με απασχολεί, πάντα με λάστιχο, better safe than sorry :grin:

Πρυτανης

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Κριτικές
48
Like
4.827
Πόντοι
2.021
Σήμερα το πρωί είδα καθαριότητες στο Αλκαμένους 117, λέτε να έχουμε θυρανοίξια;
Εγώ είχα αναφέρει πως είδα ένα παλιό τσατσο να βγαίνει από μέσα (προφανώς μένει εκεί) αδύνατος χάλια οδοντοστοιχία, κοντός με μαύρο μαλλί και χωριστρα !
Αν παρατηρήσεις θα δεις πως λείπουν τα A/C που είχαν πριν.
Εκτός κι αν έβαλαν καινούργια από την τελευταία φορά που πέρασα

pordemos

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2015
Like
48
Πόντοι
6
Συν-χυστες. Καλησπέρα.
Μήπως ξέρετε εάν η Τάνια η βυζου από το Βυζουμπερι στο δυδ 27 δουλεύει Σάββατο Κυριακα?

koulamaria

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
10.448
Πόντοι
2.560
Όχι φίλε εννοώ αν φάνηκε, αν δουλεύει, γιατί ένας δε την πέτυχε κάμποσες μέρες.. Ξέρω πως είναι, τόσες φορές την έχω πάρει, έχω και κριτικές :inlove:
Οπως ειπα,κανει πολλες γκελες η κοπελα.Αλλα προερχομενη απο το Μεταξουργειο που δουλευε,ισως την πετυχεις εκει.

walker 76

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2021
Κριτικές
45
Like
6.521
Πόντοι
2.836
Πριν 1.5 μήνα πέρασα και γάμησα την Λαρίσα απο Ιωαννίνων 5, άκουσα την γερόντισσα για ακάποτο τσιμπούκι απο μεριά της Άννας και με προφύλαξή της Λαρίσας, πέρασα με Λαρίσα και μου χάρισε μια φόλα άλλο πράγμα, απο τις ελάχιστες που με έχουν κεράσει στην 35χρονη καριέρα μου.

koulamaria

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
10.448
Πόντοι
2.560
Συν-χυστες. Καλησπέρα.
Μήπως ξέρετε εάν η Τάνια η βυζου από το Βυζουμπερι στο δυδ 27 δουλεύει Σάββατο Κυριακα?
Και ναι και οχι.Συνηθως ερχεται κατα τις 12 και την κοπαναει λιγο πριν τη ληξη της πρωτης βαρδιας.

ASILAOS

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2012
Like
10
Πόντοι
0
Επαναληπτικές συνεδρίες με την νεαρή Анечка, αυτή και η γνωστή Ирина (ακόμη δεν έχω μπορέσει να περάσω μαζί της τώρα που ξαναήρθε) είναι η μόνες που αξίζουν, φεύγει για Moskva απο βδομάδα όποιος πρόλαβε πρόλαβε.
αυτες ειναι οι δυο αδερφες που δοθλευανε διδυμου ενα φεγγαρι?

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
71
Like
10.905
Πόντοι
12.421
Τσάρκα σήμερα το μεσημέρι :uzi::uzi:

Φιλιππίδου 11 ισόγειο Βαλέρια η γνωστή μιλφ και Σάρα μιλφ με κάποια έξτρα κιλάκια (είναι η Αννέτα από Δ22, έχω γράψει κριτική)
Ελεύθερη φλογέρα και για τις δύο

Φυλής 65 ισόγειο Νικόλ το καυλάκι
Φυλής 84 καινούρια κοπέλα Άννα. Με καλό πρόσωπο και χαμόγελο, αλλά δυστυχώς πολύ υπέρβαρη. Θυμίζει κάπως τη Βίκυ από Μαραθώνος 59 άσπρη πόρτα. Με ελεύθερη φλογέρα

Φωκαίας 13 υπόγειο κλειστό
Φωκαίας 13 ισόγειο θεία Σόνια με φουλ πρόγραμμα. Σήμερα μου έλεγε κομπλιμέντα και χάιδευε το κατάρτι στο σαλόνι. Βρε τι κάνει η αναδουλειά:tooth:

Φωκαίας 25 ισόγειο Σανέλ η γνωστή τρελάρα από Ιάσονος και Φυλής. Η τσατσά διαφήμιζε πως είναι πολύ καλή και όλοι φεύγουν ευχαριστημένοι :jerking::jerking::jerking: Με έπιασε σπαστικό γέλιο με τη παπάτζα....

Επιστροφή Φυλής
Φυλής 54 όροφος Καρολίνα σκουρόχρωμη λατίνα με ωραίο κορμί, αλλά λίγο μαϊμουδίστικη φάτσα. Με νορμάλ
Φυλής 56 Λάουρα λατίνα σκουρόχρωμη νταρντάντα, 20€ νορμάλ και 30 σουφραδέλι. Λουσιάνα λατίνα μελαχρινή με πολύ ωραίο χαμόγελο και κάποια παχάκια στη περιφέρεια.
Εδώ έγινε η κατάθεση:knockinb::knockinb: Είναι γλυκό κοριτσάκι, έπεσε δυνατό ξεμούνιασμα χωρίς δυσανασχέτηση :boff:από μέρους της...

Συνέχεια στη κριτική που θ' ανεβάσω...

Σημείωση: Τη Λουσιάνα στο Φ56, επειδή όλες οι υπηρεσίες είναι καινούριες, την έχουν αναφέρει ως Τζουλιάνα ή Λούσυ.
Είναι η ίδια κοπέλα...

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
71
Like
10.905
Πόντοι
12.421
Συνέχεια της τσάρκας:ak::ak:

Διδύμου 8άρια κλειστά και τα δύο

Στροφή για Βέργας...
Βέργας 3 με τρεις κοπέλες. Λάουρα μιλφ μαυρομάλλα, λίγο άκωλη με ελεύθερη φλογέρα. Την έχω πάρει Μαραθώνος. Λίνα καστανό μοσχαράκι:turkydance:με ελεύθερη φλογέρα και Ναταλία μελαχρινή με ωραίο πρόσωπο, αλλά με πολλά κιλά στην περιφέρεια. Με νορμάλ

Βέργας 2 κλασσικά η Αλεξάνδρα παλιά καραβάνα στα σπιτάκια...

Τελευταία τροποποίηση:

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
7.088
Πόντοι
1.056
Ακαποτη πίπα, όπως και η "ξαδέρφη Άννας Κου η Χριστίνα (βυζαρού με τα τατουάζ)Ρουμάνα
και μια φωτογραφία τους πρίν από περίπου 12-13 χρόνια
Για καποιους λογους τωρα ισως μου αρεσει περισσοτερο η Αννα..

Mpooumpoukos

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
19
Like
7.087
Πόντοι
2.036
Φυλής 84 καινούρια κοπέλα Άννα. Με καλό πρόσωπο και χαμόγελο, αλλά δυστυχώς πολύ υπέρβαρη. Θυμίζει κάπως τη Βίκυ από Μαραθώνος 59 άσπρη πόρτα. Με ελεύθερη φλογέρα

Φωκαίας 13 ισόγειο θεία Σόνια με φουλ πρόγραμμα. Σήμερα μου έλεγε κομπλιμέντα και χάιδευε το κατάρτι στο σαλόνι. Βρε τι κάνει η αναδουλειά:tooth:
Με την Άννα την χοντρούλα που κάπου την έχω ξαναδεί, ήταν και η Κορινα , όποτε την βλέπω με το βυζάκι έξω και το κωλι στα τακούνια μου σηκώνεται αμέσως αλλά μετά θυμάμαι τις 2 φόλες που με έχει κεράσει και φεύγω (με το ζόρι).

Στην Σόνια έγινε η 2η κατάθεση σήμερα, όπως την ξέρετε ΑΛΛΑ μου έβγαλε την ψυχή στο πρωκτικό και δεν το ευχαριστηθικα, άλλαξε καπότα από μουνι σε κωλο, μη έτσι όχι αλλιώς και άλλαξε κάποτα παλι γιατί την έπιασα με το χέρι, οπότε λέω γαματο, την έβαλα να με τελειώσει με στόμα που δεν τελειώνω εύκολα και ρουφαγε κάνα 7λεπτο , το καλό είναι πως παρότι χτύπησε η τσατσά έκατσε σύνολο πάνω από 15 λεπτά μπορεί και 20 όλα μαζι.
Δεν ξέρω αν θα ξαναπεράσω, 4 φορές την έχω πάρει τις 3 δεν χάρηκα το πρωκτικό, στα άλλα είναι πολύ καλή.

paraskevasgr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2022
Κριτικές
1
Like
2.206
Πόντοι
441
Και πριν 1 ώρα τα ίδια, ο νεότερος στο σαλόνι εγώ, όλοι οι άλλοι από 50+ και καλά σοβαροί αλλά φαινοταν το σάλιο να τρέχει, καλά κάνανε και δεν σας λέγανε το κρυφό σπιτάκι.

Πήγα για τον 2ο πιπινοστοχο μου , την Μια στο Φ71 @@, ε βέβαια την μια μέρα που μπόρεσα να πάω 1η βάρδια εδώ και μήνες δεν βρίσκω αυτά που θέλω.

Φ71 πάνω, Λουσια νταρντανολατινα
Φ71 κατω Νταρια πετιτολατινα
Φ84 όροφος οι μεταγραφές από μετάξι.
Φ54 όροφος Σύλβια
Φ67 Σάρα Λατινα , εδοκιμάσθει λόγω τελειωτικό στο κωλι με οκ εντυπώσεις
Φ69 όροφος Χριστίνα
ασε τα ναυαγια να περιμενουν 1-1,5 να γαμησουν για 8 λεπτα,καταντια,αλλο πιπινι η Αννα απο φωκαιας 19 ή αν πετυχεις Μαργκο ακομα καλυτερα,ειναι κ η Χλοη με την κωλαρα,ειναι κ η Μια,(δεν την εχω παρει ακομα,ειναι ο επομενος στοχος)επιλογες υπαρχουν,εχουν ερ8ει ωραια κοριτσια

koulamaria

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
10.448
Πόντοι
2.560
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom