johnvironas
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Δεκ 2023
- Like
- 884
- Πόντοι
- 80
Σωραιοςςςς6 ναυαγια ειχαν πιασει θεση , αλλα το 1 αποχώρησε.....
Γιατί έφυγες?
Σωραιοςςςς6 ναυαγια ειχαν πιασει θεση , αλλα το 1 αποχώρησε.....
6 ναυάγια μαζί με σένα ή χωρίς?6 ναυαγια ειχαν πιασει θεση , αλλα το 1 αποχώρησε.....
Όχι φίλε εννοώ αν φάνηκε, αν δουλεύει, γιατί ένας δε την πέτυχε κάμποσες μέρες.. Ξέρω πως είναι, τόσες φορές την έχω πάρει, έχω και κριτικές..αν εννοεις πως ειναι εμφανισιακα,ειναι μια πολυ γλυκια μαυρουκω.Λεπτουλα ,μικρουλα χαριτωμενη και ακρως γαμευσιμη.Δεν κλεβει στο γαμησι,δεν κλαις τα λεφτα σου.
Σε νορμάλ ηλικίες μέχρι 40 κάτι ξέρω γω τίποτα;πηγαινε στην μαρια στο παρασιου 36...της γαμας το στομα διχως αυριο...και την βρισκει να της πιεζεις το κεφαλι δυνατα..δεν δεχεται τελειωτικο στο στομα αλλα σαν εμπειρια αξιζει εαν δεν σε πειραζει που ειναι λιγακι σητεμενη...βλεπεται παντως...
ελα ρε !!! ησουν και εσυ εκει? κουφαλιτσα δεν σε ειδα....6 ναυάγια μαζί με σένα ή χωρίς?
Δεν με είδες γιατί δεν ήμουν!ελα ρε !!! ησουν και εσυ εκει? κουφαλιτσα δεν σε ειδα....
Εγώ είχα αναφέρει πως είδα ένα παλιό τσατσο να βγαίνει από μέσα (προφανώς μένει εκεί) αδύνατος χάλια οδοντοστοιχία, κοντός με μαύρο μαλλί και χωριστρα !Σήμερα το πρωί είδα καθαριότητες στο Αλκαμένους 117, λέτε να έχουμε θυρανοίξια;
Οπως ειπα,κανει πολλες γκελες η κοπελα.Αλλα προερχομενη απο το Μεταξουργειο που δουλευε,ισως την πετυχεις εκει.Όχι φίλε εννοώ αν φάνηκε, αν δουλεύει, γιατί ένας δε την πέτυχε κάμποσες μέρες.. Ξέρω πως είναι, τόσες φορές την έχω πάρει, έχω και κριτικές
Και ναι και οχι.Συνηθως ερχεται κατα τις 12 και την κοπαναει λιγο πριν τη ληξη της πρωτης βαρδιας.Συν-χυστες. Καλησπέρα.
Μήπως ξέρετε εάν η Τάνια η βυζου από το Βυζουμπερι στο δυδ 27 δουλεύει Σάββατο Κυριακα?
αυτες ειναι οι δυο αδερφες που δοθλευανε διδυμου ενα φεγγαρι?Επαναληπτικές συνεδρίες με την νεαρή Анечка, αυτή και η γνωστή Ирина (ακόμη δεν έχω μπορέσει να περάσω μαζί της τώρα που ξαναήρθε) είναι η μόνες που αξίζουν, φεύγει για Moskva απο βδομάδα όποιος πρόλαβε πρόλαβε.
Το ρυμούλκησαν για σκράπ ?6 ναυαγια ειχαν πιασει θεση , αλλα το 1 αποχώρησε.....
Για καποιους λογους τωρα ισως μου αρεσει περισσοτερο η Αννα..Ακαποτη πίπα, όπως και η "ξαδέρφη Άννας Κου η Χριστίνα (βυζαρού με τα τατουάζ)Ρουμάνα
και μια φωτογραφία τους πρίν από περίπου 12-13 χρόνια
Με την Άννα την χοντρούλα που κάπου την έχω ξαναδεί, ήταν και η Κορινα , όποτε την βλέπω με το βυζάκι έξω και το κωλι στα τακούνια μου σηκώνεται αμέσως αλλά μετά θυμάμαι τις 2 φόλες που με έχει κεράσει και φεύγω (με το ζόρι).Φυλής 84 καινούρια κοπέλα Άννα. Με καλό πρόσωπο και χαμόγελο, αλλά δυστυχώς πολύ υπέρβαρη. Θυμίζει κάπως τη Βίκυ από Μαραθώνος 59 άσπρη πόρτα. Με ελεύθερη φλογέρα
Φωκαίας 13 ισόγειο θεία Σόνια με φουλ πρόγραμμα. Σήμερα μου έλεγε κομπλιμέντα και χάιδευε το κατάρτι στο σαλόνι. Βρε τι κάνει η αναδουλειά
ασε τα ναυαγια να περιμενουν 1-1,5 να γαμησουν για 8 λεπτα,καταντια,αλλο πιπινι η Αννα απο φωκαιας 19 ή αν πετυχεις Μαργκο ακομα καλυτερα,ειναι κ η Χλοη με την κωλαρα,ειναι κ η Μια,(δεν την εχω παρει ακομα,ειναι ο επομενος στοχος)επιλογες υπαρχουν,εχουν ερ8ει ωραια κοριτσιαΚαι πριν 1 ώρα τα ίδια, ο νεότερος στο σαλόνι εγώ, όλοι οι άλλοι από 50+ και καλά σοβαροί αλλά φαινοταν το σάλιο να τρέχει, καλά κάνανε και δεν σας λέγανε το κρυφό σπιτάκι.
Πήγα για τον 2ο πιπινοστοχο μου , την Μια στο Φ71 @@, ε βέβαια την μια μέρα που μπόρεσα να πάω 1η βάρδια εδώ και μήνες δεν βρίσκω αυτά που θέλω.
Φ71 πάνω, Λουσια νταρντανολατινα
Φ71 κατω Νταρια πετιτολατινα
Φ84 όροφος οι μεταγραφές από μετάξι.
Φ54 όροφος Σύλβια
Φ67 Σάρα Λατινα , εδοκιμάσθει λόγω τελειωτικό στο κωλι με οκ εντυπώσεις
Φ69 όροφος Χριστίνα
Το καβλακι δουλευει 1η βαρδια μονο.Και αν του κανουν το μουνακι καλτσα κατα τη διαρκεια της ημερας την κοβει κοντη τη βαρδια της.Αλκαμένους 113 κλειστό.