You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Atridis
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2020
- Κριτικές
- 210
- Like
- 12.843
- Πόντοι
- 31.618
Πέρασα με Έμμυ Λιοσίων 73β
Σήμερα.το καυλιαρικο ροσιδακι είχε τρέλα κεφια.μου παπάρια σε τα αρχιδια απ' το γλυψημο.
Τέσσερα δωμάτια ανάμονη και δουλειά απ' το πρωί αλλά δεν καταλαβενε τίποτα.
Η Μαριάνα από Βενεζουέλα εβγενε με μια Μουρί μέχρι το πάτωμα δεν την επερνε κανένας
Σήμερα.το καυλιαρικο ροσιδακι είχε τρέλα κεφια.μου παπάρια σε τα αρχιδια απ' το γλυψημο.
Τέσσερα δωμάτια ανάμονη και δουλειά απ' το πρωί αλλά δεν καταλαβενε τίποτα.
Η Μαριάνα από Βενεζουέλα εβγενε με μια Μουρί μέχρι το πάτωμα δεν την επερνε κανένας
Μήτσος Μπάμπολας
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 73
- Like
- 11.264
- Πόντοι
- 12.421
Απογευματινή τσάρκα, αρχικά στα σπιτάκια του 20ρικου
Φωκαίας 7 υπόγειο Έϊντζυ επιστροφή. Ομορφούλα μελαχρινή, με ωραίο σώμα. Απλό πρόγραμμα (από Φυλής 72 υπόγα και Φωκαίας 27)
Φυλής 72 υπόγα Έρρικα νεαρή γεματούλα με υφάκι. Νορμάλ πρόγραμμα. Σε ερώτηση μου για ελεύθερη φλογέρα, δέχεται μόνο σε πολύ καθαρά κατάρτια.
Φωκαίας 13 ισόγειο συνέχιζε η θεία Σόνια μέχρι τις 18:00 που έκλεισε. Τελευταία μου ρίχνει πέσιμο Σώθηκα
Φωκαίας 13 υπόγα Σολ η ομορφούλα λατίνα με το ωραίο κορμάκι και τα κατσαρά μαλλιά. Την είχα πάρει κουρασμένος την προηγούμενη εβδομάδα.
Σήμερα την πήρα επαναληπτική
Ήμουνα ξεκούραστος και την πιστόνιασα γρήγορα και ωραία, με αλλαγές στάσεων
Έκτός από άγριο γαμήσι, κάναμε και ωραίες πλάκες με τη μικρή...
Θα ανεβάσω επαναληπτική κριτική για πιο σφαιρική εικόνα...
Φωκαίας 7 υπόγειο Έϊντζυ επιστροφή. Ομορφούλα μελαχρινή, με ωραίο σώμα. Απλό πρόγραμμα (από Φυλής 72 υπόγα και Φωκαίας 27)
Φυλής 72 υπόγα Έρρικα νεαρή γεματούλα με υφάκι. Νορμάλ πρόγραμμα. Σε ερώτηση μου για ελεύθερη φλογέρα, δέχεται μόνο σε πολύ καθαρά κατάρτια.
Φωκαίας 13 ισόγειο συνέχιζε η θεία Σόνια μέχρι τις 18:00 που έκλεισε. Τελευταία μου ρίχνει πέσιμο Σώθηκα
Φωκαίας 13 υπόγα Σολ η ομορφούλα λατίνα με το ωραίο κορμάκι και τα κατσαρά μαλλιά. Την είχα πάρει κουρασμένος την προηγούμενη εβδομάδα.
Σήμερα την πήρα επαναληπτική
Ήμουνα ξεκούραστος και την πιστόνιασα γρήγορα και ωραία, με αλλαγές στάσεων
Έκτός από άγριο γαμήσι, κάναμε και ωραίες πλάκες με τη μικρή...
Θα ανεβάσω επαναληπτική κριτική για πιο σφαιρική εικόνα...
Junax
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 21
- Like
- 15.460
- Πόντοι
- 4.646
Παίχτη, τί σημαίνει η λέξη μετριόψηλη? Την ψάχνω τόση ώρα στο λεξικό του Μπαμπινιώτη αλλά δεν τη βρίσκω...........................................................
Φ59 όροφος Λουίζα λατίνα με λίγα πιασίματα μετριόψηλη.
........................................................
Μήτσος Μπάμπολας
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 73
- Like
- 11.264
- Πόντοι
- 12.421
Συνάντηση κορυφής με το φίλο μου walker 76 και στροφή για Μεταξουργείο και Μεγάλου Αλεξάνδρου
Μεγάλου Αλεξάνδρου 28Α (1) Αναστασία μελαχρινή μιλφ σοβιετική, γεμάτη και Ντιάνα καστανή αδύνατη μιλφ με λίγο γαμψή μύτη. Ελεύθερη φλογέρα τελείωμα βυζοκώλο και για τις δύο.
Μεγάλου Αλεξάνδρου 28Α (2) Λία αδύνατη μελαχρινή γύρω στα 30. Ελεύθερη φλογέρα
Μεγάλου Αλεξάνδρου 28 υπόγα Χριστίνα η γνωστή καστανή κοντή μιλφ, με πιασίματα. Ελεύθερη φλογέρα
Μεγάλου Αλεξάνδρου 28 κουρτίνα Αλίνα η μελαχρινή μιλφ, έχει παχύνει αρκετά τελευταία. Ελεύθερη φλογέρα τελείωμα βυζοκώλο. Κατερίνα ξανθό μιλφ με μούρη σαν γουρουνάκι, με πιασίματα. Ελεύθερη φλογέρα τελείωμα καταπιόνα
Περδίκα 1 κ Μεγάλου Αλεξάνδρου Γκαμπριέλα ωραίο αδύνατο ξανθοκάστανο καυλάκι, με ένα κωλαράκι ποίημα. Δυστυχώς με κατεβασμένα μούτρα
Εγγυημένη φόλα...Μπέλλα μελαχρινή νταρντάνα με πρόσθετα βυζιά και κωλάρα.
Απλό και για τις δύο.
Περδίκα 3 Καρίνα μελαχρινή Ρουμάνα νεαρή με μεγαλούτσικο στήθος, αλλά πολύ ατσούμπαλο σώμα. Βγήκε τελείως βαριεστημένη και χωρίς όρεξη Απλό πρόγραμμα
Μεγάλου Αλεξάνδρου 22 όροφος περιμέναμε, περιμέναμε.Δεν βγήκε ούτε κοπέλα, ούτε υπηρεσία και τη κάναμε
Μεγάλου Αλεξάνδρου 22 ισόγειο,15, 17 κλειστά. Κλειστά επίσης και τα δύο καινούρια ταβερνομπούρδελα
Μεγάλου Αλεξάνδρου 21 ισόγειο λατίνα Έβελιν μελαχρινή, κοντή. Φολάρα, μην κάνει κανείς το λάθος. Η ξανθιά τσατσά, παλιά καραβάνα
Μεγάλου Αλεξάνδρου 21 όροφος Αλεξάνδρα η γνωστή μελαχρινή λατίνα με πιασιματάκια. Απλό πρόγραμμα. Σήμερα ο τραβελότσατσος διπλάρωνε έναν μουσάτο Πακιστανό που καθόταν δίπλα μας
Μεγάλου Αλεξάνδρου 28Α (1) Αναστασία μελαχρινή μιλφ σοβιετική, γεμάτη και Ντιάνα καστανή αδύνατη μιλφ με λίγο γαμψή μύτη. Ελεύθερη φλογέρα τελείωμα βυζοκώλο και για τις δύο.
Μεγάλου Αλεξάνδρου 28Α (2) Λία αδύνατη μελαχρινή γύρω στα 30. Ελεύθερη φλογέρα
Μεγάλου Αλεξάνδρου 28 υπόγα Χριστίνα η γνωστή καστανή κοντή μιλφ, με πιασίματα. Ελεύθερη φλογέρα
Μεγάλου Αλεξάνδρου 28 κουρτίνα Αλίνα η μελαχρινή μιλφ, έχει παχύνει αρκετά τελευταία. Ελεύθερη φλογέρα τελείωμα βυζοκώλο. Κατερίνα ξανθό μιλφ με μούρη σαν γουρουνάκι, με πιασίματα. Ελεύθερη φλογέρα τελείωμα καταπιόνα
Περδίκα 1 κ Μεγάλου Αλεξάνδρου Γκαμπριέλα ωραίο αδύνατο ξανθοκάστανο καυλάκι, με ένα κωλαράκι ποίημα. Δυστυχώς με κατεβασμένα μούτρα
Εγγυημένη φόλα...Μπέλλα μελαχρινή νταρντάνα με πρόσθετα βυζιά και κωλάρα.
Απλό και για τις δύο.
Περδίκα 3 Καρίνα μελαχρινή Ρουμάνα νεαρή με μεγαλούτσικο στήθος, αλλά πολύ ατσούμπαλο σώμα. Βγήκε τελείως βαριεστημένη και χωρίς όρεξη Απλό πρόγραμμα
Μεγάλου Αλεξάνδρου 22 όροφος περιμέναμε, περιμέναμε.Δεν βγήκε ούτε κοπέλα, ούτε υπηρεσία και τη κάναμε
Μεγάλου Αλεξάνδρου 22 ισόγειο,15, 17 κλειστά. Κλειστά επίσης και τα δύο καινούρια ταβερνομπούρδελα
Μεγάλου Αλεξάνδρου 21 ισόγειο λατίνα Έβελιν μελαχρινή, κοντή. Φολάρα, μην κάνει κανείς το λάθος. Η ξανθιά τσατσά, παλιά καραβάνα
Μεγάλου Αλεξάνδρου 21 όροφος Αλεξάνδρα η γνωστή μελαχρινή λατίνα με πιασιματάκια. Απλό πρόγραμμα. Σήμερα ο τραβελότσατσος διπλάρωνε έναν μουσάτο Πακιστανό που καθόταν δίπλα μας
Junax
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 21
- Like
- 15.460
- Πόντοι
- 4.646
Δουλεύει εκτός δωματίου.Η Χριστίνα η ελληνοουκρανέζα δουλεύει ακόμα?
Ψιλοψηλή ... νορμάλ γυναικείο ύψος σύν ένα κάτι ,πες σκαρώνω λέξεις πού και πού γιατί δεν πολυγουστάρω να βάζω αριθμούς .Παίχτη, τί σημαίνει η λέξη μετριόψηλη? Την ψάχνω τόση ώρα στο λεξικό του Μπαμπινιώτη αλλά δεν τη βρίσκω...
Dsar263
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2021
- Κριτικές
- 49
- Like
- 12.822
- Πόντοι
- 4.646
Εχω παει και με τις δυο.....Και οι δυο ειναι πολυ καλοι χαρακτηρες και δεν βιαζονται στο δωματιο...δεν θα κλαψεις τα λεφτα σου Εαν θες πιασιματα με φυσικο μαλλι αφανα και λιγακι αξυριστο μουνι και πιο cult φαση τοτε προτιμησε την Νεσση την Κουβανη απο Λεωνιδου 28 χορταινεις να πιανεις σε ολες τις στασεις...τωρα εαν θες πιο νορμαλ σωμα να πας με την Βικη στο Ιασωνος 19 οροφος η οποια εχει παρα πολυ στενο μουνι αλλα και πολυ σκληρο πισινο και οταν λεω σκληρο εννοω στο αγγιγμα... το κωλαρακι της ειναι πετρα!!! Θελει προσοχη γιατι σε συνδιασμο με το πολυ στενο μουνι της υπαρχει περιπτωση να τελειωσεις γρηγοροτερα απο οτι θελεις ειδικα στο doggystyle...Σιγα σιγα στην αρχη ....Καλησπέρα έχει πάει κανείς στο μετάξι με την μαυρουλα Κουβανή Λεωνιδίου 28 ? Η με την μαυρουλα Ιάσονος 19 όροφος? Αν ναι πείτε μου εντυπώσεις. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Junax
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 21
- Like
- 15.460
- Πόντοι
- 4.646
σήμερα με ξύπνησε το πουλί μου έτσι τράβηξα Μετάξι και γάμησα Βικτώρια από Μ. Αλεξανδρου. Την άφησα ώρα να μου ρουφάει την πουτσα σαν τρελή, κάνει καλή πίπα όχι αστεία! Την έστησα στα 4 όπου και την ξεμουνιασα! Καλή "γιαγιά" κρατάει καλά! Επίσης είδα τη Λένα από Ιάσωνος 27 αν δεν κάνω λάθος (εκεί που ναι η Ναταλιτσα λέω), μαλακες η Λένα έχει γίνει φροκαλο κρίμα να πούμε! Τέλος πήγα με τα πόδια λιντλ Λιοσίων με σχεδόν όλα τα μπουρδέλα στη γύρω περιοχή ανοιχταα μείον της Μιράντας. Τι σκατα άτομα έχουν βάλει στα ταμεία ρε γαμω τη μάνα τους! Ρε ντροπη! Έχουν φύγει τρεις ΚΑΛΕΣ μουνιτσες έχουν μείνει κάτι μέτριες και έχουν φέρει έναν ΠΟΥΣΤΗ, ψέματα, δύο πουστηδες, δύο μαλακες χοντρούς! Όποιος τους προσέλαβε να χεζει τσίρλα και να του καίει ο κωλος κάθε πρωί! Αφήσανε και έφυγε η Βαρβάρα που ήτανε σχεδόν κόπια της Ράνιας μιλάμε σου φτιάχνει τη μέρα που την έβλεπες! Στα διάλα λεμε
Κι εγώ την ίδια διαδρομή έκανα αλλά αντί να πάω στο Lidl αποφάσισα να φάω πακιστανικές λιχουδιές στο καινούργιο της Λιοσίων. Το είχα πελώρια ανάγκη!
Geroxekoutis
Μέγας
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2023
- Κριτικές
- 30
- Like
- 17.763
- Πόντοι
- 4.636
1.75Παίχτη, τί σημαίνει η λέξη μετριόψηλη? Την ψάχνω τόση ώρα στο λεξικό του Μπαμπινιώτη αλλά δεν τη βρίσκω...
EvilPlasma
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 97
- Like
- 11.704
- Πόντοι
- 19.485
αδερφέ, να μαζέψουμε υπογραφές να φέρουν πίσω τη Βαρβάρα, ΕΞΩ οι δύο πουστηδες, ΕΞΩ οι δύο χοντροί!
Κι εγώ την ίδια διαδρομή έκανα αλλά αντί να πάω στο Lidl αποφάσισα να φάω πακιστανικές λιχουδιές στο καινούργιο της Λιοσίων. Το είχα πελώρια ανάγκη!
Junax
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 21
- Like
- 15.460
- Πόντοι
- 4.646
Η Ειρήνη ίσως να έχει πάει σήμερα για ψώνια και βολτούλα...
Τα ναυάγια όμως πίνουν Ice tea και red bull απ' το Γαλαξία και περιμένουν ν' ανοίξει η πόρτα του Α113 με μάγια Άμπρα Κατάμπρα...
Μιας που το έφερε η κουβέντα, ας αναφέρω ότι ο οίκος στην Αλκαμένους 117 λειτουργεί τώρα πια σαν οικεία, παρά σαν μπορντέλο. Καλτ!
Junax
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 21
- Like
- 15.460
- Πόντοι
- 4.646
Εγώ λέω να αναστήσουμε τον Σ.Α.Μ.Ε. (Σύλλογος Ακάποτων Μυστών Ελλάδος) και να αρχίσουμε να ανταλλάσσουμε πληροφορίες για παράνομα εξτράκια. Όπως τον παλιό καλό καιρό!αδερφέ, να μαζέψουμε υπογραφές να φέρουν πίσω τη Βαρβάρα, ΕΞΩ οι δύο πουστηδες, ΕΞΩ οι δύο χοντροί!
EvilPlasma
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 97
- Like
- 11.704
- Πόντοι
- 19.485
εγώ θα σου πω τη δική μου εμπειρία από τα ακάποτα! εκτός από κάνα δυο τρεις πουυανες που οκ το επιδιώκουν όλες οι άλλες το κάνουν αν είσαι τακτικός πελάτης, αν σε γουστάρουν λίγο παραπάνω κτλ! υπάρχουν και κάποιες που ίσως με παραπάνω χρημα το κανουν! Για μένα προσωπικά δεν υπάρχουν στάνταρ ακαποτεε επιλογές που πχ αν πάμε δέκα άτομα θα γαμησουμε κ οι δέκα ακαποταΕγώ λέω να αναστήσουμε τον Σ.Α.Μ.Ε. (Σύλλογος Ακάποτων Μυστών Ελλάδος) και να αρχίσουμε να ανταλλάσσουμε πληροφορίες για παράνομα εξτράκια. Όπως τον παλιό καλό καιρό!
amadeus_gr
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 102
- Like
- 2.196
- Πόντοι
- 9.575
Πες στον ιδιοκτήτη ότι χρεάζεται επειγόντως αλλαγή του μεταφραστή του.Κι εγώ την ίδια διαδρομή έκανα αλλά αντί να πάω στο Lidl αποφάσισα να φάω πακιστανικές λιχουδιές στο καινούργιο της Λιοσίων. Το είχα πελώρια ανάγκη!
Το έχει πελώρια ανάγκη . . . . .
Συνημμένα
Gio399
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2024
- Κριτικές
- 3
- Like
- 269
- Πόντοι
- 20
Ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση εύχομαι πάντα τα κατάρτια όρθια!!Εχω παει και με τις δυο.....Και οι δυο ειναι πολυ καλοι χαρακτηρες και δεν βιαζονται στο δωματιο...δεν θα κλαψεις τα λεφτα σου Εαν θες πιασιματα με φυσικο μαλλι αφανα και λιγακι αξυριστο μουνι και πιο cult φαση τοτε προτιμησε την Νεσση την Κουβανη απο Λεωνιδου 28 χορταινεις να πιανεις σε ολες τις στασεις...τωρα εαν θες πιο νορμαλ σωμα να πας με την Βικη στο Ιασωνος 19 οροφος η οποια εχει παρα πολυ στενο μουνι αλλα και πολυ σκληρο πισινο και οταν λεω σκληρο εννοω στο αγγιγμα... το κωλαρακι της ειναι πετρα!!! Θελει προσοχη γιατι σε συνδιασμο με το πολυ στενο μουνι της υπαρχει περιπτωση να τελειωσεις γρηγοροτερα απο οτι θελεις ειδικα στο doggystyle...Σιγα σιγα στην αρχη ....
T.D.7
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.626
- Πόντοι
- 1.046
Συναγωνιστή, αυτή που λες εσύ είναι η Ελένη και όχι η Ειρήνη.Φαντάζομαι αναφέρεστε σε κάποια άλλη Ειρήνη, διότι αν δεν κάνω λάθος έτσι λεγόταν μία πολύ λεπτή ρωσοπόντια που τον τελευταίο καιρό το είχε κάψει από τα drugs. Κατά την περίοδο της πανδημίας την είχα πάρει πάντως πολλές φορές στο κουρτινάτο, την τελευταία φορά ήταν γεμάτη πληγές στα πόδια και τη σιχάθηκα.
Το ιδιο πλεον και το Περγαμου 1 και μάλλον το Διδύμου 8 οροφος
Μιας που το έφερε η κουβέντα, ας αναφέρω ότι ο οίκος στην Αλκαμένους 117 λειτουργεί τώρα πια σαν οικεία, παρά σαν μπορντέλο. Καλτ!
Rokko28
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 22
- Like
- 1.644
- Πόντοι
- 6.820
Τσα?Δουλεύει εκτός δωματίου.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)