ΑΛΕΚΟΣ223
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2016
- Like
- 1.398
- Πόντοι
- 201
μηπως ειναι νωρις και το ανοιξουν σε λιγο?Αλκαμένους 113 θεοκλειστο.
μηπως ειναι νωρις και το ανοιξουν σε λιγο?Αλκαμένους 113 θεοκλειστο.
μέχρι αυτή την ώρα τίποτα...μην σου πω υπάρχει αναμονή σε σκαλάκια απέναντι...στους απέναντι έχει ποσταρει κανονικά ότι είναι από τις 10:00.μηπως ειναι νωρις και το ανοιξουν σε λιγο?
Την ξέσκισαν την Ειρήνη κατι φαντάροι εχτές.Αλκαμένους 113 θεοκλειστο.
Την Καλημερα μου φιλε Paluk......Διακεκριμενων Πραξων.....οπως εχουμε ολοι.....μην εισαι πλεονεκτης.....!!!!!!Εγώ που έχω πάρει γιαγιά Ελένη στο full extended πρόγραμμα, ποιό μετάλλιο παίρνω???
(έχω μπει δωμάτιο και Κολοκυνθούς...)
Φίλε έρχομαι εκεί.μέχρι αυτή την ώρα τίποτα...μην σου πω υπάρχει αναμονή σε σκαλάκια απέναντι...στους απέναντι έχει ποσταρει κανονικά ότι είναι από τις 10:00.
Άμα ανοίξει κρατήστε μου μια θέση ρε αλάνια, χαχαχαχαχ.Φίλε έρχομαι εκεί.
Θα φοράω άσπρο μπουφάν, Adidas.
Έλα να σε γνωρίσω από κοντά εάν το επιθυμείς.
Πήγα Αννουυυλα Φωκαιας 19 3 δωμάτια γεμάτα και 5 όρθιοι μεταβολή και δρόμο για καφεδάκι.Φίλε έρχομαι εκεί.
Θα φοράω άσπρο μπουφάν, Adidas.
Έλα να σε γνωρίσω από κοντά εάν το επιθυμείς.
Δεν ήταν πολλοί ένας ήταν... Αλλά έφαγε σκίσιμο..Την ξέσκισαν την Ειρήνη κατι φαντάροι εχτές.
Έλα να σε κεράσω καφεδάκι.Πήγα Αννουυυλα Φωκαιας 19 3 δωμάτια γεμάτα και 5 όρθιοι μεταβολή και δρόμο για καφεδάκι.
Λες τη Σάντρα την αδύνατη γκιλφ; Αυτή που για λίγο δούλεψε στο Ιάσονος 32 βάθος με τη Λίλη;Ι1γ Σαντρα ελεύθερο στοματικό τελειωτικό. Πέρασα με Άννα αυτή τη φορά ευτυχώς που είχε ένα μικρό αερόθερμο κσι ζεστάθηκα.
Λόγω λαϊκής?Αλκαμένους 113 θεοκλειστο.
Αδυνατώ να το πιστέψω γιατί ποσταρισε κανονικά γύρω στις 10:00 ο οίκος και το κατέβασαν μετά τις 12:00. Το Περγάμου γωνία κανονικά ανοιχτό.Λόγω λαϊκής?
Τίνος Τάγματος - αν επιτρέπεται φυσικά- είναι αυτά τα διάσημα? Διαβάζω περί Εραλδικής ερασιτεχνικά. Ευχαριστώ.Καλημερα Φιλε Παργ.....η απαντηση στην ερωτηση σου ειναι ....
1.Το αποκτας μετα απο 20-30 χρονια καριερας....λιγοι το εχουμε....![]()
2.Το αποκτας αν εχεις καψουρευτει κοπελλα της δουλειας....οσο πιο πολλες καρδιες....![]()
![]()
![]()
3.με οσες εχεις παει που δεν θα πηγαινε ουτε φυλακισμενος...υπερβαρες,γριες..κλπ.![]()
Τα συγκεκριμενα φοριουνται... το 1 στο λαιμο και τα υπολοιπα στο μερος της καρδιας....φοριουνται περηφανα ....!!!!!
Το Αλκαμένους 113 όταν έχει λαϊκή είναι κλειστό τα έχουμε γράψει χρόνια, στο Περγάμου 27 η Ειρήνη δε χαμπαριαζει...επίσης ρε τύπε αυτό το σαιτ που συνέχεια επικαλείσαι τι σχέση έχει με το παρόν ισοτοπο και όλο γράφεις γι αυτόΑδυνατώ να το πιστέψω γιατί ποσταρισε κανονικά γύρω στις 10:00 ο οίκος και το κατέβασαν μετά τις 12:00. Το Περγάμου γωνία κανονικά ανοιχτό.
Ναι αυτή λέωΛες τη Σάντρα την αδύνατη γκιλφ; Αυτή που για λίγο δούλεψε στο Ιάσονος 32 βάθος με τη Λίλη;
Φυλής 71 κάτω,1η βάρδια,αλλά έχω μέρες να την πετύχω,ούτε σήμερα ητανΗ Χλόη με την κωλάρα σε ποιά διεύθυνση εργάζεται;
Η λαική είναι στην Μιχαήλ Βόδα αυτήν την περίοδο και όχι Αλκαμένους :-)Λόγω λαϊκής?
Η Μία είναι πολύ μέτρια μέσα...Πήγα για Ειρήνη αλλά κλειστό ,μετά πήγα για Άννα,άδειο σαλόνι αλλά ήταν δωμάτιο,ήταν να περάσω αλλά λέω ας την δω πρώτα να δω τ άλλο παίζει κ ξανά περνάμε,βγαίνει απ' το δωμάτιο , μουτρωμένη,λες κ ήταν να βάλει τα κλάματα,έφυγα,πήγα φυλής 71 κάτω ,ήταν η Μία κ άλλη μια π ούτε όνομα δεν άκουσα ούτε πρόλαβα να δω,η Μία όμορφη αλλά δεν έχει κωλο,ας πει κάποιος αξίζει μέσα?τελικά πήγα στο πάνω ,ήταν η Βικτώρια,την είχα πάρει κ παλιά, σωματότυπο όπως μαρεσει,έχει κωλαρα,ξαπλωμένος βλέποντας τσόντα,είχα κατακαβλωσει με τ μουνι θα γαμησω ,ήμουν κ ξυρισμένος κάτω,μπαίνει μέσα βλέπει παπαρι ετοιμο ρίχνει χαμόγελο,γδυνεται με την πλάτη σε μένα για να βλέπω την κωλαρα της,πίπα μισό λεπτό,δεν χρειάζοταν παραπάνω,από πάνω βαθιά καθίσματα στο κατακαβλωμενο πουτσο κ μετά στα τέσσερα όπου τελείωσα,ευχαριστήθηκα γαμησαρα,σόρρυ για τ σεντόνι καλά γαμισια