Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 269 άτομα (37 μέλη και 232 επισκέπτες)

Rokko28

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Οκτ 2007
Κριτικές
22
Like
1.644
Πόντοι
6.820
Η Χριστίνα η ελληνοουκρανέζα δουλεύει ακόμα?

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
71
Like
10.767
Πόντοι
12.421
Γρήγορη τσάρκα σε αναζήτηση μιλφ:ak::ak:

Ιωαννίνων 3 ισόγειο Μανταλένα η Μαγδαλένα μιλφ με αλογοουρά και όλο το σώμα είχε πάρει κατήφορο, Ντιάνα ξανθιά μοσχαρίτσα. Ελεύθερη φλογέρα και για τις δύο

Ιωαννίνων 3 όροφος Λίλυ μελαχρινή μπετονιέρα:badair:

Ιωαννίνων 5 Άννα και Λαρίσα οι γνωστές. Για την Άννα ανακοινώθηκε ελεύθερη φλογέρα, ενώ για τη Λαρίσα απλό:jerking:

Πήγα Βέργας 6 ισόγειο για τη Γιάννα, αλλά ήταν η Λίλια

Στροφή για Αγκύρας...

Αγκύρας 12 Μερσίνη γκίλφ με μεγάλη θητεία στο Μεταξουργείο και Ντάρια Ελεύθερη φλογέρα, τελείωμα καταπιόνα για τις δύο

Αγκύρας 9 Ήρα και Ρόζα.
Ξανθιά μιλφ, αδύνατη πορνόφατσα η Ρόζα και Μιλφ+ με πιασίματα η Ήρα.

Τις πήρα παρτουζίτσα, αφού ξεκαθάρισα ότι σε κάποια από τις δύο, θα τα δώσω καταπιόνα (ξέρω ότι το αποφεύγουν):cum:

Έπεσε ωραίο διπλό γαμήσι:zfuck:
και ταυτόχρονη μιλφοτσιμπούκα:pipa2:
Τελικά, κέρασα κοκτέιλ μέχρι τελευταία σταγόνα τη καταπιόνα της Ρόζας:pipa1:

Συνέχεια στη κριτική που θα ανεβάσω...

Ξαλαφρωμένος, άναψα το καπνό στη πίπα μου, ήπια 2-3 γουλιές από τη μαύρη μπύρα μου και πήρα το δρόμο της επιστροφής...

Kamigawa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Like
2.443
Πόντοι
441
Τι σχέση έχει η Ελληνοουκρανέζα με τη Κολωνού και τις αδερφές Κου?
Μια σελίδα πίσω έχουν γραφτεί, μη γράφουμε ότι μας κατέβει.

Με βοηθάς σε κάτι διότι πάνε πίσω πολλά χρόνια και τα έχω μπερδεμένα.

Στο μπουρδέλο που έκλεισαν το 2012 στη Φωκαίας (λόγω του aids της Τατιάνας) δούλευε μία Άννα που έβαζε έντονο κραγιόν και από το μακιγιάζ η μάπα της ήταν κάτασπρη. Δούλευε στο επάνω μπουρδέλο διότι σε αυτή τη διεύθυνση στεγάζονταν δύο, στο υπόγειο κατέβαινες κάτι σκαλιά και είχε μία απίστευτη μπόχα.
Στην Ιάσωνος στο 20 ισόγειο είχα γαμήσει μία παραπλήσια με αυτήν που περιέγραψα μετά από λίγους μήνες, αλλά δεν θυμάμαι να έμοιαζε στην Κου. Την λέγανε σίγουρα Άννα. Να ήταν διαφορετικές;

Τότε ήμουν στα πρώτα βήματα μου αφού δεν είχα καιρό που ενηλικιώθηκα, τα θυμάμαι αμυδρά και μπερδεμένα. Σίγουρα πάντως την Κου την πέτυχα τέλη του 2012 στο Φωκαίας 27 και μάλιστα είχε ξεβρακώσει ένα φιλαράκο μου στο σαλόνι.

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
71
Like
10.767
Πόντοι
12.421
Με βοηθάς σε κάτι διότι πάνε πίσω πολλά χρόνια και τα έχω μπερδεμένα.

Στο μπουρδέλο που έκλεισαν το 2012 στη Φωκαίας (λόγω του aids της Τατιάνας) δούλευε μία Άννα που έβαζε έντονο κραγιόν και από το μακιγιάζ η μάπα της ήταν κάτασπρη. Δούλευε στο επάνω μπουρδέλο διότι σε αυτή τη διεύθυνση στεγάζονταν δύο, στο υπόγειο κατέβαινες κάτι σκαλιά και είχε μία απίστευτη μπόχα.
Στην Ιάσωνος στο 20 ισόγειο είχα γαμήσει μία παραπλήσια με αυτήν που περιέγραψα μετά από λίγους μήνες, αλλά δεν θυμάμαι να έμοιαζε στην Κου. Την λέγανε σίγουρα Άννα. Να ήταν διαφορετικές;

Τότε ήμουν στα πρώτα βήματα μου αφού δεν είχα καιρό που ενηλικιώθηκα, τα θυμάμαι αμυδρά και μπερδεμένα. Σίγουρα πάντως την Κου την πέτυχα τέλη του 2012 στο Φωκαίας 27 και μάλιστα είχε ξεβρακώσει ένα φιλαράκο μου στο σαλόνι.
Η Άννα Κου δεν είχε δουλέψει στο Φωκαίας 22.
Στο Φωκαίας 27, Κολωνού και έκανε κάτι περάσματα σε γραφεία συνοδών.
Αυτή που λες στο Φωκαίας 22 είναι άλλη Άννα.

Geroxekoutis

Μέγας
Εγγρ.
20 Σεπ 2023
Κριτικές
30
Like
17.591
Πόντοι
4.636

Ιωαννίνων 3 ισόγειο Μανταλένα η Μαγδαλένα μιλφ με αλογοουρά και όλο το σώμα είχε πάρει κατήφορο, Ντιάνα ξανθιά μοσχαρίτσα. Ελεύθερη φλογέρα και για τις δύο

Ιωαννίνων 5 Άννα και Λαρίσα οι γνωστές. Για την Άννα ανακοινώθηκε ελεύθερη φλογέρα, ενώ για τη Λαρίσα απλό:jerking:

Στροφή για Αγκύρας...

Αγκύρας 12 Μερσίνη γκίλφ με μεγάλη θητεία στο Μεταξουργείο και Ντάρια Ελεύθερη φλογέρα, τελείωμα καταπιόνα για τις δύο

Αγκύρας 9 Ήρα και Ρόζα.

Τις πήρα παρτουζίτσα, αφού ξεκαθάρισα ότι σε κάποια από τις δύο, θα τα δώσω καταπιόνα (ξέρω ότι το αποφεύγουν):cum:

Ξαλαφρωμένος, άναψα το καπνό στη πίπα μου, ήπια 2-3 γουλιές από τη μαύρη μπύρα μου και πήρα το δρόμο της επιστροφής...
Παιχταρά μου, μήπως ξέρεις αν η Ρόζα συνεχίζει σε βραδινή βάρδια. Ψάχνω μιλφίσιο τσιμπούκι να ξρφορτώσω τα σημερινά:)

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
71
Like
10.767
Πόντοι
12.421

Peterkal7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2022
Κριτικές
14
Like
887
Πόντοι
371
Καλησπέρα σας
Και συγνώμη για το σπαμ αλλά ξέρουμε που δουλεύει η
sunny wild αυτή που δούλευε και Φώκαιας 13 ...
Στο ***** δεν την έχει , γι'αυτό λέω μήπως και ξανά γύρισε...
Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων

Aggelioforos1992

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2023
Like
2.047
Πόντοι
206

Στροφή για Αγκύρας...

Αγκύρας 9 Ήρα και Ρόζα.

Μάλλον τα μπέρδεψες..η Άννα από Ιωαννίνων εδώ κ χρόνια κάνει μόνο με κάποτε πιπα φίλε.. μήπως εννοουσες τα ανάποδο.. ελεύθερη πίπα η Λαρισα κ απλό η Άννα???

kostasN99

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2018
Like
277
Πόντοι
21
Καλησπέρα σας
Και συγνώμη για το σπαμ αλλά ξέρουμε που δουλεύει η
sunny wild αυτή που δούλευε και Φώκαιας 13 ...
Στο ***** δεν την έχει , γι'αυτό λέω μήπως και ξανά γύρισε...
Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων
Δουλευει καποιες μερες σπαστα σε στουντιο ειτε πρωι ειτε βραδυ. Κοιταζε το σαιτ καθημερινα

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
71
Like
10.767
Πόντοι
12.421
Μάλλον τα μπέρδεψες..η Άννα από Ιωαννίνων εδώ κ χρόνια κάνει μόνο με κάποτε πιπα φίλε.. μήπως εννοουσες τα ανάποδο.. ελεύθερη πίπα η Λαρισα κ απλό η Άννα???
Εγώ τα έγραψα όπως τα άκουσα!
Εκτός αν μου τα είπε μπερδεμένα η υπηρεσία...
Πάντως η Άννα όταν την είχα πάρει πριν 2.5-3 μήνες, μια χαρά ελεύθερη πίπα μου έκανε...
Τη Λαρίσα έχω χρόνια να τη πάρω...

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom