Παργαλιάτσος
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 125
- Πόντοι
- 0
Και πως γίνεσαι vip member???Απλό ή πόρτα για τους κοινούς θνητούς, για τους VIP ακάποτα, κοντά μισάωρο στο δωμάτιο, φουλ gfe κ.λπ. Καρατσεκαρισμένο
Και πως γίνεσαι vip member???Απλό ή πόρτα για τους κοινούς θνητούς, για τους VIP ακάποτα, κοντά μισάωρο στο δωμάτιο, φουλ gfe κ.λπ. Καρατσεκαρισμένο
Πιστεύω θα είναι 15 ευρώ ως καινούργια πως θα βγουν τα έξοδα της ανακαινίσεις, τώρα τι φρούτα θα έχει λογικά λατίνες αφού δεν υπάρχει και τίποτα άλλο και αυτές είτε από μαγαζιά που έχουν δύο κοπέλες μαζί τώρα στο Μετάξι είτε από φυλής που δεν τσούλισαν.Εγώ είμαι περίεργος να δω τα 2 νέα στο Μεταξουργείο τι φρούτα θα πουλάνε.
Γενικά πάντως με τόσες μεταγραφές από Μετάξι->Φυλής κάτι δεν μου αρέσει, μάλλον απλά δεν έχουν κορίτσια να γεμίσουν τις βάρδιες.
Το Χωματιανού 11Β το είχε πάει 25 και το γύρισε πάλι 20?Εγώ είμαι περίεργος να δω τα 2 νέα στο Μεταξουργείο τι φρούτα θα πουλάνε.
Γενικά πάντως με τόσες μεταγραφές από Μετάξι->Φυλής κάτι δεν μου αρέσει, μάλλον απλά δεν έχουν κορίτσια να γεμίσουν τις βάρδιες.
Τι ενοεις ακαποτα?Απλό ή πόρτα για τους κοινούς θνητούς, για τους VIP ακάποτα, κοντά μισάωρο στο δωμάτιο, φουλ gfe κ.λπ. Καρατσεκαρισμένο
Εχθες παντως ηταν 2η βαρδια.Καλημέρα κύριοι. Γνωρίζει κάποιος αν τώρα, το μεσημέρι, η Εμμανουέλα, Φώκαιας 27, έχει βάρδια? Ευχαριστώ.
χωρις καποταΤι ενοεις ακαποτα?
Χθες ήταν 2η βάρδια γιατί είχε ρεπό η ΝαταλίαΕχθες παντως ηταν 2η βαρδια.
Ακαποτη πίπα, όπως και η "ξαδέρφη Άννας Κου η Χριστίνα (βυζαρού με τα τατουάζ)Ρουμάναχωρις καποτα
Επειδή είμαι Νέο μέλος και δεν την γνωρίζωΑκαποτη πίπα, όπως και η "ξαδέρφη Άννας Κου η Χριστίνα (βυζαρού με τα τατουάζ)Ρουμάνα
και μια φωτογραφία τους πρίν από περίπου 12-13 χρόνια
Ακαποτη πίπα, όπως και η "ξαδέρφη Άννας Κου η Χριστίνα (βυζαρού με τα τατουάζ)Ρουμάνα
και μια φωτογραφία τους πρίν από περίπου 12-13 χρόνι
Δωσε στοιχεια για τα κοριτσια. Ειναι ακομα ενεργα? Που εμφανιζονται?Ακαποτη πίπα, όπως και η "ξαδέρφη Άννας Κου η Χριστίνα (βυζαρού με τα τατουάζ)Ρουμάνα
Με διπλή καπότα, για μεγαλύτερη ασφάλεια.Τι ενοεις ακαποτα?
Όχι, είναι αυτή πίσω από τα κορίτσια.Επειδή είμαι Νέο μέλος και δεν την γνωρίζω
Η Άννα Κού είναι η μεσαία!?
Δεν ειρωνευτηκα κανεναν φιλε μου. Για διευκρινηση ρωτησα. Ακαποτη πιπα? Ακαποτα στο μουνι? Ακαποτα στον κολο? Ακαποτη εκσπερματωση πανω της?Με διπλή καπότα, για μεγαλύτερη ασφάλεια.
Παρτούζα όνειρο τη σεζόν 2012-13Ακαποτη πίπα, όπως και η "ξαδέρφη Άννας Κου η Χριστίνα (βυζαρού με τα τατουάζ)Ρουμάνα
η Χριστίνα πιο νωρίςΠαρτούζα όνειρο τη σεζόν 2012-13
Μετά η Άννα το αποστείρωσε
το πρόγραμμα της...
Να διαβάζεις το forum. Εάν η συγκεκριμένη έκανε τα extras, που ανέφερες, κάθε ημέρα θα ήταν κάπως έτσι, έξω από το μπουρδέλο:Δεν ειρωνευτηκα κανεναν φιλε μου. Για διευκρινηση ρωτησα. Ακαποτη πιπα? Ακαποτα στο μουνι? Ακαποτα στον κολο? Ακαποτη εκσπερματωση πανω της?
Πέρασα απόψε και ήταν κλειστά. Δεν καταλαβαίνω γιατί αυτή η κοπέλα ανοιγοκλείνει οπότε γουστάρει.Εχθες παντως ηταν 2η βαρδια.
χμμ, μάλλον πρέπει να διαβάσεις κάποιες κριτικές, απολύτως αξιόπιστες, που έγραψαν για την κοπέλα οι VIP του σάιτΤι ενοεις ακαποτα?
Όλα τα ανωτέρω...Για διευκρινηση ρωτησα. Ακαποτη πιπα? Ακαποτα στο μουνι? Ακαποτα στον κολο? Ακαποτη εκσπερματωση πανω της?
Τοτε θαειναι υγειονομικη βομβα.Όλα τα ανωτέρω...