Junax
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 22
- Like
- 16.294
- Πόντοι
- 4.646
σήμερα με ξύπνησε το πουλί μου έτσι τράβηξα Μετάξι και γάμησα Βικτώρια από Μ. Αλεξανδρου. Την άφησα ώρα να μου ρουφάει την πουτσα σαν τρελή, κάνει καλή πίπα όχι αστεία! Την έστησα στα 4 όπου και την ξεμουνιασα! Καλή "γιαγιά" κρατάει καλά! Επίσης είδα τη Λένα από Ιάσωνος 27 αν δεν κάνω λάθος (εκεί που ναι η Ναταλιτσα λέω), μαλακες η Λένα έχει γίνει φροκαλο κρίμα να πούμε! Τέλος πήγα με τα πόδια λιντλ Λιοσίων με σχεδόν όλα τα μπουρδέλα στη γύρω περιοχή ανοιχταα μείον της Μιράντας. Τι σκατα άτομα έχουν βάλει στα ταμεία ρε γαμω τη μάνα τους! Ρε ντροπη! Έχουν φύγει τρεις ΚΑΛΕΣ μουνιτσες έχουν μείνει κάτι μέτριες και έχουν φέρει έναν ΠΟΥΣΤΗ, ψέματα, δύο πουστηδες, δύο μαλακες χοντρούς! Όποιος τους προσέλαβε να χεζει τσίρλα και να του καίει ο κωλος κάθε πρωί! Αφήσανε και έφυγε η Βαρβάρα που ήτανε σχεδόν κόπια της Ράνιας μιλάμε σου φτιάχνει τη μέρα που την έβλεπες! Στα διάλα λεμε
Κι εγώ την ίδια διαδρομή έκανα αλλά αντί να πάω στο Lidl αποφάσισα να φάω πακιστανικές λιχουδιές στο καινούργιο της Λιοσίων. Το είχα πελώρια ανάγκη!