Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 251 άτομα (22 μέλη και 229 επισκέπτες)

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
27
Like
12.579
Πόντοι
14.615
Δευτέρα, γύρω στις 9 μ.μ.

Κων/πόλεως 166 ισόγειο
2 τεμάχια γκιλφ
Α) Μαρίνα, καμιά 60ριά χρονών, ξανθοβαμμένη, καλά διατηρημένη. Όταν τον έχει μέσα, βγάζει ένα παράξενο βογγητό, σαν βραχνάδα, σαν πνευμόνι καπνιστή, σαν ρόγχο, κάτι τέτοιο.
Β) Νάνσυ, επίσης στην ίδια ηλικία, κοντό μαλλί, καμπύλες και πιασίματα.

Ιωαννίνων 3, ισόγειο
Ελένη, μιλφογκιλφ, ξανθοβαμμένη, ναι μεν μεγάλα βυζιά, αλλά πελώρια κοιλούμπα.
Στο χώρο αναμονής και επιδείξεων μπήκε αμέσως μετά από εμένα συναγωνιστής καμιά 70ριά και βάλε.
Πλήρωσε και τη γάμησε.

Ιωαννίνων 3, όροφος
Εδώ είχαμε πιθανόν τη χειρότερη κατάσταση υγείας σε τσατσά.
Η καψερή, ενώ είναι ευγενέστατη, προσηνής, μειλίχια και ευπροσήγορη, δυστυχώς έχει κακογεράσει και έχει διαλυθεί μυοσκελετικά, σκέτο ερείπιο.
Με το ζόρι στεκόταν όρθια με το μπαστούνι.
Ολετήρας ο χρόνος.
Η εκδιδόμενη ήταν η Λιλή, περί τα 40, έντονα μελαχρινή έως γυφτοειδής, πολλά βυζιά, αλλά και πολλά κιλά.

Ιωαννίνων 5
Ίρις, μεστωμένη μιλφ, μελαχρινή, συνηθισμένος σωματότυπος.
Η εν λόγω, έχει μια ανατομική ιδιαιτερότητα: Το μουνί της απέχει από την κωλοτρυπίδα παραπάνω από το φυσιολογικό (που είναι 2 δάχτυλα και κάτι).
Ψηλομούνα.

Βέργας 6 υπόγειο
Κατερίνα, μιλφ, μακρύ ίσιο μαλλί ξανθοβαμμένο, συνηθισμένος σωματότυπος.

Βέργας 6, ισόγειο
Γιάννα, μιλφ, μακρύ σπαστό μαλλί μαύρο, βραχύσωμη, με μαύρα εσώρουχα.

Βέργας 2
Νεαρή, πολύ λεπτή, με βυζιά μικρότερα από τα δικά μου.

Βέργας 3
Εδώ είχαμε ομαδικό εταιρισμό.
Τεμάχια 4.
Το ένα ήταν κοντόχοντρο, με πελώρια χείλια, που αν θυμάμαι καλά τα χύνει όποιος θέλει.
Τα άλλα τρία τεμάχια ήταν νεαρά.
Εμείς γαμάμε γυναίκες. Τις νεαρές ας τις γαμήσουν οι νεαροί.

Βέργας 7 ισόγειο
Βραχύσωμη ευγενική Ρωσίς, μπόι γύρω στο 1.48, τουλάχιστον 70 χρονών.
Για πολύ ειδικά γούστα.

Βέργας 7 υπόγειο
Βραχύσωμη μελαχρινή μιλφ, με μεγάλα βυζιά και λίγα παραπάνω κιλά.
Καλούτσικη.

Εξηκίου 18Γ (αριστερά)
Αδιάφορη 45ρα Αλβανίδα, μελαχρινή, συνηθισμένος σωματότυπος.

Εξηκίου 18Β μεσαίο (αυτοφωτιζόμενη σκάλα)
Αδιάφορη κοντή 50ρα με κιλά.

Εξηκίου 18Β (δεξιά)
Εδώ ήταν η αρχαία Έλλη, συμπαθητική γκιλφ.
Στο χώρο αναμονής και επιδείξεων ήταν δυο μπαρμπάδες, με τους οποίους η Έλλη είχε ανοίξει κουβεντολόι.
Οι μπαρμπάδες κάπνιζαν σαν φουγάρα.
Η Έλλη σηκώθηκε από το κάθισμα, οι μπαρμπάδες σταμάτησαν τη συζήτηση, εκείνη άνοιξε τη ρόμπα της, μου έδειξε τα βυζιά της και μου ζήτησε να τη γαμήσω.
Δεν πρόλαβα να βγω από την πόρτα, κι η κουβέντα είχε πάλι ανάψει.
Μπουρδέλο – καφενείο.

Περγάμου 27
Δύο τεμάχια γκιλφ.
Α) Ναταλί Τσιαντάκη (© ZeroTolerance). Ταλαντεύεται μεταξύ τσατσάς και εκδιδόμενης. Τιμή και δόξα σε όσους καταφέρνουν και τη γαμάνε.
Β) Ειρήνη, κοντόχοντρη Ρωσίδα, με κοντό πλατινέ μαλλί.
Αυτό το πλάσμα, είναι γκιλφ από τότε που ήμουν νεαρός.
Δεν γερνάει περισσότερο, έχει μείνει στάσιμη.
Θυμάμαι όταν ήμουν μικρός και κάποια Σαββατοκύριακα οι γονείς μου με άφηναν στη γιαγιά μου που έμενε εκεί κοντά «για να με προσέχει» :jerking:, εγώ πήγαινα κρυφά στα παρακείμενα μπουρδέλα.
Πιθανόν ψευδαίσθηση, ότι η Ειρήνη ήταν από τότε εκεί, στο ίδιο μπουρδέλο, το ίδιο γερασμένη, το ίδιο πλατινέ μαλλί, τα ίδια λόγια στην επίδειξη.
Δεν τη γάμησα ποτέ.

ΒιονικοΑΚ

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2023
Like
529
Πόντοι
80
Βλέπω στο ινστα ένα απο πιπίνια του μπλέ εισητηρίου που το παίζει κυριλέ κοπέλα στα stories αλλά ξέρω οτι την έχουμε ξεζουμίσει όλοι στην τσαπού. Περίεργη κατάσταση.

Reuzel

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
3.878
Πόντοι
726
Βλέπω στο ινστα ένα απο πιπίνια του μπλέ εισητηρίου που το παίζει κυριλέ κοπέλα στα stories αλλά ξέρω οτι την έχουμε ξεζουμίσει όλοι στην τσαπού. Περίεργη κατάσταση.
τι θες να λέει; είμαι πουτάνα;

mitsosaliferis5

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2025
Like
0
Πόντοι
0
Χαιρεται και καλησπερα.Μια 'Αννα από Φιλιππίδου που 'ηταν πριν 2-3 χρόνια γνωστή σε αρκετούς ως Άννα ή Άννυ πορνοστάρ ,σε παλαιότερες κριτίκες που εχω δει ξερούμε που βρίσκεται?Επίσης μια Τζένυ από Φωκαίας 17 αν δε κάνω λάθος ,αλογάρα,επίσης πριν 3 χρονια,ξέρουμε?2-3 βάρδια και οι 2.Ευχαριστώ.

Papoutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2023
Like
1.439
Πόντοι
201
Τυχαία την βρήκες στο Instagram: Δεν νομίζω!

Την έπεισες με δωράκια ότι την αγαπάς και σου το έδωσε για να σε πείσει ότι είναι κορίτσι από καλό σπίτι;

Μήτσος Μπάμπολας

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
108
Like
20.764
Πόντοι
26.376
Έχω δει τα πάντα στις σχεδόν δύο δεκαετίες της μπουρδελοκαριέρας μου, αλλά το σημερινό ήταν άνευ προηγουμένου:
"Πόσον χρονών είσαι;" με ρωτούσε επίμονα η μεγαλοφυής τσατσά του Φ69β. Πραγματικά δεν καταλάβαινα τι εννοεί (είμαι 37 και τους τελευταιούς μήνες περνάω καραμπινάτη κρίση ηλικίας).
"Η κοπέλα δεν πηγαίνει με κάτω των 25" επέμεινε.
Έσκασα στα γέλια κι αποχώρησα χωρίς πολλά-πολλά.
Ε ρε τρέλααααα
Η πιτσιρίκα Έμμυ είναι τύπε μου...
Αυτές τις ηλιθιότητες κάνει :s&m_1:
Βέβαια, όταν δούλευε στα Φιλιππίδου τους έπαιρνε όλους μας όλους μια χαρά...
Και τώρα αν δεν κάνει ταμείο τους παίρνει, αλλά δεν είναι ν' ασχολείσαι....

Τελευταία τροποποίηση:

Dsar263

Ανώτερος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
69
Like
15.713
Πόντοι
9.436
Καλημέρα μήπως ξέρει κανείς που βρίσκεται ή Άννα κ ή Λάρισσα που ήταν στο Ι37;
H Λαρισσα εχει παει στο ΜΑ 22 οροφος μεσημερια - απογευματα....η Αννα ισως ειναι ακομα Ι37 με αλλο ονομα νομιζω τωρα λεγεται Ιωαννα αλλα δεν ειμαι σιγουρος

nikosvita314

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2021
Like
72
Πόντοι
0
H Λαρισσα εχει παει στο ΜΑ 22 οροφος μεσημερια - απογευματα....η Αννα ισως ειναι ακομα Ι37 με αλλο ονομα νομιζω τωρα λεγεται Ιωαννα αλλα δεν ειμαι σιγουρος
Σέ ευχαριστώ είχα περάσει προχθές κ είχα δει μια Ιωάννα εκεί αλλά δεν ήταν κ πετιτ όπως περιγράφεται ίσως να είναι άλλη.Η Λάρισσα μήπως ξέρεις μέχρι τί ώρα είναι στο ΜΑ 22

nikosvita314

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2021
Like
72
Πόντοι
0
Σέ ευχαριστώ είχα περάσει προχθές κ πέτυχα μια Ιωάννα αλλά δεν μου φάνηκε κ τόσο πετιτ που αναφέρεται ίσως κ να μην είναι αυτή.Η Λάρισσα μέχρι τί ώρα είναι στο ΜΑ 22 ξέρεις;

Dstrict

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
16
Like
9.793
Πόντοι
2.046
Nάταλυ απο Φιλιπιδου και ναταλυ απο φωκαιας 27 είναι οι ίδιες?
Η Ναταλία Φιλιππίδου δούλευε παλιότερα στο φωκ27 αλλά είναι άλλη από τη Ναταλία που δουλεύει τώρα απογευματινή στο φωκ27 σκαλάκια.

George_Fanta

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2020
Like
267
Πόντοι
20
Καλησπέρα, μια Γιάννα πιτσιρικά πολύ αδύνατη από Μολδαβία που ήταν στα Μαραθώνος 59 κλπ, έχω να την πετύχω πριν από τα Χριστούγεννα, ξέρει κάποιος που μπορεί να την βρω ?

kav69

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Απρ 2009
Κριτικές
47
Like
20.529
Πόντοι
9.535

donp4679

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2024
Κριτικές
12
Like
469
Πόντοι
291
εχθες που πηγα μου ειπε η τσατσα Μαρισσα εβαλα και κρητικη :cheesy: οτι ναναι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Σέ ευχαριστώ είχα περάσει προχθές κ πέτυχα μια Ιωάννα αλλά δεν μου φάνηκε κ τόσο πετιτ που αναφέρεται ίσως κ να μην είναι αυτή.Η Λάρισσα μέχρι τί ώρα είναι στο ΜΑ 22 ξέρεις;
22:30 που πηγα ακομα εκει ηταν. λογικα μεχρι εντεκα δωδεκα;

johnvironas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2023
Like
1.030
Πόντοι
200
Πια είναι αυτή ρε παιδιά πρώτη φορά την διαβάζω!!
Μήπως μια ποντικοουρά αδύνατη που πριν καμιά δεκαριά χρόνια δούλευε στο μεγάλου Αλεξάνδρου επάνω από το παλιό ψιλικατζιδικο?
Το έχω μεγάλη απορία αν κάποιος ξέρει κάτι

Συνημμένα

• Screenshot_2025-04-08-14-36-21-070_com.android.chrome-edit.jpg
    Screenshot_2025-04-08-14-36-21-070_com.android.chrome-edit.jpg
    672,9 KB · Εμφανίσεις: 4

DON7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2024
Κριτικές
4
Like
422
Πόντοι
301
το ειδικα γουστα μαλλον θα ναι τσαι μετα σεξ

donp4679

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2024
Κριτικές
12
Like
469
Πόντοι
291
IMG_7624.jpeg
Καλησπερα παιδια, ξεχασα να σας πω. Ανοιξε καινουριο σπιτακι στο μεταξυ στην θεση του καφενειου ή απλα εγω ειχα να παω καιρο; :buck2: Δεν μπηκα μεσα ομως αλλα ειδα πως ειχε κινηση. Μπορντο χρωματακι απ'εξω, χωρις γραφιτι. Πολυ ελεγκαντ :glasses::P Ελπιζω να φερουν καμια της προκοπης

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom