Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 312 άτομα (45 μέλη και 267 επισκέπτες)
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
64
Like
8.897
Πόντοι
12.421
Συνέχεια στο ρομαντικό Μεταξουργείο:skull-and-crossbones:

Μεγάλου Αλεξάνδρου 15 Σόνια πιτσιρίκα άχρωμη και Ντιάνα με πιασίματα και λίγο σχιστομάτα:erection:Πρόγραμμα νορμάλ. Αν έχει πάρει κανείς Ντιάνα ας μου πει σε π.μ.

Κολωνού 45 (1) Χριστίνα ανοιχτόχρωμη πιτσιρίκα με πράσινα μάτια. Πρόγραμμα νορμάλ. Την έχει πάρει κανείς?

Κολωνού 45 (2) Λάουρα λατίνα μιλφ μελαχρινή, πολύ κοντή. Πρόγραμμα ελεύθερη φλογέρα. Μαζί της Έμιλυ χοντρούλα μελαχρινή με απλό:jerking:
Κολωνού 45 (3) Λαρίσα και Στέλλα γεμάτες αδιάφορες με απλό:jerking:

Γύρισα στο 2 και πήρα τη Λάουρα. Σεξουλιάρικο μιλφάκι με τατουάζ πάνω στη σούφρα:bigdick: Έκανε ωραία ελεύθερη φλογέρα και παίχτηκε εξτραδάκι (με καπότα πάντα)
Στο τελείωμα της έριξα το κοκτέιλ στο πρόσωπο και λίγο στράβωσε:tooth::tooth::tooth:
Μετά γίναμε πάλι φίλοι...

Συνέχεια στη κριτική που θα ανεβάσω...

Τελευταία τροποποίηση:

amfi852

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2022
Like
687
Πόντοι
81
Στροφή προς Μεταξουργείο, πάντα παρέα με walker 76:headbaning1:

Ιάσονος 32 (1)Μαρίνα πιτσιρίκα με απλό
Ιάσονος 32 (2) Ανναμπέλ λατίνα με απλό

Εδώ η μαλακισμένη γριά τσατσά της Μαρίνας μου πούλησε τσαμπουκά. Της έριξα άγρια μπινελίκια και φωνές και την έστειλα να μαζέυει χυσοκρέβατα και να μη μιλάει. Αφού έφυγα, φώναξε μπράβους:tn36::tn36::tn36:

Ιάσονος 27 υπόγα η γλυκούλα μικρόσωμη Ναταλίτσα:inlove: Ήθελα να τη πάρω, αλλά βρόμαγε τόσο πολύ εκεί μέσα, που θα πάθαινα δηλητηρίαση:crazy::crazy:

Λεωνίδου 28 όροφος κλειστό
Λεωνίδου 28 ισόγειο μια χοντρούλα Άφρο με φουντωτά μαλλιά και γλυκό χαμόγελο.
Μαζί της μια νεαρή ολόγυμνη μοσχαρίτσα με χριστουγεννιάτικα αυτάκια:kneel::kneel:
Μου προτείνανε παρτούζαΚαλα εκανες και αντεδρασες στην πουτανα τσατσα που φω

Στροφή προς Μεταξουργείο, πάντα παρέα με walker 76:headbaning1:

Ιάσονος 32 (1)Μαρίνα πιτσιρίκα με απλό
Ιάσονος 32 (2) Ανναμπέλ λατίνα με απλό

Εδώ η μαλακισμένη γριά τσατσά της Μαρίνας μου πούλησε τσαμπουκά. Της έριξα άγρια μπινελίκια και φωνές και την έστειλα να μαζέυει χυσοκρέβατα και να μη μιλάει. Αφού έφυγα, φώναξε μπράβους:tn36::tn36::tn36:

Ιάσονος 27 υπόγα η γλυκούλα μικρόσωμη Ναταλίτσα:inlove: Ήθελα να τη πάρω, αλλά βρόμαγε τόσο πολύ εκεί μέσα, που θα πάθαινα δηλητηρίαση:crazy::crazy:

Λεωνίδου 28 όροφος κλειστό
Λεωνίδου 28 ισόγειο μια χοντρούλα Άφρο με φουντωτά μαλλιά και γλυκό χαμόγελο.
Μαζί της μια νεαρή ολόγυμνη μοσχαρίτσα με χριστουγεννιάτικα αυτάκια:kneel::kneel:
Μου προτείνανε παρτούζα:new_shocked:
Καλά έκανες και αντεδρασες στον τσαμπουκα της καριολας τσατσας.

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
64
Like
8.897
Πόντοι
12.421
Αυτη η νεαρη μοσχαριτσα ειναι η ΕλληνοΡωσιδα η Βαλεντινα με μακροχρονη θητεια στο Ιασωνος 30 υπογειο...τωρα εδω και αρκετους μηνες εχει μπαστακωθει στο Λ28...ειναι και αυτη ενα απο τα θωρηκτα της περιοχης...παντως εχει πολυ καλο χαρακτηρα...
Καλούλα μου φάνηκε, αλλά αυτή πρέπει να τρώει και τα τραπέζια:tooth:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
242.887
Πόντοι
46.232
Tη σερβιτορα λες απο το αλβανικο καφενειο πιο παλια ?

Πω πω τι θυμηθηκα !!! μια φορα κατεβηκε κατω στο Ιασωνος 30 να παει κατι φρεντο και την εβαλα δωματιο μεσα με το ζορι και τη γαμησα....
Δε νομίζω αυτή....λογικά αυτή:
Screenshot_20250105_232319.jpg

Dsar263

Μέγας
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
47
Like
12.318
Πόντοι
4.646
Κολωνού 45 (1) Χριστίνα ανοιχτόχρωμη πιτσιρίκα με πράσινα μάτια. Πρόγραμμα νορμάλ. Την έχει πάρει κανείς?
Αυτη λογικα πρεπει να ειναι η Χριστινα που Λεωνιδου 28 μεχρι περιπου 20:00 και μετα συνεχιζει στο Κ45...δεν ειμαι σιγουρος ομως...θα παω αργοτερα να δω να σιγουρευτω...εαν την προλαβω πριν σχολασει...

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
242.887
Πόντοι
46.232
Αυτη λογικα πρεπει να ειναι η Χριστινα που Λεωνιδου 28 μεχρι περιπου 20:00 και μετα συνεχιζει στο Κ45...δεν ειμαι σιγουρος ομως...θα παω αργοτερα να δω να σιγουρευτω...εαν την προλαβω πριν σχολασει...
Η Χριστίνα του Λεωνιδου δεν είναι πιτσιρικά πάντως

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.937
Πόντοι
3.475
τσαρκα σήμερα μετά από πάρα πολύ καιρό και πήγαινα να για Μπαρμπορα. Κλασσικά σε αλλο bou σαιτ έλεγε ότι θα είναι μέχρι τις 8 το βράδυ και γύρω στις 4και που πέρασα ήταν κλειστά. Ανέβηκα προς Φωκαιας και μετά από έλεγχο της περιοχής κατέληξα στην Κατερίνα. Ήμουν ο τελευταίος πριν αλλάξει βαρδια. Μιλάμε για τρελο mouthfuck , με άφηνε η καριολα να οδηγώ εγώ την φάση. Γαμησι ιεραποστολικό και πισωκολλητο από γκροβερ όταν ένιωσα πως τελείωνα βγήκα και κατέθεσα στους βυζους της μεγάλη ποσότητα βιταμινών. Αξίζει τελικά η συγκεκριμένη
1η βάρδια;
Σε ποιο μαγαζί;

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.937
Πόντοι
3.475
Ρε παίδες, εγώ πέρασα σήμερα μια βόλτα από Φυλής κι απογοητεύτηκα.
Είχα το 20ευρω ετοιμο στο χέρι και δεν εβρισκα μια πουτανα της προκοπης για να το δωσω.
Πολλα σπιτάκια κλειστά, άλλα ειχαν χοντρες, ακεφες τυπισσες κλπ... Ειχα κανα μηνα να κανω τσαρκα και η φαση μου φανηκε ακομα χειροτερη απ' ο,τι την ειχα αφησει.
Εχετε να προτεινετε κανα στανταράκι για να γαμησει κανείς καλά; (ειτε Φυλης, ειτε Λιοσίων ειτε οπουδηποτε αλλου)
*Μόνο η Ναταλι γωνία Φωκαίας-Αχαρνων μου εκανε λιγο κλικ, αλλά δεν ξερω αν προσφερει καμια υπηρεσία στο δωματιο ή είναι μόνο για σαλοναρισμα.

Teddyboys78

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2025
Like
21
Πόντοι
0
Παιδια απο μεταξι ποιες ειναι
1.οι καλυυερες λατινες σε εμφανιση εαν ειναι δυνατον μςχρι τα 15
Καο
2 φυλης ποιες ειναι επισης οι καλυτερρες λατινες.
Εμφανιαη και συμετοχη εαν μπορει να γινει διακριση
Ευχαριστω και εκ των προτερων

kostas34

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2005
Κριτικές
3
Like
26
Πόντοι
0

BWC21_athens

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2022
Κριτικές
7
Like
522
Πόντοι
300
Έχουμε κάποια πληροφορία γιατί δεν διαφημίζεται πλέον πουθενά Αλκαμένους 113 , που υποτίθεται αγοράστηκε από την αλυσίδα που έχει και στην οδός Άγκυρας το 9 και το 12 ? Έχετε πετύχει πουθενά την Αλινα ?
Αν λες για την Αλινα την περίπου 30αρα (και όχι την άλλη την θειτσα που είναι 50 βάλε) έχει γυρίσει Μολδαβία από τα τέλη Οκτωβρίου και είπε ότι θα γυρίσει σε 3 μήνες.

BWC21_athens

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2022
Κριτικές
7
Like
522
Πόντοι
300
Είχα το 20ευρω ετοιμο στο χέρι και δεν εβρισκα μια πουτανα της προκοπης για να το δωσω.
Πολλα σπιτάκια κλειστά, άλλα ειχαν χοντρες, ακεφες τυπισσες κλπ... Ειχα κανα μηνα να κανω τσαρκα και η φαση μου φανηκε ακομα χειροτερη απ' ο,τι την ειχα αφησει.
Εχετε να προτεινετε κανα στανταράκι για να γαμησει κανείς καλά; (ειτε Φυλης, ειτε Λιοσίων ειτε οπουδηποτε αλλου)
*Μόνο η Ναταλι γωνία Φωκαίας-Αχαρνων μου εκανε λιγο κλικ, αλλά δεν ξερω αν προσφερει καμια υπηρεσία στο δωματιο ή είναι μόνο για σαλοναρισμα.
η Ναταλι ειναι πολυ καλη....διαβασε κριτικες Φωκαίας 27Β

Teddyboys78

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2025
Like
21
Πόντοι
0
Ιάσονος 20β όροφος Σάμι κατάθεση πριν από λίγο, αστερίας η γκόμενα απόφοιτος της λατιν σχολής και με διδακτορικό. Λεπτομέρειες στην κριτική... 2η κατάθεση στην σκυνι Ναταλία όπως πάντα με άριστες επιδόσεις
Λατινα φιλε? Ηληκια?

Teddyboys78

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2025
Like
21
Πόντοι
0
Είδα και αξιότιμα μέλη σε γνωστή αλυσίδα καφέ στο μετάξι, αλλά δεν ήξερα κανένα και δεν ήρθα. Ίσως πούμε καμία κουβέντα στις τσάρκες μας. Να περνάτε καλά
Ποιο μςγαζι ρε φιλε + να γνωριστούμε

luposolitario1261

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2023
Like
225
Πόντοι
21
Προχώρα με Νάταλι. Δεν θα το κλάψεις το εικοσάρικο.

Henry Spencer

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2022
Like
160
Πόντοι
0
Ιωαννίνων 5, το απόγευμα, Ίρις και Λαρίσα. Νταρντανοχοντρές με μπόλικο πατσά ένα βήμα πριν κάνουν καριέρα σε ρινγκ, και από μούρη δεν είναι καλύτερα.

Είχα πάει στοχευμένα γιατί κάποιος συναγωνιστής πριν πολλές σελίδες είχε γράψει για την Ίρις ότι είναι ένα πολύ καλό κομμάτι, τι πίνετε μερικοί θα ήθελα να ξέρω!!

Τελευταία τροποποίηση:

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.180
Πόντοι
5.015
Η Μπιουτη κάνει (για τα δικά μου γούστα) την καλύτερη πίπα φυλής και Μεταξουργείο! Δεν μασάει πουθενά και σε συνδιασμό με την κωλαρα της και αυτουσ τους βυζους είναι ότι καλύτερο έχει ο οίκος γιατί όλο φωλες φαιρνει
Ρε συ η κοπέλα δεν υπάρχει, τί να λέμε τώρα... Θα ξεχάσω εγώ που μου είχε στηθεί με τους αγκώνες στην άκρη του στρώματος με το στόμα ανοιχτό στο κατάλληλο ύψος και μου έκανε νόημα ενώ ήμουν με την πούτσα ΄όρθια να κινηθώ προς το μέρος της και να της τον "κουμπώσω" στο στόμα; Τέτοια συμπεριφορά στο κρεβάτι από μαύρη δεν έχω ξανασυναντήσει... Και πέρα απ' αυτό είναι και πολύ σπαθί σαν χαρακτήρας, σου ξεκαθαρίζει από πριν τί κάνει και τί περιμένει από 'σένα και το τηρεί 100%! Είχαμε χρόνια να βρεθούμε γιατί το προηγούμενο διάστημα που εμφανίστηκε ενώ είχε ξαναδιακόψει δεν την είχα πάρει, μπήκα προχθές στο σπιτάκι που δούλευε και ενώ ήταν σβηστό το φως γιατί έκανε διάλειμμα και την πέτυχα τυχαία και με το που με είδε ήρθε και με πήρε αγκαλιά και με φιλούσε... Και σημειωτέον δεν την είχα πάρει αμέτρητες φορές να πεις ότι είχε βγάλει τα πολλά λεφτά από 'μένα

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.180
Πόντοι
5.015
Ρε σεις παιδιά Συγνώμη. Δεν ξέρω από θέμα υπηρεσιών Αφού το λέτε Έτσι θα είναι το δέχομαι Εγώ μολις την είδα για πρώτη φορά Κόντεψα να ρίξω την πόρτα ακόμα τρέχω Για την μπιουτι λέω
Κι εγώ το ίδιο είχα πάθει 10 χρόνια και βάλε πριν με την Ελένη την granny στην Τροφωνίου και μετά έγινε το αδιαμφισβήτητο στανταράκι μου

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom