Ψωλεκτωρ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2017
- Κριτικές
- 13
- Like
- 3.022
- Πόντοι
- 736
Στέλλα εμφάνιση ηλικία!Άγκυρας 9 Στέλα Ντάρια λεω να παρω τουζα
Στέλλα εμφάνιση ηλικία!Άγκυρας 9 Στέλα Ντάρια λεω να παρω τουζα
Καρολίνα. Φιλιππίδου όροφος πρωίΣύντροφοι κατεβαίνω Αθήνα Τετάρτη, ποια βυζαρου θα μου συστήνατε που να κάνει ελεύθερο στοματικό. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Που είναι αυτό φίλε μου επειδή δεν γνωρίζωΚαρολίνα. Φιλιππίδου όροφος πρωί
Μπιουτη αυτή τη στιγμή στο κάτω, απίστευτα καυλωμένη, δεν έχω ξανανιώσει τόση ζεστασιά μέσα στο μουνί της τρελάθηκα. Παραλίγο να χύσει κ η ίδια. Είναι έτοιμη να μείνει έγγυος σήμερα σε τουλάχιστον 2διμα.
Ααααακριβως!!!!!!!!
Google maps και θα το βρείςΠου είναι αυτό φίλε μου επειδή δεν γνωρίζω
Ιάσονος 39 πρωτο υπογειο δεξια η μελαχρινη Μολδαβεζα βυζαρου σωμα με καμπυλες η Αρινα πρωην Λορυ που δουλευε παλαιοτερα στο Ιασωνος 19 οροφος
Οχι οχι δεν ειναι αυτη....αλλη ειναι... αμα θες πηγαινε αυριο μεσημερι-απογευμα να δεις...Tη σερβιτορα λες απο το αλβανικο καφενειο πιο παλια ?
Πω πω τι θυμηθηκα !!! μια φορα κατεβηκε κατω στο Ιασωνος 30 να παει κατι φρεντο και την εβαλα δωματιο μεσα με το ζορι και τη γαμησα....
Αυτη η νεαρη μοσχαριτσα ειναι η ΕλληνοΡωσιδα η Βαλεντινα με μακροχρονη θητεια στο Ιασωνος 30 υπογειο...τωρα εδω και αρκετους μηνες εχει μπαστακωθει στο Λ28...ειναι και αυτη ενα απο τα θωρηκτα της περιοχης...παντως εχει πολυ καλο χαρακτηρα...Στροφή προς Μεταξουργείο, πάντα παρέα με walker 76
Λεωνίδου 28 όροφος κλειστό
Λεωνίδου 28 ισόγειο μια χοντρούλα Άφρο με φουντωτά μαλλιά και γλυκό χαμόγελο.
Μαζί της μια νεαρή ολόγυμνη μοσχαρίτσα με χριστουγεννιάτικα αυτάκια
Μου προτείνανε παρτούζα![]()
Στροφή προς Μεταξουργείο, πάντα παρέα με walker 76
Ιάσονος 32 (1)Μαρίνα πιτσιρίκα με απλό
Ιάσονος 32 (2) Ανναμπέλ λατίνα με απλό
Εδώ η μαλακισμένη γριά τσατσά της Μαρίνας μου πούλησε τσαμπουκά. Της έριξα άγρια μπινελίκια και φωνές και την έστειλα να μαζέυει χυσοκρέβατα και να μη μιλάει. Αφού έφυγα, φώναξε μπράβους
Ιάσονος 27 υπόγα η γλυκούλα μικρόσωμη ΝαταλίτσαΉθελα να τη πάρω, αλλά βρόμαγε τόσο πολύ εκεί μέσα, που θα πάθαινα δηλητηρίαση
Μου προτείνανε παρτούζαΚαλα εκανες και αντεδρασες στην πουτανα τσατσα που φω
Καλά έκανες και αντεδρασες στον τσαμπουκα της καριολας τσατσας.Στροφή προς Μεταξουργείο, πάντα παρέα με walker 76
Ιάσονος 32 (1)Μαρίνα πιτσιρίκα με απλό
Ιάσονος 32 (2) Ανναμπέλ λατίνα με απλό
Εδώ η μαλακισμένη γριά τσατσά της Μαρίνας μου πούλησε τσαμπουκά. Της έριξα άγρια μπινελίκια και φωνές και την έστειλα να μαζέυει χυσοκρέβατα και να μη μιλάει. Αφού έφυγα, φώναξε μπράβους
Ιάσονος 27 υπόγα η γλυκούλα μικρόσωμη ΝαταλίτσαΉθελα να τη πάρω, αλλά βρόμαγε τόσο πολύ εκεί μέσα, που θα πάθαινα δηλητηρίαση
Μου προτείνανε παρτούζα![]()
Καλούλα μου φάνηκε, αλλά αυτή πρέπει να τρώει και τα τραπέζιαΑυτη η νεαρη μοσχαριτσα ειναι η ΕλληνοΡωσιδα η Βαλεντινα με μακροχρονη θητεια στο Ιασωνος 30 υπογειο...τωρα εδω και αρκετους μηνες εχει μπαστακωθει στο Λ28...ειναι και αυτη ενα απο τα θωρηκτα της περιοχης...παντως εχει πολυ καλο χαρακτηρα...