Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 108 άτομα (14 μέλη και 94 επισκέπτες)

george_tzi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2018
Κριτικές
5
Like
445
Πόντοι
301
Μιας που αναφέρεται.
Απολογισμός εξόδων σε μπουρδέλα για το 2024.
500€ το μήνα επί 12 μήνες
6000€ σινολο.
Ο σύλλογος νταβαντζιδων και ιερόδουλων μια τιμητική πλακέτα δεν θα έπρεπε να μου δόση;;;;;
Καλή χρονιά.
Και καλή αρχή για το 2025
Ελπίζω να πιάσω τους στόχους μου
Τα σέβη μου

Kamigawa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Like
2.282
Πόντοι
441
Χτες κατεβηκα κεντρο πιο πολυ για βολτα για να δω τι παιζει.., αλλα τελικα γαμησα κιολας..!:2funny:

Μερικες φορες αναρωτιεμαι για τα γουστα μερικων, η βλεπουν πρωτη φορα γυναικα η δεν εχουν γαμησει ποτε στην ζώη τους..

Για μια ακομη φορα ηθελα να δω την beauty αλλα ο οικος (φυλης 65) ηταν κλειστος.

Ωραία το ξεκίνησες για να καταλήξεις πως πήγες να γαμήσεις την... Μπιούτι.
Τελικά όντως δεν έχουμε επίγνωση των δικών μας ενεργειών αλλά μόνο των άλλων.

Α, και που 'σαι. Σας ψάχνει η WWF για να σας κλείσει μέσα.

amfi852

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2022
Like
667
Πόντοι
81
Μιας που αναφέρεται.
Απολογισμός εξόδων σε μπουρδέλα για το 2024.
500€ το μήνα επί 12 μήνες
6000€ σινολο.
Ο σύλλογος νταβαντζιδων και ιερόδουλων μια τιμητική πλακέτα δεν θα έπρεπε να μου δόση;;;;;
Καλή χρονιά.
Και καλή αρχή για το 2025
Ελπίζω να πιάσω τους στόχους μου
Aγάλματα πρεπει να μας εχουν κανει.

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
171
Like
21.723
Πόντοι
32.478
Αγκύρας 12 Άννα με ελεύθερο στοματικό, τελειωτικό στο σώμα,
Αγκύρας 9 Κριστινα με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και Ήρα με απλό πρόγραμμα.
Πήρα Ήρα γιατί έχει καυλόφατσα για τα γούστα μου. Θα ανέβει κριτική

Drogo13

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2024
Like
12
Πόντοι
0
Έχουμε κάποια πληροφορία γιατί δεν διαφημίζεται πλέον πουθενά Αλκαμένους 113 , που υποτίθεται αγοράστηκε από την αλυσίδα που έχει και στην οδός Άγκυρας το 9 και το 12 ? Έχετε πετύχει πουθενά την Αλινα ?

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
64
Like
8.890
Πόντοι
12.421
Έχουμε κάποια πληροφορία γιατί δεν διαφημίζεται πλέον πουθενά Αλκαμένους 113 , που υποτίθεται αγοράστηκε από την αλυσίδα που έχει και στην οδός Άγκυρας το 9 και το 12 ? Έχετε πετύχει πουθενά την Αλινα ?
Υπολειτουργεί
Τελευταία ήταν η χοντρή Ελένη που τώρα δουλεύει Δ27 και πιο πρόσφατα η Σύλβια, γυρολόγος από Φ109, Δ22, Αγκύρας

Dsar263

Μέγας
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
47
Like
12.318
Πόντοι
4.646
"Περδικας 1.οροφος, 1 βαρδια μαυριδερη νεαρη με βυζαρες παχουλη"

Ποια ειναι αυτη?
H γυφτορουμανα η Αννα που εχει δουλεψει Ι37 , Ι32 επανω, Ι44 επανω, Ι35 υπογειο....πριν κανα χρονο περιπου στο Ι37 ηταν σχετικα αδυνατη ....τωρα τελευταια νταρντανευει αμα συνεχισει ετσι σε λιγο θα γινει κατηγορια BBW...oxi οτι μας χαλαει βεβαια....

Dsar263

Μέγας
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
47
Like
12.318
Πόντοι
4.646
Επιστροφη απο την απογευματινη βολτα στο Μεταξουργειο εκει κατα τις 15:30 - 16:00 οπου προτιμηθηκε για μια ακομα φορα η ξανθια Ουκρανεζα Μιλφ Χριστινα απο λεωνιδου 28, περιμενοντας την στο δωματιο ακουγα τα βογγητα της απο το διπλα δωματιο οπου την ξεμουνιαζε ενας συναγωνιστης, αυτο με εφτιαξε λιγακι παραπανω οποτε μετα την γαμησα με ολη μου την ορμη κανοντας την να βογγαει ξανα χαχαχα...αφου μετα καναμε ενα μικρο διαλειματακι τρωγοντας μια σοκολατιτσα, πηγαμε για δευτερο γυρο εκει κατα τις 16:30...

Ιασωνος 1α το θωρηκτο η Ουκρανεζα Αλεξανδρα

Ιασωνος 35 τερμα μεσα σκαλια υπογειο η Ελενα η ξανθια Γιαγιακα με μπυροκοιλιτσα

Ιάσονος 39 δευτερο επανω τερμα δεξια η Ρωσιδα Νταρντανα η Ζωη με ραστα μαλλι

Ιάσονος 39 πρωτο υπογειο δεξια η μελαχρινη Μολδαβεζα βυζαρου σωμα με καμπυλες η Αρινα πρωην Λορυ που δουλευε παλαιοτερα στο Ιασωνος 19 οροφος

Ιασωνος 19 το επισης Ουκρανεζικο θωρηκτο η Ντιανα

Ιασωνος 30 υπογειο η Ξανθια μιλφ Αλβανιδα η Ελενα-Λολα

Περδικας 1 σκαλια η νταρντανορουμανα η Αννα

Ιασωνος 44 ευθεια μεσα η ξανθια Ελληνιδα Ρεα με τις μπουταρες και τις καμπυλες

Τελικα προτιμηθηκε στο ΜΑ 22 οροφος η ψηλη Αλβανιδα BBW η Μαρια που παλαιοτερα δουλευε στο Ιασωνος 35 υπογειο...ανεβαινει κριτικη

F07

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2024
Like
2
Πόντοι
0
Φ84α κυρ Βασίλης στην είσοδο...η ξανθιά με το μικρό βιζακι η λεπτουλα πως την λένε;

Katourokavlas

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Απρ 2011
Κριτικές
11
Like
3.433
Πόντοι
1.960
Ιάσονος 39 πρωτο υπογειο δεξια η μελαχρινη Μολδαβεζα βυζαρου σωμα με καμπυλες η Αρινα πρωην Λορυ που δουλευε παλαιοτερα στο Ιασωνος 19 οροφος
Υπαρχει καπου κριτικη γι αυτην?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

H γυφτορουμανα η Αννα που εχει δουλεψει Ι37 , Ι32 επανω, Ι44 επανω, Ι35 υπογειο....πριν κανα χρονο περιπου στο Ι37 ηταν σχετικα αδυνατη ....τωρα τελευταια νταρντανευει αμα συνεχισει ετσι σε λιγο θα γινει κατηγορια BBW...oxi οτι μας χαλαει βεβαια....

Kamigawa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Like
2.282
Πόντοι
441
Επιστροφη απο την απογευματινη βολτα στο Μεταξουργειο εκει κατα τις 15:30 - 16:00 οπου προτιμηθηκε για μια ακομα φορα η ξανθια Ουκρανεζα Μιλφ Χριστινα απο λεωνιδου 28, περιμενοντας την στο δωματιο ακουγα τα βογγητα της απο το διπλα δωματιο οπου την ξεμουνιαζε ενας συναγωνιστης, αυτο με εφτιαξε λιγακι παραπανω οποτε μετα την γαμησα με ολη μου την ορμη κανοντας την να βογγαει ξανα χαχαχα

Εμένα με καυλώνει αφάνταστα να ακούω την πουτάνα να γαμιέται δίπλα ενώ εγώ την περιμένω ολόγυμνος με την πούτσα σηκωμένη στο δωμάτιο.
Ψάχνω συνέχεια για οπές ώστε να μπορέσω να πάρω μάτι ταυτόχρονα, όμως δυστυχώς οι περισσότερες είναι βουλωμένες.
Βέβαια, ίσως και να είναι καλύτερα που δεν βλέπω με ποιον γαμιέται διότι στάνταρ θα μου σκοτώσει την καύλα...

Αυτό που με τρελαίνει είναι ο ήχος των πορνοτάκουνων όταν διασχίζουν το διάδρομο για να έρθουν σε εμένα. Θέλω επιτόπου να βγω έξω και να τη γαμήσω κοινή θέα.

Dsar263

Μέγας
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
47
Like
12.318
Πόντοι
4.646
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Οχι δεν υπαρχουν κριτικες αλλα αμα θες μπορω να ανεβασω εγω μιας και εχω παει και με τις δυο απλα βαριεμαι να γραφω συνεχεια... Εαν σου αρεσουν τα πιασιματα θα περασεις ωραια...πολυ καλοι χαρακτηρες και οι δυο...ειδικα η Αρινα δινει και τρελα γλωσσοφιλα αμα σε γουσταρει....

Katourokavlas

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Απρ 2011
Κριτικές
11
Like
3.433
Πόντοι
1.960
Οχι δεν υπαρχουν κριτικες αλλα αμα θες μπορω να ανεβασω εγω μιας και εχω παει και με τις δυο απλα βαριεμαι να γραφω συνεχεια... Εαν σου αρεσουν τα πιασιματα θα περασεις ωραια...πολυ καλοι χαρακτηρες και οι δυο...ειδικα η Αρινα δινει και τρελα γλωσσοφιλα αμα σε γουσταρει....
Πιο πολυ για το μεγεθος του βυζου θελω να δω ηλικιες κ υψος, δε γουσταρω νταρντανες παλεστες

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom