Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 365 άτομα (47 μέλη και 318 επισκέπτες)
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
83
Like
13.624
Πόντοι
18.026

Gio_Vanni

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2025
Like
580
Πόντοι
80
Αυτό που τώρα μπορεί να γίνει είναι όσοι βγαίνουν για βόλτα στην περιοχή, να μπαίνουν στο μπουρδελο στην αλκαμενους και αφού βγουν και οι 2, να αποχωρούν.

Λίγες μέρες να γίνει αυτό, θα δείτε πως θα κοπεί το χούι..
Μιλάς στον πιο μουνοδουλο λαό της υφηλίου, αυτο δεν πρόκειται να γίνει ποτέ.
Όταν βλέπεις τα ναυάγια να περιμένουν μέχρι και μια ώρα για να τον βρέξουν, απο εκει καταλαβαίνεις την κατάντια της κατάστασης .

Hase

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Αυγ 2023
Κριτικές
69
Like
3.913
Πόντοι
2.666
Εγώ απλά να πω πως στο χέρι μας είναι. Όταν το χωματιανου ανέβασε τιμή στο 30ρι, δεν πατούσε άνθρωπος και το έριξαν πάλι.

Αυτό που τώρα μπορεί να γίνει είναι όσοι βγαίνουν για βόλτα στην περιοχή, να μπαίνουν στο μπουρδελο στην αλκαμενους και αφού βγουν και οι 2, να αποχωρούν.

Λίγες μέρες να γίνει αυτό, θα δείτε πως θα κοπεί το χούι..
Σιγα μη το πηγαινανε και 50...ενα μπουρδελο στυλ φυλης ειναι..και μαζευει ολους τους εγχρωμους...ουτε για 20 δε λεει...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

κανένα νέο για το πότε θα γυρίσει η Ιρίνα από Φωκαίας
Καλη η Ιρινα..αλλα μαλλον εφυγε...

Hase

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Αυγ 2023
Κριτικές
69
Like
3.913
Πόντοι
2.666
Σωστα συμφωνω εγω ενας βετερανος του αγοραιου σεξ που σε καποιες περιπτωσεις το πληρωσα ακριβα χωρις να μετανιωνω για τιποτα γιατι δεν εχω αδικησει ανθρωπο ποτέ αλλα ρε παιδια καποιοι πρεπει να δημιουργησουν και οικογενεια παιδια κλπ,και το λεω εγω που δεν εκανα. Καλο βραδυ.
Το οτι παμε στα bou... δε σημαινει οτι κοιταμε μονο αυτο...και δε κοιταμε αλλα πραγματα που εχουν ουσια στη ζωη...πρεπει να σου τυχει ομως αυτο για να πεις " εδω ειμαστε " αλλιως...καλα και τα bou...

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
71
Like
24.526
Πόντοι
19.236
Τρελή Παρτούζα!!!!
:takethis::takethis::takethis:
Πριν μερικές μέρες συνάντηση με Ροντίκα / Αρίνα και Τζούλια Αλεξανδράτου!!!
:smitten:

Μπορεί να μου στοίχισε πολύ πολύ Ακριβά, αλλά ήταν η Εμπειρία της Ζωής μου!!!
(Δυστυχώς δεν ήθελε κρεμπιέ η Αρίνα... Έτσι αναγκάστηκα και τις Έχυσα στη Μάπα και τις Δύο Ταυτόχρονα!!! :blowup:
Πραγματικά τα Χύσια Έτρεχαν ποτάμι στα μουτράκια τους.
Έχω και φωτογραφικό υλικό αλλά αν το ανεβάσω εδώ θα πάω σίγουρα για μπάνιο και δεν αντέχω το κρύο νερό καθόλου. (ο Μήτσος XXX που είναι χειμερινός κολύμβήτης καταλαβαίνει...)
Ανεβάζω Κριτική!!! :bounce:

Επίσης....

Ρακέλ / Φακέλ!!! :boff:
Την ξέσκισα την παλιό πουτάνα!!!
Έγιναν όλα εκτός από ακά γαμίσι.
Έχει πάρει κιλά. :O
Είναι όμως ακόμα πιο καυλιάρα από παλιά!!! :rockon:
Έχει επιστρέψει εδώ και λίγο καιρό σε γραφείο.
Και αυτή μου στοίχισε ακριβά (250€...)
Δεν θα απαντήσω Ούτε σε p.m. που δουλεύει.
Να ξεστραβωθείτε και να την βρείτε. :mati:
Εύκολο Είναι. :afro:

Σας αγαπώ Ρεμάλια.!!!

Hase

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Αυγ 2023
Κριτικές
69
Like
3.913
Πόντοι
2.666
Συμβαίνει κάποιες φορές κοπέλες να έχουν διαφορετική στάση από πελάτη σε πελάτη...
Δεν το επικροτώ, αλλά συμβαίνει...
Οπως κι εδυ μπορει να λειτουργεις διαφορετικα απο κοπελα σε κοπελα..ακομη και στον αγοραιο...εγω λειτουργω π.χ διαφορετικα...ειναι τι μου βγαζει η αλλη...ετσι κι αυτες - οχι ολες-σιγουρα διαφοροποιουνται απο πελατη σε πελατη...μερικες ομως δε τους νοιαζει καν...ειναι ρομποτακια-performers

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom