Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 193 άτομα (9 μέλη και 184 επισκέπτες)

Περπάτημα κάνει καλό

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
11
Like
1.441
Πόντοι
491
Καινούργιο μπουρδέλο; Το ντεκόρ μήπως στέλνει και ένα μήνυμα, στους υποψήφιους πελάτες: Ήρθες εδώ, γιατί έμεινες "μπουκάλα"!
Η φώτο είναι απ το Φωκ7 υπόγειο, ή το υπόγειο στη γωνία, δεν είναι νέο.. Το νέο που άνοιξε είναι παραδίπλα απ το Φ84Α αριστερά

Atridis

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
8 Σεπ 2020
Κριτικές
216
Like
13.224
Πόντοι
31.618
Μετά το τσιμουκομα που μου έκανε η Αντρεα Μ.Α.21 πριν λίγο εσθανθικα κάποιες τύψεις και ντροπή.
Κάνω τον καθημερινό μου βραδυνό περίπατο και γαμαω τριφερα λατινακια για 10€ που βγάζω σε 30 λεπτά εργασίας και νιοθω πος κάνω την τέλεια ζωή.
Εσθανθικα τύψεις και ντροπή που ενώ εγώ ένας 55αρης ψιλοασχημουλης περνάω τόσο καλά εκατοντάδες χιλιάδες άλλοι άντρες παντρεμένοι γαμούν μια φορά το μήνα και την βγάζουν με τσόντες.η κάποιοι αφού έχουν βγάλει έξω την κοπέλα που γουστάρουν και τους έχει φύγει ένα 100€ όταν λένε να ανέβω λίγο στο σπίτι σου για σεξ.ακουνε ,έχω πολύ δουλειά αύριο και είμαι κουρασμένη.
Τι να πει κανείς.
Ο κάθε ένας με τις επιλογές του

Περπάτημα κάνει καλό

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
11
Like
1.441
Πόντοι
491
Μετά το τσιμουκομα που μου έκανε η Αντρεα Μ.Α.21 πριν λίγο εσθανθικα κάποιες τύψεις και ντροπή.
Κάνω τον καθημερινό μου βραδυνό περίπατο και γαμαω τριφερα λατινακια για 10€ που βγάζω σε 30 λεπτά εργασίας και νιοθω πος κάνω την τέλεια ζωή.
Εσθανθικα τύψεις και ντροπή που ενώ εγώ ένας 55αρης ψιλοασχημουλης περνάω τόσο καλά εκατοντάδες χιλιάδες άλλοι άντρες παντρεμένοι γαμούν μια φορά το μήνα και την βγάζουν με τσόντες.η κάποιοι αφού έχουν βγάλει έξω την κοπέλα που γουστάρουν και τους έχει φύγει ένα 100€ όταν λένε να ανέβω λίγο στο σπίτι σου για σεξ.ακουνε ,έχω πολύ δουλειά αύριο και είμαι κουρασμένη.
Τι να πει κανείς.
Γι αυτό (και γι άλλα χειρότερα όσων αφορά τις καριόλες εε γυναίκες εννοώ) πηγαίνω κι εγώ και δίνω εικοσάρικα ή δεκάρικα και κάνω ό,τι γουστάρω, με ό,τι μουνί γουστάρω.. Λεφτά που πιάνουν τόπο τουλάχιστον. Κι είμαι 34, και με λένε και ωραίο.. Αρκετές κολλάνε κλπ, αλλά καμία δεν αξίζει να ασχοληθώ, ειδικά οι Ελλεηνίδες. Όσο γι αυτούς που λες, επιλογή τους είναι, είτε να συνεχίζουν έτσι, είτε να ξυπνήσουν και να πάνε κι αυτοί σε ρδέλα

Reuzel

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
2.550
Πόντοι
726

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
179
Like
22.480
Πόντοι
32.478

Dsar263

Ανώτερος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
50
Like
13.138
Πόντοι
9.436
Τι να πει κανείς.
Το πληρωμενο γαμησι και ειδικα το φθηνο γαμησι στα μπουρδελα ειναι και γαμω τους εθισμους...ωραιος εθισμος ομως...δεν βλαπτει την υγεια και ουτε την τσεπη σου ιδιαιτερα..πραγματικα εδω τα λεφτα πιανουν τοπο ωραια το γραψες.... σε αντιθεση με αλλους εθισμους (τζογος , ναρκωτικα , καπνισμα, junk food , αλκοολ κτλ.) οι οποιοι σε γαμανε ψυχη και σωμα και στην τελικη δεν σου προσφερουν απολυτως τιποτα....

Αθηναίος Εξερευνητής

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2023
Κριτικές
3
Like
462
Πόντοι
300
Τι να πει κανείς.
Καλά τα λες συναγωνιστή. Όντας ένας 21 χρονος μπουρδελιαρης πλεον μπορώ να επιβεβαιώσω ότι με τις τανες καλύτερα περνάς. Οι άλλες έξω και άσχετες είναι ( στις πιο πολλές περιπτώσεις )και σου αφήνουν όλα τα ψυχολογικά τους πάνω σου . Βαθειά πληγωμένος από πρόσφατη 4μηνη σχέση με κοπέλα από την σχολή μου που με άδειασε τελείως λόγω daddy issues, ψυχολογικά κατάλοιπα από προηγούμενους και τέτοια μπορώ να πω πως δεν αναζητώ τίποτα παρά μόνο την ησυχία μου.

Hase

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Αυγ 2023
Κριτικές
69
Like
3.875
Πόντοι
2.666
Καλά τα λες συναγωνιστή. Όντας ένας 21 χρονος μπουρδελιαρης πλεον μπορώ να επιβεβαιώσω ότι με τις τανες καλύτερα περνάς. Οι άλλες έξω και άσχετες είναι ( στις πιο πολλές περιπτώσεις )και σου αφήνουν όλα τα ψυχολογικά τους πάνω σου . Βαθειά πληγωμένος από πρόσφατη 4μηνη σχέση με κοπέλα από την σχολή μου που με άδειασε τελείως λόγω daddy issues, ψυχολογικά κατάλοιπα από προηγούμενους και τέτοια μπορώ να πω πως δεν αναζητώ τίποτα παρά μόνο την ησυχία μου.
Και καπως ετσι τριγυρναμε και ξαναγυρναμε στα bou...

Dstrict

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
16
Like
8.633
Πόντοι
2.046
Χαιρετώ τα μέλη. Γνωρίζει κανένας το όνομα της μικρής λατίνας που δουλεύει στο Φ72 ισόγειο πρώτη βάρδια. Πέρασα μαζί της τις προάλλες αλλά δεν συγκράτησα
Τις προάλλες είχε μία γλυκούλα μελαχρινή νεαρή νορμάλ εμφανισιακά τη Μαρκέλλα.

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
71
Like
24.502
Πόντοι
19.236
Και οι Λατίνες βγάζουν 10€ για δέκα λεπτά εργασίας!!!
:happy:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom