Νέα

ήχοι κατα τη διαρκεια του σεξ που κανουν τις γυναικες να κοκκινιζουν!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα unknown78
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 137
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.198
Πόντοι
216

dgomez

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
0
mphxte ton eseis k mh sas anastatonei
aeras einai

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
αναφερω συνοπτικα καταθεση προμηθεους σημερα μια μιλφ ξανθια ψηλη αντζελα εκανε ακριβως αυτο το πραγμα -αεριο απτο μουνι-αλλα δεν κοκκινισε η αναιδης.!
Αυτο συμβαινη ως συνηθως στις φαρδομουνες οπως τον βγαζης περνη αερα και με το βαλσιμο βγαινη ο αερας και ακουγεται αυτος ο παραξενος ηχος

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
Αυτο συμβαινη ως συνηθως στις φαρδομουνες οπως τον βγαζης περνη αερα και με το βαλσιμο βγαινη ο αερας και ακουγεται αυτος ο παραξενος ηχος
Mε τρελανε η επιστημονικη σου εξηγηση. :rockon:

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66

και αν επιανε ρυθμό; θα μπορουσε να παίξει μουσικη... :2funny: :2funny: :2funny:

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
θα ηταν ομως ωραια να ακουγοταν ενας ρυθμος σαν... ας πουμε τον "μικρο τυμπανιστη".
αν της εξηγουσε ο καλλιτεχνης οτι εκεινη τη στιγμη δεν πηδαει αλλα κανει τεχνη;
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

PA_2007

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
6
Like
2.645
Πόντοι
456
Mηπως απο εδω βγηκε το "σε γαμω και κλανεις και παιδια δεν πιανεις?"

Επιστημονικη απορια,οποιος γνωριζει απαντα

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Στις φαρδομούνες λόγω βιολογίας ή επειδή έχει γράψει το κοντέρ 130000 μίλια μέχρι τα 30? :P

:grin:

electra(1)

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
1
νομιζω οτι εχει να κανει με τη φυσικη και οχι με τα χλμ του κοντερ ή την κατασκευη.

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
^^^^^^^
Ναι. Ο άτιμος ο αέρας μπαίνει άσχετα από το άνοιγμα της τρύπας  :cheesy:  :P

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Mηπως απο εδω βγηκε το "σε γαμω και κλανεις και παιδια δεν πιανεις?"

Επιστημονικη απορια,οποιος γνωριζει απαντα
Μεχχχμμμμ μεσιέ, έχω την εντύπωση μετά από πολλή έρευνα ότι η συγκεκριμένη φράση αναφέρεται κυρίως σε άλλη τρύπα  :boobies: :boobies: :boobies:

povel

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
Βρε,βρε,βρε.............
Σαν τα χιονια...........

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Νομίζω το έχω ξαναπεί κάπου αλλά εδώ είναι πιο κατάλληλο το θρεντ.
Είχα μια φίλη που μια μέρα δεν ξέρω τι είχε πάθει αλλά το έκανε απ'τον κώλο με τον γκόμενό της και είχε ρίξει απίστευτο κλανίδι. Με κάθε "προώθηση" ΠΡΟΥΥΥΥΦΦΦΦΦ!! Ολόκληρο ρεσιτάλ έδωσε  :booty:  Αφού δεν αντέξανε, σταματήσανε γιατί τους έπιασε νευρικό γέλιο  :2funny: :2funny: :2funny:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Νομίζω το έχω ξαναπεί κάπου αλλά εδώ είναι πιο κατάλληλο το θρεντ.
Είχα μια φίλη που μια μέρα δεν ξέρω τι είχε πάθει αλλά το έκανε απ'τον κώλο με τον γκόμενό της και είχε ρίξει απίστευτο κλανίδι. Με κάθε "προώθηση" ΠΡΟΥΥΥΥΦΦΦΦΦ!! Ολόκληρο ρεσιτάλ έδωσε  :booty:  Αφού δεν αντέξανε, σταματήσανε γιατί τους έπιασε νευρικό γέλιο  :2funny: :2funny: :2funny:

δεν ειναι καταλληλο το θρεντ γιατι αυτη κοκκινισε απο τα γελια οποτε δεν πιανει :2funny:

βασικα ολοι εχουν συνδεσει αυτους τους ηχους με τις γκομενες στις τσοντες που εχουν "τοσα χρονια βαρελας τετοιο πατο δεν εχω ξαναδει" και τους μπαινοβγαινει ο αερας και σου λεει εππππ αεριζεται η δεσποινις???? φαντασου φαρδος :2funny:

αχ και το λεω και δε μακουτε....οι τσοντες ειναι εκπαιδευτικο υλικο οχι ο παπυρος λαρους μπριτανικα :P

Βρε,βρε,βρε.............
Σαν τα χιονια...........

ηρθα σαν την ανοιξη να χαρισω λιγη ζεστασια και φωτεινοτητα σε αυτο το θρεντ :2funny:
(καθοτι αυτοφωτος αστερισμος)

povel

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
θα κινηθω σε ποιοτικα πλαισια...

Να χαιρεσαι την φιλη σου boombουκα..... :badair: :badair: :badair:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Επίσης εμένα δε μου αρέσει καθόλου που στις τσόντες χύνουν μέσα στον κώλο και μετά αυτές τον τουρλώνουν και αρχίζουν το κλανίδι για να τα βγάλουν

Μιλάμε είχα πρασινήσει από το ΠΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΤΣΣΣΣ ΠΡΟΥΟΥΥΥΥΥΥΥΦΦΦΦΦ ΠΡΙΙΙΙΙΙΙΤΤΣΣΣΣ

και για να είμαι ον τόπικ ΜΟΥΝΙΤΣΑ, αν με βάζανε να το κάνω αυτό όχι μόνο θα κοκκίνιζα, μπορντό θα γινόμουν  :2funny:

Ποβελ μερσί, έχω κι άλλες τέτοιες  :grin:  :boobies: :boobies:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom