House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Ξέχασες να βάλεις υπογραφήγιατι ρε φιλε, παιζει και πορτα και εδω? Οτι θελει θα λεει και συρε και γαμησου.........
Ξέχασες να βάλεις υπογραφήγιατι ρε φιλε, παιζει και πορτα και εδω? Οτι θελει θα λεει και συρε και γαμησου.........
Ξέχασες να βάλεις υπογραφή
Παρομοίωςμε συγχωρεις, συρε και γαμησου
Π
Παρομοίως
Π
Παπάρας σημαίνει,σου ανήκει.εισαι λαθος, πρεπει να λεγεσαι HoF (ή κοινως Χαιρομαι οταν με Φτυνουν)
Π
αγόραρε ο δικός μου έχει ένα εργαλείο 22cm κι εγώ είμαι φωτιά.
ενδιαφέρεστε για κουαρτέτο;
Παπάρας σημαίνει,σου ανήκει.
μπαααααααα!!!καλησπερα πρωτη φορα γραφω εδω, υπαρχει καπου να ωρουμε κοπελες για τριο χωρις να πληρωσουμε 150-200 ευρω...?
Δηλαδη;να σας πω για το συγκεκριμενο θεμα πρεπει το τριτο ατομο να μην ειναι του οικογενιακου περιβαλοντος
να σας πω για το συγκεκριμενο θεμα πρεπει το τριτο ατομο να μην ειναι του οικογενιακου περιβαλοντος
Το εχω σκεφτει και δεν ειναι κατι που μου αρεσει καθολου! Παντως ειναι σιγουρο οτι δεν προκειται να ζητησει. Ας μεινουμε στο θεμα μας ;)
2+ χρονια μεταη σιγουρια θα σε φαει.. >
Μπορείτε να ψαχτείτε στον "χώρο" των swingers, όπου εννίοτε κυκλοφορούν διάφορες μόνες κοπέλες που ψάχνονται για συνεύρεση με ζευγάρι (ένα "σοβαρό" swinger site αλλά συνδρομητικό είναι το sdc.com, στο οποίο υπάρχουν κάμποσα γυναικεία προφίλ και απο ελλάδα αλλά και εξωτερικό).καλησπερα πρωτη φορα γραφω εδω, υπαρχει καπου να ωρουμε κοπελες για τριο χωρις να πληρωσουμε 150-200 ευρω...?
εισαι αληθεια πακιστανοσ ?και από το xhamster κανονίζονται