Μιλωντας με διαφορες γυναικες κατα καιρους και μετα απο διαφορες συζητησεις μαζι τους δεν μπορω να καταλαβω γιατι το εχουν παρει τοσο σοβαρα αυτο το θεμα...
Λενε οτι το σεξ ειναι πολυ σημαντικο για αυτες...
Δεν μπορουν τις ημιμετρες καταστασεις παρα μονο τα ακραιες και κορυφαιες φασεις
Ψαχνουν το καλο σεξ και οχι το απλο σεξ
Μετα το γαμησι θελουν να νιωθουν το απολυτο..
Τι πραγματα ειναι αυτα μωρε ?
Μπορει να μου το εξηγησει καποιος γιατι σκεφτονται ετσι ?
Ελεος ρε κοριτσια πια !!
Αρπαξτε τη ψωλη στα χερια σας και φατε τη !! ( εεε τη ζωη ηθελα να πω )
δεν ξέρω αλλά διαβάζοντας την ερώτηση του φίλου μας και τις απαντήσεις των υπολοίπων καταλήγω στα εξής:
α)είτε δεν καταλάβατε τι λέει ο άνθρωπος
β)ειτε εγώ νομίζω ότι ρωτάει κάτι άλλο
γ)απλά θέλατε να πείτε αυτό που θέλετε ασχέτως ερώτησης
Ο άνθρωπος εδώ δεν είπε ούτε οτι του είπαν οι φίλες του που έχει κάνει τις κουβέντες αυτές ότι τον θέλουν για παντρεια(αυτόν που θα τις πηδάει), ούτε αν θέλουν να το κάνουν 1,5,10,20 φορές τη μέρα.
Λένε ότι θέλουν το καλό σεξ και όχι το απλό σεξ. Εγώ καταλαβαίνω ότι εννοούν πως δε θέλουν να κάθονται με τα πόδια ανοιχτά, και να τις πηδάμε κ να χύνουμε κ τέρμα. Για εμάς είναι κάτι που μπορούμε να το κάνουμε κ μέσα σε 5 λεπτά αυτό.να το χώσεις και να τελειώσεις. Φαντάζομαι λοιπόν ότι θέλουν να πουν οτι θέλουν να κάνουν σεξ και αυτός που κάνουν σεξ μαζί του, να τους προσφέρει εξίσου ηδονή και οργασμό. Και απο εκεί πηγάζει ότι είναι σημαντικό. Φανταστείτε να ήσασταν με γκόμενα που αφού σας τον έπαιζε 10 λεπτά να τον άφηνε κ να μην τελειώνατε κ να σας έλεγε "σιγά μωρέ, σημαντικό είναι να τελειώσεις;". ε λογικά κάπως έτσι το βλέπουν κ αυτές. Και αν είναι καμιά γκόμενα που καβατζώσαμε απο μπαράκι και είναι για μια βραδιά, σιγά μην απαιτήσει κ οργασμό.θελει απλά μια κολπική ευχαρίστηση. να νιώσει λίγο φλέβα γιατί βαρέθηκε το δονητή.
Αλλά αν είναι η σχέση σου, τότε ναι πρεπει να την ικανοποιείς όπως θέλεις να σε ικανοποιεί.για ποιον αλλο λόγο να είναι μαζί σου; ειδικά στις μικρές ηλικίες. για την παρέα σου; αν ήθελε φίλους θα έβρισκε.καλό σύντροφο και καλό σεξουαλικό σύντροφο θέλουν.να τις ικανοποιεί και να τον ικανοποιούν.
εγώ στην τρέχουσα σχέση μου, στην αρχή δε μπορούσα να το βρω πως να την ικανοποιήσω. έφταιγε το ότι κάθε γυναίκα ικανοποιείται διαφορετικα και ήθελα το χρόνο μου να το ανακαλύψω. επίσης εφταιγε ότι ακόμα δεν αισθανόμασταν άνετα ο ένας με τον άλλο.και μπορεί εγώ να γαμούσα κ να τελείωνα κ να ήμουν ευχαριστημένος αλλά όχι κ αυτή. με τον καιρό όμως και επειδή καταλαβαίνω ότι είναι σημαντικό και για αυτήν να ικανοποιείται αλλιώς γιατί να με έχει, το βρήκα, και το βρήκα καλα. σε σημείο που πλέον μπορεί να κάνουμε σεξ μισή ώρα και να την κάνω να τελειώνει κάθε 5 λεπτά. αυτό έχει να κάνει πρωτίστως με τη χημεία μεταξύ του ζευγαριού, αλλά και με την διαπίστωση τελικά ότι ΝΑΙ ειναι σημαντικό και για αυτές και πρέπει να το ψάξουμε. άλλωστε σε μια σχέση δε χωράνε εγωισμοί. Γιατί δηλαδή εμείς θέλουμε να τον πάρει στο στόμα της και να τον εξοντώσει; Αυτή δηλαδή να μη θέλει λιγο να το χαρεί επίσης;
Δε συμφωνείτε κορίτσια;