Νέα

Πόση σημασία έχει για μια γυναίκα το σεξ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lalak
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 100
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Μωρέ τι να πεις?Άμα ο άντρας δεν ξέρει να πηδάει γάμησε τα.Είτε 2 είτα 10 φορές το ίδιο μου κάνει.Μάθετε να πηδάτε πρώτα και τα ξαναλέμε.

ρώτα αυτόν που σε ρούμπωσε αν θαθελε να τα ξαναπεί και μετά να μάθουν όλοι οι άνδρες να πηδάνε  :sunglasses:

έχω κάνει και σούπερ έχω κάνει και χάλια, ειδικά ένα χάλια το θυμάμαι χαρακτηριστικά γιατί μου άρεσε και πολύ η συγκεκριμμένη κοπέλα, μετά από δύο προσπάθειες (είπα μη τη κακοχαρακτηρίσω με τη πρώτη) έγινα χουντίνι

MAYIA

Call-Girl
Εγγρ.
9 Απρ 2009
Like
1
η αληθεια ειναι οτι πολλες πλεον κρατουν για στανταρ συντροφο αυτον που εχει τα περισσοτερα θετικα προσοντα βαζοντας τα σε σειρα προτεραιοτητας η καθε μια αναλογα με το τι ζηταει στη ζωη της....απλα τα πραγματα....

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
479
Πόντοι
36
Silva μου, γερά με τσαμπουκά! Προχθές εσύ κι εγώ μιλούσαμε σε άλλο thread ("Κωλόμπαρα Θεσσαλονίκης") πολύ πιό ήπια από όσο μιλήσατε εδώ με τα παιδιά και πήγαν να μας φάνε κάτι "χειροκίνητοι" μακάκες! Ε, μα ναι, η αγαμία και η μακακία βαράει! Τους συνιστώ λοιπόν να την ελαττώσουν από 6 σε 3 φορές τη μέρα. Αυτό γιατί μας έβαλαν να σβήσουμε τα post μας επειδή ζήλεψαν που είχαμε ειρμό και χιούμορ στα λόγια μας ενώ αυτοί μιλούσαν με 2-3 λέξεις το πολύ και αυτές οι λέξεις ήτανε ό,τι να'ναι!! Τα φιλιά μου λοιπόν σε σένα, τα χαιρετίσματα στα φιλαράκια αυτού εδώ του thread και ζεστά φιλάκια στη Mayia (είσαι πολύ μαγκάκι μωρό μου, σε παραδέχομαι, έκανες το μειονέκτημα κερδοφόρο προτέρημα)  ;) Όσο για το θέμα μας: Οι γυναίκες θεωρούν το σεξ σημαντικότατο στη ζωή τους. Δεν το ομολογούν όμως. Περιμένουν από μας να τις ανακαλύψουμε... Οι περισσότερες θέλουν βέβαια να είναι ερωτευμένες για να δωθούν, δεν είναι κακό αυτό... Φυσικά δεν αποκλείω και το σεβαστό ποσοστό των γυναικών που σκέφτονται σαν άντρες (και πολύ καλά κάνουν) και ψάχνουν απλά το ΠΗΔΗΜΑ! Ωραίο πράμα... Καλημέρα σας!  ;)

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
οσο εχει και για τον αντρα αλλο τοσο εχει και για την γυναικα......απλα!!!!!
κατ εμε το σεξ ειναι τα θεμελια μιας σχεσης περα απ ολλα τα αλλα αγαπη κλπ (τα οποια σαφως και παιζουνε σημαντικο ρολο)
αν δεν υπαρχει χημεια στο κρεβατι μπορουμε να κατσουμε και να το συζηταμε μηνες ατελειωτους......
ξερω ζευγαρια σε μικρη ηλικια (περιπου 25) που δεν κανουνε και πολλα πραγματα στο κρεβατι....γιατι? οχι επειδη δεν θελουν αλλα επειδη δεν υπαρχει επικοινωνια....γυναικα σπανια θα δεις που να ναι πολυ ξεψαρωμενη και να κανει απο μονη της κινησεις.....τα χουμε ξαναπει με τα γαμημενα τα ταμπου......αν μετα απο καιρο μπει και η ρουτινα στην σχεση τοτε ειναι..........γαματα (ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΑΤΑ)
απο την στιγμη που δεν υπαρχει επικοινωνια και συζητηση ωστε να ξερει και ο ενας και ο αλλος τι ζητανε λογικο ειναι να υπαρχουνε τετοια <κοληματα>!!

leopard

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1
Την ίδια σημασία που έχει για τους άντρες. Πάντως είναι γεγονός ότι αρκετές γυναίκες έχουν θυσιάσει το καλο sex προκειμένου να είναι με κάποιον που δεν κάνει και τόσο καλό αρκεί να είναι σταθερός στη σχέση του ή να γίνει αργότερα καλός οικογενειάρχης. Μία καλή μου φίλη πριν ακόμα παντρευτεί μου χε πει ότι δεν ήταν και καλός στο sex ο λεγάμενος αλλά ότι θα τον παντρευόταν επειδή το παιδί αυτό "έκανε για οικογένεια". Νομίζω αρκετές γυναίκες το χουν θυσιάσει το sex για τέτοιους λόγους. Στην πορεία όμως θα το αναζητήσουν με εξωσυζυγική σχέση, οπότε και θα ξεκινήσουν τα προβλήματα.

analprison

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
15
Like
3
Πόντοι
616
Πόση σημασία έχει για μια γυναίκα το σεξ;μμμ σε μια σχεση θα ελεγα το 60% γενικα πολυ παραπανω....

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
Silva μου, γερά με τσαμπουκά! Προχθές εσύ κι εγώ μιλούσαμε σε άλλο thread ("Κωλόμπαρα Θεσσαλονίκης") πολύ πιό ήπια από όσο μιλήσατε εδώ με τα παιδιά και πήγαν να μας φάνε κάτι "χειροκίνητοι" μακάκες! Ε, μα ναι, η αγαμία και η μακακία βαράει! Τους συνιστώ λοιπόν να την ελαττώσουν από 6 σε 3 φορές τη μέρα. Αυτό γιατί μας έβαλαν να σβήσουμε τα post μας επειδή ζήλεψαν που είχαμε ειρμό και χιούμορ στα λόγια μας ενώ αυτοί μιλούσαν με 2-3 λέξεις το πολύ και αυτές οι λέξεις ήτανε ό,τι να'ναι!! Τα φιλιά μου λοιπόν σε σένα

[size=7pt]μην μασας.....κοιτα εσυ να εισαι οκ και ασε τι λενε...[/size]

arcansR

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
Silva μου, γερά με τσαμπουκά! Προχθές εσύ κι εγώ μιλούσαμε σε άλλο thread ("Κωλόμπαρα Θεσσαλονίκης") πολύ πιό ήπια από όσο μιλήσατε εδώ με τα παιδιά και πήγαν να μας φάνε κάτι "χειροκίνητοι" μακάκες! Ε, μα ναι, η αγαμία και η μακακία βαράει! Τους συνιστώ λοιπόν να την ελαττώσουν από 6 σε 3 φορές τη μέρα. Αυτό γιατί μας έβαλαν να σβήσουμε τα post μας επειδή ζήλεψαν που είχαμε ειρμό και χιούμορ στα λόγια μας ενώ αυτοί μιλούσαν με 2-3 λέξεις το πολύ και αυτές οι λέξεις ήτανε ό,τι να'ναι!! Τα φιλιά μου λοιπόν σε σένα, τα χαιρετίσματα στα φιλαράκια αυτού εδώ του thread και ζεστά φιλάκια στη Mayia (είσαι πολύ μαγκάκι μωρό μου, σε παραδέχομαι, έκανες το μειονέκτημα κερδοφόρο προτέρημα)  ;) Όσο για το θέμα μας: Οι γυναίκες θεωρούν το σεξ σημαντικότατο στη ζωή τους. Δεν το ομολογούν όμως. Περιμένουν από μας να τις ανακαλύψουμε... Οι περισσότερες θέλουν βέβαια να είναι ερωτευμένες για να δωθούν, δεν είναι κακό αυτό... Φυσικά δεν αποκλείω και το σεβαστό ποσοστό των γυναικών που σκέφτονται σαν άντρες (και πολύ καλά κάνουν) και ψάχνουν απλά το ΠΗΔΗΜΑ! Ωραίο πράμα... Καλημέρα σας!  ;)
καλος τον γαμια της γειτονιας.την οθονη την καθαρισες?
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

siropiastos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1.230
οσο εχει και για τον αντρα αλλο τοσο εχει και για την γυναικα......απλα!!!!!
κατ εμε το σεξ ειναι τα θεμελια μιας σχεσης περα απ ολλα τα αλλα αγαπη κλπ (τα οποια σαφως και παιζουνε σημαντικο ρολο)
αν δεν υπαρχει χημεια στο κρεβατι μπορουμε να κατσουμε και να το συζηταμε μηνες ατελειωτους......
ξερω ζευγαρια σε μικρη ηλικια (περιπου 25) που δεν κανουνε και πολλα πραγματα στο κρεβατι....γιατι? οχι επειδη δεν θελουν αλλα επειδη δεν υπαρχει επικοινωνια....γυναικα σπανια θα δεις που να ναι πολυ ξεψαρωμενη και να κανει απο μονη της κινησεις.....τα χουμε ξαναπει με τα γαμημενα τα ταμπου......αν μετα απο καιρο μπει και η ρουτινα στην σχεση τοτε ειναι..........γαματα (ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΑΤΑ)
απο την στιγμη που δεν υπαρχει επικοινωνια και συζητηση ωστε να ξερει και ο ενας και ο αλλος τι ζητανε λογικο ειναι να υπαρχουνε τετοια <κοληματα>!!

:thumbsup:

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.544
Πόντοι
566
...μην ασχολειστε τοσο πολυ με το τι θελουν οι γυναικες πια.Φροντιστε να περνατε εσεις καλα πρωτα και σε δευτερη μοιρα να καταλαβετε τι θελει και αρεσει στη γυναικα.ειναι αξιωμα αν στο κρεβατι ασχοληθεις υπερβολικα με τη γυναικα και δεν κοιταξεις να ΄΄ξεκαυλωσεις'' εσυ πρωτα σαν αντρας, η γυναικα θα σε κρινει το πιθανοτερο αρνητικα.

Σωστός....  με την προυπόθεση ότι της παρέχεις την κατάλληλη δόση :knockinb: :knockinb: :knockinb:

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Πιστεύω οτι η σημασία του σεξ για μιά γυναίκα μεταβάλεται σε σχέση με το χρόνο/καταστάσεις. Άλλιώς το βλέπουν το πράγμα φοιτήτριες στα 19 τους και αλλιώς παντρεμένες (ή χειρώτερα ανύπαντρες) στα 40 τους. Γενικά, ότνα αρχίσει να κτυπάει το καμπανακι της ανασφάλειας/αποκατάστασης/ηλικίας πιστεώω ότιτο σεξ μπαίνει σε δευτερη (μή πώ παρακάτω) προτεραιότητα. Γίνεται όμως, το μέσο για να φτάσουν στο στόχο (a means to an end). Αυτό μπορεί ενας κακόβουλος να το θεωρίσει unfair. Εγώ το βρίσκω φυσιολογικό. Η εμπειρία μου έχει δείξει ότι το καλύτερο σεξ (αρα και την μεγαλύτερη σημασία για τις γυναίκες μια και η συμετοχή/κίνητρο/αποδόση τους ήταν κορυφαία) το έχω κάνει με μικρές (19-24) ή μεγάλες (40-50). Τα χειρώτερα γαμήσια τα έχω κάνει με τις ηλικίες 30-40. Δεν μπορεί να είναι τυχαίο.

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
ότι το καλύτερο σεξ (αρα και την μεγαλύτερη σημασία για τις γυναίκες μια και η συμετοχή/κίνητρο/αποδόση τους ήταν κορυφαία) το έχω κάνει με μικρές (19-24) ή μεγάλες (40-50). Τα χειρώτερα γαμήσια τα έχω κάνει με τις ηλικίες 30-40. Δεν μπορεί να είναι τυχαίο.

ρε με αγχωσες τωρα!!!!
δηλαδη οσο κανω τωρα και για αλλα 4-5 χρονακια

και μετα ξανα στα 40?????? :o :o

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom