erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
βρε δεν πατε να πλυνετε κανα πιατο κοτες που κανετε και φιλοσοφια πανω στο γαμησι?αντε ουστ
να και το αγαπημένο μου τσιουαουα... χαχαχαχαχα
βρε δεν πατε να πλυνετε κανα πιατο κοτες που κανετε και φιλοσοφια πανω στο γαμησι?αντε ουστ
Τι λες καλε που θα πλυνουμε πιατα! Στον νιπτηρα εχει πολυ πιο ενδιαφεροντα πραγματα να κανεις
Δεν εχεις και ιδιαιτερη φαντασια...κριμα...
Στον νιπτηρα εχει πολυ πιο ενδιαφεροντα πραγματα να κανεις
Με γεματο απλυτα πιατα η ανευ......???
αν έχω λέει: μια φορά που δεν είχα τουμποφλο, τον ξεβούλωσα με κοκα-κολα
γεμάτο ρε.. έτσι για να σπάμε και κανένα...
Μπουζοκοκατασταση αδερφε...
ακριβώς.. μας τα κόψανε στα μπουζούκια.. στο γαμίσι όμως σπίτι μας είναι ότι θέλουμε κάνουμε.. χεχεχεχεχεχε
κι αυτό δεν είναι τίποτα. η φαντασία μου είναι τόσο μεγάλη, ώστε μια φορά που με φώναξε η γειτόνισσα να της ξεβουλώσω τον... νιπτήρα, επειδή βαριόμουν της είπα ότι δεν είχα κρύα κοκα-κολα κι έτσι την απέφυγα. είδες που λες ότι δεν έχω φαντασία;αχαχαχαχ οντως?? πολυ καλο
Τι λες καλε που θα πλυνουμε πιατα! Στον νιπτηρα εχει πολυ πιο ενδιαφεροντα πραγματα να κανεις