Νέα

Πόση σημασία έχει για μια γυναίκα το σεξ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lalak
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 100
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Vanzel

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
62
Πόντοι
6
Φαντασία και διάθεση να υπάρχει, ακόμη και εμπειρία να μην υπάρχει, αν υπάρχει διάθεση θα πάνε όλα καλά σιγά σιγά...Απλά αυτό το

- ΜΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ
- ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΜΕ ΠΕΡΑΣΕΣ
- ΕΓΩ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ
- Α ΕΓΩ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΠΕΟΘΗΛΑΣΜΟ. ΠΙΠΕΣ ΝΑ ΖΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ (όταν όμως μετά τις ζητάει από τις πουτάνες κλαίτε και βγαίνετε στα κανάλια - Αααααααα, μου έφαγε τον άντρα η πουτάνα η Ρωσίδα)
- Α ΕΓΩ ΔΕΝ ΚΑΝΩ  ΑΙΔΙΟΛΕΙΧΙΑ
και πάει λέγοντας

είναι πραγματικά ξεν-ερωτικό...Βεβαίως και πρέπει να υπάρχει επικοινωνία για θέματα στο σεξ από το ζευγάρι, και βεβαίως θα πρέπει να αξιοποιούνται οι ερωτογενείς ζώνες και των δύο επαρκώς και με όλους τους τρόπους, στάσεις, χώρους για να υπάρχει πάντα ποικιλία και διάθεση...Το σεξ για μία γυναίκα είναι εξίσου σημαντικό όσο και για τον άντρα...Ειδικά το ποιοτικό σεξ (όχι το ποσοτικό τύπου ψεκάζω, σκουπίζω , τελειώνω)

Δυστυχώς πολλές γυναίκες και άντρες λόγω των taboo που έχουνε, δεν είναι ανοιχτοί σε καινούργια πράγματα πάνω στο σεξ όπως διαφορετική στάση, σεξ σε διαφορετικό χώρο (εκτός από κρεβάτι), ερωτικά αξεσουάρ (δεν μιλάω απαραίτητα για κάτι extreme) ή ακόμη και σεξι εσώρουχα, ψηλοτάκουνα, λαδάκι για μασάζ κλπ

Αλλά αυτά βεβαίως για ανθρώπους που ήταν μια ζωή στα ΜΗ και στα ΟΧΙ, ανεξάρτητα αν δοκίμασαν να κάνουν ποτέ σεξ με όλες τους τις αισθήσεις είναι χυδαιότητες, είναι για τις πουτάνες και τους αισχρούς. Και ανοίγει λοιπόν η κυρά - Βαγγελιώ τα πόδια με το μουνί μέσα στην τρίχα, κοιτάζοντας το ταβάνι που θέλει βάψιμο και καθώς πηδάει ο κυρ Νίκος μουγκρίζοντας, όπως κάνει όταν τρώει ντολμαδάκια, του λέει το εξής μυθικό:

- ΝΙΚΟΟΟΟΟΟ ΝΑ ΒΑΨΕΙΣ ΤΟ ΤΑΒΑΝΙ!

Υ.Γ. Θυμήθηκα τώρα μια γκόμενα που είχα που ήθελε να γαμιέται όλη την ώρα αλλά επειδή θεωρούσε το σεξ χυδαίο, γινόταν τούρνα στο ποτό πρώτα, σαν αλκοόλα κανονική και μετά όποιον πάρει ο χάρος. Ανωμαλία!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom