Νέα

Πόση σημασία έχει για μια γυναίκα το σεξ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lalak
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 100
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
Aυτο το θρεντ ειναι μια μαλακια!

Ακου λεει παρα πολυ σημαντικο για τις Ελληνιδες..........

Το αντιθετο ειναι.

Ακουω και κατι αλλες μαλακιες λεει οι ταδε ειναι πρωταθλητες στο σεξ και κανουν σεξ 2 φορες τη βδομαδα.

Σοβαρευτειτε.

Αν εισαι πρωταθλητης με δυο φορες σεξ τη βδομαδα τι να πουν και αυτοι που πραγματικα αγαπουν το σεξ......και ειναι λιγοι πιστεψτε με.

ruskiy standart

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Aυτο το θρεντ ειναι μια μαλακια!

Ακου λεει παρα πολυ σημαντικο για τις Ελληνιδες..........

Το αντιθετο ειναι.

Ακουω και κατι αλλες μαλακιες λεει οι ταδε ειναι πρωταθλητες στο σεξ και κανουν σεξ 2 φορες τη βδομαδα.

Σοβαρευτειτε.

Αν εισαι πρωταθλητης με δυο φορες σεξ τη βδομαδα τι να πουν και αυτοι που πραγματικα αγαπουν το σεξ......και ειναι λιγοι πιστεψτε με.

αν και τ 8ρεντ ειναι για κοριτσια...να πω κι εγω την γνωμη μου?
νομιζω οτι ειναι πολυ σημαντικο λογω ορμονης που τις βομβαρδιζει συνεχεια...πιστευω ομως οτι υπαρχει κι αυτη η κατηγορια που δεν λειτουργει με τπτ αν δεν ρουφηξει 5-6 μυτους για να ανεβει και να τα κανει ολα...το οτι η γυναικες ειναι περισσοτερο εγκεφαλικες απ τους ανδρες ειναι απλος μυ8ος!!!

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
Αν δουν οτι κανεις πολυ σεξ μπορει και να σε παρεξηγησουν. ;)

Παντως γελασαμε και σημερα.

ruskiy standart

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Αν δουν οτι κανεις πολυ σεξ μπορει και να σε παρεξηγησουν. ;)

Παντως γελασαμε και σημερα.

ναι οντως σε παρεξηγουν...ειναι αυτο που λεμε κι η πιτα ολοκληρη κι ο σκυλος χορτατος!εδω κολλαει! :grin:

ruskiy standart

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
6
ειναι γεγονος παντως η γυναικα 8ελει σεμνα και ταπεινα στην αρχη...ειναι σαν το χωμα 8ελει σκαλισματακι...λιπασματακι...ξανα σκαλισματακι ανακατεμα...και μεταααα οοοοργωωωμμμααααα :grin:

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
Aσε που το επιπεδο του σεξ οσον αφορα τη μαζα ειναι και θα ειναι σε νηπιακο σταδιο.

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
Εγώ προσωπικά πάντως έχω τη γνώμη ότι δεν πρέπει να παίζει τόσο ρόλο όσο στον άντρα. Για τον άντρα είναι το Α και το Ω (μη σου πω και το Λ ,και το Μ, και το Σ, και το Ρ κλπ.)

ruskiy standart

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Εγώ προσωπικά πάντως έχω τη γνώμη ότι δεν πρέπει να παίζει τόσο ρόλο όσο στον άντρα. Για τον άντρα είναι το Α και το Ω (μη σου πω και το Λ ,και το Μ, και το Σ, και το Ρ κλπ.)

χωρις να κανει σεξ ομως ουτε ο ενας ουτε ο αλλος το βρακακι τους λερωνεται πιο περισσοτερο απ το δικο μας...πως το εξηγεις αυτο?

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
καλος τον γαμια της γειτονιας.την οθονη την καθαρισες?
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
Να ένα παράδειγμα λοιπόν μιας μίζερης παρακμιακής κατάστασης του ίντερνετ που μας δείχνει πώς ένας που την παίζει 6 φορές τη μέρα νομίζει ότι έτσι ζει όλος ο κόσμος! Τον καημένο...  :(

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Μην την πέφτεις στον arcars γιατί μετά πάμε για arcansX. :rockon:

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Το Τραγούδι μιλάει από μόνο του νομίζω......

**BettyBoop**

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Γενικα σχεσεις υπαρχουν για να περναμε καλα, ειτε μιλαμε για μακροχρονιες σταθερες σχεσεις (help) ειτε για σχεσεις τυπου "περναμε καλα και that's all". Αν προκειται να βαριεμαι και να μην επικοινωνω και να καταληξω να χαλαω τη διαθεση μου, γιατι να τραβιεμαι με καποιον/α? Χιλια πραγματα καθε μερα μας χαλανε, οι σχεσεις απαγορευεται να ανηκουν σε αυτα. Μπορω και μονη μου να μην ειμαι καλα, δε χρειαζομαι εναν ακομα λογο.

Αυτα σχετικα με τα ποστς που διαβασα για ατομα που μενουν με καποιον χωρις να γουσταρουν πραγματικα επειδη απλα βολευονται.

Αρα με βαση ολα αυτα, και βεβαια ειναι σημαντικο το σεξ, γιατι σε κανει να περνας καλα, ειναι απο τα πιο ωραια πραγματα που υπαρχουν. Αρα βλακεια δεν ειναι να βαζω ορια απο μονη μου? Ειναι. Οποτε δεν βαζω. Αν βαζει ο αλλος, ας παει να βρει καποια που θα της αρεσει αυτο. Τοσο απλα.

Επισης πιστευω πως δεν υπαρχουν ατομα που κανουν κακο σεξ, απλα δεν ταιριαζουν ολοι με ολους. Δλδ αυτο που δεν αρεσει σε μενα, σιγουρα αρεσει σε καποια αλλη γυναικα. Θεμα χημειας που λεμε...

Αυτααα...  :grin:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
το απλο σεξ απο το καλο και το συνθετο ειναι τρεις διαφορετικες εννοιες:

το απλο ειναι το σεξ με απλες κινήσεις,  νωχελικη στιγμιαια εκσπερματωση και χωρις πιπα, χωρις αυτό το συναίσθημα ότι ο άλλος σου εκαψε την φλάντζα σου πεταξε τα ματια οξω σου πηρε και τα σωβρακα. Λεγεται αλλοιως αδρανες, ουδέτερο σεξ.Κυκλοφορεί σε τύπους που σου την πέφτουν με μισόλογα και το παίζουν ωραίοι.

το καλο ειναι πιο ολοκληρωτικο, συνεχές, έντονο,  μετα εχει τσιγαρο βαφλα παγωτο και συνοδευεται απο αχ ουχ μπουχ «μωρο μου θελω κι άλλο» και το χαρακτηριστικό βλέμμα αγελάδας στην νεανίδα που το βίωσε…

το συνθετο ειναι για ζογκλερ ακροβατες θηριδαμαστες ανθρωπους που ελαβαν μερος στο χ φακτορ στο ελλαδα εχεις ταλεντο, όσους έχουν παει με πάνω από 300 γκόμενες και λέγεται συνθετικό σεξ γιατι περιλαμβάνει και ρίσκα… τα οποία θα αναλύσουμε σε άλλο θρεντ.

Οι παραπάνω κατηγορίες είναι εμφανως διακριτές.

Επισκέπτης
βρε δεν πατε να πλυνετε κανα πιατο κοτες που κανετε και φιλοσοφια πανω στο γαμησι?αντε ουστ :boobies:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom