Νέα

οι γυναικες ειναι περισσοτερο στο συναισθημα η απλα κρυβουν καλα τις ορμες τους?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sebastian2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 57
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Γυναικες με αισθηματα υπηρχαν καποτε,πλεον ειναι ελαχιστες.Εκει δηλαδη που επελεγες απο τις σωστες γυναικες τωρα τις ψαχνεις και ΑΝ τις βρεις.Πολυ συμφερον, δηθεν ανωτεροτητα και τουπε χωρις λογο μονο και μονο επειδη ειναι γυναικες.....ΚΑΙ?????? :think: :think: Μπορουν να γινουν απστευτα σκληρες αρκει να αποκτησουν αυτο που θελουν βαζοντας στην ακρη συναισθηματα(κυριως των αλλων).Οσο για την επιθυμια τους για   :fuck2: σιγουρα εχουν ,οχι σαν εμας  βεβαια ανετα προσπερνουν τις ορμες τους και δεν φοβουνται να δειξουν τις ορεξεις τους.Και καλα κανουν δηλαδη.Μην ξεχνατε οτι γι αυτο τις κυνηγαμε επειδη δεν τρελαινονται να γαμηθουν οσο εμεις να γαμισουμε.Οποτε παρακαλαει αυτος που το χει αναγκη περισσοτερο...
Γενικευεις και εισαι λαθος......

Ολα παιζουν οπως και σε εμας τους ανδρες......

Θελουν να δειξουν οτι μετρανε και οδηγουνται σε μια ολιγον αλαζονικη συμπεριφορα πολλες φορες, οχι απαραιτητα με κακο σκοπο.....
Ομως να ξερεις, εχουν τις ιδιες ευαισθησιες και επιδιωξεις, οπως ολοι μας.

Αν μιλησεις με μερικες, θα νιωσεις, θα δεις και θα καταλαβεις πολλα.... ειναι θεμα σκεψης και κατανοησης

Επιζητουν το ενδιαφερον, την αγαπη, την τρυφεροτητα, κτλ, κτλ, κτλ, οπως ΟΛΟΙ, Ανθρωπινα.....

Το οτι σε μερικους δεν ετυχε ακομη κατι, ειναι θεμα τυχης και ''χημειας, επικοινωνιας και ισως συναναστροφων''

Μην γενικευεις φιλαρακο και σκεψου λιγο καλυτερα......  :sunglasses:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Ούτε μια γυναικα δεν μπηκε παντως να πει τη γνωμη της στο θεμα.
Κατι πρεπει να σημαινει αυτο.

Τύπε αν το θέμα δε περιλαμβάνει ελλεηνίδα τραβελομύτα αναρχοπασιονάρια είναι αδίαφορο  :cheesy:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Μορτη οι γυναικες εχουν συναισθηματικες ορμες... Θελουν να γαμηθουν το ιδιο με εμας, αλλα θελουν να αισθανονται για να γαμηθουν. Αμα δεν σηκωσεις συναισθημα στη γυναικα δεν βλεπεις γαμησι ουτε με τηλεσκοπιο...

:huh: :huh: :huh:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Καντο λιανα τυπε......

Ριξε τον κωδικα και αποκωδικοποιησε το....

Τυπε καμια φορα καλυτερα να εισαι μυστηριωδης με τα γκομενακια
να μην λες πολλα και να μην αναλωνεσαι σε συζητήσεις.

Δώστους εργα.

Οσο πιο πολυ δεν μπορουν να σε ερμηνευσουν τοσο περισσοτερο σε σκεφτονται

Επισκέπτης
Καληνυχτα σε ολους!

Συνημμένα

• 531947_256772064412346_100002386636882_565659_2119447956_n.jpg
    531947_256772064412346_100002386636882_565659_2119447956_n.jpg
    68,1 KB · Εμφανίσεις: 12

arcans82

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2012
Like
20
Πόντοι
16
Πολυ σωστο αυτο που λες
ΠΑΡΑ πολυ σωστο
Κι εγω εχω ακουσει τη θεωρια (χωρις να τη διερευνησω και πολυ), οτι οι γυναικες λαμβανουν υποψιν υποσυνειδητα την καταλληλοτητα του αντρα ως πατερα των παιδιων της, οταν γαμιουνται μαζι του
Πχ, ενδεχομενως να επενεργει σε σεξουαλικο επιπεδο η ισχυρη προσωπικοτητα του ανδρα, ενω για τον ανδρα, το αν του σηκωνεται ειναι καθαρα θεμα ζωωδες (δεν παιζει ρολο η προσωπικοτητα της γυναικας)

Αυτο εχω ακουσει, αλλα επαναλαμβανω οτι δεν παιρνω και ορκο
να μην ακουω μαλακιες ρε μαγκες.
οταν ημουν φοιτητης και δουλευα βραδυ,εκτος απο συμφοιτητριες μου,ειχα γαμησει και 30-40αρες,αυτες ερχοταν για να βρουν πατερα για το παιδι τους? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
τα γουστα τους και τις καβλες τους εβγαζαν ολες.20 χρονων ημουν τοτε.
δεν ισχυει για μενα αυτο φιλε.

οι γυναικες οταν αρχιζουν και περνανε τα 25 τοτε αρχιζουν και ψαχνουν ΓΑΜΟ με καλο παιδι για να γινει και πατερας του παιδιου τους.παραλληλα ομως μεχρι να τον βρουν, οτι πουτσα πεφτει δεν την αφηνουν.
εχω γαμησι και γκομενες με δεσμους σοβαρους-αραβωνιασμενη-παντρεμενη,δεν ισχυει τιποτα απο ολα αυτα.το μουνι τους να περναει καλα,μονο αυτο θελουν.αν εχετε αδερφη η καμια κοπελα κολητη σας,ρωτηστε τες να σας πουν τι κριτηρια εχουν για να γαμηθουν με καποιον,και θα πεσετε απο τα συννεφα.
καμια σχεση με εμας τους ανδρες.
και να ξερετε οτι πολλες γυναικες οταν βλεπουν καποιον αντρα σε μια καφετερια-κλαμπ,γυρνανε στις φιλες τους και λενε <εγω θελω αυτον να τον γαμησω σημερα>>.χειροτερα και απο τους αντρες μιλανε να ξερετε,οταν ειναι γκομενοπαρεα.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
οταν ημουν φοιτητης και δουλευα βραδυ,εκτος απο συμφοιτητριες μου,ειχα γαμησει και 30-40αρες,αυτες ερχοταν για να βρουν πατερα για το παιδι τους? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

οι γυναικες οταν αρχιζουν και περνανε τα 25 τοτε αρχιζουν και ψαχνουν ΓΑΜΟ με καλο παιδι για να γινει και πατερας του παιδιου τους.παραλληλα ομως μεχρι να τον βρουν, οτι πουτσα πεφτει δεν την αφηνουν.
εχω γαμησι και γκομενες με δεσμους σοβαρους-αραβωνιασμενη-παντρεμενη,δεν ισχυει τιποτα απο ολα αυτα.το μουνι τους να περναει καλα,μονο αυτο θελουν.αν εχετε αδερφη η καμια κοπελα κολητη σας,ρωτηστε τες να σας πουν τι κριτηρια εχουν για να γαμηθουν με καποιον,και θα πεσετε απο τα συννεφα.
και να ξερετε οτι πολλες γυναικες οταν βλεπουν καποιον αντρα σε μια καφετερια-κλαμπ,γυρνανε στις φιλες τους και λενε <εγω θελω αυτον να τον γαμησω σημερα>>.χειροτερα και απο τους αντρες μιλανε να ξερετε,οταν ειναι γκομενοπαρεα.

Δηλαδη τι κριτηρια εχουν τυπε  :think: :think:

arcans82

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2012
Like
20
Πόντοι
16
Δηλαδη τι κριτηρια εχουν τυπε  :think: :think:
τα κριτηρια τους φιλε δεν ειναι στανταρ ποτε.
πιστευω οτι αποφασιζουν αν θα, και με ποιον θα γαμηθουν,συμφωνα με την ψυχολογικη κατασταση που βρισκοντε,δηλαδη τι θελουν εκεινη την στιγμη,τι γουσταρουν,σε την φαση βρισκοντε,τι τους λειπει, και ολα αυτα.γιαυτο και εχω πει και αλλη φορα,μεχρι να γαμησεις,καλο ειναι να κανεις και λιγο τον κινεζο και να πηγαινεις με τα νερα τους.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
[size=30pt]οταν ημουν φοιτητης[/size] και δουλευα βραδυ,εκτος απο συμφοιτητριες μου,ειχα γαμησει και 30-40αρες,αυτες ερχοταν για να βρουν πατερα για το παιδι τους? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

τα κριτηρια τους φιλε δεν ειναι στανταρ ποτε.
πιστευω οτι αποφασιζουν αν θα, και με ποιον θα γαμηθουν,συμφωνα με την ψυχολογικη κατασταση που βρισκοντ[size=40pt]ε[/size],δηλαδη τι θελουν εκεινη την στιγμη,τι γουσταρουν,σε την φαση βρισκοντ[size=40pt]ε[/size],τι τους λειπει, και ολα αυτα.γιαυτο και εχω πει και αλλη φορα,μεχρι να γαμησεις,καλο ειναι να κανεις και λιγο τον κινεζο και να πηγαινεις με τα νερα τους.
Γεια σου ρε φοιτητή. :2funny: :2funny: :2funny:

Φιλολογία θα τέλειωσες σίγουρα!!!! :2funny: :2funny: :2funny:

arcans82

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2012
Like
20
Πόντοι
16
Γεια σου ρε φοιτητή. :2funny: :2funny: :2funny:

Φιλολογία θα τέλειωσες σίγουρα!!!! :2funny: :2funny: :2funny:
διαβαζε αυτα που γραφω ρε σκαταριαρη μηπως και ανοιξει το μυαλο σου και βρεις καμια γκομενα,και ασε την ορθογραφια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom